2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

İNŞALLAH bebişin sağlıkla zamanında gelsin kg boyuu MAŞALLAH iyi canımm

Kızlar 32 haftalık olduk egzersiz yspmsya korkuyorum. Çok fazla erken doğum duyuyoruz ya tetiklerse diye egzersiz yapamıyorum. Sizler yapıyor musunuz ya da nasıl nerden bakıp yapıyorsunuz egzersizleri
Canım YouTubeda simge duman var hafta hafta ay ay ay bütün egzersizleri gösteriyor egzersiz tek başına bir doğum sebebi değil o yüzden korkma doktorun aksini söylemedikce yapabilirsin hatta ağrılarını azaltmaya da çok yardımcı olur ruhen ve bedenen de çok iyi hissettiriyor

Kızlar 32 haftalık olduk egzersiz yspmsya korkuyorum. Çok fazla erken doğum duyuyoruz ya tetiklerse diye egzersiz yapamıyorum. Sizler yapıyor musunuz ya da nasıl nerden bakıp yapıyorsunuz egzersizleri
Ben de öyleyim bağdaş kurup oturmaya bile korkuyorum aklım çıkıyo eşim yokken doğurcam diye fırsatım olsa bütün gün amuda kalkar yatarım ki bebek kanala falan girmesin ama egzersiz yapmak lazımmış

3 hafta önce falan yapmıştım biraz kasıklarımda ağrı hissedince korktum normal mi peki ilk egzersizlerde böyle bir ni durum

Bugün kendimi moral olarak iyi hissetmiyorum ya ben de en iyi kafa dağıtıcı aktivite olarak Mart anneleri grubundan girdim Ekim anneleri grubundan çıktım hızımı alamamışım.

Ben de öyleyim bağdaş kurup oturmaya bile korkuyorum aklım çıkıyo eşim yokken doğurcam diye fırsatım olsa bütün gün amuda kalkar yatarım ki bebek kanala falan girmesin ama egzersiz yapmak lazımmış
Bende de korkudan egzersiz sıfır yürüyüş de günde yarım saat yapabilirsem ne mutlu, hemen yoruluyorum. Güya normal doğum istiyorum nasıl olacaksa

3 hafta önce falan yapmıştım biraz kasıklarımda ağrı hissedince korktum normal mi peki ilk egzersizlerde böyle bir ni durum
Canım eğer yeni yeni ilk defa yapıyorsan set sayılarını düşür mesela 3set 20 şer sayı ise sen 3 set 15 sayı yap yada 10 sayı sonra günden güne arttır

Benim de öyle ya. İmkansız tahmin etmek.

Canım eğer yeni yeni ilk defa yapıyorsan set sayılarını düşür mesela 3set 20 şer sayı ise sen 3 set 15 sayı yap yada 10 sayı sonra günden güne arttır
Hmm ben işimi sağlama alayım tek set az sayı yapayım alışınca arttırayım peki her gün yapmak lazım mı? Simge duman on e bebek ile yaptığı videolara bakmıştım haftada 2 3 gün diyordu ama o gebeliğin ilk başlaro için miydi ki

Haftada iki üç gün yeterli canım 36-37 den sonra arttırabilirsin ben artık her gün yapacağım

Bende de korkudan egzersiz sıfır yürüyüş de günde yarım saat yapabilirsem ne mutlu, hemen yoruluyorum. Güya normal doğum istiyorum nasıl olacaksa
Ben yürüyemiyorum 10.dk da karnım taş gibi oluyo sürünerek dönmek zorunda kalıyorum hiç öyle düşünme gayette doğurucaz hareketsiz olduğum için assssla doğuramıcağımı düşünmüyorum sütlaç gibi bi kafaya sahibim

Benim de öyle ya. İmkansız tahmin etmek.
O kadar çok merak ediyorum ki bütün gün aşırı işsizlikten bunu çözmek için düşünüyorum bi de acildeki doktor beni korkutmuştu yan durmasını sezaryen için bile istemeyiz allah korusun falan demişti tuhaf bi kadındı o günden beri korkulu rüyam

Ben bugün simge dumanın canlı derslerine başladım. Öncesinde de youtubedaki videolarından yapıyodum. Bebeğim baş aşağı olduğu için doktora da sordum bi sakıncası olur mu diye olmaz dedi. Bugün de tek başıma yapsam korkacağım bazı hareketler yaptık karnım sıkıştı acıdı ama normal dedi hoca ben de devam ettim

Egzersiz vajinal veya sezaryen doğumdan bağımsız olarak yapın deniyor, yani doğum başlamayacaksa isterseniz yüz kere hoplamalı zıplamalı egzersiz yapın yine başlamaz diyorlar. Ben yürüyebildiğim müddetçe yürüyeceğim mesela, durduğum yerde yaptığım egzersiz bana zulüm geliyor ama yürümeyi seviyorum ağrım sızım olsa da yürürüm. Evde koltukta bağdaş kurarak ve sırtınıza çift yastık destek alarak oturun, geriye kaykılmak veya ayakları uzatarak oturmak doğru değilmiş ağrı sızı nedeniyle oturur/yatay pozisyonda değilsek. Bol squat yap masaya tutunarak dedi bana ebe, ben de hee heee dedim misal hiç uğraşamam, zaten günde bin kere kediye köpeğe eğilip kalkıyorum, yeter bir zahmet. Vajinal doğurucam iddiam yok zaten ama sezaryen de olsan bu hareketlilik çok önemli, oradaki dokulara kan akışının stabil olması lazım kendini çürütme hızlı toparlanmak istiyosan dediydi kadın. Valla o gün bu gündür yollardayım, arada kuytuda bi yerde götümü avuçlamak zorunda da kalsam yürüyom dkfkkd.

Kasık ağrısı tüm aylarda normalmiş egzersiz yapınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…