2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Onu bilmiyorum gidip nüfus müdürlüğüne sor yarın deki benim sinirlerim tepemde çoçim olacak bu kısaltma olayı ne çabuk bana anlat seni indiririm burda
gidip sinirden doğurayım bir de oracıkta sonra hoşgeldin nüfus bebek kdflkdlfkldf

Ben de öyle düşünüyodum yanlarda hep hareketler ama bugün gittiğimde baş aşağı dedi doktor çünkü cenin pozisyondalar o yüzden öyle hissediyoruz dümdüz uzanmıyorlar ki

Vallahi benim göbek üstü ,vajına ,
Göbek sag ve sol taraf hepsıne 1 saat içinde aralıklarla vuruyor 2 el 2 bacak kullanıyor gibi nasıl cozcem nere nerde ımkansız

Ben de öyle düşünüyodum yanlarda hep hareketler ama bugün gittiğimde baş aşağı dedi doktor çünkü cenin pozisyondalar o yüzden öyle hissediyoruz dümdüz uzanmıyorlar ki
Fizik kurallarına çok aykırı 2 noktada vuruşunu hissedince çözemiyorum nasıl bi şekilde durabiliceğini ama zaten küçücük yerde baya akrobatik de duruyo olabilirler yanlarda hissedip baş aşağı bulduysan harika inşallah ben de öyle bulurum

Inşallah canim

Kızlar benim şişti ya ayağım ödem var, internette normal diyor ama buradakiler büyük bi sorun olabilir gibi konuştu napayim ben bi yarın doktoruma video atayım mı

Eklentiler

• Screenshot_20240304_205955_Gallery.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 59
Vallahi benim göbek üstü ,vajına ,
Göbek sag ve sol taraf hepsıne 1 saat içinde aralıklarla vuruyor 2 el 2 bacak kullanıyor gibi nasıl cozcem nere nerde ımkansız
Kız aynısı eşime dedim dirsekle mi vuruyor yumruklamı vuruyo nedir yani

Kızlar benim şişti ya ayağım ödem var, internette normal diyor ama buradakiler büyük bi sorun olabilir gibi konuştu napayim ben bi yarın doktoruma video atayım mı
Tansiyonun yoksa normal gülüm benim ayağım senin şu ayağının iki katı parmaklarım katlanmış o derece ebeye söyledim tansiyonuma baktı normal dedi tabi istersen yine sor doktoruna tansiyon şekerden korkarlar onlar iyiyse Allahım izni ile korkma

Ben başının hıçkırdıgında çözüyorum şuan tam vajinamın üstünde üst üste atıyor o atma başlayınca hırckırdıgını düşünüyorum yani başla bişi olamaz

Ben başının hıçkırdıgında çözüyorum şuan tam vajinamın üstünde üst üste atıyor o atma başlayınca hırckırdıgını düşünüyorum yani başla bişi olamaz
Benim hala değişiyo yeri 32.haftamdayım bazen vajinamın orda hıçkırık oluyo bazen bel boşluğumun orda. Bu haftalarda böyle sık yer değiştiriyolar mı acaba

Benimki kıçıma kıçıma hickiriyor alttan durtukleniyorum resmen
Valal ben o hıckırdıgında uzanıyorum çünkü damar gibi atıyor bide şey varya yüzü öne doğru dönük yada arkaya doğru dönük ondan olabilir mi ben önde sen arkada hissediyorsun

Benim hala değişiyo yeri 32.haftamdayım bazen vajinamın orda hıçkırık oluyo bazen bel boşluğumun orda. Bu haftalarda böyle sık yer değiştiriyolar mı acaba
Valal okuduğum kadarıyla 36 ya kadarsa dönüyormuş bazen ben hareketini bazen sağda hissediyorum bazen yukarda bazen solda

Valal ben o hıckırdıgında uzanıyorum çünkü damar gibi atıyor bide şey varya yüzü öne doğru dönük yada arkaya doğru dönük ondan olabilir mi ben önde sen arkada hissediyorsun
Hiç bilmiyorum ben anlamıyorum da zaten en son gittiğimde başı asagida dedi doktor o kadar biliyorum dhdhdhdh

Mizaç meselesi sanırım günde 1 bardak içsem aramam. Eşim cok su icer.Bi ara idrar yolu enfeksiyonu için 10 bardağa falan zorladım ama içtiğim gibi 10 dk sonra wc ye gidiyordu.
Aynısı valla hiç aklıma gelmez her tahlilde idrar yolu enfeksiyonu da çıkıyor

Valal okuduğum kadarıyla 36 ya kadarsa dönüyormuş bazen ben hareketini bazen sağda hissediyorum bazen yukarda bazen solda
Ben de öyle hissediyorum tek hissetmediğim vajinamın üstünde tekme hiç hissetmiyorum öyle olunca makat duruş oluyo dimi? hep göğüs kafesi altımda göbeğimin ortasında veya sağda solda. Nasıl duruyonuz be bebiktolar

Bir de ismi yanlış yazmaman lazım. Bi tane fenomen var cemilteris diye çocuğunun kimliği için gittiğinde Akın Altay yazacakken dalgınlığına gelip Akın Taylan yazıyor ve kimlik o şekilde çıkıyor .
Benim tek fobim oldu da kendileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…