2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bakalım bu hastane ne diyecek. Sen gönlünü ferah tut ve rahat ol. Bizi de habersiz bırakma

Enıdjdk ne biçim kayınvalideleriniz var ya, tövbe tövbe. İyi niyetle de dese ne münasebet yani, hem oğlu adına hem senin adına karar verip uygulamaya aşırı hazırmış. Doğurduktan sonra çağırın ben kendi annem dahil herkese doğurduktan sonra haber vericem kimseyle uğraşamam

Enn güzeli aslında. Ah biraz uzak olsak öksürsek duyuyorlar ben mi hamileyim ailecek mi hamileyiz anlamadım çocuğun donuna kadar beraber alıyoruz aman alınmasın gücenmesinler diye hep yakın olmanın belası bu da. Gerçi benim kocada da var o da ailesine yapışık maalesef

Ben kv ve görümce tarafından çok şanslıyım çok şükür kaynanam annemden iyi davranır bana asla hakkını yiyemem onun asla kizlarindan ayırmaz beni hep el üstünde tutar bende o şekil çok severim onu hiç kaynana gözüyle bakmam. 3 tane görümcem var 3 de birbirinden iyidir biri alt katimda oturuyor transfer sürecinden herşeyimi o yaptı yemeğimi temizligimi hep yaptı 3 tane çocuğu olmasına rağmen hep ilgilendi. 2. Görümcemde hep destek bana tüm evimi temizledi hiç bana iş bırakmadılar. Hastane çantamı bile güzelce hazirladi herşeyimi ütüledi 3. Görümcem uzak biraz o hep gelemiyor ama oda çok iydir. Ben ailemden uzak yere gelin geldim hiç kimsem yok olduğum yerde 7 yıldır evliyim hiç bir zaman gelin olduğumu hissettirmediler Allah razı olsun onlardan hep kardeşleri bildiler beni şimdi hepsi benden heyecanlı yigenleri olucak diye ilk kez hala olucaklar sürekli birşeyler alıyorlar bebeğe herseylerimi onlar aldı desem yeridir

Ne güzelmiş gerçekten sans bu şekilde olması

Maşallah gülüm daim etsin rabbim

Ayy maşallah
seninkiler türünün son örneği olabilir bizde görümce de yok eşimin başka kardeşi yok. Ona rağmen hep sorun hep sorun maalesef. Sen de şanslıymışsın onlar da senden yana şanslıymış

Vajina batmam var diyordun o sendin dimi hadi hayırlı haberler inşallah erken daha ya bize de haber ver canım çok geçmiş olsun

Açılman var mıymış kuzu

ayy çok güzel, senin ikinci ailen olmuşlar resmen, maşallah

Şimdi çıktım hastaneden şaka gibi bir şey yaşadım bu gece Allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin

Her zaman geldiğim hasteneme geldim muayene etti doktor alttan açılma yok hiç RAhim kasılması yok dedi rahim ağzı uzunluğu normal dedi nst ye bağladı tekrar o da normal çıktı sorun şuymuş benim beyaz yoğurt gibi parça koyu akıntım oluyordu enfeksiyon olmuşum ama vajinadaki batma bu nedendenmiş biraz şiddetli olduğu için de nst de sancı çıktı devletteki doktor da düzenli sancı gördüğü için hemen yatış yapıp doğumu başlatacaktı iyi ki de kabul etmeyip çıkmışım ordan

Doktor fitil ve krem yazdı bol sıvı al ve dinlen dedi

Şeytan diyor git şimdi şikayet et meslekten men edilsin! Allahin cezaları, o diplomayı bakkaldan mi almışlar ????

Gerçekten ya bütün felaket tellalları da devlet hastanesinden çıkıyor, iyi ki kendi hastanene gitmişsin. Gidemeyip böyle mağdur olanlara Allah yardım etsin ya, iyi insanlarla karşılaştırsın. İnşallah iyi gelir, zamanını bekler bebeğin

Bir daha önünden geçmem devlet hastanesinin o kadar kötü davranıyorlar ki zaten ağrım var stresliyim bide seni mi beklicez çabuk ol çabuk hareket et diye tavırları var görmeniz lazım

Ya sen kaynanana soyleyemediklerini neden gelip burda bize soyluyosun belki biz 150yiz biz naptık sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…