2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen, tüzel kişiliğimle imza kaşe mühür vuruyorum. herkes kendine uygun hareketleri yapsın geçsin, şimdi ağrısı sızısı olan insanı da AAA EGZERSİZ ÇOK ÖNEMLİ VIRVIRVIR diye darlayamayız yani.

Benim kendimi iyi hissetmem için egzersizden ziyade kpss çalışmam lazım, kpss çalışınca psikolojik olarak rahatlıyoruö hayatımız sınav olmuş ya.
Ama gel gör ki onu da yapamaz oldum. Grip olduktan sonra kaldı haftalardır kitap kapağı açmadım.
Her gün, Bugün de kpss çalışmadım diye geriliyorum sonra egzersiz de yapmadım diye daha da geriliyorum. Kendimi kısır döngüye sokmakta üstüme yok

Koy götüne gitsin egzersiz mi bugün yapılmazsa yarın yapılır kpss mi bu yıl kazanılmazsa öbür yıl kazanılır ama her zaman hamile kalınmıyor yap bir kahveni koy yanına lokumunu aç dizini uzat ayaklarını yap keyifçiğini

Attin mi hastane cantana vatandaşlık test kitabı

Günlerdir aradığım bahaneyi altın tepside sundun, tişikkir ederim

Evet evet kuzucum sağlıklı olalım da artık bi şekilde doğucak bazı şeyler bizim elimizde değil düşünmeyip sütlaç gibi gezenlerin hep her şeyleri çok kolay oluyo zaten öyle olmak lazım

şimdi size aşırı saçma bir soru sorucam hazır mısınız dmkjkdf

çocuğa isim koyarken uyulması gereken kurallar var mı nüfus müdürlüğünce ve bu kurallar bir yerde yazılı mı? durup dururken aklıma bu düştü derdimi şeyapabilirsiniz.

3 ismi geçmemen gerekiyor birdee kısaltma yapmaman lazım

olm bu kısaltmadan kasıt nedir mesela asiz koymak mı yasak? doç mu koyamam? alparslanın kısaltması alp diil midir, alp mi koyamam? bu nasıl haber ya NE YA NEDİR DETAYI NEREDE BUNUN zaten sinirliyim beni delirtmeyin kdlfkldfk

Onu bilmiyorum gidip nüfus müdürlüğüne sor yarın deki benim sinirlerim tepemde çoçim olacak bu kısaltma olayı ne çabuk bana anlat seni indiririm burda

Mesela nur, nurgul ve nuranin ortak kümede kisaltmasi olduğu için artık yasaklanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…