2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kız daha var sende buraya kay burdakiler de Mayıs'a kayar hahahah ne gülerim ya
kız 40ı beklerse beni yerlerde yuvalanırken yakalarlar Yok yüryemiyorum, eğilemiyorum sürekki hareket sürekli ağrı olarak dönüyor bana maalesef. Sabah bi kalktım evde her yer her yerde. Bende dedm madem sen yardım etmiyosun, vicdanın sızlamıyor bende senin kıyafetlerini ütülemiyorum. İş kıyafetlerini bile ütülemedm, kapıdan bile geçrmedim çok sinirliyim. Vicdansa tek bana mı Bu cocuk bir erken doğup küvöze girsin seni de o ailenide rezill ederim dwdm...sabah sabah kan beynime sıçradı

Gunaydinnn, bu durumdan kimse bahsetmiyor ama bi ben mi çekiyorum bunu, sabah yataktan ilk kalktiginizda ayaklarinizdaki odem yüzünden balona basar gibi olup acı çekmiyor musunuz bi ben mi çekiyorum, resmen ayağımın alt tarafinda hava varmışta yere bastigimda hava sönüyormus gibi bi de çok acıyor ya.

Tansiyonunu ölçtün mü hiç? Bi de gece geç saatte tuzlu ya da ağır şeyler mi yiyosun acaba? Benim ayaklarımda ödem sadece gün içinde çok ayakta kalırsam oluyo ama tansiyonum da hep düşük yani.

Kız yapma boşver yaparsın yaparsın sonra bişey olur Allah korusun yapmasaydin olur adı valla ben ütü yapmayı hiç sevmem hiç kocamın bişeyini de ütülemem özel falan birşey olmadıkça gerekirse kendisi yapıyor eli var ayağı var ben kendimi zor taşıyom birde onla mı uğraşim böylesi daha kıymetli oluyor canım benim boşver fazla ödün sadece kendini yıpratmakla kalıyor başka birşey değil

Tansiyonunu ölçtün mü hiç? Bi de gece geç saatte tuzlu ya da ağır şeyler mi yiyosun acaba? Benim ayaklarımda ödem sadece gün içinde çok ayakta kalırsam oluyo ama tansiyonum da hep düşük yani.
Şu 2 3 gündür ödemim var ama tansiyonum çıkınca ben anlıyorum hemen ölçüyorum , yatmadan önce mutlaka bir şeyler yerim aç uyuyamam shsjs yoğurtlu makarna yedim gece yatmadan mesela sjsjs evde yemek yoksa da tatlı bisiler yerim yatarım

Kız ben dün dolap sildim yaaa, benim ayaklar dün bi şişti bi şişti amanınn, eşime masaj yaptırdım o derece

Ben hiç yükselmiyor çok şükür hep düşük zaten benim ki ama arada bir düşüyor feleğim şaşıyor bir başım dönüyor kararıyor gözümün önünü düşecek gibi oluyorum
Ben mutfak dolabı siliyordm hamile kaldığımı bilmeden önce, tansiyonum dusuyo basim dönüyo durmadan, ulan ben böyle olmam aç miyim acaba diyip durmadan oturup dinlenip dinlenip mutfak dolaplarını silmeye devam ediyordm meğersem hamileymisim

Dün buzdolabini pakladm bende, işten geldi kahve yapar mısın dedi normalde yaparım ama çok yorgundum yapamiycam canım dedim, akşam da yatağa geçerken bardağı yerde bırakmış görmedim tekme attım bardağa, dedim senin evde uşağın yok dağıtma şu evi hamileyim gücüm yok artık ya diye bağırdım, tamam unutmuşum ne kızıyon diyo. Kaskafalılar

Bence suçlu bulundu illa yiyeceksen biraz daha hafif şeyler yiyebilirsin ödem olmaması için

benimde dün ilk defa bu kadar düştü 8/5 e gözlerim karardı
Benim olurum 10-5 9-6 falan üstünü çok zor görüyorum düşünce 7-4 falan oluyor mahvediyor beni çok zor hemen bir tuzlu ayran iç canım ayaklarının altına da bir yastık koyup uzan düzeliyor

aynen öylee, parmağımı kımıldatmıcam bundan sonra kimse için. Annem geldi ne hallerle temzledi bu evi, kv torunları doldurup yne batırdı. Eşim desen ayrı kirletiyor, çok sinir kldum

Oh ne güzel yapmıssın, ben biraz cinnet dün sabah geçirdim bak bugüne yine yaptı. Boğazlamak istiyprum şu an acayip sinirliyim

aynen öylee, parmağımı kımıldatmıcam bundan sonra kimse için. Annem geldi ne hallerle temzledi bu evi, kv torunları doldurup yne batırdı. Eşim desen ayrı kirletiyor, çok sinir kldum
Bu erkek tarafı hep pis gerçekten çok da düşüncesizler ya bunlar niye böyleler, eşim Diyor ki elleme kalsın, ben b.k içinde yasayamam sen öyle alismissin ben alışkın değilim diyorum çok sinirlenince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…