2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

1-2 ay sonra biz
Konudan bağımsız. Bu kırmızı balık şarkısının klibini izledim. Çizgi filmini mi demek gerekiyor hangisi doğru ya da bilmiyorum. Ne vahşi bir şey ya o. Balıkçı Hasan ne manyak herifmiş. Minnacık balığa kafayı taktı kudurmuş köpek gibi peşinden gidiyo. Ve normal bir şeymiş gibi çocikler bunu izliyo. Bildiğin çocuk korku filmi.

Doktor ilişki istiyorum haftada 2 korunmasız 37 den sonra haftada 3 olsun dedi ilişkinin bundan haberi yok tabikisi kocamın da ama yapacam istemem yan cebime koy
Kız kaçıncı haftadaydın benim şansıma kocam bel fıtığı müspetti benden daha çok belim ağrıyor diyo nasıl yapacağız

Korkup yataga geri yattığını hatırlıyorum

Başım agrıyorrrr her gun bir arıza bana da

Bununla ilgili sosyal medya da bi yazı görmüştüm aynı durumdu.
Sonuna şey yazmışlardı ' KV benim işime karışmayı bıraktı ALLAH ın işine karışıyor artık' diye
ALLAH affetsin çok gülmüştüm

Bana da ilk çocuğu kız olan anneler çok şanslı olurmuş demişlerdi. Neymiş kız yardım edermiş.
Evlat değil hizmetçi istiyorlar

Tünaydın kızlar daha yeni kendime geliyorum dünden sonra bugün hastane valizimi hazırlamaya karar verdim her şeyim eksiksiz hazır olsun bundan sonra ne olacağı belli olmaz gibi . Bu arada dün doktorum bir şey söyledi sancısı olanlar için fikir olur belki eğer karnın alttan en üst bölgeye kadar bi anda sertleşip kas katı kesilip 15-20 dk sonra tamamen gevşiyorsa doğum sancın başlamıştır öyle takip et kendini dedi

Hazırla hazırla, ben de hazırlayacağım bugün yarın. Dursun kenarda bir de onun stresini yaşamayalım.

32. Hafta güncellemesi. Kızlar nefes alamıyorum, alsam aldığım nefes bana yetmiyor oksijen kıtlığı yaşıyorum, şu oksijen israfı insanlar dünyadan bi uzaklaşsa da daha bol oksijen alabilsek sjjsjsj

Bu arada dün ben devlet kadın doğum acile gittim belki de uzman bile değil asistandı oradakiler, devlette kendi doktoru olan ve memnun olan varsa böyle sorunlar yaşamaz büyük ihtimalle acile gelen herkesi doğuma alıyorlardı alelacele, imkanı olmayıp devlete giden tüm anneler için dua ediyorum Rabbim iyi doktor ve ebelerle karşılaştırsınn inşallah

Hazırla hazırla, ben de hazırlayacağım bugün yarın. Dursun kenarda bir de onun stresini yaşamayalım.
Kesinlikle annemler daha çok var acele etme diyip duruyorlar ama yok anacım benim kafam rahat olsun dün hastanede ama daha çantam hazır değil dye ağladım . Sadece valizde havasız kalırsa sorun olur mu bebek kıyafetleri acaba onu düşünüyorum

Valizin içine beyaz sabun koy minicik. Ya da kapatma ağzını, her şeyi sırala diz valizin ağzı açık kalsın öyle bir odada. Üstüne örtü çarşaf falan at olmadı. Toz da olmaz. Ani bir durumda valizi kapatır bagaja atar öyle hastaneye gidersiniz. Baktınız sıkıntılı durum yok eve gelince yine valizin kapağını açarısn. Hiç olmazsa hazır dururlar.

Büyün kv lere, herbokolog görümce ve eltilere atmalık fotoyla geldim amme hizmetimi bugün bu şekilde yapıyorum size kızlar canınızı sıkan olursa muhatap olmayıp bunu atarsınız

Eklentiler

• E2AF86D7-7E00-4AAD-B86C-D31B19BF27C7.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 63
Bunu bana sağlık ocağındaki ebem sürekli sordu daha 2-3 gün önce sabah uyandığında ayaklarında ödem şişkinlik yok demi diye nedeni ne ki acaba

Her seye de bi cevapları var ya

Bunu bana sağlık ocağındaki ebem sürekli sordu daha 2-3 gün önce sabah uyandığında ayaklarında ödem şişkinlik yok demi diye nedeni ne ki acaba
Ayy neden ki bak şimdi supjelendim ama daha 3 gün önce kontrole gittim bebekle ilgili her şey yolunda dedi doktor bana, ben bu şişliği uzun süredir yaşıyorum yani bebekte bir sorun olsa söylerdi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…