2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı kızlar
Hem de gebeliğin başından beri. Tek başıma dışarı çıkmaya korkuyorum bu yüzden aniden gözüm kararıyor elim ayağım titriyor açlık şekerim de hep düşük canlı bomba gibiyim eşime diyorum ki ben tek başıma çıkmak istesem bile sen beni sakin yalnız gönderme bi yere

Baştan öyle değildi de oyuzden böyle endişelendim bi anda 2 hafta geriye düştü büyük ihtimalle dediğin gibi genetik canım

Sen yanlış ne yapmış olabilirsin güzelim, daha neler. Mesajı gördüm önce bulaşıkları toplayım derken geride kaldı şimdi aklıma gelince döndüm yazıyım dedim. Kızlar yazmış zaten, hamilelikte her şey olabiliyor, senin yaptığın bir yanlış yok. 36dan sonra bebek daha fazla gelişmiyor artık anne karnında, sadece palazlanıyor güçleniyor kilo falan alıyor. Doktor tee 38de alırız demiş ki zaten sezaryen öneren bütün doktorlar için güvenli buldukları bir hafta, erken falan olmayacak yani içini ferahlat. Umarım katatere falan gerek kalmaz, canını hiç sıkma, ufak bir sorun çıktı ama takipteyiz büyümeyecek diye düşün. çok geçmiş olsun

Valla benim bu ara heppp taş gibi oluyor. Henüz doğurmadım. Ara da sancı da girmeye başladı. Hafif belimden kasıklarımdan. Ama sürekli olmuyo. Önemsemedim.

Fakat tansiyonunu takip et. Dinlenikken ölç bir de. Doktoruna danışabilirsin için daha rahat eder böylece.

Alıntı yapmakla uğraşamicam simdi direkt hepinize söylüyorum GÜLDÜRMEYİN LAN ZATEN DERDIM BINDI IKI OLDU.

3 gun once benimde karnim kaskatiydiiii. Doğurmuyorsun 2 gun once doktora gittim her şey yolundaydı. Liyakatin dedigi gibi Sirtini dayama durumu söz konusuydu galiba dr bi yerini dayamistir dedi . Zaten cocugum bi yerde toplaniyor . Bazen kasiklarim agriyor bazen belim . Cok sukur hala dogurmadim bi de tansiyon konusuna gelince karnin sert stres vs yaptin üstüne düşündüysen ( ister istemez oluyor hepimiz biliyoruz ki ) ondan cikmis olabilir cok yuksek degil dinlenip tekrar ölcersin beybi. Levent cocigin keyfi yerinde sadece yeri daraliyor benceee

Elinde ayağında şişlik var mı? Tarif ettiğin şey o anlatılan doğum sancısına benzemiyo bence. O olması için sertliğin ara ara geçip tekrar gelmesi lazım biliyosun. Büyük ihtimal bebeğin pozisyonuyla alakalı. Takıl bakalım birkaç saat kendini rahatlatacak şeyler yap. Geçmezse de git doktora bi kere de bunun için mi geldin desinler amaan.

Amin canım inşallah

Preeklampsi 14/9 oluyor sinirdasin şuan tansiyonunu toplamaya çalış dinlen bence, yarım saatte bir ölç tansiyonunu her iki koldan, yüksek olan kol esas alacağın tansiyon. Geçmiş olsun canım bisey olmaz inşallah bekle biraz daha

Bir tane de bizim evde var bundan kv kendisinin kızı da hamile üvey görümcem yani erkek istiyordu kızının ikinci evliliği bu bir kızı var 12 yaşında bu bebeğinin cinsiyeti de kızmış biraz üzüldü bir de oğlum olsaydı keşke diye dedim evlat evlattır kız çocukları erkek çocuklarına göre daha tatlı oluyor daha cilveli oluyor yapı gereği kendini üzme bebeğin de üzülür üzülmesin diye teselli verdim. Ordan kv diyor kız çocukları daha tatlı kızım boşver anneye daha yardımcı oluyorlar keşke ezginin de ilki kız olsaydı dedi benim için.
Bende insanlar ne çabalar veriyor doğal yoldan hamile kalmak için ne servetler harcıyorlar bir bebekleri olsun diye evini arabasını satıp tüp bebeğe harcıyorlar hadi malı mülkü geçtim tüm psikolojileri alt üst oluyor. Ben doğal yoldan hamile kalmışım Allah'ım da bana eli ayağı düzgün bir evlat nasip etmiş yok şöyle olsaydı böyle olsaydı diyemeyeceğim kusura bakmayın dedim. Yani kızı da 1 sene sonunda hamile kaldı insan oturur bir şükreder sinir oluyorum

Benim de böyle, bugün doktora soracam ama sanırım normal ya bebekler büyüdü ya kasılmadan hariç dayanıyorlar da ondan ağrıyor gibi geliyor bana

Kasık agrim geçmiyor ve ne hikmetse çocuğun hareketleri kasıklarimda, o kasiklarda hareket ettikçe ağrı artıyor bacağıma vurdu resmen , ayaklarimi dayadım sıcak peteğe yatıyorum öyle

Benim de böyle, bugün doktora soracam ama sanırım normal ya bebekler büyüdü ya kasılmadan hariç dayanıyorlar da ondan ağrıyor gibi geliyor bana
Bana yazar misin ne dedi doktor?

Bi de nasil hareket edicez boyle ki yani şu an oturmak bile zor geliyor.

Ayagimda birkaç gündür hafif bir domuşukluk var ama ödem mi yoksa aldığım kilodan mi ayırt edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…