2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Evett mesela ben canımm öle deyince pleaantada öndee yanii sürekli nasıl hissedicem ben takip etmemek dahaa iyiydi sankki yadaa 2 hafta yerine 1 hafa sonra çağırsaydı Sağlıkla ilerleyelim

Oturup saymıyorum ben her hareketini ama hareketlerıne zaten normalde de dikkat kesiliyorum zaten baya sert hissediliyor ama eğer ki mesela uzun süre bi hareketsiz kaldığını farrkedersem kendimi ekstra dinliyorum soluma doğru uzanıp

saydirmak degil de , her seyi normal olsa bile artik bu haftalarda benim doktorumda 30 lari gecince demisti en az 10 hareket hissetmezsen cikip geliyosun bi nst bakiyoruz dedi
Anladım canım panikledim bende banaa diyor suyuda alt sınırda ama kritik değil böbrekler normal suyuu az içiyorsun herhalde dedii benim plesantada öndee nasıl saycam bilmiyorum İNŞALLAH iyi haberler alalım

Evett mesela ben canımm öle deyince pleaantada öndee yanii sürekli nasıl hissedicem ben takip etmemek dahaa iyiydi sankki yadaa 2 hafta yerine 1 hafa sonra çağırsaydı Sağlıkla ilerleyelim
neyse sıkıntı yokmus allahtan , sen su ıc bol bol madem öyle demıs :)

Benim doktorum da her gittiğimde günde 10 hareket mutlaka olsun say hareketsiz olursa gel suyun gelirse sancım olursa gel diye uyarıyor 28.haftadan beri rutin uyarılar bence sorun yoktur

Sen de mi dün gece fenalaştın. Gece 4te dayanılmaz kasık sancısıyla uyandım. O kadar arka arkaya oldu ki kasılma sayacı kullandım. 3dk arayla beş kere falan tekrarladı. Sonra düzeni bozuldu ara ara azalarak devam etti. Sabah msj attım doktora devam ederse gel dedi. Yalancı kasılmaymış. Ben hep ortada toplanma falan olur diye düşünüyordum. Benimki regl sancısının biraz şiddetlisi oluyor, uykudan uyandırıyor yani. Birkaç eksiğim vardı çantada onları koyup kapattım hemen çantayı korkudan.

Ben yalnızım, sıfır aile/akraba. Başta dogum sonrasını çok düşünüyordum ve korktum ama şimdi seviniyorum bile yalnız olacağıma. İyi dostlar biriktirmişim, hepsi iş bölümü yaptılar, gerek duyarsam onlar is bolumune gore gelecekler. Burada lohusa ziyareti, ikramlar falan gibi bir saçmalık yok zaten. İhtiyacım var demezsen kimse gelmez. Eşim de iş bitirici bir insandır.

Eşimin işinden gelmesi trafik yoksa bir saat sürer, hastaneye yalnız gitmek, orada ilk işlemler falan onları yalnız yaparım, bence çok önemli değil, zaten ebesi, doktoru, hemsiresi herkes ilgileniyor. O buyuk sancilar ve doğum anında yanımda olsun isterim ama. Yani doğum o kadar da hızlı olmasın

Bazen böyle instagramda vs. doğum odası falan görüyorum. Kadın yeni doğum yapmış, kim bilir ne derdi ne acısı var, ama oda ful balon ve baklava-kisir yiyen ziyaretçi. Almayayım.

Kız yok benimki de öyle. Hareket sayacak kadar etmiyor. Bazen ciddi korkuyorum. Yatıyorum soluma bir iki dönüyor sonra tık yok. Doktor karakteri bu dedi. Ultrasonda bile kolunu birkaç saniyede oynatıyor yavaş yavaş. Ağırkanlı yavrum

Kuzum beni etikeyleyememissin ama ama tevafuk eseri gordum. Bende hic tekmelemeyi say yada takip et demedi. Bobrekler iyi ise eger emin ol sikintisi yoktur. Ve benden tavsiye havuc suyu sık taze ve ic sabahlari bu suyunu dengede tututyor avakado ceviz yemege calis

Büyün kv lere, herbokolog görümce ve eltilere atmalık fotoyla geldim amme hizmetimi bugün bu şekilde yapıyorum size kızlar canınızı sıkan olursa muhatap olmayıp bunu atarsınız
Hurşit bey benim alter egom

selam kızçemin teyzoşları Normalde kontrolüm haftayaydı ama dün baya bel ve karın ağrısı yaşadım karnım baya sertleşmişti falan gece boyu adam akıllı uyku uyuyamadım bu gün doktora gittik, yaşamasam da gidecektim 2 haftadan uzun süre bekleyeniyorum . Tansiyon 15-8 çıkınca ilacı sabah akşam al dedi. Evde ölçüyorum daha normal çıkıyo. Magnezyumu atlama dedi ağrılar için. Kızım pek hareketli günündeydi ağzını açıyo kapıyo, tatlış tatlış haller. 34 haftalık oldu. 2380 gram olarak ölçtü. 10 gün sonra bi dahaki kontrol, doğum muhtemelen nisanın ilk haftası olacak.

Yok kız ben hiç böyle hazırlık vs de yapmadım yapmayı da düşünmüyorum zaten sormak istediğim o değil djfjf aniden suyumuz gelse, sancimiz baslasa eş kişisi gelene kadar telaş edecek bir şey olur mu yani benim eşim de anca 1-1.5 saate gelir çünkü eve malum İstanbul arkadaşlarım da annem de sezaryen doğum yaptılar hep planlı. O yüzden tedirgin oluyolar ara sıra söylüyorlar. Ben rahat bı insan olduğum için acaba endişe edilecek bir şey var mı diye bide size sorayım dedim

Ay birde magnezyumu bıraktırdı doktor kasılma hiç hissetmiyorum diyince. İkinci gün başladı kasılmalar

evet bu haftalardan sonra daha temkınlı olmak gerekıyor sanırım

Nerdesin yakınsak ben gelirim şeyapma onu düşünme

Öyle bir ayy canım benim dedim ki tonlamamı ayarlayamamışım eşim içerden noldu bişiy mi oldu diye koşarak geldi, halbuki ağzını yediğim ayarında demiştim. Maşallah minnoşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…