2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar bugün 13 yıllık evlilik hayatımın yıl dönümü ne gündü düğüne iki üç gün kalaya kadar kar vardı ama düğün günüm hava düzelmişti yağan bişi yoktu ama çok soğuktu gelinliğimin altına beyaz kazak alt olarakta beyaz tayt üzerine kilotluçorap o kadar zayıftım ki o kadar şey giyinmeme rağmen yine ince görünüyordum yaşlanıyorum ya

Annem çalışıyor zaten bide benden daha panik ben onu sakinleştirmeye çalışırım gelirse shdhsh ben kendimi zamaninda hastaneye atarsam gerisi umrumda değil
Aynen vallahi bende onun derdindeyim eşime bile diyorum rabbim güç kuvvet versin sen işteyken seni bile çağırmak istemiyorum gidip doğurup sana haber vermek istiyorum gel doğurdum diye

Ayy tebrik ederim nice 13 seneleriniz olsun güzel ailenle beraber

Ona ben burada konusulunca baktım biraz. Diziye yani... ters gelen bebeğin 30 sn içinde gerçekten iki kez ıkınma ile normal doğumla doğması hakkındaki fikirlerini dinlemek isterim kggxlgxlgxkgx
güya bi de manevra yaptı doktor elleri tertemiz çıktı içerden djdkjfk plasenta da içerde kaldı ayrıca…

Buraları bir doğum anı ne yapcaz korkusu salmış gibiii bunu en çok ben düşünüyorum sancı çekerkenn5 kat nası incem diye asansörde yok eşim diyo sırtımda taşırım ama şuan ondan kilolıyum minyon biraz eşim dnxkdk yuvarlanırız aşağı kadar bazende merdiven inerken doğurursam diye korkuyorum mdkdkd

BEBISIN HICKIRMASI

kizlar paso hickirdi bugun benim kizcem yerim babymi yasayan olursa diye videosunu da atiyorum izleyin rahatlayin

Sbdhshshsh bi vinç kiralayın da evin önünde beklesin camdan çıkarsın

Şaka bi yana sancı anında merdivenden inilir dimi bazen ambulans mı çağırsak diye düşünüyorum mahallese meraklı herkes camdan bakar diye istemiyorum kdkxks

E bide sırtında nasi tasicak koca karninla dhdhdh bı tatbikat yapın dicem de tehlikeli göründü gözüme bence sen kendin insen daha sağlıklı ndjffu

Şaka bi yana sancı anında merdivenden inilir dimi bazen ambulans mı çağırsak diye düşünüyorum mahallese meraklı herkes camdan bakar diye istemiyorum kdkxks
İnilir tabi kız iki sancı arasında fıt fıt inersin

E bide sırtında nasi tasicak koca karninla dhdhdh bı tatbikat yapın dicem de tehlikeli göründü gözüme bence sen kendin insen daha sağlıklı ndjffu
Merdivrn yanında demirde yok duvar ilş tarafı da demir olsa kayarak giderdim diyom eşim manyak mısın diyo dnxkd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…