2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Başlatmasın oğluna ya bu kız çocuklarına güçlü olacaksın diye dikte edip erkek çocuklarını prenses yerine koymaları beni benden oluyor erkek o erkek fıtratını bozmayın arkadaş bayılırmış siz böyle yapıyorsunuz o çocukları. Pisler sizi pis kv ler

Yaaaa demek ki oda herkeste değişiyor baksana hayırlısı olsun canım hemen kasılma oldu diye doğuma almıyorlar bakalım doktorun ne dicek sen sakin ol inşaAllah birde stres olup tetikleme Rabbim kolaylaştırsın

Yoruyor böyle ilişki ya neden gücensinler alıştırmakla alakalı bir durum kocamın ailesi artık sensin bunu erkekler maalesef ya idrak edemiyor yada geç idrak ediyor.

Sen 100 gelinden şanslı olan yüzde 1 kısımdasın kuzum bak ne diyorsun ailemden ayrıyım bana sahip çıktılar kız çocuğusun Allah’ın emanetisin olması gereken bu helal olsun onlara maalesef çoğu bunu idrak edemiyor. Ben daha bugün eşime dedim ben sizin ailenize gelin geldim size emanet edildim etmediğinizi bırakmadınız bana abine beddua etmedim ama kendi kızlarından çıkıyor bak onu da idrak edemiyorsunuz diye. Bu genel sorunsal ama senin adına da sevindim Rabbim onlardan da razı olsun

Bir devlet hastanesi sorunsalı daha…. Bende dedim ne oluyor iyi bari sonuç güzel önemli olan o

Yuh taaaa oraya kadar söylediler mi ya tövbe tövbe şuana kadar sakindim bak çarpasım geldi duvara ufaktan atarlandım şuan

35+0 da 2438 kilo geldi benim kız kilosu 2 hafta geri diyor dr yani 33 haftalık bebekle uygun diyor cihaz ama burda yazdıklarınıza bakıyorumhemen hemen aynı kilolar anlamadım ki
Kilosuna göre denmiyor kuzum o genel ortalama ölçüme bakıyorlar aslında ölçümlerde kiloya odaklanmak yanlış. Beyin ve karın ölçümleri daha önemli oda 2 hafta falan normal kabule ediliyor. Ama maalesef bizler kiloya odaklanıyoruz. Ayrıca bebeğin gelişimi devam ediyorsa, gerilik her geçen gün artmıyorsa bu genelde genetik olarak öyle olduğu için oluyor yani baştan beri öyledir muhtemelen sonuçta her çocuk standart 3,5-4 kilo doğmuyor.

Bugün eşimle bu en büyük abisinin kızlarından mevzu açıldı, kız nişan attı falan. Sonra işte, mevzu bu benim evlenirken kv güya bana 10 bilezik takıyormuş gibi yapmasına geldi, benim ailem çok şey yapmıştı o zaman, hiç sorun yapmadık, ne ailem ne ben. Ve abisinin kızlarının nişanı atma sebeplerinden birisi de, erkek tarafının maddi durumundan dolayı bir şeyleri yapamamasıydı. Ve kv kendi yap-a-ma-dıklarını görmeyip erkek tarafını hunharca eleştirdi hep. Ulen dedim bize gelince anlayış beklersiniz ama kendi kızınıza olunca yapsın etsin. Adamlarda yoksa ne yapsınlar? Bende mi böyle yapsaydım? ne bencil ailen var dedim.

Ama dedim… ilk defa (ya bu hamilelik ne güzel şey herşeyi söyleyebiliyosun ) beni dedim abin annen resmen sıkıştırdı, bir odaya tek başıma oturttular, resmen manipüle ettiler, sindirmeye çalıştılar, abisi küfürler etti (neler yaşadım bilseniz, ailemde bilmez, bilseler suratlarına bakmazlar, neyse geçti çok açmicam) ve ben sabrettim, o zaman beddua etmedim ama biliyordum abisinin kızlarından çıkacak ama tabi idrak edene dedim. Ben bir kız çocuğu olarak size emanet edilmiştim. Hakkıma çok girildi, hiç acımadınız dedim. Ben özgür yetiştim, evlendim, beni ananın yanındaki eve tıktın, annen sürekli beni taciz etti, elimden arabamı aldın, kendi aileni el üstünde tuttun, sonra da bana alışacaksın dediniz, sana yapsam bunları alışır mıydın? Ki ben o zaman memurdum maddi özgürlüğüm de vardı. Ohhhhh eşimle ilk defa konuştum bunları, zaten kapatmıştım mevzuyu ama içim daha bi soğudu. Eşimde mahçup oldu, ben neden abimin küfrünü bilmiyorum diyor. Bende sen ordaydın ama gözün kör kulakların sağırdı dedim. Çok şükür atlattık. Allah bana sabrımın karşılığını kat kat verdi sende gördün dedim. Evet dedi. Sustu ama üzüldü. Neyse çok uzatmadım geçti gitti zaten diye. Sonra da konuyu kapattık. Seneler sonra bugün öğrendi eşim aslında neler hissettiğimi, yaşadığımı. Herşeyin zamanı ve yeri var dedim kendi kendime. Allah’a hamdolsun abisine selam bile vermem oda bozulur ne selam vercem ya saygısız herife. Bugünde mevlütte denk geldik suratına bakmadım bozuluyor bide ne kıt beyinli insanlar ya. Benden uzak olsunlar.

