- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Bebişim bunu doktoruna sordun mu? Ben ne zaman aile hekimene ebeme gitsem hep ayak bileklerimi kontrol etti kadın niyeyse ödemin var mı diyip durdu sürekli. Olmadığı için ben de merak edip de nedenini sormamıştım.Gunaydinnn, bu durumdan kimse bahsetmiyor ama bi ben mi çekiyorum bunu, sabah yataktan ilk kalktiginizda ayaklarinizdaki odem yüzünden balona basar gibi olup acı çekmiyor musunuz bi ben mi çekiyorum, resmen ayağımın alt tarafinda hava varmışta yere bastigimda hava sönüyormus gibi bi de çok acıyor ya.
ay bende aynı, bide ben yorulunca uyuyamıyorum hiç beniş olunca nasıl olfak acabaBen takılırım ya grupta kesin. Uykusuz gecelerde yapacak en güzel şey. Kadınlar kulübü geyiği
Ya bizim bi düzenimiz var ben asla annesi gibi davranmam yemwğini falan hazırlar ama sabah yerde toplancak seyler görünce cinnet geldi, aynı şeyi dün sabah da yaşadık. Eğilemiyorum artık sanki görmyormuş gibi toplamıyoryürü be. Hamişliğinin son günlerini iyi kullan. Ağzımıza geleni söylemek serbest
Bu arada ben çalışıyor olsam eşim çalışmıyor olsa, mağarada, uzayda yetişmediğim için yaşadığım evi toplamaya yine yardım ederdim. Erkeklere bunu öyle bir empoze etmişler ki bu şu şu bu kadının görevi demişler. Çilesini eşler çekiyor.
Çok savaştım evlendikten sonra ev işleri konusunda. Çok kavgalar ettik. Bir gün cinnet geçirdim evde. Gitmiş bulaşık makinasını boşaltmış. Gelmiş bana diyor ki bak makinayı boşalttım. dfcghjklbhnjmk Yani yaranmaya çalışıyor sözde bak ben iş yaptım diye söylüyo. Sinirim geçmediği için bir daha ağzıan sıçtımSen bu evde yaşamıyor musun, tabi boşaltacaksın, gelmiş bir de bana bunu yaptım diyo ya sabır dedim yürüdüm gittim.
Valla şunu anladım ki. Erkeklerin gözünün içine bakıp hizmet ettikçe bizi anneleştiriyorlar. Ama köpek yapınca el üstünde tutmaya başlıyolar.
Ayakta çok durursam artıyor onun dışında sıkıntı yok ama gün geçtikçe artıyor, e 8 ayligim artık normaldir diye düşündüm, benim hamile arkadaşlarım şiş şişti ben yine iyiyim, yüzleri kolları ayakları tombul tombulduBebişim bunu doktoruna sordun mu? Ben ne zaman aile hekimene ebeme gitsem hep ayak bileklerimi kontrol etti kadın niyeyse ödemin var mı diyip durdu sürekli. Olmadığı için ben de merak edip de nedenini sormamıştım.
ay onlaeın baktığı çocuk ne olur Allah bilirDogurunca bol bol git ay çocuk da hiç durmuyo deyip otur
Telefonu yatarken sessize alcaksin, beni arama geceleri uyuyamiyorum uykumu alamayınca hastalaniyorum diyeceksin, anlamiyorsa tartisacaksin başka çözüm yok. Bazı insanlar kıt beyinli anlamıyor.kizlar benim gorumcem daha onceleri sabah uyudugumu bildigi halde kasitlica paso beni goruntulu ariyordu bazen ard arda 10 kez ve uyanip actigimda normal muhabbet acil bi durumda yok.. Bende zamanla acmadim acmamaya da karar verdim.. cunku acinca anca kendi derdi kederini kusuyor ben bisi dedigimde benimle sidik yarisina giriyordu anladim ki dost degil sadece cop ariyor kendine.. bir kez bebegimi sormadilar.. simdi uzun zaman sonra gene paso beni sabahin korunde goruntulu ariyor acmam icin saatin 8 inde.. Ben napcam o saatle bunla konusup ? Kac tane cocugu var. Nasil vakit buluor onuda bilmiorum.. Bir tane yeni biisi almadi ilk yegeni bu onun hicbirseyini gormedim..bu kadindan uzak olmak istiyorum napcam bilmiorm
