2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişim bunu doktoruna sordun mu? Ben ne zaman aile hekimene ebeme gitsem hep ayak bileklerimi kontrol etti kadın niyeyse ödemin var mı diyip durdu sürekli. Olmadığı için ben de merak edip de nedenini sormamıştım.

Ben araştırma hastanesinde özel doktora gidiyorum, o da sezeryan 11 bin liraya yapıyormuş, acaba diyorum son zaman ameliyat günü verileceği zaman normal ücretsiz doktora mı gitsem , sonuçta bi artısı yok ha o yapmış ha kendi doktorum yapmış, ama kafam karışık işte mesela neden böyle bisi var anlayamadm, doktoruma şey diyesim var ,
"NEDEN SENI IŞE ALALIM "

kizlar benim gorumcem daha onceleri sabah uyudugumu bildigi halde kasitlica paso beni goruntulu ariyordu bazen ard arda 10 kez ve uyanip actigimda normal muhabbet acil bi durumda yok.. Bende zamanla acmadim acmamaya da karar verdim.. cunku acinca anca kendi derdi kederini kusuyor ben bisi dedigimde benimle sidik yarisina giriyordu anladim ki dost degil sadece cop ariyor kendine.. bir kez bebegimi sormadilar.. simdi uzun zaman sonra gene paso beni sabahin korunde goruntulu ariyor acmam icin saatin 8 inde.. Ben napcam o saatle bunla konusup ? Kac tane cocugu var. Nasil vakit buluor onuda bilmiorum.. Bir tane yeni biisi almadi ilk yegeni bu onun hicbirseyini gormedim..bu kadindan uzak olmak istiyorum napcam bilmiorm

Ya bizim bi düzenimiz var ben asla annesi gibi davranmam yemwğini falan hazırlar ama sabah yerde toplancak seyler görünce cinnet geldi, aynı şeyi dün sabah da yaşadık. Eğilemiyorum artık sanki görmyormuş gibi toplamıyor

Bebişim bunu doktoruna sordun mu? Ben ne zaman aile hekimene ebeme gitsem hep ayak bileklerimi kontrol etti kadın niyeyse ödemin var mı diyip durdu sürekli. Olmadığı için ben de merak edip de nedenini sormamıştım.
Ayakta çok durursam artıyor onun dışında sıkıntı yok ama gün geçtikçe artıyor, e 8 ayligim artık normaldir diye düşündüm, benim hamile arkadaşlarım şiş şişti ben yine iyiyim, yüzleri kolları ayakları tombul tombuldu

Telefonu yatarken sessize alcaksin, beni arama geceleri uyuyamiyorum uykumu alamayınca hastalaniyorum diyeceksin, anlamiyorsa tartisacaksin başka çözüm yok. Bazı insanlar kıt beyinli anlamıyor.

Allah'ım insan neden sabahın köründe arar bide görüntülü açma ya niye aciyosun bu kadar sorumlu hissetme kendini yazık gamsız ol biraz

Aha bu da buraya kaymış yakaladım seni kız mart anneleri kayboldu ortadan patır patır döküldüler sende sıkıldın demi
mart grubu konusmalarına ben yetısemıyordum 5 dk da 10 sayfa birikiyordu haketten sımdı noldu ?

Öyle benim el oarmaklarım da öyle hele alarm çalınca kapatmaya çalıştığımda bazen olmuyor parmaklarım o kadar şiş tutmuyor

tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı kızlar
benım en bastan beri 5-8 civarında . ama bünyem alıstıgı ıcın rahatsız etmıyor sadece cok ufak yukselse bıle nevrım dönüyor. düşüklük ıcın doktor bana ayran ve soda ıc hergun dedı

Allah'ım insan neden sabahın köründe arar bide görüntülü açma ya niye aciyosun bu kadar sorumlu hissetme kendini yazık gamsız ol biraz
Evet oyle olmam lazim ama sonra kv soyluyor oda esimi ariyip esimi sinirlendirior gene ihale bana kesilior

Evet oyle olmam lazim ama sonra kv soyluyor oda esimi ariyip esimi sinirlendirior gene ihale bana kesilior
Ay bunlar çeteeeeee!!!!! Oğluna şikayet etmek nedir ???? O koca da demiyor mu anne uyuyor öğleden sonra konuşsunlar dese ya ? Suç ne gorumce de ne de kaynanada, kocan olacak adamda suç o izin veriyor

Sabah 8de görüntülü aramayı bütün aile normal mi kabul ediyo yani kardesin falan yok mu? Eşini her sabah 7-8de görüntülü arasın bakalım mantıklı bı hareket mi 2.gun anlar hatasini

Sabah 8de görüntülü aramayı bütün aile normal mi kabul ediyo yani kardesin falan yok mu? Eşini her sabah 7-8de görüntülü arasın bakalım mantıklı bı hareket mi 2.gun anlar hatasini
Offf kesinlikle aramalıııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…