2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Herkesin karnı kendine büyük sjhshshs vallahi kalkamıyorum oturduğum/yattigim yerden beni niye disladiniz
Hsdhahshahsh ben 34haftalik hamileyken avmde 20 haftalık hamile olup benden tuvalet sırası isteyen kadın geldi aklıma
Ehueh dışlar mıyız kız aşkolsun, uğraşıyom ben senle

Ama şimdi sadece soruyorum, senden sıra isteyen kadına haksız diyebilir misin?!!!!!!111

Hsdhahshahsh ben 34haftalik hamileyken avmde 20 haftalık hamile olup benden tuvalet sırası isteyen kadın geldi aklıma
Ya işte bi şey dinleyince ayrıntıları bilcen böyle o zaman anlattığında gülmüştük şimdi anlatsan mimik oynamaz çünkü belli olmuyo bacım shdkkfkfk
Ay ama karnın dışarı doğru büyümese de ağırlığını hissediyosundur şimdi hadi hakkını yemeyelim

Evet valla hissediyorum gerçekten yeminlen hdhdhd kocam da öğrenmiş anasından "iç karnin geniş senin" deyip duruyor her yerde koca karilar gibi utanıyorum shdhs

Ayy o mide bulantıları çok fenaydı çok şükür bugünlerimize gerçekten doğumdan sonra da günde üç kere boğaza parmak sokmamiz yok mu
Hic oyle zayiflamadim hahaha ama.deneriz
Kuzum gamgüsar aslinda gami kederi def eden demek osmanlida bir kelime ondan tercih etmis idim Bende cok kotuydum.. Kv gorumcem bi kere arayip ne canin cekior demediler. Bisi gondermediler.Bunlar unutmaya calissam da unutamadigim seyler sanirimda unutamam.. Sukur ki genede guzel atlattik kuzu bak gobuslerimiz buyudu bebislerimiz iyi elhamdulillah

Benim kayinpeder 1 2 kere koy tereyağı falan getirdi onun dışında kaynanamgilin zaten yemekle arasi yok aç yaşıyorlar gibi bisey ben o yüzden hiç beklentiye girmedm o konuda , sıfır beklenti üzmez

Psikolojimiz hazır olana kadar amuda kalksak bebek yukarı çıkar mı geri
Bebek aşağı düşmüşü doktor söyler caniko şaka maka, önceki halini bilmediğimiz için biz anlayamayız. Ne zaman kontrolün? Zamanın erkense belki doktor der ki yat dinlen falan.

Benim kayinpeder 1 2 kere koy tereyağı falan getirdi onun dışında kaynanamgilin zaten yemekle arasi yok aç yaşıyorlar gibi bisey ben o yüzden hiç beklentiye girmedm o konuda , sıfır beklenti üzmez
Ben gorumcem hamileyken cok sordum ustune dustum o yuzden ister istenez bende de o yapar bana dedm ama oyle olmadi :)

Bebek aşağı düşmüşü doktor söyler caniko şaka maka, önceki halini bilmediğimiz için biz anlayamayız. Ne zaman kontrolün? Zamanın erkense belki doktor der ki yat dinlen falan.
Cumartesi kontrolüm yok benimki kafana göre takıl 34u geçtik artık risk misk yok diyor rahat adam bayılıyorum

yürü be. Hamişliğinin son günlerini iyi kullan. Ağzımıza geleni söylemek serbest

Bu arada ben çalışıyor olsam eşim çalışmıyor olsa, mağarada, uzayda yetişmediğim için yaşadığım evi toplamaya yine yardım ederdim. Erkeklere bunu öyle bir empoze etmişler ki bu şu şu bu kadının görevi demişler. Çilesini eşler çekiyor.

Çok savaştım evlendikten sonra ev işleri konusunda. Çok kavgalar ettik. Bir gün cinnet geçirdim evde. Gitmiş bulaşık makinasını boşaltmış. Gelmiş bana diyor ki bak makinayı boşalttım. dfcghjklbhnjmk Yani yaranmaya çalışıyor sözde bak ben iş yaptım diye söylüyo. Sinirim geçmediği için bir daha ağzıan sıçtım Sen bu evde yaşamıyor musun, tabi boşaltacaksın, gelmiş bir de bana bunu yaptım diyo ya sabır dedim yürüdüm gittim.

Valla şunu anladım ki. Erkeklerin gözünün içine bakıp hizmet ettikçe bizi anneleştiriyorlar. Ama köpek yapınca el üstünde tutmaya başlıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…