- 24 Mart 2022
- 1.549
- 973
- 53
- 33
Evett mesela ben canımm öle deyince pleaantada öndee yanii sürekli nasıl hissedicem ben takip etmemek dahaa iyiydi sankki yadaa 2 hafta yerine 1 hafa sonra çağırsaydı Sağlıkla ilerleyelimbu hareket olayını ben gercekten anlamıyorum. haftasonu neredeyse ben hıc hıssetmedım hareket ama bugun cok fazla hareket ettı demek kı sorun yok dıye yorumluyorum. bu sayma ısıne gırınce ınsan psıkopata baglar yanı sürekli stres olur.
Oturup saymıyorum ben her hareketini ama hareketlerıne zaten normalde de dikkat kesiliyorumbu hareket olayını ben gercekten anlamıyorum. haftasonu neredeyse ben hıc hıssetmedım hareket ama bugun cok fazla hareket ettı demek kı sorun yok dıye yorumluyorum. bu sayma ısıne gırınce ınsan psıkopata baglar yanı sürekli stres olur.
Anladım canım panikledim bende banaa diyor suyuda alt sınırda ama kritik değil böbrekler normal suyuu az içiyorsun herhalde dedii benim plesantada öndee nasıl saycam bilmiyorum İNŞALLAH iyi haberler alalımsaydirmak degil de , her seyi normal olsa bile artik bu haftalarda benim doktorumda 30 lari gecince demisti en az 10 hareket hissetmezsen cikip geliyosun bi nst bakiyoruz dedi
neyse sıkıntı yokmus allahtan , sen su ıc bol bol madem öyle demıs :)Evett mesela ben canımm öle deyince pleaantada öndee yanii sürekli nasıl hissedicem ben takip etmemek dahaa iyiydi sankki yadaa 2 hafta yerine 1 hafa sonra çağırsaydı Sağlıkla ilerleyelim
Benim doktorum da her gittiğimde günde 10 hareket mutlaka olsun say hareketsiz olursa gel suyun gelirse sancım olursa gel diye uyarıyor 28.haftadan beri rutin uyarılar bence sorun yokturKızlar herkes iyi haberler almıştır İNŞALLAH Bugün kontrol vardı Gelişimi vs iyi Çıktı ŞÜKÜR 32 33 hafta dedii Plesanta iyi dedii ama suyunu biraz az içiyorsun sanırım dedii neyse suyuu çoğaltt dedii tamam dedim geceleri içmiyorum ben suu pek
Ondan sonra hareketlerini 10 keree hissediyormusun dedii bende saymıorum sanki o kadar hissetmiyorum dedim
Hemen Nst ye bağladı ayy bi korktum arkadaşlar Nst de problem çıkmadı İyiymiş Hamdolsun Ama dedii günde 24 saatte 10 hareket say az olmamalı olursa hemen banaa ulaşş dedii ALLAH korusun ağrıı sancı su gelimi olursa banaa ulaşi dedii
Bugünde ve bu araalr suyuu yeterince içmiyorum sanırım anlamadım suyla direk ilgisi yokki bununn
Sonraa ben tabii sordum kötüü bişey mi var felann bizee göree yok suyun az kritik demiyorum böbreklerdede sorun yok dedii suyuu az içiyorsun sanırım dedii sadece alt sınırda dedii kritik değil dedii sen hareketleri az dedinn dieee takipte kal dedii 2 hafta sonra Nasipse görüşücez plesantada öndee oldundan hareketleri hissedemiyorumki Ayrıca Nst ye bağlıyken bayaa hareket ettii Arkadaşım @gamguser sanada saydırmışmıydı hareketleri Ayyy arkadaşlar panik oldum napçam böyle ALLAH sıkıntısız ilerletsin cümleten Çok Aminn
Sen de mi dün gece fenalaştın. Gece 4te dayanılmaz kasık sancısıyla uyandım. O kadar arka arkaya oldu ki kasılma sayacı kullandım. 3dk arayla beş kere falan tekrarladı. Sonra düzeni bozuldu ara ara azalarak devam etti. Sabah msj attım doktora devam ederse gel dedi. Yalancı kasılmaymış. Ben hep ortada toplanma falan olur diye düşünüyordum. Benimki regl sancısının biraz şiddetlisi oluyor, uykudan uyandırıyor yani. Birkaç eksiğim vardı çantada onları koyup kapattım hemen çantayı korkudan.Tünaydın kızlar daha yeni kendime geliyorum dünden sonra bugün hastane valizimi hazırlamaya karar verdim her şeyim eksiksiz hazır olsun bundan sonra ne olacağı belli olmaz gibi . Bu arada dün doktorum bir şey söyledi sancısı olanlar için fikir olur belki eğer karnın alttan en üst bölgeye kadar bi anda sertleşip kas katı kesilip 15-20 dk sonra tamamen gevşiyorsa doğum sancın başlamıştır öyle takip et kendini dedi
