- 16 Nisan 2023
- 1.459
- 2.900
- 53
- 38
Bakalım bu hastane ne diyecek. Sen gönlünü ferah tut ve rahat ol. Bizi de habersiz bırakmakızlar maalesef düzenli sancım çıktı nst de doktor doğumu başlatabiliriz dedi ben sancıları hissetmiyorum ama çok düzenli dedi yatış yapıp ciğer geliştirici yapıcam dedi devlet acile gelmiştim ben kabul etmedim imza atıp çıktım şimdi kendi özel hastaneme gidiyorum bebeğim daha çok küçük 34+4 teyiZ bu arada vajina ağrımın sebebi düzenli sancıların gelmesiymiş
Enıdjdk ne biçim kayınvalideleriniz var ya, tövbe tövbe. İyi niyetle de dese ne münasebet yani, hem oğlu adına hem senin adına karar verip uygulamaya aşırı hazırmış. Doğurduktan sonra çağırın ben kendi annem dahil herkese doğurduktan sonra haber vericem kimseyle uğraşamamYine kv konusu geçmiş durur muyum hemen yazarım dhsjsjshs biz kv ile aynı sitedeyiz apartmanlarımız yan yana 8 aylık hamilelik dönemimde toplasan 3 veya 4 kere yemeğe çağırmıştır gelip bana şunu da ben yapayım diyip yardım etmedi öyle zamanlar geçirdim mide bulantılarından buzdolabınının kapağını dahi açamadığım günler oldu yine de canımı dişime taktım kendi işimi kendim hallettim bir de baya dinç bi kadın hadi bu zaten yapamaz desem. Geçen gelmiş normal doğum yapacak olursan senle ben girerim doğuma oğlum orda bayılır duramaz ben huyunu biliyorum zorlama çocuğu illa gir diye ben gircem senle doğumuna çok güzel olcak bak diyor ay güler misin ağlar mısın bu da böyle bi cins
AdChoices
ADVERTISING
Enn güzeli aslında. Ah biraz uzak olsak öksürsek duyuyorlar ben mi hamileyim ailecek mi hamileyiz anlamadımEnıdjdk ne biçim kayınvalideleriniz var ya, tövbe tövbe. İyi niyetle de dese ne münasebet yani, hem oğlu adına hem senin adına karar verip uygulamaya aşırı hazırmış. Doğurduktan sonra çağırın ben kendi annem dahil herkese doğurduktan sonra haber vericem kimseyle uğraşamam
Ne güzelmiş gerçekten sans bu şekilde olmasıBen kv ve görümce tarafından çok şanslıyım çok şükür kaynanam annemden iyi davranır bana asla hakkını yiyemem onun asla kizlarindan ayırmaz beni hep el üstünde tutar bende o şekil çok severim onu hiç kaynana gözüyle bakmam. 3 tane görümcem var 3 de birbirinden iyidir biri alt katimda oturuyor transfer sürecinden herşeyimi o yaptı yemeğimi temizligimi hep yaptı 3 tane çocuğu olmasına rağmen hep ilgilendi. 2. Görümcemde hep destek bana tüm evimi temizledi hiç bana iş bırakmadılar. Hastane çantamı bile güzelce hazirladi herşeyimi ütüledi 3. Görümcem uzak biraz o hep gelemiyor ama oda çok iydir. Ben ailemden uzak yere gelin geldim hiç kimsem yok olduğum yerde 7 yıldır evliyim hiç bir zaman gelin olduğumu hissettirmediler Allah razı olsun onlardan hep kardeşleri bildiler beni şimdi hepsi benden heyecanlı yigenleri olucak diye ilk kez hala olucaklar sürekli birşeyler alıyorlar bebeğe herseylerimi onlar aldı desem yeridir
Maşallah gülüm daim etsin rabbimBen kv ve görümce tarafından çok şanslıyım çok şükür kaynanam annemden iyi davranır bana asla hakkını yiyemem onun asla kizlarindan ayırmaz beni hep el üstünde tutar bende o şekil çok severim onu hiç kaynana gözüyle bakmam. 3 tane görümcem var 3 de birbirinden iyidir biri alt katimda oturuyor transfer sürecinden herşeyimi o yaptı yemeğimi temizligimi hep yaptı 3 tane çocuğu olmasına rağmen hep ilgilendi. 2. Görümcemde hep destek bana tüm evimi temizledi hiç bana iş bırakmadılar. Hastane çantamı bile güzelce hazirladi herşeyimi ütüledi 3. Görümcem uzak biraz o hep gelemiyor ama oda çok iydir. Ben ailemden uzak yere gelin geldim hiç kimsem yok olduğum yerde 7 yıldır evliyim hiç bir zaman gelin olduğumu hissettirmediler Allah razı olsun onlardan hep kardeşleri bildiler beni şimdi hepsi benden heyecanlı yigenleri olucak diye ilk kez hala olucaklar sürekli birşeyler alıyorlar bebeğe herseylerimi onlar aldı desem yeridir
