Öncelikle seninle ilgili bir durum olduğunu sanmıyorum. Çok fazla kişide görülüyor hamilelikte böbrek sorunları. Her ortaya çıkan problemde kendimizde suç aramayalım. Hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık bu süreçte. Kiminin kan akışında sıkıntı oldui kiminin börek sorunu oluştu, kiminde daha farklı sorunlar çıktı. Hepsi hamilelikle birlikte ortaya çıkabilecek şeyler.
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Üzülecek bir durum yok. Bebişin de sen de iyi olun önemli olan bu bence. Nasıl geldiğine hiç takılma.
Maşallah tospiğeEvet kızçeler görüş günü açıklığım devam ediyor ama gram sancım yokoğluşum 3kg 48 cm olmuş suyun gelirse bekleme dedi sancıların sıklaşırsa 2-3 dk bir gelirse gel dedi haftaya pzt gel dedi bizde durumlar bu doğurma işi yattı bizim
Bence bizim içtiğimiz vitaminler, folik asitler bunları içeride erkenden kendi kararını alacak seviyeye getiriyor cin gibi oluyorlar, “ne dönecem amk, istediğim gibi yatarım” diyorlar. Eski bebekler daha ilkel içgüdüsel davranıp dönüyordu, vitaminler çoğaldıkça ters bebekler çoğalıyor. Bu da benim bilimsel açıklamam hsjskksValla bacım bence bunun en büyük sebebi onların hareketli olmak zorunda olmalarıymış. Bi de ebe demişti onların pelvisi doğurmaya daha elverişliymiş oturma, iş yapma şekillerinden ötürü. Masa başı iş yapmak pelvisimizi bozmuş olabilir birazhe bi de şu var, şu an bence dönmedi diye 37-38de sezaryene alınan bebekler var ya onların bence büyük bi kısmı doğum sırasında dönebilecek bebekler. Şu an kimse risk almak istemediği için beklemiyor. Doğum sırasında bile bebeği dönmeyen azınlık ise türlü tehlikelere maruz kalıyomuş işte, doğum sırasında anne-bebek ölümleri biraz da bundandır belki.
Nst yok diyorOooohh tosunuma bak hele büyümüş
Sancım yok dediğin nstye yansıyandan mı bahsediyorsun? Çünkü yazıyon buraya götüm ağrıyo kukum ağrıyo belim koptu diye, sancı belki onlar da anlamıyosun, olabilir mi? Ne kadar açıklığın varmış? Ay heyecanlıyım, senle ilgili içimdeki his doğru çıkmasın????!!!
Çatı muayenesi yaptı canım benim açıklığım vardi çünküMaşallah tospiğeçatı muayensi yaptı mı açıklığa ultrasondan mı bakiyo bana son kontrolde hiç bakmadı he
Hurma yiyip hareketlere başlardım ben yerinde olsamNst yok diyorama gece oluyor hissediyorum yani. Açılmam 1 cm hâlâ canım. Bakalım haftaya gel dedi ama gitmeyecem ya tam 38 de giderim yine
Aaa bu benim KV.Bide bi zihniyet cinsiyeti sorunca kız dediğinde olsun sağlıklı olsunda yani kız olunca niye kötü bi habermiş gibi karşılık verirler anlamıyorum insanlar çok değişik
Başlayacağım canım hareket yapıyordum ama bu hafta yapmadım sadece. açıklığım artmasin olası bir durum olursa diye artık doğum olsa da sorun olmaz dediHurma yiyip hareketlere başlardım ben yerinde olsam
Bunun bilimsel açıklama olduğundan şeyin haberi var mı, bilimin?Bence bizim içtiğimiz vitaminler, folik asitler bunları içeride erkenden kendi kararını alacak seviyeye getiriyor cin gibi oluyorlar, “ne dönecem amk, istediğim gibi yatarım” diyorlar. Eski bebekler daha ilkel içgüdüsel davranıp dönüyordu, vitaminler çoğaldıkça ters bebekler çoğalıyor. Bu da benim bilimsel açıklamam hsjskks
Canikom doğurmuyosun bence, dinlenip gözlemlemek doğru karar ama tansiyonun bir tık yüksek o yüzden bugün sakin bir gün geçirip solumuza yaslanıp kitap falan okuycaz.Kızlar sabah kalktığımdan beri karnım taş gibi. Normalde bu bana kendimi çok yorunca olur ve gece yatmadan önce fark ederim. Dinlenince de gecer. Sabah kalktım böyle. Ve ayaktayken wuuwuwwu yapıyor arada sızlar gibi, ağrı değil. Bebekte hareket normal. Kahvalti yaptım, Allah bereket versin aney dercesine normal hareketlerini yaptı.
