2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın hanımlar bu devlet hastanesi olayına çok üzüldüm modum sıfıra indi ben devlete hem özele gidiyorum ama doğum devlet sanırım çünkü özelde fiyat yüksek geldi bize 18/21arası ek şeylerde olur bu fiyat yükselir ben çocuğuma daha bişi almadım bi çocuklarım para biriktirmiş bişiler aldı ama ben hiç bişi alamadım onu nu alayım özelde mi doğurayım ortada kalınca devlete biraz yanaştım bu sabah yazılanı okuyunca moralim sıfırlara indi rabbim öyle bi sancı versin ki dogumhane girdiğim an çatala çıkar çıkmaz doğurayım. Kimsenin kötü hareketine maruz kalmayayım iyiler deng gelsin ekonomi bizi psikilojik olarak bitirdi

Ben cok pasifim cidden
Farkına varman da önemli bir şey gamguş, bunu gördüğün noktada değiştirmek için bir adım atabilirsin. bırak kim ne söylerse söylesin, sen niye biri bişiy demesin diye kendini üzüp duruyosun ki? Telefonunu aramalara kapat, ne bileyim sadece saat 10’la 17 arasında tüm aramaları gösterecek şekilde ayarla diğer zamanlarda görme duyma işitme. Karnın burnunda zaten, eşin de neye sinirleniyor allah aşkına bırak istediği kadar köpürsün dursun hiç bozma tavrını. Böyle mayası bozuk insanları alttan aldıkça tepene çıkıyorlar, bişiy demiyim demiyim dedim ama abartı yani artık. sen de çanak tutma bu yapılanlara, sesini çıkar birazcık durduğun yeri koru. Anormal olan onların yaptığı senin yaptığın değil.

Şubat annelerinden geliyorum, şuan ki durumumuz bin kat iyi valla son güzel günlerimiz kızlar tadını çıkaralım, grupta memeden gelmeyen sütler, mamalar, gazlar, kaka da mukuslar hava da ucusuyor

DOgru soyluyorsun zaten cok az kaldi biliyor musun patladim patlayacagim..

Ya her yer aynı olacak diye bir şey yok, devlet hastanesinde de işleyen bir prosedür var yatış verildi diye hemen doğurtalım demiyceklerdi belki de, ben öyle olacağını düşünmedim açıkçası. Arkadaşın gördüğü muamele de şanssız olmuş, ne güzel imkanı varmış ki kendi doktoruna hastanesine gitmiş ve yaşadığı tecrübe tatsız bir anı olarak geçmişte kalmış. Sen içini ferah tut, allah iyi insanlarla karşılaştırsın her şey zamanında tıkır tıkır işlesin senin için

Bugün ki ruh halim bu hassasım bugün amin teşekkür ederim canım

Böyle açmamaya devam et. Görmemişim falan dersin. Dönerken de arama mesaj at. Ne o armaışsın önemli bir şey mi var diye. Konuşmak için aradım napıyon gibisine derse de valla kafam bu aralar yerinde değil öyle uzun süre telefonla konuşunca başım ağrıyor kusura bakma de.

Bunu dersem kavga cikar ama diyecegm

Aile dinamiginizi tam bilemedigimden şöyle böyle yap diyemeyecegim Allah korusun şiddet falan olur hamilesin, çok takma , aşkım gerçekten iyi değilim son zamanlarim senden biraz anlayış bekliyorum sen konuş ailenle seni yanlış anlamazlar bana biraz destek ol de gözlerin dolsun falan , yani her zaman yapmadığın bir şeyi yaparsan kocalar afalliyor

Göğüs uçları sızlayan var mı? Çok hassaslar süt iniyor diyen var süt mü iniyor acep

Esim sinirlidir ama oyle seyler etmez sadece annesi zamaninda cok sindirmis onu buyuzden karsi cikamior ona bunu anladim

Ay ne arsız insanlar var ya ne kavgası çıkacakmış telefonla konuşmak zorunda mısın? Ben annemin telefonlarini bile açmıyorum 12den önce ararsa hep salaga yat bence ay duymamisim ay görmemişim ay arayan çok oluyor sabahları uykumu alamıyorum başım ağrıyor o yüzden sessize alıyorum falan de. Eşine söyleseler ona da salağa yat aa evet görmemişim aa evet duymamışim aaa donecektim unuttum ya falan konuşur konuşur susarlar sen umursamazsan napacaklar bırak yirtinsinlar

Esim sinirlidir ama oyle seyler etmez sadece annesi zamaninda cok sindirmis onu buyuzden karsi cikamior ona bunu anladim
Bunların oğulları evlat da biz köpek miyiz? Bu adamların anaları ana da, bizi leylekler mı getirdi hey yarabbim ya.

Şubat annelerinden geliyorum, şuan ki durumumuz bin kat iyi valla son güzel günlerimiz kızlar tadını çıkaralım, grupta memeden gelmeyen sütler, mamalar, gazlar, kaka da mukuslar hava da ucusuyor
YA ben böyle bakmıyorum olaya. Yeni bir döneme evrileceğiz ve o yaşayacaklarımız da geçici süre olacak. Çocuk büyüdükçe hep dertler de farklı boyuta evrilecek. Şu an hamişlik evresindeyiz sadece.

Mesela bebek doğduktan sonra nasıl bir ruh halinde olacağımız da bazı konularda bizim elimizde. Ağustos ayından beri her başlığı takip ettim. Hepsinin şikayetleri bu yazdıkların.

Ve hepsi en sonunda kendini bir şekilde rahatlattı. Mememden süt gelmiyor diye depresyona girmeye gerek yok misal, günümüzdeki mamalar çok iyi zehir değiller. Kafamızda bebişimizle ilgili hayaller planlar var ve bunlar gerçekleşmez ya da farklı şekilde gerçekleşirse hemen kendimizi yetersiz hissetmeye ya da hemen dertlenip ağlamaya gerek yok. Her şeyi normal kabul etmek gerekiyor. Bazı bebekler çok ağlar, bazı bebeklerin kaka yapması 1 haftayı bulabiliyormuş ve bu çok normalmiş. Her başlıkta ama her başlıkta istisnasız aynı şeyler konuşuldu. O yüzden panik olmamak ve tadını çıkartmak lazım. Bebişler 4-5 ay olduktan sonra o gaz olayları vs falan hep geçecek, uyku düzenleri başlayacak. Bu sefer ek gıdayı düşünmeye başlayacağız.

Yani annelik bitmek bilmeyen bir dert edinme kendine. Şimdiden kendinize mükemmel kusursuz anne olmayacağım, elimden gelenin en iyisini yapacağım demek gerekiyor.

Son oalrak da 1 defa doğuran herkes profesör kesilip bebiş bakımına karışıyor. He he diyip geçin onlara da. Her çocuk bir değil. Bebeğin neye ihtiyacı olduğunu yine en iyi anesi bilir, kendinize güvenin. gözümüzden kaçan bişi mutlaka olacaktır, insanız.

Çok çok haklısın ama süreç bundan sonra daha zor olmaya başlayacak bu bir gerçek. Evet çok güzel bir şey ama gerçekten zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun, lohusalik nasıl geçti anlamayalim inşallah güzelce geçsin günlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…