2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

neyse sıkıntı yokmus allahtan , sen su ıc bol bol madem öyle demıs :)
İNŞALLAH yoktur canımm 2 hafta sonra tekrar çağırdı bidee hareket say deyince panikledim aslında suyuda alt sınr deyince amaaa az değil kritik de değil dedii ayy İNŞALLAH arkadaşlar herkes sağlıkla zamanında kavuşsun evladına Çok Aminn

Benim de çekmeli ama küçük değil annem çok mu gereksiz şey koydu acaba dhdhd ama sancım çıksa valiz de çekemem yani muhtemelen telefonda eşime soverim jfjff
Sen şimdi böyle diyon da o adrenalinle gözün hiçbir şeyi görmez emin ol. Sadece plan yap aklında, beyle olursa beyle yaparım beyle olursa aha beyle diye

Anladım canımm benim doktor benii nie paniklettiki anlamadım suyuu alt sınırda diemi acaba amaaa kritik yadaa aşrıı azz değill dedii sadece su içimini arttır dedii hareket sayma insanı dahaa bi panikletiyor Nstye soktu ondada Hamdolsun sıkıntı yok 2 hafta sonrasına randevu Nasipse İNŞALLAH iyi haberler alırız cümleten

Anladım canımm bak ALLAH tan görmüşsün hareket kimee saydırmıştı ki acaba bebeğin gelişimi vs plesantası iyi dedii su içiminii arttır dedii böbrekleri nasıl gördü acaba
Bidee ben geçtiğimiz hafta Cefaks ve monurol kullanmıştım etkilermiki
Havuç suyuna hemen akşam Nasipse başlıycam canımm saolasın İNŞALLAH cümleten sağlıkla zamanında kavuşalım bebişlere

BEnim arkadaşımın ablası doğum yaptı ve ilk çocuğunu doğurdu. Ne eşinin ne kendi hiç bir yakını olamadı hastanede. Hatta daha 1 ay kimse yanına gidemeyecekler uzak farklı bir ildeler. Eşi ile hastanede kalmışlar. Sezaryen doğum yapmış. İkisi birlikte her şeyi halletmişler. Eve çıktıklarında da bir sorun olmamış.

Daha ne istiyon işte nst normal çıkmış dert aramayalım kendimize. Zaten yeterince zor Bazı doktorlar çok pimpirikli insanı strese sokuyorlar. İyi ama öyle olması bak hem bu sayede idrar yolların da rahatlar. Monurol kullanmıştın bir kaç kez hatırladığım kadarıyla.

Aminn İNŞALLAH olmaz canımm kimsede sorun olmasın Cefaks ile monurol antibiotik yenii bitmişti bu hafta etkilermiki suyuu az içtim sanırım
Amaa hareketlerini sayıcam bakalım nasıl olcak Nst bağlanınca bayağı hisseettim hareketleri mesela normalde hissetmiyorum o kadar Suyuu dengeliycem evett
ALLAH herkese sağ sağlim sağlıkla zamanında bebişleri Nasip etsin Çok Aminn

Yok kız doğumun başlama sürecinden bahsediyorum sadece yani normalde öyle kısa bı süreç olmadığı için pek tedirgin olmuyorum ben ama hemen hastaneye ulaşilmasi gereken bı durum oluyo mu onu merak ettim

Evett canımm en son 4. Kez dünden önceki gün kullandım mesela evett ama su içmem gerekicek doktor bizim biraz öylee sanırım benide zaten pinpiriğim iyice panikletti sağlıkla ilerlesin tüm bebişler Çok Aminn

Kızlar 2 saattir belim kopacak gibi ağrıyor. Kalçama vuruyor ağrı, adım atarken zorlanıyorum. Doğum sancısı falan olduğnu sanmıyorum bence siyatik ağrısı. Karnımda ağrı yok çünkü. Resmen belim ve götüm ağrıyo. Kopacak sanki. Dışarıda falan olsam otobüse inip binemem o derece.

Benim de çekmeli ama küçük değil annem çok mu gereksiz şey koydu acaba dhdhd ama sancım çıksa valiz de çekemem yani muhtemelen telefonda eşime soverim jfjff
yavrum arabanız varsa arabaya koyun bavulu, zaten hastaneye girer girmez lazım olucak bir şey değil eşin gelirken getirir

haftasonu yordun mu acaba kendını ? ben cok yorarsam agrıyor genelde belım. uzat ayaklarını dinlen bol bol

Yok kız doğumun başlama sürecinden bahsediyorum sadece yani normalde öyle kısa bı süreç olmadığı için pek tedirgin olmuyorum ben ama hemen hastaneye ulaşilmasi gereken bı durum oluyo mu onu merak ettim
allah korusun kanama falan olursa hemen ulaşman lazım da bavul arkadan da gelir, direkt bavuldaki şeyleri giyinmiyon yatışın yapıldığında sonuçta onu düşünme yani

Bel boşluğuna güzel bı masaj yaptır hemen kim varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…