2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yalnız ne kadar dikkatli davranmışsın maşallah. Yani başkası olsa panik olup doğuma girebilirdi. Çok şükür her şeyin yolunda olmasına çok sevindim
Aslında Burdan çok şey öğrendim böyle teşhisler konulduğunda mutlaka ikinci doktora görünenler vardı onlar geldi aklıma ilk başta ağlamaya başladım hemen sakinliğimi koruyamadım tabi ,bide bana burda yenidoğan yoğun bakımı yok bebeği Başka yere götürler diyo sonra derin bir nefes aldım en iyisi burdan kaçmak bir an önce dedim

Bilmiyorum ama bence o doktor istisna olmuş o kadar zoraki yapıyorlar ki işini çatala çıkmam gerek zaten yüksek çıkamıyorum elimden tutsa çıkıcam ağrım var elinde telefon mesajlaşıyor sonra da seni bekliyorum diyor neden böyleler anlamıyorum ya madem memnun değilsin çalışma orda işgal etme yerine geçmek isteyen birisi vardır mutlaka

Aynen bende bundan bahsediyorum sırf parası çok diye oluyor sonrada hastaların burnundan getiriyorlar oysaki yerinde olmak isteyip o işin aşkıyla yanıp tutuşan çok kişi vardır yani

Amiin herkes için en hayırlısı olsun. Kimisi vajinali kolay atlatıyor kimisi sezaryeni. Allah sağlıkla atlatıp kolaylıkla toparlanabilmeyi nasip etsin gerisi önemli değil
Amin aynen oyle en son kac kilo.cikti minnosun

Acilde miydi

Ay oğlum doğduğunda bir haftalık falandı göbek bağı enfeksiyon olmuştu devlet hastanesinde kan alıyor gerizekalı bir kız, sedyeye yatırmıştım bir kolundan bir bacağından tutup kendine doğru çekti küçücük bebeği hanımefendi eğilirse ölür, orda bi kuruldum ama sesimi çıkarmadım neyse kanı aldı kapıya yakın sedyeye geri yatırdım eline bastırıyorum içim gidiyor bir yandan. Bize “dışarı çıkabilirsiniz” dedi, eline de telefonu almış yüzünü somurtup, iki dakika orda durmamızdan rahatsız oldu. Buna bi bağırmaya başladım “senin babanın malı mı bu oda istediğim zaman çıkarım gerizekalı” diye, eşim tutmasaydı dövecektim onu orda hala içimde kaldı eşime kızarım ne diye araya giriyorsun diye. Çok nadir iyisine denk geliyoruz ya devlete kapağı atan bir tuhaf oluyor

35+0 da 2438 kilo geldi benim kız kilosu 2 hafta geri diyor dr yani 33 haftalık bebekle uygun diyor cihaz ama burda yazdıklarınıza bakıyorumhemen hemen aynı kilolar anlamadım ki

35+0 da 2438 kilo geldi benim kız kilosu 2 hafta geri diyor dr yani 33 haftalık bebekle uygun diyor cihaz ama burda yazdıklarınıza bakıyorumhemen hemen aynı kilolar anlamadım ki
Benim oğlan 34+0 da 2.5 gelmişti senin bebitonun kız ve minik bir prenses olduğunu düşünürsek gayet normal doktorun boş yapmış

Kız her şeyi kafana takma cihaz bile 150gr'a kadar fazla/eksik olcebiliyor. Doktorun da geride falan diyerek boş yere geriyor seni pek patavatsizmis senden bir hafta önce gittiğimde 2250 çıktı ve doktor geri falan demedi sadece eşimle bana siz küçük mu doğdunuz diye sordu gülerek

2 hafta geride derken klosuna göre değil, diğer ölçümlere göre söylüyor muhtwmelen canım. Benim benişin kilosu da haftasıyla uyumluydu ama 1 haftacık gerde

Ay geçen biri buraya doğum sancisiyla alakali bilgilendirici bı video atmıştı. Nerde o ya delircem

Bakü (Azerbaycan) erkek ismi - Emil

Deli gibi kasılıyorum aşırı da midem bulanıyor hiç iyi bir giriş yapmadık 36 ya
Sen bu cumaya doğurur musun ya, bana ashleyyy doğurucak az kaldı hissi geldi yazdıklarından niyeyse. Cuma çok mu erken oluyor dur bakim, öteki cumaya doğur eğer öyleyse mdkfm.

Ya sen kaynanana soyleyemediklerini neden gelip burda bize soyluyosun belki biz 150yiz biz naptık sana
Mevzu 150 olmak demek değil ki kuzum mevzu bana neden belin ağrıyor abartıyorsun demek sende bana desen ki öffff bende hamileyim sende çok abartıyorsun bel ağrısı da nemiş senide gömerim acımam yani artık hamileliğimin başından beri çıldırttı 80 yaşında kadının 50 küsür sene önceki hamileliğini sürekli benimle kıyaslaması hoş değil yani… buçukluk muamelesi yapıyorum bende haklı olduğum yerler var litfen kişiselleştirmeyelim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…