2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Y ysnmrv kayınvalideyi nakavt etti galiba, ses seda yok nfzkxkgx
Bugün arkadaşımla deniz kenarına gittim nefes aldım çok şükür, evde değildim, 20 sayfa olmuş her sayfayı okuyayım dedim uykum geldi yemedi valla
kv yaşandı bitti saygısızca ya umrum değil kendisi

Son düzenleme:
Anladım canımm alalala niyee böyle olduu acaba o halde bende şaşırdım şimdi su azalması neden olurr dedim ya böbrekler yadaa az su içmekten dedii senin böbrekler normal dedii suyuu arttır dedii artık Bebişler ALLAH a emanetler Arkadaşımm

Ayy meraklı melahatlarrr

Bende en fazla 3-4 bardak içebiliyorum ya sıkıntı olur diye korkuyorum da ama hep suyu iyi çıktı şimdiye kadar yarın kontrol var bakalım merak ediyorum suyu azalmış mı

Bende en fazla 3-4 bardak içebiliyorum ya sıkıntı olur diye korkuyorum da ama hep suyu iyi çıktı şimdiye kadar yarın kontrol var bakalım merak ediyorum suyu azalmış mı
Mizaç meselesi sanırım günde 1 bardak içsem aramam. Eşim cok su icer.Bi ara idrar yolu enfeksiyonu için 10 bardağa falan zorladım ama içtiğim gibi 10 dk sonra wc ye gidiyordu.

Mizaç meselesi sanırım günde 1 bardak içsem aramam. Eşim cok su icer.Bi ara idrar yolu enfeksiyonu için 10 bardağa falan zorladım ama içtiğim gibi 10 dk sonra wc ye gidiyordu.
Bence de böyle önceden günde 1 bardak anca su içerdim hamileliğin başından beri de Max 5 bardak falan icebiliyorim maalesef ama herhangi bir sıkıntı görünmedi şimdiye kadar çok şükür

Bende öyleyim hemen tuvalete gidiyorum ve sanki içtiğimden daha fazlasını bırakıyorum ama yine de içiyorum susuyorum çünkü ve şeker durumu da olunca mecbur kalıyorum

Kızlar 32 haftalık olduk egzersiz yspmsya korkuyorum. Çok fazla erken doğum duyuyoruz ya tetiklerse diye egzersiz yapamıyorum. Sizler yapıyor musunuz ya da nasıl nerden bakıp yapıyorsunuz egzersizleri

Bebeğin vurduğu yerlerden duruşunu tahmin etmeye çalışıyorum ama asla yapamıyorum sol bel oyuğumla sağ kasığıma aynı anda vuruyo allah aşkına nasıl duruyo olabilir biri aydınlatırsa çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…