Kız çocuk baksın demiyorum çocuk durmuyo deyip deviricen kıçını hizmet bekliycenay onlaeın baktığı çocuk ne olur Allah bilir
Allah'ım insan neden sabahın köründe arar bide görüntülükizlar benim gorumcem daha onceleri sabah uyudugumu bildigi halde kasitlica paso beni goruntulu ariyordu bazen ard arda 10 kez ve uyanip actigimda normal muhabbet acil bi durumda yok.. Bende zamanla acmadim acmamaya da karar verdim.. cunku acinca anca kendi derdi kederini kusuyor ben bisi dedigimde benimle sidik yarisina giriyordu anladim ki dost degil sadece cop ariyor kendine.. bir kez bebegimi sormadilar.. simdi uzun zaman sonra gene paso beni sabahin korunde goruntulu ariyor acmam icin saatin 8 inde.. Ben napcam o saatle bunla konusup ? Kac tane cocugu var. Nasil vakit buluor onuda bilmiorum.. Bir tane yeni biisi almadi ilk yegeni bu onun hicbirseyini gormedim..bu kadindan uzak olmak istiyorum napcam bilmiorm
mart grubu konusmalarına ben yetısemıyordum 5 dk da 10 sayfa birikiyordu haketten sımdı noldu ?Aha bu da buraya kaymış yakaladım seni kız mart anneleri kayboldu ortadanpatır patır döküldüler sende sıkıldın demi
Iki hafta geri mi, yok artik35+0 da 2438 kilo geldi benim kız kilosu 2 hafta geri diyor dr yani 33 haftalık bebekle uygun diyor cihaz ama burda yazdıklarınıza bakıyorumhemen hemen aynı kilolar anlamadım ki
Öyle benim el oarmaklarım da öyle hele alarm çalınca kapatmaya çalıştığımda bazen olmuyor parmaklarım o kadar şiş tutmuyorGunaydinnn, bu durumdan kimse bahsetmiyor ama bi ben mi çekiyorum bunu, sabah yataktan ilk kalktiginizda ayaklarinizdaki odem yüzünden balona basar gibi olup acı çekmiyor musunuz bi ben mi çekiyorum, resmen ayağımın alt tarafinda hava varmışta yere bastigimda hava sönüyormus gibi bi de çok acıyor ya.
benım en bastan beri 5-8 civarında . ama bünyem alıstıgı ıcın rahatsız etmıyor sadece cok ufak yukselse bıle nevrım dönüyor. düşüklük ıcın doktor bana ayran ve soda ıc hergun dedıtansiyon düşüklüğü yaşayan var mı kızlar
Ben cok pasifim ciddenTelefonu yatarken sessize alcaksin, beni arama geceleri uyuyamiyorum uykumu alamayınca hastalaniyorum diyeceksin, anlamiyorsa tartisacaksin başka çözüm yok. Bazı insanlar kıt beyinli anlamıyor.
Evet oyle olmam lazim ama sonra kv soyluyor oda esimi ariyip esimi sinirlendirior gene ihale bana kesiliorAllah'ım insan neden sabahın köründe arar bide görüntülüaçma ya niye aciyosun bu kadar sorumlu hissetme kendini yazık gamsız ol biraz
Ay bunlar çeteeeeee!!!!! Oğluna şikayet etmek nedir ???? O koca da demiyor mu anne uyuyor öğleden sonra konuşsunlar dese ya ? Suç ne gorumce de ne de kaynanada, kocan olacak adamda suç o izin veriyorEvet oyle olmam lazim ama sonra kv soyluyor oda esimi ariyip esimi sinirlendirior gene ihale bana kesilior
Bu tarz sayılı ilaçların sayısı kadar kullanılması gerekiyor. Bir tanede geçse bile 3 kullanılacak. Çünkü geçirmiş gibi geliyordur ama geri döner. Yenisini yazdır.Bana verdiginde kutuda 3 tane vardi 2 tane kullaninca gecirmisti
Sabah 8de görüntülü aramayı bütün aile normal mi kabul ediyo yaniEvet oyle olmam lazim ama sonra kv soyluyor oda esimi ariyip esimi sinirlendirior gene ihale bana kesilior
Offf kesinlikle aramalııııııııSabah 8de görüntülü aramayı bütün aile normal mi kabul ediyo yanikardesin falan yok mu? Eşini her sabah 7-8de görüntülü arasın bakalım mantıklı bı hareket mi 2.gun anlar hatasini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?