Ayy maşallahBen kv ve görümce tarafından çok şanslıyım çok şükür kaynanam annemden iyi davranır bana asla hakkını yiyemem onun asla kizlarindan ayırmaz beni hep el üstünde tutar bende o şekil çok severim onu hiç kaynana gözüyle bakmam. 3 tane görümcem var 3 de birbirinden iyidir biri alt katimda oturuyor transfer sürecinden herşeyimi o yaptı yemeğimi temizligimi hep yaptı 3 tane çocuğu olmasına rağmen hep ilgilendi. 2. Görümcemde hep destek bana tüm evimi temizledi hiç bana iş bırakmadılar. Hastane çantamı bile güzelce hazirladi herşeyimi ütüledi 3. Görümcem uzak biraz o hep gelemiyor ama oda çok iydir. Ben ailemden uzak yere gelin geldim hiç kimsem yok olduğum yerde 7 yıldır evliyim hiç bir zaman gelin olduğumu hissettirmediler Allah razı olsun onlardan hep kardeşleri bildiler beni şimdi hepsi benden heyecanlı yigenleri olucak diye ilk kez hala olucaklar sürekli birşeyler alıyorlar bebeğe herseylerimi onlar aldı desem yeridir
Vajina batmam var diyordun o sendin dimi hadi hayırlı haberler inşallah erken daha ya bize de haber ver canım çok geçmiş olsunkızlar maalesef düzenli sancım çıktı nst de doktor doğumu başlatabiliriz dedi ben sancıları hissetmiyorum ama çok düzenli dedi yatış yapıp ciğer geliştirici yapıcam dedi devlet acile gelmiştim ben kabul etmedim imza atıp çıktım şimdi kendi özel hastaneme gidiyorum bebeğim daha çok küçük 34+4 teyiZ bu arada vajina ağrımın sebebi düzenli sancıların gelmesiymiş
Açılman var mıymış kuzukızlar maalesef düzenli sancım çıktı nst de doktor doğumu başlatabiliriz dedi ben sancıları hissetmiyorum ama çok düzenli dedi yatış yapıp ciğer geliştirici yapıcam dedi devlet acile gelmiştim ben kabul etmedim imza atıp çıktım şimdi kendi özel hastaneme gidiyorum bebeğim daha çok küçük 34+4 teyiZ bu arada vajina ağrımın sebebi düzenli sancıların gelmesiymiş
ayy çok güzel, senin ikinci ailen olmuşlar resmen, maşallahBen kv ve görümce tarafından çok şanslıyım çok şükür kaynanam annemden iyi davranır bana asla hakkını yiyemem onun asla kizlarindan ayırmaz beni hep el üstünde tutar bende o şekil çok severim onu hiç kaynana gözüyle bakmam. 3 tane görümcem var 3 de birbirinden iyidir biri alt katimda oturuyor transfer sürecinden herşeyimi o yaptı yemeğimi temizligimi hep yaptı 3 tane çocuğu olmasına rağmen hep ilgilendi. 2. Görümcemde hep destek bana tüm evimi temizledi hiç bana iş bırakmadılar. Hastane çantamı bile güzelce hazirladi herşeyimi ütüledi 3. Görümcem uzak biraz o hep gelemiyor ama oda çok iydir. Ben ailemden uzak yere gelin geldim hiç kimsem yok olduğum yerde 7 yıldır evliyim hiç bir zaman gelin olduğumu hissettirmediler Allah razı olsun onlardan hep kardeşleri bildiler beni şimdi hepsi benden heyecanlı yigenleri olucak diye ilk kez hala olucaklar sürekli birşeyler alıyorlar bebeğe herseylerimi onlar aldı desem yeridir
Ne hikmetse benim de midem bulanıyror, bizde az önce 34 e giriş yaptıkDeli gibi kasılıyorum aşırı da midem bulanıyorhiç iyi bir giriş yapmadık 36 ya
Şeytan diyor git şimdi şikayet et meslekten men edilsin! Allahin cezaları, o diplomayı bakkaldan mi almışlar ????Şimdi çıktım hastaneden şaka gibi bir şey yaşadım bu gece Allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin
Her zaman geldiğim hasteneme geldim muayene etti doktor alttan açılma yok hiç RAhim kasılması yok dedi rahim ağzı uzunluğu normal dedi nst ye bağladı tekrar o da normal çıktı sorun şuymuş benim beyaz yoğurt gibi parça koyu akıntım oluyordu enfeksiyon olmuşum ama vajinadaki batma bu nedendenmiş biraz şiddetli olduğu için de nst de sancı çıktı devletteki doktor da düzenli sancı gördüğü için hemen yatış yapıp doğumu başlatacaktı iyi ki de kabul etmeyip çıkmışım ordan
