Aslında Burdan çok şey öğrendim böyle teşhisler konulduğunda mutlaka ikinci doktora görünenler vardı onlar geldi aklıma ilk başta ağlamaya başladım hemen sakinliğimi koruyamadım tabi ,bide bana burda yenidoğan yoğun bakımı yok bebeği Başka yere götürler diyo sonra derin bir nefes aldım en iyisi burdan kaçmak bir an önce dedimYalnız ne kadar dikkatli davranmışsın maşallah. Yani başkası olsa panik olup doğuma girebilirdi. Çok şükür her şeyin yolunda olmasına çok sevindim
Bilmiyorum ama bence o doktor istisna olmuş o kadar zoraki yapıyorlar ki işini çatala çıkmam gerek zaten yüksek çıkamıyorum elimden tutsa çıkıcam ağrım var elinde telefon mesajlaşıyor sonra da seni bekliyorum diyor neden böyleler anlamıyorum ya madem memnun değilsin çalışma orda işgal etme yerine geçmek isteyen birisi vardır mutlakaHepsi aynı değil ya içerisinde çok iyi doktorlarda var bence. Benim babam pankreas kanseriydi ağrısı çok oluyordu gezdirmedigimiz özel hastane üniversite hastanesi kalmamıştı sonra bir devlet hastanesine gittik orada ki doktor teşhis koydu ve kemoterapiye başladık özeldeki doktor 3 ay yaşamaz dedi devletteki de çok kızmıştı 1 sene kemoterapilerle hayata tutunmaya çalıştı bence herkes sevdiği mesleği yapmalı sırf ego kasmak için doktor olan insanlar var bu büyük büyük üniversite sınavları yapılacağına sevdiği iş konusunda bir heyet kurulup adaylar göz önünden geçirilmeli kimse kimsenin sirf bir kıdem sahibi diye kibirini çekmek zorunda değil.
Aynen bende bundan bahsediyorum sırf parası çok diye oluyor sonrada hastaların burnundan getiriyorlar oysaki yerinde olmak isteyip o işin aşkıyla yanıp tutuşan çok kişi vardır yaniBilmiyorum ama bence o doktor istisna olmuş o kadar zoraki yapıyorlar ki işini çatala çıkmam gerek zaten yüksek çıkamıyorum elimden tutsa çıkıcam ağrım var elinde telefon mesajlaşıyor sonra da seni bekliyorum diyor neden böyleler anlamıyorum ya madem memnun değilsin çalışma orda işgal etme yerine geçmek isteyen birisi vardır mutlaka
Amin aynen oyleAmiin herkes için en hayırlısı olsun. Kimisi vajinali kolay atlatıyor kimisi sezaryeni. Allah sağlıkla atlatıp kolaylıkla toparlanabilmeyi nasip etsin gerisi önemli değil
Acilde miydiBilmiyorum ama bence o doktor istisna olmuş o kadar zoraki yapıyorlar ki işini çatala çıkmam gerek zaten yüksek çıkamıyorum elimden tutsa çıkıcam ağrım var elinde telefon mesajlaşıyor sonra da seni bekliyorum diyor neden böyleler anlamıyorum ya madem memnun değilsin çalışma orda işgal etme yerine geçmek isteyen birisi vardır mutlaka
34+0da 2256 demişti sanırımAmin aynen oyleen son kac kilo.cikti minnosun
34+2 de 2500 du simdi nedir bilmiom kuzum34+0da 2256 demişti sanırımseninki nasıl tombik mi
Oh maşallah34+2 de 2500 du simdi nedir bilmiom kuzumzaten doktorumdan kerpetenle aliom cevap
Hemen hemen yakin kilolalarimiz bu carsamba gidicem bende bakalimOh maşallahben de genelde gidince soru sormayı unutuyorum
Benim oğlan 34+0 da 2.5 gelmişti senin bebitonun kız ve minik bir prenses olduğunu düşünürsek gayet normal doktorun boş yapmış35+0 da 2438 kilo geldi benim kız kilosu 2 hafta geri diyor dr yani 33 haftalık bebekle uygun diyor cihaz ama burda yazdıklarınıza bakıyorumhemen hemen aynı kilolar anlamadım ki
