- 2 Kasım 2019
- 490
- 652
- 53
- 31
Salı görüş günüm canımGüzel kızlar nasılsınız, bebişleriniz iyidir inşallah görecek misiniz bugün? Bize de haber edin
@tospalak M Minikmucizem9494 @difembahyaa
Bunu bağa mı didin?Preeklampsi 14/9 oluyor sinirdasin şuan tansiyonunu toplamaya çalış dinlen bence, yarım saatte bir ölç tansiyonunu her iki koldan, yüksek olan kol esas alacağın tansiyon. Geçmiş olsun canım bisey olmaz inşallah bekle biraz daha
Benim eşim de 193-110 kilo ama 2.5 kilo mu ne doğmuş her bebek farklı boşver risksiz sağlıklı gelsin yeter ki dışarda da alır kiloBana da öyle geldii
kız napim eşimle ikimizde minyon değiliz ve iyi besleniyorum pimpiriklendim
Sadece ayağındaysa ve hafifse telaşa gerek yok, elinde yüzünde varsa tansiyon sebepli olabilir dikkat et o yüzden sordumAyagimda birkaç gündür hafif bir domuşukluk var ama ödem mi yoksa aldığım kilodan mi ayırt edemiyorum
Valla benim bu ara heppp taş gibi oluyor. Henüz doğurmadım. Ara da sancı da girmeye başladı. Hafif belimden kasıklarımdan. Ama sürekli olmuyo. Önemsemedim.
Fakat tansiyonunu takip et. Dinlenikken ölç bir de. Doktoruna danışabilirsin için daha rahat eder böylece.
Simdi ılık bi duş aldım, uzanicam .3 gun once benimde karnim kaskatiydiiii. Doğurmuyorsun2 gun once doktora gittim her şey yolundaydı. Liyakatin dedigi gibi Sirtini dayama durumu söz konusuydu galiba dr bi yerini dayamistir dedi . Zaten cocugum bi yerde toplaniyor . Bazen kasiklarim agriyor bazen belim . Cok sukur hala dogurmadim bi de tansiyon konusuna gelince karnin sert stres vs yaptin üstüne düşündüysen ( ister istemez oluyor hepimiz biliyoruz ki ) ondan cikmis olabilir cok yuksek degil dinlenip tekrar ölcersin beybi. Levent cocigin keyfi yerinde sadece yeri daraliyor benceee
Tamam
Cinsiyet ayrımı yapanları anlamıyorum bide kendi anneler de yapıyor ona haylü hayli şaşırıyorum amcamın karsına çocuk yap diyorlardı erkek olcağını bilsem yapardım diyordu napcan erkeği gözüne mi sokcan diyesim geliyordu hayırlısı sağlıklı olsın der insan benim kvde erkek çocukcu cinsiyeti söylediğimiz zaman sevinmedi bile nerdeyse hatta eşim şey dedi içim yağları eridi ozaman sen niye üzüldüm erkek olmadığı için mi dedi sonra yok öok dedi sağlıklı olsun felan filan geçen mavili batik desenli yelek örmüş diyor bu erkeğe güzel gider ikincisi erkek olursa giydirirsin eltimde ordaydı oda dedi daha doğurmadan ikinci erkek isteniliyor senden dedi bende dedim bitane yeter maviyi kızda giyer sırf kız diye ikinciye doğurcağımj onunda erkek olcağına karar vermiş haspam kızımı da sevdirtmicem doğmadan böyle tepki verene ne diye sevdiriyim dimiii kızlarr kızım totişiniii yedinn kvvBir tane de bizim evde var bundan kv kendisinin kızı da hamile üvey görümcem yani erkek istiyordu kızının ikinci evliliği bu bir kızı var 12 yaşında bu bebeğinin cinsiyeti de kızmış biraz üzüldü bir de oğlum olsaydı keşke diye dedim evlat evlattır kız çocukları erkek çocuklarına göre daha tatlı oluyor daha cilveli oluyor yapı gereği kendini üzme bebeğin de üzülür üzülmesin diye teselli verdim. Ordan kv diyor kız çocukları daha tatlı kızım boşver anneye daha yardımcı oluyorlar keşke ezginin de ilki kız olsaydı dedi benim için.
Bende insanlar ne çabalar veriyor doğal yoldan hamile kalmak için ne servetler harcıyorlar bir bebekleri olsun diye evini arabasını satıp tüp bebeğe harcıyorlar hadi malı mülkü geçtim tüm psikolojileri alt üst oluyor. Ben doğal yoldan hamile kalmışım Allah'ım da bana eli ayağı düzgün bir evlat nasip etmiş yok şöyle olsaydı böyle olsaydı diyemeyeceğim kusura bakmayın dedim. Yani kızı da 1 sene sonunda hamile kaldı insan oturur bir şükreder sinir oluyorum
Benim bi ara taş gibi olmuştu gece 4te wcye uyanmıştım eğilemiyordum bile doğurcam sanıp yatağ koşmuştum djdjsj artık alıştım akşamlar bazen sert oluyor neresi dayıyorsa karnıma bazende göbek deliğimin üstüne ayağını dayıyor herhalde elleyince kaçırıyor yicem ayağınıııSimdi ılık bi duş aldım, uzanicam .
