2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Eşimi arar yatar beklerim gibi geliyo shdhsh evde de dogurabilirim bu salaklikla dhdhdh
Eğer o baştaki sancılar olursa hani yavas yavas aralıklı diyolar ya, o zaman ben de beklerim diye düşünüyorum. Ay aman bilmiyorum ya o an altıma da sıçabilirim, aşırı soğuk kanlı da olabilirim gibi geliyo. Burası survivor her an her şey olabilieer

haftasonu yordun mu acaba kendını ? ben cok yorarsam agrıyor genelde belım. uzat ayaklarını dinlen bol bol
Valla geçen haftadan beridir her gün yoruyorum biraz biraz aslında. Hiç bir gün ayaklarımı uzatıp tamamen dinlenmemiştim. Sanırım yaptığım üteler falan yordu çok. Dediğin gibi 1-2 gün bişi yapmim olmadı azcık dinleneyim.

Basbshshsshsg altıma sicabilirim derken gerçek bı ihtimal sandım ve tedirgin oldum çünkü burda o kadar çok bu konular döndü ki shshshsh

Cat-cow pozisyonu var, o iyi geliyor böyle bel ağrılarında.

Siyatikten ve kuyruk sokumundan sorumlu baskanlar Meine Sterne ve ben ben yuruyemedim kac gun bir suru egzersiz var beybii bakmani tavsiye ederimm . Dustada ilik su tutt beline

Bel boşluğuna güzel bı masaj yaptır hemen kim varsa
Eş şahısının gelmesine daha en az 1 saat var. Bu akşam azıcık masajlanayım madem. Sebzeleri doğradım ocağa koyamadım. Ha gayret, onu yapam da öyle oturam bari.

Basbshshsshsg altıma sicabilirim derken gerçek bı ihtimal sandım ve tedirgin oldum çünkü burda o kadar çok bu konular döndü ki shshshsh
Her iki anlamda da kast ettim zaten asko, nisan anneleri basliginda dogum sureci konusulur da alta sıçmaktan konu açilmaz mi hic

Amin kuzum saydigin ilaclari bilmiyorum buyuzden yalnis yonlendirmiyim. Bebisinin bobreklerinden mi bahsetti ?
Havuc suyu hurafe denilsede degil bir bardak mumkun mertebe icmeye calis tabi normal suyunuda ihmal etme tuzsuz beslen.

Siyatikten ve kuyruk sokumundan sorumlu baskanlar Meine Sterne ve ben ben yuruyemedim kac gun bir suru egzersiz var beybii bakmani tavsiye ederimm . Dustada ilik su tutt beline
Meine Sterne nin dediği pozisyonu yavaşça yapmaya çalışçam bakalım. Olmadı yazayım internete hamilelikte siyatik sorunu egzersiz gibi mantıklı. Sol bacak iptal resmen.

Temizlik filan yaparken mi old7

Ya benimki hiç bu kadar hareketli olmadı yani evet her gün yeteri kadar ediyo ama böyle içerde dans ettiğini hissetmedim hiç
Ben içerde ne yapmaya çalışıyor diye düşünüyorum kardeşimin kızıda maşallah hareketi çok azmış bazen yaşıyor Muş diye korkuyormuş maşallah kızı çok sakin benim ki doğmadan bana karekterini gösteriyor

Valal en iyisi uzak olmaları dogur gelsinler yanında olsalar yapacak bişileri yok aksine sen acı çekerken ayyy diye bakan gözler oluyor benim öyleydi eşin yeterli ama anlayışlı biri olsun istiyorsancagır birini

Ya ben aşırı korkuyorum o pozisyondan. Niyeyse onu yaparsam plasenta ayrılacakmış gibi bi his getiriyo bana. Biliyorum çok saçma ama korkuyorum çok.
Onu benim gittigim hamile sporunda trainer muhakkak yaptırıyordu her hafta, hamile ve doğum sonrası sporu yaptiriyor sadece, tehlikeli olsa yaptirmaz. Biraz gerinsen bile yeter korkuyorsan. Benim belim çok ağrıdığından severek yapıyorum. Ya da dört ayak üzerinde durup bir sag bir sol ayağını düz sekilde geri atabilirsin. Hareketin ismini bilmiyorum.

Valal en iyisi uzak olmaları dogur gelsinler yanında olsalar yapacak bişileri yok aksine sen acı çekerken ayyy diye bakan gözler oluyor benim öyleydi eşin yeterli ama anlayışlı biri olsun istiyorsancagır birini
Annem çalışıyor zaten bide benden daha panik ben onu sakinleştirmeye çalışırım gelirse shdhsh ben kendimi zamaninda hastaneye atarsam gerisi umrumda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…