Doktor fitil ve krem yazdı bol sıvı al ve dinlen dedi
Gerçekten ya bütün felaket tellalları da devlet hastanesinden çıkıyor, iyi ki kendi hastanene gitmişsin. Gidemeyip böyle mağdur olanlara Allah yardım etsin ya, iyi insanlarla karşılaştırsın. İnşallah iyi gelir, zamanını bekler bebeğinŞimdi çıktım hastaneden şaka gibi bir şey yaşadım bu gece Allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin
Her zaman geldiğim hasteneme geldim muayene etti doktor alttan açılma yok hiç RAhim kasılması yok dedi rahim ağzı uzunluğu normal dedi nst ye bağladı tekrar o da normal çıktı sorun şuymuş benim beyaz yoğurt gibi parça koyu akıntım oluyordu enfeksiyon olmuşum ama vajinadaki batma bu nedendenmiş biraz şiddetli olduğu için de nst de sancı çıktı devletteki doktor da düzenli sancı gördüğü için hemen yatış yapıp doğumu başlatacaktı iyi ki de kabul etmeyip çıkmışım ordan
Doktor fitil ve krem yazdı bol sıvı al ve dinlen dedi
Şoklar içindeyim resmen erkenden doğuma alacaklardı git yatış işlemini yap yakınına haber ver diyor banaŞeytan diyor git şimdi şikayet et meslekten men edilsin! Allahin cezaları, o diplomayı bakkaldan mi almışlar ????
Bir daha önünden geçmem devlet hastanesinin o kadar kötü davranıyorlar ki zaten ağrım var stresliyim bide seni mi beklicez çabuk ol çabuk hareket et diye tavırları var görmeniz lazımGerçekten ya bütün felaket tellalları da devlet hastanesinden çıkıyor, iyi ki kendi hastanene gitmişsin. Gidemeyip böyle mağdur olanlara Allah yardım etsin ya, iyi insanlarla karşılaştırsın. İnşallah iyi gelir, zamanını bekler bebeğin
Hiç sorma uyumaya çalışayım barim belki geçer kandirikcilik yapimNe hikmetse benim de midem bulanıyror, bizde az önce 34 e giriş yaptık
Ya sen kaynanana soyleyemediklerini neden gelip burda bize soyluyosun belki biz 150yiz biz naptık sanaSelam kızlaryazılara cevap verince sayfalar karışıyor hepsini okuyamadım doğuran eden yok demi len bugün piknik miknik bizde dışardaydık daha eve giremedim bi bakayım dedim oku oku bitmiyor anam neyse gelelim bugünkü mevzuma tabiki mevzum ne kv şaşırdık mı hayır zorla mevlüte çağırdı beni de ama eşim akıllılık yapıp herkes dağılınca götürdü işim var diye gittim mi gittim sonuçta daha yeni doğmuş bir bebiş de vardı tabi 45 günlük onu da görüp sevmiş oldum neyse gelelim kv bana ne diyor belimin zonklaması ordada oldu gerçekten çok enteresan bir zonklama bu ya bende ay belim dedim ekstra bide piknik falan derken belim gerildi. Bana gelmiş benim de hamilelikte şöyle böyle diyor kendisiyle kıyaslıyor abartma diyor bana kız birde bana ben nazlı bir kız değilim söylenmem güçlüyümdür iyi de bilirler yani bişi söylüyorsam o ağrıyordur yani. Dillendirmem de çok fazla. Neyse bir iki üç ayyyhhh dedim kv 150 arkadaş bak 151 değil 150!!!!!! Ben kaçım 180… ulen senin boyun kadar benim belim var kendinle beni kıyaslayacak durumda mısın sen???? İnsan bi aynada kendisine bakar bi bana bel diyor bide sende bel mi var koduuğum bir buçuk metresin tamam anlıyorum küçümsemiyorum da bana ne laf çakıp duruyorsun çakarsan bende sana derim yani. İnsan bi kendisini bilecek her gördüğünde hamileliğinle kıyaslama arkadaş azar yiyorum resmen kadından yaw. Ayhhhh dedim annecim öyle değil kapattım konuyu kırmadan sonra eve bıraktık eşime diyorum ulen annen 1,5 luk kadın gelmiş bana belim ağrıyor deme trajikomik gerçekten diyorum gülüyor. Oldu bu kadın eltimin annesi olmayınca ona bakmış şimdi anlıyorum eltimi ya 40 gün burnundan getirmiş. Eltimi de sevmem çok ama kadın haklıymış. Allah beni bunun eline düşürmesin töbeee ağzıma sıçar resmen sus söylenme diye. Neyse sinirlenmiyorum artık kadına zaten takılsın kendi dünyasında 1,5 1,5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?