Kızlar herkes iyi haberler almıştır İNŞALLAH Bugün kontrol vardı Gelişimi vs iyi Çıktı ŞÜKÜR 32 33 hafta dedii Plesanta iyi dedii ama suyunu biraz az içiyorsun sanırım dedii neyse suyuu çoğaltt dedii tamam dedim geceleri içmiyorum ben suu pek
Ondan sonra hareketlerini 10 keree hissediyormusun dedii bende saymıorum sanki o kadar hissetmiyorum dedim
Hemen Nst ye bağladı ayy bi korktum arkadaşlar Nst de problem çıkmadı İyiymiş Hamdolsun Ama dedii günde 24 saatte 10 hareket say az olmamalı olursa hemen banaa ulaşş dedii ALLAH korusun ağrıı sancı su gelimi olursa banaa ulaşi dedii
Bugünde ve bu araalr suyuu yeterince içmiyorum sanırım anlamadım suyla direk ilgisi yokki bununn
Sonraa ben tabii sordum kötüü bişey mi var felann bizee göree yok suyun az kritik demiyorum böbreklerdede sorun yok dedii suyuu az içiyorsun sanırım dedii sadece alt sınırda dedii kritik değil dedii sen hareketleri az dedinn dieee takipte kal dedii 2 hafta sonra Nasipse görüşücez plesantada öndee oldundan hareketleri hissedemiyorumki Ayrıca Nst ye bağlıyken bayaa hareket ettii Arkadaşım @gamguser sanada saydırmışmıydı hareketleri Ayyy arkadaşlar panik oldum napçam böyle ALLAH sıkıntısız ilerletsin cümleten Çok Aminn