2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim 12. Haftaya kadar olmuştu, 31. Haftaya kadar bayagi rahatmış, geri gelince fark ettim. Bir de şimdi sadece ucunda. Bence emzirmeye hazırlanıyor vücut.
Ben banyodan sonra badem yağı sürüyorum ama masaj yapar gibi değil, hemen elimde bir ya da iki kere üstünden geçiyorum. Hiç kuruma ya da kabuk olmadı.

Erkek çocuk zorbalamaktan yılmadı bu insanlar ya. Napalım kardeş diri diri toprağa mı gömelim erkek diye tövbe estağfurullah sjdkfkkf
Vala ya daha önceleri kız çocuklarına zorbalık vardı şimdi erkek çocuklarına. Ama erkek çocuklarına yapılan zorbalık artık zirveye çıktı çok daha ağır olmaya başladı.
Canavar, köpek, hayvan herşeyi diyorlar demedikleri bişey kalmadı.
Erkek olduğunu öğrendiğimizden beri aynı tepkilerle karşılaşıyorum, yaa tüh diyen mi ararsın yazık diyen mi. Hepsini geçiştirdim takmadım çünkü cinsiyet ayrımım yoktu bi de evlat, can ya can nasıl ayırt edebilirim ki. Ama bu canavar kelimesi artık tahammülümü tüketti

Aynı şeyleri duyuyorum yani erkek kız ne farkeder. Ayrıca sanane yani benim çocuğum bakacak olan benim çekecek olan benim. Her bebek kendine göre iyidir hoştur yaramazdır veya değildir. İsmini ne koyacaksın ay çok ağır önüne bişey getir bari şöyle yap bari bunu yap bari. Bi de çoğu arkadaşımın her doğumunda yanında oldum şimdi bana moral vermeleri gerekirken. Daha iyi günlerin demezler mi duyacağımı hiç düşünmezdim. Ordan burdan okuyordum derdim yani yok Ya benim çevrem yapmaz. Uyu uyu şimdi hiç uyuyamayacaksın. Ay yani zaten burun tıkanıklığı Falan karnım ağzımda yarılacak gibiyim uyuyamıyorum bi de moralimi hepten bozuyorlar. Kimseyle görüşmeme kararı aldım enerjimi düşüren kimseyi istemiyorum valla ay içim şişmiş benimde

Bana da biri şey demişti “olsun o da insan” sjdkjdkf sağ olsunlar ya… insanlar artık böyle eğleniyolar amaan inan mevzu senle ya da benle ilgili değil kendi karınlarının kurdu

Sanırım hep aynı şeyler. Şu gebelerin moralini bozmamaya bi öğrenemediler hep olumsuz konuşacaklar, hep korkutmaya çalışacaklar sanırım zevk alıyorlar bu durumdan. En iyisi görüşmemek ama tamamen de izole olamıyoruz ki. Bi mağaraya gidip hamileliği orada geçirip doğurup mu gelsek anlamadım ki

Evet, bunu ben çok görüyorum sosyal medyada. Burada pek öyle şey yok allahtan, erkek çocuk böyle kız çocuk öyle duymadım hiç.

Bir de bu şekilde insanlar her türlü şımarıklığı erkek olmayla bağdaştırıyor. Çocuk saldım çayıra hesabı kontrolü kaybetmiş, çünkü çocuk yani sınırları zorluyor doğası gereği ama komik ve normal. Neden? "Erkek çocuk hehe". Sabır.

Evet aaa biliyo musun erkek çocuk anneyi yaşlandırıyomuş demişti komşum cinsiyeti duyunca artık erkek çocuklarına çok zorbalık yapılıyor internette algı o yöne kaydı. Kimin neyle sınanıcağı belli olmaz hiç korkmadan konuşuyolar

Ve şükür ki bizim Nisan grubunda da böyle bişey yok ki içimi rahatça dikebiliyorum sjsjsj

Ama bıktım artık bunu duymaktan. Dert olmuş millete. Ya bi kere de güzel bişey söyleyin. Heycanımıza ortak olun ama yok illa içine edecekler.
Sosyal medyada Espiri yapacağız, takipçi kasacağız diye hakaret boyutunu iyice aştılar. İşin kötüsü çevremizde böyle. Yıldum yıldum

Ben de hamile olduğumu bas dönemleri ve yerimden kalkarken göz kararmasiyla fark ettim

Yok vala sınır tanımıyorlar, napacakmışıx peki geri mi iade edecek mişiz sjsjsj

kızlar bısı sorcam eskıden doğuranlarda ben hep normal dogum duyuyorum. yanı esım de 6 kardes hepsı normal dogum olmus. hıc bırı ters dönmemıs mı yanı ne şans :)

ya benim de oğlum olacak ve ben sadece gülüp geçiyorum böyle şeylere, hiç sinirim zıplamıyor. kimin nasıl bir niyetle söylediğini anne hisleriyle algılayıp bozuluyoruz bence bozulduğumuz zamanlarda belki sana da öyle olmuştur. neticede erkek kız fark etmez, ikisi de çocuk tabiatı neyse onu yapacak, oğluma canavar demişler hayvan demişler hiç umrumda olmaz en kötü size ne siz mi bakıyorsunuz diyip geçerim. bu yaşa gelmişim dış kapının mandalı bile olmayan şahısların ağzındaki lafa canımı sıkamam.

Özel hastanede yapacaktım doğumumu kendimi maddi olarak ayarlamıştım. Anlaştık görüştüm doktorumu çok sevdim. Hayaller kurdum şunu giyerim bunu yaparım evime yakın falan ne düşünceler. Sonra pat detaylı ultrasonda ufak bir sıkıntımız çıktı. Bana denilen tam teşekküllü iki hastane var özelde doğum yapacağın hastane bunun icin uygun değil söylenen hastaneler devlet . Üzüldüm mü üzüldüm sonra dedim ki kendin mi önemlisin bebeğin mi hatta panik atak oldum hastalandım. Sonra söylenen devlet hastanelerinden birinden randevu aldım gittim. Öyle güzel ilgilendiler öyle güzel davranıyorlar ki evet özel gibi hiçbir zaman randevuma saatinde giremedim. Kapıda beklemek germedi beni. Doktorlar ilgili doğum yapacağım doktorumla enerjim tutttu. Devlet diye Karalar bağlayandım şimdi bebeğim emin ellerde olacak diye rahatım. Maddiyatım var mı var ama Allah işte hayırlısı ne ise ona yönlendiriyor. Doğumun hayırlısı ile en kolay şekilde olsun. Özel devlet olayına takılma gönlün ferah olsun.
İzole olmak değilde enerjiyi yükselten kişilerle görüşmek daha mantıklı. Anlattığımda beni anlayan ya da bana yol gösteren insanlara ihtiyacım olduğu icin genelde onları tutuyorum etrafımda doğumdan sonra yine diğerlerini telafi ederim artık

Bu zamana kadar bende öyleydim. Evladın kızı erkeği olmaz hepsi canımız diyordım ama bugünkü durum çileden çıkarttı erdi beni.

Maşallah kaç haftalıktın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…