Ben de öyle hissediyorum tek hissetmediğim vajinamın üstünde tekme hiç hissetmiyorum öyle olunca makat duruş oluyo dimi? hep göğüs kafesi altımda göbeğimin ortasında veya sağda solda. Nasıl duruyonuz be bebiktolar
Ben diğer gebeliklerimde hiç hatırlamıyorum idrar yolu enfeksiyonu olduğumu. Ama bunda başından beri var. Yine de aklıma geldikçe içmeye çalışıyorum üç beş bardak da olsa bebek icin hem de vücudum susuz kalmasın diye. Bazen başım ağrıdığında falan hemen aa bugün hiç su içmedim diyip hemen gidip içiyorum bir bardak
Bir de ismi yanlış yazmaman lazım. Bi tane fenomen var cemilteris diye çocuğunun kimliği için gittiğinde Akın Altay yazacakken dalgınlığına gelip Akın Taylan yazıyor ve kimlik o şekilde çıkıyor .
Benim tek fobim oldu da kendileri
Tansiyonun yoksa normal gülüm benim ayağım senin şu ayağının iki katı parmaklarım katlanmış o derece ebeye söyledim tansiyonuma baktı normal dedi tabi istersen yine sor doktoruna tansiyon şekerden korkarlar onlar iyiyse Allahım izni ile korkma
Acıyor ya ben dün buzdolabi sildim diye de bütün gün kasiklarim ağrıdı sorucam doktora baksın bir sıkıntı yoksa bu yasadiklarim normalse öyle böyle yapicam işlerimi sağol canım
Acıyor ya ben dün buzdolabi sildim diye de bütün gün kasiklarim ağrıdı sorucam doktora baksın bir sıkıntı yoksa bu yasadiklarim normalse öyle böyle yapicam işlerimi sağol canım
Artık ağırlaşıyoruz ve karnımızın ağırlığı sırtımıza vuruyor ağrıma aralığına bak düzenli ve aralığı kısalan ağrın varsa git gülüm sürekli değilse korkma tabi doktorlar daha iyi bilir
Beni aşırı bir korku saldı kızlar sona yaklaştık artık hayatimiz bambaska olacak, hastanede 2 3 gün kalacağız kocamdan ayri yatmak zorunda kalicam, lohusalik var, sorumluluk, küçük bir canlı, anksiyetem tuttu , şuan antidepresanimi içmek için neler vermezdim off of.
Valal ben o hıckırdıgında uzanıyorum çünkü damar gibi atıyor bide şey varya yüzü öne doğru dönük yada arkaya doğru dönük ondan olabilir mi ben önde sen arkada hissediyorsun
Beni aşırı bir korku saldı kızlar sona yaklaştık artık hayatimiz bambaska olacak, hastanede 2 3 gün kalacağız kocamdan ayri yatmak zorunda kalicam, lohusalik var, sorumluluk, küçük bir canlı, anksiyetem tuttu , şuan antidepresanimi içmek için neler vermezdim off of.
Bunu herkes yaşıyor panik yapma üçüncüsünü doğuracağım kendi kendime diyorum ya uzun zaman oldu çocukların büyüdü ya onlardaki sabrın artık yoksa kaldıramıyorsam diye panik atağım depreşti annelik böyle bişi zaten çok güzel anne olacaksın inanıyorum
Bunu herkes yaşıyor panik yapma üçüncüsünü doğuracağım kendi kendime diyorum ya uzun zaman oldu çocukların büyüdü ya onlardaki sabrın artık yoksa kaldıramıyorsam diye panik atağım depreşti annelik böyle bişi zaten çok güzel anne olacaksın inanıyorum