2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hastanede ikram için çikolata/ tatlı naptınız kızlar? Bazı sayfalarda çikolata, kapı süsü, kolonya setleri oluyor onlardan sipariş veren beğenen oldu mu acaba? Bide bunların piyasası neymis bilgi sahibi olan var mı

Ya bu konuyu açma ben çok dertliyim, yazıp sildim hatta buraya biraz önce.

Ya bu konuyu açma ben çok dertliyim, yazıp sildim hatta buraya biraz önce.
Noldu kız? Ben çok önemsemiyorum aslında kahve dünyasından direkt çikolata alıp vermek var hatta eşim kapı süsüne falan heveslenmis ben de o yüzden setlere bı bakiyim dedim uyguna gelecekse diye

Kuzum antidepresan sadece geçici bir çözüm kısa süreli seni dünyadan soyutluyor aslında hamilelik bunu aşman için belki vesiledir. Bir insan mükemmel yaratılmıştır içimizde aslında biz herşeyi Allah izin verirse başarırız psikolojik hap adı altında dayadıkları kimyasallar ise sadece vücuduna aslında zarar veriyor uzun vadede. Bu nimeti kendi yatarına kullansan aslında başarırsın. Belki bu bebiş buna vesile olur ha böyle bakıp bir adım atsan evet zor yeni ama bir o kadar da mucizevi hayatına

Şöyle sormuştum bi kere bazısı çok pahalı

Eklentiler

• 98402F50-5E9C-46FD-9D50-9B6BDB3E7169.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 68
Gelecekleri düşününce b*k yesinler konseptim var benim itinayla ablamla hazırlıyoruz

Noldu kız? Ben çok önemsemiyorum aslında kahve dünyasından direkt çikolata alıp vermek var hatta eşim kapı süsüne falan heveslenmis ben de o yüzden setlere bı bakiyim dedim uyguna gelecekse diye
Ay yok ben de hiç önemsemiyorum da kayınvalidem uğramıştı bugün, yok şerbet dağıtıcam yok çikolata yaptırıcam yok süs beğendim falan böyle giderayak borusunu öttürerek gitti de ona biraz bozuktum sen üstüne bastın. Lohusa şerbetiyle konuya girince uzlaşı yapamadık, direkt hayır istemiyoruzla başlayınca o da iyice sinirlenip inada bindirdi, bana da gülme hali geldi anlamsız bir gerginlik oldu ndkdmdk.

Ay bırak yaptırsın kız nolcak sen yaptirmasini isteyip yaptirmiycam dese daha mı iyidi beraber seçelim bari de fikir ver gönlü olsun ikram sonuçta sevaptır bırak yapasi varsa yapsın

Benim sorduğum sayfada 100 cikiletaya 1000 lira fiyat verdi bu attigindan sipariş verip memnun kalan var mı ki acaba güvenilir midir
Hiç bilmiyorum canım ben burdan sipariş vercem güzel olup olmaması hiç umrumda değil gelenler yicek çikolata yerine salatalık gönderip dolandırmasın beni yeterli

Hahahah benim de hastaneye gelen çok olmaz genelde doktor hemşire ebe tayfaya ikramlık zaten
Geçen gittiğim mevlütte şerbet yapmışlar vay efenim çok tatlıymış da hunharca eleştiriyorlardı. Dedim sizin tipinizi ben napayım. Hastane veriyor onu zıkkımlansınlar. Elimi kaldırmam. Zaten ben tüp bebekte de doktoruma ve hemşirelere ayrıca çiçek çikolata göndermiştim onu sonra hallederim diye düşünüyorum. Hastaneye kimse gelmeyecek de işte eşimin ailesi yeterli. Daş yesinler içsinler. Dezenfekte ikram edeceğim yeter artarda

Hashahahah anam anam yaralara tuz basmisim çok özür dilerim

Hashahahah anam anam yaralara tuz basmisim çok özür dilerim
Bugün bi uyudum uyandım gudubetliğim üstümde ama haftasonu yüksek doz kv aldım ya yetti bana Eşimin ailesi ile ilgili nefretim halistir

Çiçek sepetinden hooop şık bişi gönder gitsin ya ikram mikram salla tabi bu bence

Kızlar benim karın sertleşmişti ya ha işte o geçmedi, kasilip esnemedi yani bildigin her saniye kasılık. Saat 6 gibi de hafif bi mide bulantisi ve alt karında ve vajina yanlarında batmalar olunca doğum yapacağım üniversite hastanesini aradım, dedim böyle böyle ben napam. Dedi gel bakmamız lazım.

Yarım saat nst yaptılar. O esnada bin tane soru sordular. Taaa aylar oncesinde kullandigim progesterona kadar.. ailemin kronik hastaliklarina kadar. Artik dedim sira Atatürk'ün sevdigi sarkilari sormaya geldi. Tıytıy o kadar çok hareket ediyordu ki makinenin sesini kıstılar lgclhcypcpcpyc o yarım saat içinde sancı çıkmadı ama iki kere kontraksiyon ne oluyor kasılma mi deniyor, o çıktı. O da bana giren agriymis, çünkü o yarım saatte iki kere saplanan ağrı hissettim.
Ebe yalancı sancı artı bebeğin aşağı inme sancısı olmuş dedi. Bir de 35. Haftada zank diye bir büyüme atağı olurmuş bu tırtıllarda. O da ağrı yapar dedi. Yalancı sancı okeydi de aşağı inme sancısını bu kadar erken beklemiyordum.

E dedim ben nerden bilicem ya gerçek mi yoksa aşağı inme mi yalancı mi ne boksa. Gerçek söyleyeyim anlamak çok zor dedi ama dedi o zınk diye giren çıkan ağrı öyle hızlı girip çıkmaz, girdi mi kalır bir süre ve o ağrı varken konuşamazsın, nefes keser dedi.

Parmaklandim ayrıca siz çatı mati diyordunuz ya onu yaptı galiba. Rahim açık değil, uzunluğu var ya ismini unuttum o da kısa değil doğum gözükmüyor şu anda kukuş falınızda dedi. Öyle çok acımıyor bu arada. Tabi rahatsız edici ama acı diyemem. Ama ben böyle şeylerde rahatımdır, yap işini ablacım sok gitsin mentalitesinde olduğum için öyle acımadı çok.

Simdi doktoru bekliyorum, garanti olsun diye ultrasona sokacaklarmis. Doktor da ameliyatta. Ne kadar bekliycem kim bilir.

Biraz rahatladım tabi ki ve doğum yapacağım hastaneye gitmek, hastane çantasını arabaya atmak, nerden nereye gireceğimi bulmak tecrübe oldu biraz da.

Herşeyin yolunda olmasına sevindim uzun bir yazı olunca az tırsmıştım yalan yok iyi bari haftan da iyi çok şükür doğumda gözükmüyorsa yediğin parmak için hayırlı olsun deyip çekiliyorum kenara nedem Rabbim tırtıllarımıza sağlık afiyet versin

İyi haberlerle çık inşalslh gülüm

Canım geçmiş olsun, bu haftalarda benzer durumlar yaşıycaz muhtemelen, hiç doğum tecrübesi olmayınca insan gerçek sancının ne olduğunu bilemiyo endişeleniyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…