2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç bilmiyorum ben anlamıyorum da zaten en son gittiğimde başı asagida dedi doktor o kadar biliyorum dhdhdhdh
Bana da öyle dedi inşalslh öyle kalır ayakları aşağıda inanılmaz zor resmen aşagıdan çıkacak gibi oluyor

Aynen aynen gülüm bende ayaklarını takip ediyorum sağ tarafta üstte oda yeni bi kaç haftadır 30a kadar da resmen arada aşağıda hissediyordum çok zordu

Aynen aynen gülüm bende ayaklarını takip ediyorum sağ tarafta üstte oda yeni bi kaç haftadır 30a kadar da resmen arada aşağıda hissediyordum çok zordu
Benim de sağ üstte canısı. makat duruş vallahi zor tuhaf bi hissi oluyo inşallah baş aşağı dururlar doğasıya kadar

Aynısı valla hiç aklıma gelmez her tahlilde idrar yolu enfeksiyonu da çıkıyor
Ben diğer gebeliklerimde hiç hatırlamıyorum idrar yolu enfeksiyonu olduğumu. Ama bunda başından beri var. Yine de aklıma geldikçe içmeye çalışıyorum üç beş bardak da olsa bebek icin hem de vücudum susuz kalmasın diye. Bazen başım ağrıdığında falan hemen aa bugün hiç su içmedim diyip hemen gidip içiyorum bir bardak

Nasıl bir eşekten düşmüş karpuzluksa bebeğin ismini bile karıştırmış adamcağız ckmffkkf

Acıyor ya ben dün buzdolabi sildim diye de bütün gün kasiklarim ağrıdı sorucam doktora baksın bir sıkıntı yoksa bu yasadiklarim normalse öyle böyle yapicam işlerimi sağol canım

Benim de sağ üstte canısı. makat duruş vallahi zor tuhaf bi hissi oluyo inşallah baş aşağı dururlar doğasıya kadar
Amin amin inşallah canım benim sağlıkla gelsinler yağ gibi akıp gelsinler

Acıyor ya ben dün buzdolabi sildim diye de bütün gün kasiklarim ağrıdı sorucam doktora baksın bir sıkıntı yoksa bu yasadiklarim normalse öyle böyle yapicam işlerimi sağol canım
Acımazmı elimin üzerine biraz fazla yattığımda hem şiş hem karıncalanma oluyor elim resmen tutmuyor telefonun alarmını kapatmaya inşallah normaldir

Kızlar deprem olmuş İstanbul’da hissetmiş Çanakkale’de olmuş hissettiniz mi iyi misiniz

Kizlar Merhaba benim kac gündür iki omzumun arasina ağri giriyor sonra belime . Korkmali miyim yoksa normal ağrilar mi .

Kizlar Merhaba benim kac gündür iki omzumun arasina ağri giriyor sonra belime . Korkmali miyim yoksa normal ağrilar mi .
Artık ağırlaşıyoruz ve karnımızın ağırlığı sırtımıza vuruyor ağrıma aralığına bak düzenli ve aralığı kısalan ağrın varsa git gülüm sürekli değilse korkma tabi doktorlar daha iyi bilir

Beni aşırı bir korku saldı kızlar sona yaklaştık artık hayatimiz bambaska olacak, hastanede 2 3 gün kalacağız kocamdan ayri yatmak zorunda kalicam, lohusalik var, sorumluluk, küçük bir canlı, anksiyetem tuttu , şuan antidepresanimi içmek için neler vermezdim off of.

Bunu herkes yaşıyor panik yapma üçüncüsünü doğuracağım kendi kendime diyorum ya uzun zaman oldu çocukların büyüdü ya onlardaki sabrın artık yoksa kaldıramıyorsam diye panik atağım depreşti annelik böyle bişi zaten çok güzel anne olacaksın inanıyorum

İnşallah canım Rabbım kolaylık versin hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…