2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da öyle geldii

kız napim eşimle ikimizde minyon değiliz ve iyi besleniyorum pimpiriklendim
Benim eşim de 193-110 kilo ama 2.5 kilo mu ne doğmuş her bebek farklı boşver risksiz sağlıklı gelsin yeter ki dışarda da alır kilo

Ayagimda birkaç gündür hafif bir domuşukluk var ama ödem mi yoksa aldığım kilodan mi ayırt edemiyorum
Sadece ayağındaysa ve hafifse telaşa gerek yok, elinde yüzünde varsa tansiyon sebepli olabilir dikkat et o yüzden sordum

Simdi ılık bi duş aldım, uzanicam .
Tesekkurler kızlar

Cinsiyet ayrımı yapanları anlamıyorum bide kendi anneler de yapıyor ona haylü hayli şaşırıyorum amcamın karsına çocuk yap diyorlardı erkek olcağını bilsem yapardım diyordu napcan erkeği gözüne mi sokcan diyesim geliyordu hayırlısı sağlıklı olsın der insan benim kvde erkek çocukcu cinsiyeti söylediğimiz zaman sevinmedi bile nerdeyse hatta eşim şey dedi içim yağları eridi ozaman sen niye üzüldüm erkek olmadığı için mi dedi sonra yok öok dedi sağlıklı olsun felan filan geçen mavili batik desenli yelek örmüş diyor bu erkeğe güzel gider ikincisi erkek olursa giydirirsin eltimde ordaydı oda dedi daha doğurmadan ikinci erkek isteniliyor senden dedi bende dedim bitane yeter maviyi kızda giyer sırf kız diye ikinciye doğurcağımj onunda erkek olcağına karar vermiş haspam kızımı da sevdirtmicem doğmadan böyle tepki verene ne diye sevdiriyim dimiii kızlarr kızım totişiniii yedinn kvv

Simdi ılık bi duş aldım, uzanicam .
Tesekkurler kızlar
Benim bi ara taş gibi olmuştu gece 4te wcye uyanmıştım eğilemiyordum bile doğurcam sanıp yatağ koşmuştum djdjsj artık alıştım akşamlar bazen sert oluyor neresi dayıyorsa karnıma bazende göbek deliğimin üstüne ayağını dayıyor herhalde elleyince kaçırıyor yicem ayağınııı

Bana da öyle demişti kv. Keşke ilki kız olsaydı kız anneye daha çok yardımcı oluyo diye. Kendime hizmetçi aramıyorum dedim ama arkadaş olurdu sana dedi arkadaşım var arkadaş da aramıyorum çocuktan arkadaş olmaz onun yeri ayrıdır dedim

benim kv ve kp de erkek torun da erkek 1 tane var 4 torun içinde sürekli onla ilgileniyorlar o ne isterse oluyor
benimde oğlum olacak ama böyle ayrımcılık yapılmasından nefret ediyorum büyük eltim havalarda hatta 4.ay dedim belki kızdır kadın havalara uçtu sonra dedim şaka şaka erkek heralde o yüzden ölüyorum o kadar bi arayıp sormuyor
2 eltimde o kadar hastanelerdeyim arayıp sormadılar Allaha havale ediyorum

Hey Allahım yarabbim artık herşeyi geçtim Allah'ın işine de karışıyorlar ikincisi erkek olur nedir ya insanları çıldırtmak istiyorlar başka sebebi yok.

Allah'ım yüce Rabbim asla isyan etmiyorum bizi yarattın tamam bu amipleri de yarattın o da tamam niye bize aynı havayı solutuyorsun kurban olduğum

Senin bu çakinin gelini olan eltini hatırlıyorum çok güzel trollemiştin onu

Tek görevleri karışmak kime neye olduğu fark etmez kvye sinirlendim yine şimdi

Kizlar bisi sorcam simdi ben gruplarda okuyorum da cogu son haftalaeinda olan hamislerin idrar yolu enfeksyipnu yuksek olanlari doguma aliorlar ben korkmaya baslaidm ya benimde carsamba gunu yuksek cikarda alirlarsa

Kizlar bisi sorcam simdi ben gruplarda okuyorum da cogu son haftalaeinda olan hamislerin idrar yolu enfeksyipnu yuksek olanlari doguma aliorlar ben korkmaya baslaidm ya benimde carsamba gunu yuksek cikarda alirlarsa
Benimki de yine çıktı 2 şase verdi 3 gün arayla iç dedi her kontrolde çıkıyor şase üreticileri bana çalışıyor. Sen fitilini at canım bir gittiğin de şase verir yine zaten

Benimki de yine çıktı 2 şase verdi 3 gün arayla iç dedi her kontrolde çıkıyor şase üreticileri bana çalışıyor. Sen fitilini at canım bir gittiğin de şase verir yine zaten
Ellerim ayaklarim yaniyor bilion mu aksam ben aticma bu son fitili aonrada ne yazcaksa yazsin buarada naslsn

Ellerim ayaklarim yaniyor bilion mu aksam ben aticma bu son fitili aonrada ne yazcaksa yazsin buarada naslsn
Sıkma canını korkma benimkinin hiç geçtiğini görmedim doktorum olabiliyor herkes aynı değil dedi. Hamdolsun canım iyiyim sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…