Ben yalnızım, sıfır aile/akraba. Başta dogum sonrasını çok düşünüyordum ve korktum ama şimdi seviniyorum bile yalnız olacağıma. İyi dostlar biriktirmişim, hepsi iş bölümü yaptılar, gerek duyarsam onlar is bolumune gore gelecekler. Burada lohusa ziyareti, ikramlar falan gibi bir saçmalık yok zaten. İhtiyacım var demezsen kimse gelmez. Eşim de iş bitirici bir insandır.kızlar bu arada yakınlarda öyle eşi dostu akrabası olmayan var mı ya? ben biraz rahat biriyim ama bikac arkadas keşke yanında yakınında biri olsaydı deyince doğum zamanı da yaklaşınca acabalar olmaya başladı kafamdaannem memur olduğu için erkenden gelemiyor doğum başlayınca yıllık iznini alıp gelecek.
Ailelerden uzakta yaşayıp mesai saatlerinde yalnız kalanlar bu konuda endişe yaşıyor mu?Esleriniz ne kadar mesafede çalışıyor
Kız yok benimki de öyle. Hareket sayacak kadar etmiyor. Bazen ciddi korkuyorum. Yatıyorum soluma bir iki dönüyor sonra tık yok. Doktor karakteri bu dedi. Ultrasonda bile kolunu birkaç saniyede oynatıyor yavaş yavaş. Ağırkanlı yavrumKızlar herkes iyi haberler almıştır İNŞALLAH Bugün kontrol vardı Gelişimi vs iyi Çıktı ŞÜKÜR 32 33 hafta dedii Plesanta iyi dedii ama suyunu biraz az içiyorsun sanırım dedii neyse suyuu çoğaltt dedii tamam dedim geceleri içmiyorum ben suu pek
Ondan sonra hareketlerini 10 keree hissediyormusun dedii bende saymıorum sanki o kadar hissetmiyorum dedim
Hemen Nst ye bağladı ayy bi korktum arkadaşlar Nst de problem çıkmadı İyiymiş Hamdolsun Ama dedii günde 24 saatte 10 hareket say az olmamalı olursa hemen banaa ulaşş dedii ALLAH korusun ağrıı sancı su gelimi olursa banaa ulaşi dedii
Bugünde ve bu araalr suyuu yeterince içmiyorum sanırım anlamadım suyla direk ilgisi yokki bununn
Sonraa ben tabii sordum kötüü bişey mi var felann bizee göree yok suyun az kritik demiyorum böbreklerdede sorun yok dedii suyuu az içiyorsun sanırım dedii sadece alt sınırda dedii kritik değil dedii sen hareketleri az dedinn dieee takipte kal dedii 2 hafta sonra Nasipse görüşücez plesantada öndee oldundan hareketleri hissedemiyorumki Ayrıca Nst ye bağlıyken bayaa hareket ettii Arkadaşım @gamguser sanada saydırmışmıydı hareketleri Ayyy arkadaşlar panik oldum napçam böyle ALLAH sıkıntısız ilerletsin cümleten Çok Aminn
Var var hiç susmuyolar bu kadar beyin hücresini başka bişeye çalıştırsalardı bilim ilerlerdi belki deHer seye de bi cevapları var ya
Bende iyiyiim kuzum ne olsunSıkma canını korkma benimkinin hiç geçtiğini görmedim doktorum olabiliyor herkes aynı değil dedi. Hamdolsun canım iyiyim sen nasılsın
Kuzum beni etikeyleyememissin ama ama tevafuk eseri gordum. Bende hic tekmelemeyi say yada takip et demedi. Bobrekler iyi ise eger emin ol sikintisi yoktur. Ve benden tavsiye havuc suyu sık taze ve ic sabahlari bu suyunu dengede tututyorKızlar herkes iyi haberler almıştır İNŞALLAH Bugün kontrol vardı Gelişimi vs iyi Çıktı ŞÜKÜR 32 33 hafta dedii Plesanta iyi dedii ama suyunu biraz az içiyorsun sanırım dedii neyse suyuu çoğaltt dedii tamam dedim geceleri içmiyorum ben suu pek