Ben ağrım yok. Tansiyonumu olctum, hafif yüksek çıktı. 138/71
Napayim? Biraz dinlenip gozlemleyip doktorumu arayayım diyorum ama bende de mal bi huy var, doktora gidince daha doktor görmeden iyi olurum, bi de "buna mı geldin" derse takarım milleti boşuna yordum diye. Evet biliyorum işi o, evet emin olmam lazım bosuna gitmek daha iyidir, orasını biliyom ama dedim ya mal huy.
Dogurmuyosun demeniz lazım şu an. Eşim Türkiye'de ve yarın gelecek. Bugün olmaz
Geceleri adamın atletini parçalamıyomuş gibi takıl ya, kim ne bilecek tabi dkfkldldkDoktor ilişki istiyorum haftada 2 korunmasız 37 den sonra haftada 3 olsun dedi ilişkinin bundan haberi yok tabikisi kocamın da ama yapacam istemem yan cebime koy
Yok olmadı, gece bok gibi uyudum ama yani o da hamileligin şanından. Başka da bisi yok.Canikom doğurmuyosun bence, dinlenip gözlemlemek doğru karar ama tansiyonun bir tık yüksek o yüzden bugün sakin bir gün geçirip solumuza yaslanıp kitap falan okuycaz.
Bazen bana da sabah taş gibi kalktığım gün içinde yumuşadığım oluyor, akşamına yine taşlaşıyom. Beybilord levent başkan sırtını yasladı belki ondan taşlaştı karnın, var mı dünden bu yana yaptığın değişik bişiy rutin dışında hani hmm bu şüpheli bir durum olabilir diye düşündürecek?
O bilerek olmadıGeceleri adamın atletini parçalamıyomuş gibi takıl ya, kim ne bilecek tabi dkfkldldk
Belki birkaç gündür üst üste bok gibi uyuduysan vücut tolere edemiyorum bugün beni sal sinyali vermiştir, yaz bize de arada haber ver iyi olduğunuYok olmadı, gece bok gibi uyudum ama yani o da hamileligin şanından. Başka da bisi yok.
Taam ben dinleneyim, arada tansiyon ölçem. Keyif günü yapam.
Bana da öyle geldiiBenim oğlan 34+0 da 2.5 gelmişti senin bebitonun kız ve minik bir prenses olduğunu düşünürsek gayet normal doktorun boş yapmış
kız napim eşimle ikimizde minyon değiliz ve iyi besleniyorum pimpiriklendimKız her şeyi kafana takma cihaz bile 150gr'a kadar fazla/eksik olcebiliyor. Doktorun da geride falan diyerek boş yere geriyor seni pek patavatsizmissenden bir hafta önce gittiğimde 2250 çıktı ve doktor geri falan demedi sadece eşimle bana siz küçük mu doğdunuz diye sordu gülerek
Ebeye helal olsun yalnız.Benim eşimi annesi köyde buğday biçme mevsiminde doğurmuş.
Ters gelmiş, köye yeni atanan sıfır deneyimi olan ebeyi çağırmışlar bu çocuk ters ben doğurtamam hastaneye gitmesi lazım yoksa ikisini de kaybedebilir demiş ama yine de hastaneye götüren olmamış. Ebe zar zor doğurtmuş içerde çevirmiş falan anlatıyorlar tüylerim ürperiyor. Eşim bi şekilde doğmuş doğduğunda nefes almıyormuş, kalp masajıyla kurtarmış.
Eskilerdeki anlayışsızlık hiç biyerde hiç bi kimsede yokmuş, bu vicdansızlık hâlâ kp konu açılınca ciddi ciddi laf söylüyorum.
Bu arada sonradan o ebeyi de eşimin en küçük dayısıyla evlendirmişler
Bende çok sinir olmaya başladım artık suyunu çıkardılar, bu kadar da olmamalıEn sinir olduğum şey bu!!! Bi de instagramdan sürekli erkek çocuk zorbalayan tipleri bana atıyorlar cevap bile vermiyorum!! Yok kızı olmalı insanın bilmemne ay ne saçmalık ya evladın kızı erkeği mi olur, biz sağlıkla bu çocuklara sahip olmak için ne çabalar sarfettik, dr beni cinsiyet söylemek için aramıştı nipt testi yaptırdığımda yemin ederim tek sorum iyi mi sağlıklı mı yoksa kız erkek ne farkeder , çok sinir oluyorum çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?