2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Suyu benden az içen yoktur heralde zorla günde üç dört bardak içebiliyorum midem almıyor. Benim de plasenta önde daha çok yanlardan hissediyorum ittirmeleri. Bugün bende gittim diş tedavisi için onay belgesi almaya. Gitmişken bebise de baktık suyla ilgili bişey demedi. Önceki gebeligimde son haftalarda suyu azalmaya başlamış demişti ama son haftalarda azalması normalmiş. Doktorun dediği gibi hareketlerini takip et bebişin canım. Sağlıkla alırsın kucağına inşallah panik yapma

Ben magnezyum içmiyorum bir aydır falan bi zararı var mı ki doktora da söylemiyorum iç der diye dhdhdh
Magnezyum ağrılara kramplara iyi geliyor ama kasılmaları bayağı anlamda engelliyor o yüzden erken haftalarda içmek gerek hem ağrılar için hem kasılmalar için. Bende bıraktım bugün içmeyecegim artık fıncıtabilirim

İyi bari erken dogurmamisim çok şükür zaten iğrenç tadı

Amin kuzum saydigin ilaclari bilmiyorum buyuzden yalnis yonlendirmiyim. Bebisinin bobreklerinden mi bahsetti ?
Havuc suyu hurafe denilsede degil bir bardak mumkun mertebe icmeye calis tabi normal suyunuda ihmal etme tuzsuz beslen.
Eşimi arar yatar beklerim gibi geliyo shdhsh evde de dogurabilirim bu salaklikla dhdhdh
Anladım canımm şöyleki havuç suuyunu bende duydum canım yok ihmal etmiycem
Hergün bir bardak içicem bu araaa ayıpp sölemesi tatlıya abanmıştım azaltıcam suyuu arrttıcam artık hepsi Şifaa niyetinee

Amin kuzum saydigin ilaclari bilmiyorum buyuzden yalnis yonlendirmiyim. Bebisinin bobreklerinden mi bahsetti ?
Havuc suyu hurafe denilsede degil bir bardak mumkun mertebe icmeye calis tabi normal suyunuda ihmal etme tuzsuz beslen.
Bu arada benim böbreklerden bahaetti canım Usg de naasıl gördüki acaba şaşırdım sağlık olsun

Benden sonra 6 sayfa konuşulmuş atladım kızlar önemli bir şey varsa söyleyin öncelikle

Çıktım doktordan, 2 kez nst çekildim ilki beğenilmedi liyakat gibi açtım, bi şeyler yedim falan bu saat oldu. Bebem 2300 gram, 44 cm olmuş.
9 Nisan yapacak sanırım doğumu şu anlık öyle, 38+0 oluyorum o gün.

Meine Sterne Karnındaki sertlik tamamen her yerde olup sonra yumuşuyor ve tekrarlıyorsa bu kasılmadır, çok olduğunda haberim olsun dedi. Tek bir nokta sertleşip gevşerse o bebektir, dedi.

Temizlik filan yaparken mi old7
yooo, bugün öyle birden ağrımaya başladı. Ama bir kaç günün birikimi olabilir. Resmen kalçamdan bacağım sızım sızım sızlıyo ileri adım attırmıyordu. Şimdi biraz iyiyim dinlenmek iyi geldi.

Hahah bende oyle tatli canavsri modundayim

Ayaklarini mumkun mertebe uzat o rahatlatiyor bende siyatik agrisi cekmistim 20 kusur haftalarda cok kotu o

.

Meine Sterne Karnındaki sertlik tamamen her yerde olup sonra yumuşuyor ve tekrarlıyorsa bu kasılmadır, çok olduğunda haberim olsun dedi. Tek bir nokta sertleşip gevşerse o bebektir, dedi.
Ya kasilmada sancı eşlik etmiyor mu? Benim karnım gün içinde çok sertleşiyor mesela ama öyle ağrım sancım olmadığı için hiç bakmıyorum bile hepsi mi sertleşiyor diye

Maşallah kız iyi beslemissin sağlıkla gelsin bebiton

Ya kasilmada sancı eşlik etmiyor mu? Benim karnım gün içinde çok sertleşiyor mesela ama öyle ağrım sancım olmadığı için hiç bakmıyorum bile hepsi mi sertleşiyor diye
Karnının bütününü tutarak gösterdi böyle sertleşip gevşeyecek, sertleşip gevşeyecek diye

Şaka bi yana sancı anında merdivenden inilir dimi bazen ambulans mı çağırsak diye düşünüyorum mahallese meraklı herkes camdan bakar diye istemiyorum kdkxks
Camdan baksalar yine iyi. Babam için ambulans çağırdım. Geldi içeri girdiler. Arkamı döndüm bir de ne göreyim evin içine lkomşular da girmiş babam odada donuyla yatarken toplaşmışlardı. İnsan bi sorar, o an üzgünlüğüm insanlara olan sinirimden ağır bastığı için çok şey edememiştim ama şimdi olsa ağzına sıçardım herkesin. Meraklı melahat herkes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…