2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım panikledim bende banaa diyor suyuda alt sınırda ama kritik değil böbrekler normal suyuu az içiyorsun herhalde dedii benim plesantada öndee nasıl saycam bilmiyorum İNŞALLAH iyi haberler alalım
Sen hareketsiz kalıp uzandığında mutlaka hissedersin artık bebeğin hareketlerini plasenta yerleşiminden bağımsız olarak, endişelenip telaşlanma çünkü artık iki kiloyu geçkinler çoğunlukla, vurmalarını dönmelerini bayağı hissettiriyorlar. Benim çocuk öne doğru eğilerek oturduğumda mesela rahatı bozulup tepiniyor, ben uzunca bir sessizlik olduysa oturuşumu değiştirip çocuğu dinliyorum ha iyi sorun yok diyip hayatıma devam ediyorum. Suyu da şişeyle takip edersin bir sorun olmaz

Maltepedeyim ama sen gelirsen gülerken dogururum kedi pozisyonunda hsshshsh
10.30-15.30 arasında acil durum olursa beni arıyosun, geliyorum hastaneye gidiyoruz. Siz mi doğuruyosunuz diyorlar, hayır arkadaşım diyip seni gösteriyorum. Suratımıza bön bön bakıp anlam veremiyorlar gibi bir şey geldi benim de aklıma fkfmkttk

Valla ilk olarak suyum geldi diye eşimi ariycam, sonra da hastane çantasını, belgeleri vs alıp vın. Aşırı kötü durumdaysam ambulans çağırırım. Ama doğum yapacağım hastane bana 2 km. O yüzden de rahat olabilirim

Ya bu şok tatli bi tıytıy, ben onu yeyim

Ay birde magnezyumu bıraktırdı doktor kasılma hiç hissetmiyorum diyince. İkinci gün başladı kasılmalar
Yav ben magnezyumu bırakırsam ölürüm gibi geliyor kramplardan, kasılma hissetmemek neden kötü ki? Hissetmesen daha iyi değil mi daha var sonuçta?

Ben burdaki muhabbetlerden sonra gülmekten belimi dogrultamam ama hepsi film şeridi gibi geçer hddjsjdjs

Yav ben magnezyumu bırakırsam ölürüm gibi geliyor kramplardan, kasılma hissetmemek neden kötü ki? Hissetmesen daha iyi değil mi daha var sonuçta?
İşte ölüm gibi bir şey de kimse ölmüyor Neyse işin şakası da. Bilmiyorum belki kasılmaları engelliyordur

Benimki 9-10 km ve trafik varsa zor çantayı nasıl alican ya ne güzel rahat anlatiyo rambo mübarek shdhshd

Bence magnezyum ağrı kesici gibi çalışmıyor. Direkt engelliyor kasılmayı. Bana da ebe 36.haftadan önce doğmasından korkuyorum deyince krampın yoksa bile magnezyum kullan o zaman dedi çünkü. Ay bi de geçen bahar dizisinde 8 aylık hamile kadın acil doğuma gelmişti ona magnezyum serum bağlattılar sjdkjd

Ben magnezyum içmiyorum bir aydır falan bi zararı var mı ki doktora da söylemiyorum iç der diye dhdhdh
Bilmiyorum ki baktı kilosuna falan. Doğurabilirsin artık bu çocuk kurtarmış kendini dedi. Yani doğur demedi de. Gelene git dememe getirdi Öylelikle bıraktırdı

Bilmiyorum ki baktı kilosuna falan. Doğurabilirsin artık bu çocuk kurtarmış kendini dedi. Yani doğur demedi de. Gelene git dememe getirdi Öylelikle bıraktırdı
İyi bari benim rahim ağzı uzunlugum biraz kısa gibiydi hep 34e kadar tutalım sonra salıcaz önemli değil dedi durdu çok şükür 36ya gelmek üzereyiz ben de iyice saldım ama psikolojik olarak hazır değilim jdfjfj

Ona ben burada konusulunca baktım biraz. Diziye yani... ters gelen bebeğin 30 sn içinde gerçekten iki kez ıkınma ile normal doğumla doğması hakkındaki fikirlerini dinlemek isterim kggxlgxlgxkgx

Küçük çekmeli bavullar oluyor ya, onu hazırladım ben. Yalnız gitme durumu olursa omuzlanmam da çekerim diye
Benim de çekmeli ama küçük değil annem çok mu gereksiz şey koydu acaba dhdhd ama sancım çıksa valiz de çekemem yani muhtemelen telefonda eşime soverim jfjff

Bıraktığımın ertesi günü anladım ne kadar işe yaradığını. Mucizevi bir şey bu ya. Bel fıtığımı bile coşturmadı hamilelikte

Ben de bitse de gitsek modundayım

Genelde doguma yakin biraktiriyolarmis. Galiba vucut neler oldugunu bi anlasin diye sjdjjffj. Benim doktorum tamamen kramp varsa kullan yoksa kullanma diyor
Ben hatirladikca iciyom genelde aklima geliyorda sorunum yoksa icmiyorum
ama benimde bu ara ayaklarim sismeye basladiiii cok sabit kalirsam ayakta ya da otururken assa sallaniyosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…