Tesekkurler kızlar
Bana da öyle demişti kv. Keşke ilki kız olsaydı kız anneye daha çok yardımcı oluyo diye. Kendime hizmetçi aramıyorum dedim ama arkadaş olurdu sana dedi arkadaşım var arkadaş da aramıyorum çocuktan arkadaş olmaz onun yeri ayrıdır dedimBir tane de bizim evde var bundan kv kendisinin kızı da hamile üvey görümcem yani erkek istiyordu kızının ikinci evliliği bu bir kızı var 12 yaşında bu bebeğinin cinsiyeti de kızmış biraz üzüldü bir de oğlum olsaydı keşke diye dedim evlat evlattır kız çocukları erkek çocuklarına göre daha tatlı oluyor daha cilveli oluyor yapı gereği kendini üzme bebeğin de üzülür üzülmesin diye teselli verdim. Ordan kv diyor kız çocukları daha tatlı kızım boşver anneye daha yardımcı oluyorlar keşke ezginin de ilki kız olsaydı dedi benim için.
Bende insanlar ne çabalar veriyor doğal yoldan hamile kalmak için ne servetler harcıyorlar bir bebekleri olsun diye evini arabasını satıp tüp bebeğe harcıyorlar hadi malı mülkü geçtim tüm psikolojileri alt üst oluyor. Ben doğal yoldan hamile kalmışım Allah'ım da bana eli ayağı düzgün bir evlat nasip etmiş yok şöyle olsaydı böyle olsaydı diyemeyeceğim kusura bakmayın dedim. Yani kızı da 1 sene sonunda hamile kaldı insan oturur bir şükreder sinir oluyorum
Aynen inşallah canımBenim eşim de 193-110 kilo ama 2.5 kilo mu ne doğmuş her bebek farklı boşver risksiz sağlıklı gelsin yeter ki dışarda da alır kilo
Hey Allahım yarabbim artık herşeyi geçtim Allah'ın işine de karışıyorlar ikincisi erkek olur nedir yaCinsiyet ayrımı yapanları anlamıyorum bide kendi anneler de yapıyor ona haylü hayli şaşırıyorum amcamın karsına çocuk yap diyorlardı erkek olcağını bilsem yapardım diyordu napcan erkeği gözüne mi sokcan diyesim geliyordu hayırlısı sağlıklı olsın der insan benim kvde erkek çocukcu cinsiyeti söylediğimiz zaman sevinmedi bile nerdeyse hatta eşim şey dedi içim yağları eridi ozaman sen niye üzüldüm erkek olmadığı için mi dedi sonra yok öok dedi sağlıklı olsun felan filan geçen mavili batik desenli yelek örmüş diyor bu erkeğe güzel gider ikincisi erkek olursa giydirirsin eltimde ordaydı oda dedi daha doğurmadan ikinci erkek isteniliyor senden dedi bende dedim bitane yeter maviyi kızda giyer sırf kız diye ikinciye doğurcağımj onunda erkek olcağına karar vermiş haspam kızımı da sevdirtmicem doğmadan böyle tepki verene ne diye sevdiriyim dimiii kızlarr kızım totişiniii yedinn kvv
Senin bu çakinin gelini olan eltini hatırlıyorum çok güzel trollemiştin onubenim kv ve kp de erkek torun da erkek 1 tane var 4 torun içinde sürekli onla ilgileniyorlar o ne isterse oluyor
benimde oğlum olacak ama böyle ayrımcılık yapılmasından nefret ediyorum büyük eltim havalarda hatta 4.ay dedim belki kızdır kadın havalara uçtu sonra dedim şaka şaka erkek heralde o yüzden ölüyorum o kadar bi arayıp sormuyor
2 eltimde o kadar hastanelerdeyim arayıp sormadılar Allaha havale ediyorum
Tek görevleri karışmak kime neye olduğu fark etmez kvye sinirlendim yine şimdiHey Allahım yarabbim artık herşeyi geçtim Allah'ın işine de karışıyorlar ikincisi erkek olur nedir yainsanları çıldırtmak istiyorlar başka sebebi yok.
Allah'ım yüce Rabbim asla isyan etmiyorum bizi yarattın tamam bu amipleri de yarattın o da tamam niye bize aynı havayı solutuyorsun kurban olduğum
Benimki de yine çıktı 2 şase verdi 3 gün arayla iç dedi her kontrolde çıkıyor şase üreticileri bana çalışıyor. Sen fitilini at canım bir gittiğin de şase verir yine zatenKizlar bisi sorcam simdi ben gruplarda okuyorum da cogu son haftalaeinda olan hamislerin idrar yolu enfeksyipnu yuksek olanlari doguma aliorlarben korkmaya baslaidm ya benimde carsamba gunu yuksek cikarda alirlarsa
Ellerim ayaklarim yaniyor bilion mu aksam ben aticma bu son fitili aonrada ne yazcaksa yazsinBenimki de yine çıktı 2 şase verdi 3 gün arayla iç dedi her kontrolde çıkıyor şase üreticileri bana çalışıyor. Sen fitilini at canım bir gittiğin de şase verir yine zaten
Sıkma canını korkma benimkinin hiç geçtiğini görmedim doktorum olabiliyor herkes aynı değil dedi. Hamdolsun canım iyiyim sen nasılsınEllerim ayaklarim yaniyor bilion mu aksam ben aticma bu son fitili aonrada ne yazcaksa yazsinbuarada naslsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?