2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Alirimda sorayim dedim bisi olur mu diye simdi son haftalarimdayim ya :/
Valla onu biz de bilemeyiz ki kuzum. Sen bizden öndesin şimdi, doktor o haftalarda da kulandırtıyor mudur acaba. Doktoruna telefonla ulaşabiliyorsan bir sor istersen. Ben yarın 33+0 ım mesela. Doktor bana geçen gün akıntın olursa fitil kullan demişti mesela.

Ya benim.doktorum cok zor konusuyor vala ulassamda cevap verir mi bilmiom ki en iyisi ben carsambayi bekliyim sabredip ne yapim bitane vajina icin krem vardi onu suruyim gidene kadar da benim evlenmeden oncede hep enfeksiyonum olurdu idrar yollarinda biktim artik bu enfeksiyon seysinden

Şoklar içindeyim resmen erkenden doğuma alacaklardı git yatış işlemini yap yakınına haber ver diyor bana
Senin bu yaşadığını 2020 de yaşadım acil alacaklardı devlette kendi doktoruma gittim gerçi o da durduramadı sanciyi aldılar bebeğimi ama doğrusunu yapmışsın canım geçmiş olsun zamanında gelsin ins

Bu grupta bu kadar fit olmaya utanmadın mı… hiç mi dahil olmadın gece tostu muhabbetlerine, pişilere böreklere…
Hahahaah kız maşallah de benim iştahım pek açılmadı ya sadece bebeğin beslenebilecegi kadar yiyorum + gece tostu için de fazla usengecim uyumayı tercih ederim djdjdj
Genetik olarak da minyonuz zaten o da etkili

Hahahaah kız maşallah de benim iştahım pek açılmadı ya sadece bebeğin beslenebilecegi kadar yiyorum + gece tostu için de fazla usengecim uyumayı tercih ederim djdjdj
Genetik olarak da minyonuz zaten o da etkili
Maşallah valla şanslı gruptasın desene her şeye üşenip iş yemeğe gelince gerekirse bana 100km yol yaptıran açgözlülüğüme yanayım ben djkdkfk

Maşallah valla şanslı gruptasın desene her şeye üşenip iş yemeğe gelince gerekirse bana 100km yol yaptıran açgözlülüğüme yanayım ben djkdkfk
85 le hamile kalip 70 e kadar dusup tekrar verdigim.kilolari alip ustune bide 8 kilo ustune cakip 93 kg ben agladim suan shsh

Tembelliğin faydası gece mutlaka acikirim ama "amaan zaten bikac saat sonra kalkıp kahvaltı hazirliycam hiç gerek yok uğraşmaya yat uyu" fikri her zaman kazanıyor bende fhdjfj

Amin kuzum herkes tabi yaşadığını biliyor önemli olan fiziksel ve zihinsel sağlıklı çıkmak çok şükür eşimle atlattık ogünleri. Dün eşim diyorki iyiki annemin yanından taşınmışız bunu söylenerek yapmadım ben sabrederek yaptım çünkü eşim şuanda ailesinden bağımsız da gördüğümde mikrmmel bir insan maşaAllah ama nerdeyse bize sebep oluyorlardı. Çok şükür sonuç önemli. Şuana bakıyorum şahsen eskiye hiç takılıp kalmadım. Ama kv ve eşimin abilerine de çokta tınsınız şeklinde davranıyorum. Hakkımı da helal etmiyorum zaten dedim de bunu. Mahşer gününe attık çoğu hesabı :) Rabbim cümlemizi çocuklarımızla eşimizle mutlu kılsın emanetlerimize hakkıyla bakabilmemizi nasip etsin ileride bir kız emanet çocuğu getirirse oğlişim (ay bunu yazarken ağlama geldi ağlıyorum ) o kız çocuğuna da hakkıyla bakabilmeyi nasip etsin

85 le hamile kalip 70 e kadar dusup tekrar verdigim.kilolari alip ustune bide 8 kilo ustune cakip 93 kg ben agladim suan shsh
Şşş soran olursa bu detayları söylemiyosun, “ayy canım 8 kilo aldım işte ben de” falan diyosun havanı atıyosun djkfkfk

Sen bu cumaya doğurur musun ya, bana ashleyyy doğurucak az kaldı hissi geldi yazdıklarından niyeyse. Cuma çok mu erken oluyor dur bakim, öteki cumaya doğur eğer öyleyse mdkfm.
Öbür cumaya 37+4 oluyorum bir sorun olmaz sizinde onaylamanız durumun da siparişinizi oluşturacağım liyakat hanım

35+0 da 2438 kilo geldi benim kız kilosu 2 hafta geri diyor dr yani 33 haftalık bebekle uygun diyor cihaz ama burda yazdıklarınıza bakıyorumhemen hemen aynı kilolar anlamadım ki
33 haftalik erkek benim 2150 gr, nerden 33 haftayla uyumluymus kilosu atmasın, insan evladı var içimizde hipopotam değil

2 hafta geride derken klosuna göre değil, diğer ölçümlere göre söylüyor muhtwmelen canım. Benim benişin kilosu da haftasıyla uyumluydu ama 1 haftacık gerde
Aha bu da buraya kaymış yakaladım seni kız mart anneleri kayboldu ortadan patır patır döküldüler sende sıkıldın demi

Gebeyiz biz kirpik diplerimizin bile ağrımaya hakkı var mesela ağrıyor benimki bazen çünkü gebeyim ağrıyabilir kimseyi ilgilendirmez gebeyiz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…