2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

32. Hafta güncellemesi. Kızlar nefes alamıyorum, alsam aldığım nefes bana yetmiyor oksijen kıtlığı yaşıyorum, şu oksijen israfı insanlar dünyadan bi uzaklaşsa da daha bol oksijen alabilsek sjjsjsj
Çoğu kişinin kvsi oksijen israf edenler dnjdk

hastane cantasına kendınız ıcın kaç takım alacaksınız ? ben 2 tane dıusundum ama az mı sizce? bir de lohusa gecelık tarzı almadım hıc. şu ikisini düşünüyorum koymayı . siyah olan ince ve kuması o kadar guzel ki şık duruyor üzerinde. diğeri de foto ıcın dusundum , sizce yeter mi ikisi ?

Eklentiler

• 1709553914672.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 54
  • 1709554019829.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 56
Merak ettim baktım bu ne ya başka balıklar umrunda değil kırmızı balığa takmış kafayı sırf bunun için denizaltı almazsın ya shdkjdkdj

Bence yeterli ben de iki takım koydum. Birinin koyu renk olması da iyi ilk onu giyersin

Ben 2 takım 1 de gecelik koydum gerekli mi bilmiyorum ama bazen gecelik daha rahat oluyomus

Enem siyahından bende de var Valla kararsızım ya. Kimisi diyor ki yetmedi eşimi yolladım satın aldı geldi. Kimisi diyor ki 2 tane yeterli oluyor. Ben 1 önden düğmeli penye ev elbisesi koyacağım. 2 tanede böyle pijama. Hatta e bebekte indirimden 1 tane daha elbise aldım fitilli pembe. Belki onu da koyarım. Hangisi o anda rahat gelirse alıp giyerim diye düşünüyorum.

terlık fılan almadım hıc. onu da koyacafgız sanıırm dmı
Tabi mecbur. Ben de almadım daha artık dönüşte yalnız ben başta böyle pofuduk terlikler bakıyodum sıcak olur diye ama arkadaşlarım ayağındayken duşa girebileceğin bi terlik olsun dedi hep mantıklı geldi bana da.

yanı aslnda mantıklı zaten ınce oldukları ıcın cok yer kaplamayacak kı kazak mısalı bısı degıl yanı. haklısın bırkac parca atmak garantı olur.

BEn terlik almadım ya. Zaten yazın sokakta giydiğim terlik var plastik. Onu götürcem temizleyip.

aa cok mantıklı onu hıc dusunmedım ben de ya

BEn terlik almadım ya. Zaten yazın sokakta giydiğim terlik var plastik. Onu götürcem temizleyip.
Mantıklı. Benim de olsaydı almazdım tekrardan. Sadece son anda ayaklar biraz şişebiliyormuş ona dikkat et istersen ayağına tam oturuyorsa o zaman olmayabilir belki

Kızlar kontrolden geldim bugün tam 35. Haftam
Bebişin kilo 2.250 civarı 45 cm boyu doktor az yiyorsun galiba az daha kilo aldır çociğe 300 gr kadar eksiği var dedi
Ama sürprizz bizimki dönmüş doğum pozisyonunda tam. Suyu falan da idealmiş.
Benim kilom güncel 60 son görüşmemizden bu yana fazla kilo almamışsın sen de bebişte 1 hafta geriden geliyor karın çevresi ama sorun yok dedi. Bebikimin ağzı burnu dudakları pek güzelmiş maşallah doktoru öyle diyor anasına çekmiş (burnum estetik olsa da kendimi övme şeklim) fhdhhdhd
Haftaya düzenli NST çekilecekmiş her hafta bizde durumlar bu şekil

Ayy neden ki bak şimdi supjelendim ama daha 3 gün önce kontrole gittim bebekle ilgili her şey yolunda dedi doktor bana, ben bu şişliği uzun süredir yaşıyorum yani bebekte bir sorun olsa söylerdi doktor
Bebekle ilgili bi sorun olduğunu düşünmüyorum ödem ttutuyormu vücudum diye soruyor büyük ihtimalle ben de anlamadımki

kızlar bu arada yakınlarda öyle eşi dostu akrabası olmayan var mı ya? ben biraz rahat biriyim ama bikac arkadas keşke yanında yakınında biri olsaydı deyince doğum zamanı da yaklaşınca acabalar olmaya başladı kafamda annem memur olduğu için erkenden gelemiyor doğum başlayınca yıllık iznini alıp gelecek.
Ailelerden uzakta yaşayıp mesai saatlerinde yalnız kalanlar bu konuda endişe yaşıyor mu? Esleriniz ne kadar mesafede çalışıyor

Kızlar herkes iyi haberler almıştır İNŞALLAH Bugün kontrol vardı Gelişimi vs iyi Çıktı ŞÜKÜR 32 33 hafta dedii Plesanta iyi dedii ama suyunu biraz az içiyorsun sanırım dedii neyse suyuu çoğaltt dedii tamam dedim geceleri içmiyorum ben suu pek
Ondan sonra hareketlerini 10 keree hissediyormusun dedii bende saymıorum sanki o kadar hissetmiyorum dedim
Hemen Nst ye bağladı ayy bi korktum arkadaşlar Nst de problem çıkmadı İyiymiş Hamdolsun Ama dedii günde 24 saatte 10 hareket say az olmamalı olursa hemen banaa ulaşş dedii ALLAH korusun ağrıı sancı su gelimi olursa banaa ulaşi dedii
Bugünde ve bu araalr suyuu yeterince içmiyorum sanırım anlamadım suyla direk ilgisi yokki bununn
Sonraa ben tabii sordum kötüü bişey mi var felann bizee göree yok suyun az kritik demiyorum böbreklerdede sorun yok dedii suyuu az içiyorsun sanırım dedii sadece alt sınırda dedii kritik değil dedii sen hareketleri az dedinn dieee takipte kal dedii 2 hafta sonra Nasipse görüşücez plesantada öndee oldundan hareketleri hissedemiyorumki Ayrıca Nst ye bağlıyken bayaa hareket ettii Arkadaşım @gamguser sanada saydırmışmıydı hareketleri Ayyy arkadaşlar panik oldum napçam böyle ALLAH sıkıntısız ilerletsin cümleten Çok Aminn

bu hareket olayını ben gercekten anlamıyorum. haftasonu neredeyse ben hıc hıssetmedım hareket ama bugun cok fazla hareket ettı demek kı sorun yok dıye yorumluyorum. bu sayma ısıne gırınce ınsan psıkopata baglar yanı sürekli stres olur.

saydirmak degil de , her seyi normal olsa bile artik bu haftalarda benim doktorumda 30 lari gecince demisti en az 10 hareket hissetmezsen cikip geliyosun bi nst bakiyoruz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…