2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bir daha önünden geçmem devlet hastanesinin o kadar kötü davranıyorlar ki zaten ağrım var stresliyim bide seni mi beklicez çabuk ol çabuk hareket et diye tavırları var görmeniz lazım
Yalnız ne kadar dikkatli davranmışsın maşallah. Yani başkası olsa panik olup doğuma girebilirdi. Çok şükür her şeyin yolunda olmasına çok sevindim

“başka ne huylarını biliyosun anlatsana anne, malum her gece ben yatmıyorum ya oğlunla bilemiyorum huylarını” dicen aslında

Ahahahahah bir mayıs annesi olarak çok kınıyorum seni okuyup kaçmış

Hadi ya senin doguma ne diyorlar kuzu benim sezeryan tarihi verildi
Valla doğuma ne ben bişey diyorum ne doktorum şuan bana sordu özellikle vajinal ya da sezaryen isteğin var mı diye dedim yok süreç nereye götürürse en sağlıklı şekilde olsun. Cts kontrolum var işte parmaklayip bakacakmis çatı uygun mu diye

Bir daha önünden geçmem devlet hastanesinin o kadar kötü davranıyorlar ki zaten ağrım var stresliyim bide seni mi beklicez çabuk ol çabuk hareket et diye tavırları var görmeniz lazım
Ben de ıhlamur’a katılıyorum şikayet et hem koyduğu teşhisi hem de tavırlarını

Ay beni de beni de hoşlanıyor bazıları ben bir gıcık oluyorum ki anlatamam elimden gelse çocuğu çıkarır hıçkırması bitince geri sokarım
Kendimi çok hayırsız anne gibi hissediyorum böyle şeyleri seven kadınlari görünce dhdhf dursana be diye bağırıyorum ben jdjfjd

Hepsi aynı değil ya içerisinde çok iyi doktorlarda var bence. Benim babam pankreas kanseriydi ağrısı çok oluyordu gezdirmedigimiz özel hastane üniversite hastanesi kalmamıştı sonra bir devlet hastanesine gittik orada ki doktor teşhis koydu ve kemoterapiye başladık özeldeki doktor 3 ay yaşamaz dedi devletteki de çok kızmıştı 1 sene kemoterapilerle hayata tutunmaya çalıştı bence herkes sevdiği mesleği yapmalı sırf ego kasmak için doktor olan insanlar var bu büyük büyük üniversite sınavları yapılacağına sevdiği iş konusunda bir heyet kurulup adaylar göz önünden geçirilmeli kimse kimsenin sirf bir kıdem sahibi diye kibirini çekmek zorunda değil.

Cok sukur ki orda durmayip hemen kendi hastanene gitmissin

Vajinal her zaman daha iyidir tabiki ama hayirlisi ne ise o olsun iyi olunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…