Bir daha önünden geçmem devlet hastanesinin o kadar kötü davranıyorlar ki zaten ağrım var stresliyim bide seni mi beklicez çabuk ol çabuk hareket et diye tavırları var görmeniz lazım
Yine kv konusu geçmiş durur muyum hemen yazarım dhsjsjshs biz kv ile aynı sitedeyiz apartmanlarımız yan yana 8 aylık hamilelik dönemimde toplasan 3 veya 4 kere yemeğe çağırmıştır gelip bana şunu da ben yapayım diyip yardım etmedi öyle zamanlar geçirdim mide bulantılarından buzdolabınının kapağını dahi açamadığım günler oldu yine de canımı dişime taktım kendi işimi kendim hallettim bir de baya dinç bi kadın hadi bu zaten yapamaz desem. Geçen gelmiş normal doğum yapacak olursan senle ben girerim doğuma oğlum orda bayılır duramaz ben huyunu biliyorum zorlama çocuğu illa gir diye ben gircem senle doğumuna çok güzel olcak bak diyor ay güler misin ağlar mısın bu da böyle bi cins
Mayıs annelerini okudum da birisi yazmış ki kızlar ben sürekli rüyalarımda başkalarıyla ilişkiye giriyorum niye böyle şeyler oluyor hamilelikten mi bilinç altıma birşey oldu gibi birşey yazmış yazacaktım ki biz neler görüyoruz nisan anneleri olarak duysan uçuklarsin sonra sapık karı gelip sadece bunu okuyup buna cevap verip gitmiş demesinler diye sessizce okudum kikiledim ve buraya geldim
Valla doğuma ne ben bişey diyorum ne doktorum şuan bana sordu özellikle vajinal ya da sezaryen isteğin var mı diye dedim yok süreç nereye götürürse en sağlıklı şekilde olsun. Cts kontrolum var işte parmaklayip bakacakmis çatı uygun mu diye
Bir daha önünden geçmem devlet hastanesinin o kadar kötü davranıyorlar ki zaten ağrım var stresliyim bide seni mi beklicez çabuk ol çabuk hareket et diye tavırları var görmeniz lazım
Hepsi aynı değil ya içerisinde çok iyi doktorlarda var bence. Benim babam pankreas kanseriydi ağrısı çok oluyordu gezdirmedigimiz özel hastane üniversite hastanesi kalmamıştı sonra bir devlet hastanesine gittik orada ki doktor teşhis koydu ve kemoterapiye başladık özeldeki doktor 3 ay yaşamaz dedi devletteki de çok kızmıştı 1 sene kemoterapilerle hayata tutunmaya çalıştı bence herkes sevdiği mesleği yapmalı sırf ego kasmak için doktor olan insanlar var bu büyük büyük üniversite sınavları yapılacağına sevdiği iş konusunda bir heyet kurulup adaylar göz önünden geçirilmeli kimse kimsenin sirf bir kıdem sahibi diye kibirini çekmek zorunda değil.
Şimdi çıktım hastaneden şaka gibi bir şey yaşadım bu gece Allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin
Her zaman geldiğim hasteneme geldim muayene etti doktor alttan açılma yok hiç RAhim kasılması yok dedi rahim ağzı uzunluğu normal dedi nst ye bağladı tekrar o da normal çıktı sorun şuymuş benim beyaz yoğurt gibi parça koyu akıntım oluyordu enfeksiyon olmuşum ama vajinadaki batma bu nedendenmiş biraz şiddetli olduğu için de nst de sancı çıktı devletteki doktor da düzenli sancı gördüğü için hemen yatış yapıp doğumu başlatacaktı iyi ki de kabul etmeyip çıkmışım ordan
Doktor fitil ve krem yazdı bol sıvı al ve dinlen dedi
Valla doğuma ne ben bişey diyorum ne doktorum şuan bana sordu özellikle vajinal ya da sezaryen isteğin var mı diye dedim yok süreç nereye götürürse en sağlıklı şekilde olsun. Cts kontrolum var işte parmaklayip bakacakmis çatı uygun mu diye
Amiin herkes için en hayırlısı olsun. Kimisi vajinali kolay atlatıyor kimisi sezaryeni. Allah sağlıkla atlatıp kolaylıkla toparlanabilmeyi nasip etsin gerisi önemli değil