Son düzenleme:
Arkadaslar hayirli sabahlar .. Ocak ayinda idrar yollarim ve vajinal enfeksiyon icin doktor fitil vermisti. Bi tane kalmisti icinde. Sanieim gene mantqrdan dolayi enfeksiyon var vajinada ontek kalan fitili kullansam mi ? Sizce ?

TErbiyesiz hadsizler ciddi diyorum bunu hepte soyleyecegim bu tarz kv kayinlar gorumceler kayinpederler yapar yapar ama kendine gelince zorlarina gider.. Atlatamazlar.. Herseyi gectim yuzune tukursen ya Rabbi sukur derler.. Cok zoe zamanlar yasamissin kuzum belli bu.. Bende anlatsam sende bana dersin iyi sabretmissin.. Bizim iyiligimizi suistimal edip durmalari ve spnunda bizimde onlara insaniyetimizi kaybetmemize sebep oluyor.. Suan mesela benim icin tamamen silinikler.. Allah ne seni ne diger bacilarimizi nede beni bu hamilelikte ve dogumda dogumdan sonra da bu gibi insanlarin eline dusurmesin. Bize Rabbim dirayet saglik sihhat ve guc versin. Agrilarimizi sizilarimizi dindirsin. Bizi korusun bebemizi yuvamizi korusun Rahman.. amin..

Bebişim biz de eşimle anneme çok yakın oturuyoruz. Ama annem evlendiğimden beri benim evime 3 defa falan geldi o da ben dedim bir iki durum vardı o yüzden geldi. Hastayken yemek getirdi ama içeri girmedi kapıdan verip gitti filan. Bir şeyler alınacaksa da sürekli para vermeye çalışıyor alın eksiklerinizi diyor. Sırf evlatları olduğumuz ve çok yakın için özel alanımızı ihlal edecekler diye bir şey yok.

Şayet kv me yakın otursaydık aynı durum onun için de geçerli olacaktı. Tatlı dille dile getirirdim ben. Çünkü ev ev üstüne olmaz. Herkesin kendine ait bir düzeni, işi gücü, ilişkisi var. Anne baba da olsa bazı sınırlar var. Bazı insanlar ne yazık ki o sınırları bilmiyor ve hatırlatmak gerekiyor. Ama dediğin şey çok doğru, bazı şeyler de koca da bitiyor maalesef.

İnanmıyorum ya şaka gibi. Kafasına göre erkenden alacaktı bebişimizi.

“başka ne huylarını biliyosun anlatsana anne, malum her gece ben yatmıyorum ya oğlunla bilemiyorum huylarını” dicen aslında
Hayır birde daha önce kimin doğumuna zorlmaış da oğluşu girmemiş de bunu nasıl biliyo sdfghjknmlöç

Ama sen de abartiyosoon hsdhshdhhs

Arkadaslar hayirli sabahlar .. Ocak ayinda idrar yollarim ve vajinal enfeksiyon icin doktor fitil vermisti. Bi tane kalmisti icinde. Sanieim gene mantqrdan dolayi enfeksiyon var vajinada ontek kalan fitili kullansam mi ? Sizce ?
1 fitil yeterli olacak mı sence? Daha önce kullanırken ilk kullandığın gibi tüm rahatsızlıkların geçti mi? Ben de geçmiyo. Yani o ilaçlar zaten sayılı. Tam kullanmak gerekiyor diye biliyorum.

1 fitil yeterli olacak mı sence? Daha önce kullanırken ilk kullandığın gibi tüm rahatsızlıkların geçti mi? Ben de geçmiyo. Yani o ilaçlar zaten sayılı. Tam kullanmak gerekiyor diye biliyorum.
Bana verdiginde kutuda 3 tane vardi 2 tane kullaninca gecirmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…