2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Valla tıytıy için parmak da yerim gibi bisi oldu

Ay bırak yaptırsın kız nolcak sen yaptirmasini isteyip yaptirmiycam dese daha mı iyidi beraber seçelim bari de fikir ver gönlü olsun ikram sonuçta sevaptır bırak yapasi varsa yapsın
Yav evet tabi ki öyle de zevklerimiz tarzlarımız çok zıt ve bana sormuyor ki kızım şunu beğendim, şunu düşündüm, senin beğendiğin bir şey var mı beraber bakalım diye. Ben zaten istemiyorum o ayrı, istemiyorum diye gidecek kendi zevkine göre bir şey yaptırıcak, ben de sonradan madem yapılacaktı benim fikrimi niye kimse sormadı diye içten içe bilencem, iş işten geçecek mevzu o. Benim için yapmıyor, beni düşünse hiç yapmaz ne bok yersen ye der salar beni, kendi için kendi keyfine göre yapmayı mecbur bırakıyor ona üzülüyorum. Bana iş çıktı yani ckfkdkk.

Canım geçmiş olsun, bu haftalarda benzer durumlar yaşıycaz muhtemelen, hiç doğum tecrübesi olmayınca insan gerçek sancının ne olduğunu bilemiyo endişeleniyo.
Ben pek acile giden biri değilimdir. Ama sadece kasılma da değil, artık vajinaya girip çıkan ağrılar, belde batmalar, mide bulantisi başlayınca şansa bırakamam dedim. Biraz boşa geldim diye utandım ama ebe dedi bilemezsiniz ağrı gerçek mi yalancı mi dedi valla demek ki normal.

Eneem tırtıl kukuya seyahate geçmiş, yirim. Bir şey yok daha göbeğin dışarıdan görünür şekilde aşağı inmedikçe ulan doğuruyom ben diyemezsin, seni men ediyorum. Doktor da beni onaylasın, bir sonraki mesajını bekliyorum hadi

Şu doğumu yaklaşan hamileleri bi salsalar keşke ya senin hevesli olman lazım bi geride dursalar ölürler sanki yaptırma anasını satayım böyle yaptıracaksan

Amaaan bosver koy gitsin kendi çapında biseylerle uğraşsın da seni rahat bıraksın

Canım yeni görüyorum, sağlıkla kavuş inşallah yavruna tez zamanda yanına gelsin hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün

Ebeye de öyle dedim, bundan sonra böyle ağrılı, aşağı inmeli kalkmali, kasilmali mi olacak hep diye. Evet dedi

Kızçelerim yol arkadaşlarım beni 18 martta doğuracak şekilde düşünüp telkin eder misiniz pleasee hep bir ağızdan malûm bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş size güveniyorum 18 marta hazırım
Varan 1. Ashley 18 Martta doguracakk amin inşallah #777 aldım kabul ettim shdhd bütün tuşlara aynı anda bastım

Amaaan bosver koy gitsin kendi çapında biseylerle uğraşsın da seni rahat bıraksın
Yav zevklerimiz çok farklı, gidicek kendime bebeme en yakıştıramadığım bebek mavili ayıcıklı saten kurdeleli çiçekli böcekli falan ben burdayım diye bağıran bişiyler yaptırıcak ben o anlamsız süsü püsü gördükçe başımdan aşağı kaynar sular dökülcek sütüm kaçıcak cringe olmaktan fjfmd ANLA BENİ ANLAAAA

Kızçelerim yol arkadaşlarım beni 18 martta doğuracak şekilde düşünüp telkin eder misiniz pleasee hep bir ağızdan malûm bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş size güveniyorum 18 marta hazırım
Seni 15 marta yazmıştım ama 18i olarak düzeltiyorum o zaman, tamam

Çok gamsiz ve umursamazim böyle konularda ya kendi canım istemiyosa yapmak isteyen kafasına göre yapabilir yani dbdhdjd

Bugün bir arkadaşımla gittiğim hava alma şeysinden sonra, bir süredir yaşadığım nefes darlığının, tamamen hamileliğime gram saygı göstermeyen ve beni darlayan, en sonunda konuştuğum arkadaş yüzünden kaynaklandığını daha net anladım. Biz bu arkadaşla güya deniz kenarına giderdik ben full dert dinlerdim hava alsamda işe yaramazdı. Bende sanıyorum ki kilo aldım hamilelikten falan. Alakası yokmuş. Şuan buna benzer biri yaşıyorsanız bilinizki onun hamilelik ile alakası yok çevrenizde negatif insan varsa uzaklaşın anacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…