Hurşit bey benim alter egomBüyün kv lere, herbokolog görümce ve eltilere atmalık fotoyla geldim amme hizmetimi bugün bu şekilde yapıyorum size kızlar canınızı sıkan olursa muhatap olmayıp bunu atarsınız
Yok kız ben hiç böyle hazırlık vs de yapmadım yapmayı da düşünmüyorum zaten sormak istediğim o değil djfjf aniden suyumuz gelse, sancimiz baslasa eş kişisi gelene kadar telaş edecek bir şey olur mu yaniBen yalnızım, sıfır aile/akraba. Başta dogum sonrasını çok düşünüyordum ve korktum ama şimdi seviniyorum bile yalnız olacağıma. İyi dostlar biriktirmişim, hepsi iş bölümü yaptılar, gerek duyarsam onlar is bolumune gore gelecekler. Burada lohusa ziyareti, ikramlar falan gibi bir saçmalık yok zaten. İhtiyacım var demezsen kimse gelmez. Eşim de iş bitirici bir insandır.
Eşimin işinden gelmesi trafik yoksa bir saat sürer, hastaneye yalnız gitmek, orada ilk işlemler falan onları yalnız yaparım, bence çok önemli değil, zaten ebesi, doktoru, hemsiresi herkes ilgileniyor. O buyuk sancilar ve doğum anında yanımda olsun isterim ama. Yani doğum o kadar da hızlı olmasın
Bazen böyle instagramda vs. doğum odası falan görüyorum. Kadın yeni doğum yapmış, kim bilir ne derdi ne acısı var, ama oda ful balon ve baklava-kisir yiyen ziyaretçi. Almayayım.
Ahdhahshahha evett hurşit bey sensinHurşit bey benim alter egom
evet bu haftalardan sonra daha temkınlı olmak gerekıyor sanırımOturup saymıyorum ben her hareketini ama hareketlerıne zaten normalde de dikkat kesiliyorumzaten baya sert hissediliyor ama eğer ki mesela uzun süre bi hareketsiz kaldığını farrkedersem kendimi ekstra dinliyorum soluma doğru uzanıp
Nerdesin yakınsak ben gelirim şeyapma onu düşünmeYok kız ben hiç böyle hazırlık vs de yapmadım yapmayı da düşünmüyorum zaten sormak istediğim o değil djfjf aniden suyumuz gelse, sancimiz baslasa eş kişisi gelene kadar telaş edecek bir şey olur mu yanibenim eşim de anca 1-1.5 saate gelir çünkü eve malum İstanbul arkadaşlarım da annem de sezaryen doğum yaptılar hep planlı. O yüzden tedirgin oluyolar ara sıra söylüyorlar. Ben rahat bı insan olduğum için acaba endişe edilecek bir şey var mı diye bide size sorayım dedim
Öyle bir ayy canım benim dedim ki tonlamamı ayarlayamamışım eşim içerden noldu bişiy mi oldu diye koşarak geldi, halbuki ağzını yediğim ayarında demiştim. Maşallah minnoşaEki Görüntüle 3396554 selam kızçemin teyzoşlarıNormalde kontrolüm haftayaydı ama dün baya bel ve karın ağrısı yaşadım karnım baya sertleşmişti falan gece boyu adam akıllı uyku uyuyamadım bu gün doktora gittik, yaşamasam da gidecektim 2 haftadan uzun süre bekleyeniyorum . Tansiyon 15-8 çıkınca ilacı sabah akşam al dedi. Evde ölçüyorum daha normal çıkıyo. Magnezyumu atlama dedi ağrılar için. Kızım pek hareketli günündeydi ağzını açıyo kapıyo, tatlış tatlış haller. 34 haftalık oldu. 2380 gram olarak ölçtü. 10 gün sonra bi dahaki kontrol, doğum muhtemelen nisanın ilk haftası olacak. Eki Görüntüle 3396555
Maltepedeyim ama sen gelirsen gülerken dogururum kedi pozisyonunda hsshshshNerdesin yakınsak ben gelirim şeyapma onu düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?