2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bu erkek tarafı hep pis gerçekten çok da düşüncesizler ya bunlar niye böyleler, eşim Diyor ki elleme kalsın, ben b.k içinde yasayamam sen öyle alismissin ben alışkın değilim diyorum çok sinirlenince
kız yiyip içip mutfağı bile toplamadan gittiler. Ama bende kendimi biliyorum o kocayı süründürmezsemm

Oh ne güzel yapmıssın, ben biraz cinnet dün sabah geçirdim bak bugüne yine yaptı. Boğazlamak istiyprum şu an acayip sinirliyim
Ben o evreyi yaşadım sen baya geç kalmışsın:) delirip dolaptaki bütün kiyafetleri firlattim ve onun camasirlarini yikamadm, corapsiz donsuz kaldı aklı başına geldi :)

Bu grupta bu kadar fit olmaya utanmadın mı… hiç mi dahil olmadın gece tostu muhabbetlerine, pişilere böreklere…
itsmylife_ utanmadığı gibi fotoğraf falan paylaşmış karnım mı düştü diye ulan karnın yok yoook (maşallaaaahhhhh) nasıl düşsün bacım bak şimdi hasetlenicem ha hahhahdjdj

kızım sen değil miydin kocam kedi gibi ensemden tutup ittiriyo diye ben da sanmıştım ki yazık yuvarlanıyo diğer türlü, yazıklar olsun don lastiği yırtan nisan analarını üzdünüz be….

Sen bunu bir de Mart ve Şubat annelerine sorsana hızlıca. Onlar kaçıncı haftalara kadar en son kullanmışlar acaba.

Ay gerçekteeeen. Bu vücudun arabadan kendi başına inemediğine bizi inandıramazsın artık. (Bu konuyla ilgili her mesajın sonunda yazılmasa bile maşallah vardır)

kız yiyip içip mutfağı bile toplamadan gittiler. Ama bende kendimi biliyorum o kocayı süründürmezsemm
Bak kaynanamlar bana geldiğinde ben hiçbir şey elletmem, görümcem var 20 yaşında o kiyamaz toplar masayı bazen ama kaynanama elletmem iş oturmaya geldiklerinde, bende onlara gittiğimde hiçbir iş ellemiyorum bu sayede. Arkadaşlarım mesela kaynanani çağır yardım etsin diyo teklif de ettiler ama ben istemiyorum dedim, bi ilk 3 aylik dönemde çok zorlandm eve asla yetisemiyordum hasta olmuştum, evi topladı cam sildi bi de yemek yaptı sagolsun ama gerçekten zor durumdaydim yoksa çağırmazdım. Allah kimsenin eline dusurmesin

Ben o evreyi yaşadım sen baya geç kalmışsın:) delirip dolaptaki bütün kiyafetleri firlattim ve onun camasirlarini yikamadm, corapsiz donsuz kaldı aklı başına geldi :)
Bilemiyorum ya benimkiler ailece düşüncesiz. Ablaları bile hamileyim diye otur falan hiç demezler. Geçen gelmisler benim eve ablası benim bebeğimin dolabını düzenliyor???? Dedim keske önce kendi sıpanın döküntüsünü toplasan. Sana kalmıştı benim bebeğimin dolabı

Ben onlara gidince de yapıyorum, ah enayi ben

Herkesin karnı kendine büyük sjhshshs vallahi kalkamıyorum oturduğum/yattigim yerden beni niye disladiniz

Çok gerildim iyice yaklaştı diye napcaz
Kız hamile kalıp 15 kilo nasil verdin
Hahah bilmiyom ki bebegi beslemisim simdide bebegin kilosu arttigi icin bu sekildeyim sanirim doktor dogumdan sonra eski kilondanndaha dusuk olabilirsin dedi. Ben ilk aylarimda cok cebellestim kendimle kuzum migde bulantisi vs kimsemnyok yemek pisirenim yok aglayaraknyemek tikiyordum agzima ben

Sayın #kadinlarkulubu artık şu siteye alkış emojisi getirinnn

Ay gerçekteeeen. Bu vücudun arabadan kendi başına inemediğine bizi inandıramazsın artık. (Bu konuyla ilgili her mesajın sonunda yazılmasa bile maşallah vardır)
Hsdhahshahsh ben 34haftalik hamileyken avmde 20 haftalık hamile olup benden tuvalet sırası isteyen kadın geldi aklıma

Benide aglaticaksin simdi...
Vallahi eslerimizin kalbine Rabbim.verdi merhameti benim esimde beni korumasa idi benden coknseynalmis olurlardi. Sagolsunlar.

Şşş soran olursa bu detayları söylemiyosun, “ayy canım 8 kilo aldım işte ben de” falan diyosun havanı atıyosun djkfkfk
ALsmada veririm.buyuk ihtimalle cunku hayatimda hic bu kiloyu gormedim 80leri gorsemde Allahtan boyum var hehe

Ayy o mide bulantıları çok fenaydı çok şükür bugünlerimize gerçekten doğumdan sonra da günde üç kere boğaza parmak sokmamiz yok mu

Şu ismin bana gam kusar olarak geçiyor ve aşırı üzülüyorum, bu ismin başka bi anlamı varsa nolur soyle ben ilk 4 ay tavuktan ve Türk kahvesinden tiksindim ve ben aç karnına sabah her gün kahve içen biriydim, 4. Ayın sonunda kahve içerken ağlamıştım çok özledimm diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…