Kız her şeyi kafana takma cihaz bile 150gr'a kadar fazla/eksik olcebiliyor. Doktorun da geride falan diyerek boş yere geriyor seni pek patavatsizmis35+0 da 2438 kilo geldi benim kız kilosu 2 hafta geri diyor dr yani 33 haftalık bebekle uygun diyor cihaz ama burda yazdıklarınıza bakıyorumhemen hemen aynı kilolar anlamadım ki
Bak bakalım çok yemiş mi seninkiHemen hemen yakin kilolalarimiz bu carsamba gidicem bende bakalim
Tombik severim oyle olsunBak bakalım çok yemiş mi seninki
2 hafta geride derken klosuna göre değil, diğer ölçümlere göre söylüyor muhtwmelen canım. Benim benişin kilosu da haftasıyla uyumluydu ama 1 haftacık gerde35+0 da 2438 kilo geldi benim kız kilosu 2 hafta geri diyor dr yani 33 haftalık bebekle uygun diyor cihaz ama burda yazdıklarınıza bakıyorumhemen hemen aynı kilolar anlamadım ki
Bakü (Azerbaycan) erkek ismi - Emil
- Kızlar selam, malum Şubat ayının son günlerindeyiz. Cuma günü 1 Mart
Bu ay ile birlikte doğumlarımız başlıyor artık. Allahım hepimize güzel doğumlar nasip etsin ve buraya gelip anlatalım doğumlarımızı güzelce
- Hala cinsiyeti, bebişin ismi belli olmayanlar var. Belli olan varsa söylerseniz ekleyebilirim. Yaşadığı şehri söylemeyenler de var. Belki aynı şehirde olan varsa birbirinize destek olursunuz paylaşırsanız belli konularda.
- Aşağıdaki tablo başlığımızın 1. sayfasında yer alan tablo. Eksik bilgisi olan bana söyleyebilir. Bu arada ilk doğum yapan annemiz @Minikmucizem9494 oldu.
Tablomuza haftasını ve tarihini ekledim nazar boncuklu. Doğumlar oldukça ekleyeceğim. Bana doğurunca haftanızı ve tarihinizi söylemeniz yeterli.
- Sezaryen tarihi alanlar da bana söylüyorlar onları da tabloda "Planlı" diye tarihleriyle ekliyorum. Böylece tarihler yaklaştıkça görebiliriz kimin doğumu geliyor diye.
Eki Görüntüle 3393572
@kelebek012Ashley @tospalak @Denizasafhayalim @asasasad @Beetul12 @isimsizzzbiriiii S snkk @fogis BethLegends @mimoza2015 G Gamgusar @Gizem01- @Snglgrsn itsmylife_ @papatyagibiii @xDerinMavix @Minikmucizem9494 @difembahyaa @moonbow34 @Merayyy @Tugcee1524 @ozgbebek @Pumpkin04 @greatcook @Ranaz @Eksi_Elma @dasistmasist @Patilianne86 E evdekiliyakat @muggle1 @mmervee_ @kayaaaaaddd @Meine Sterne @ozlemhsan @seeymaaa @wttrress @Zaaraaa @momento @ihlamurunkokusu @suraa12 @Seymaty @Limoncicegim_ @goknilay @ZEYTUB @Hali @INKZINKMINK @tubish_19 @srf98 @Infinite Soul @IADK @cerenay000 @hiranur3419 @muczeanne @Ilknurck @papatya00000 @hatice3 Karusel @strudel @pdrci16 Y ysnmrv @classy @Eternal_8 @mhndsbayan @Burcu9593 @denizz1998 @Kapadokyalii @esragirgin @mansure97 @2kedianasi @Buseesii @lokumm2708 @kokyanus @pelinn @mehtap49 @hmsbki @gezginimsi @melikee24 @lishna @tuver @zeytin81 @nestan @Melisa8520 @cule
Sen bu cumaya doğurur musun ya, bana ashleyyy doğurucak az kaldı hissi geldi yazdıklarından niyeyse. Cuma çok mu erken oluyor dur bakim, öteki cumaya doğur eğer öyleyse mdkfm.Deli gibi kasılıyorum aşırı da midem bulanıyorhiç iyi bir giriş yapmadık 36 ya
Mevzu 150 olmak demek değil ki kuzum mevzu bana neden belin ağrıyor abartıyorsun demek sende bana desen ki öffff bende hamileyim sende çok abartıyorsun bel ağrısı da nemiş senide gömerim acımamYa sen kaynanana soyleyemediklerini neden gelip burda bize soyluyosun belki biz 150yiz biz naptık sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?