- 16 Nisan 2023
- 1.459
- 2.900
- 53
- 38
Valla tıytıy için parmak da yerim gibi bisi olduHerşeyin yolunda olmasına sevindim uzun bir yazı olunca az tırsmıştım yalan yokiyi bari haftan da iyi çok şükür doğumda gözükmüyorsa yediğin parmak için hayırlı olsun deyip çekiliyorum kenara nedem Rabbim tırtıllarımıza sağlık afiyet versin
Yüzü arkaya dönük o yüzden sanırım 36 oldumO nasıl oluyor kız çok mı aşağıda senin çocuk kaç haftalıksın
Yav evet tabi ki öyle de zevklerimiz tarzlarımız çok zıt ve bana sormuyor ki kızım şunu beğendim, şunu düşündüm, senin beğendiğin bir şey var mı beraber bakalım diye. Ben zaten istemiyorum o ayrı, istemiyorum diye gidecek kendi zevkine göre bir şey yaptırıcak, ben de sonradan madem yapılacaktı benim fikrimi niye kimse sormadı diye içten içe bilencem, iş işten geçecek mevzu o. Benim için yapmıyor, beni düşünse hiç yapmaz ne bok yersen ye der salar beni, kendi için kendi keyfine göre yapmayı mecbur bırakıyor ona üzülüyorum. Bana iş çıktı yani ckfkdkk.Ay bırak yaptırsın kız nolcak sen yaptirmasini isteyip yaptirmiycam dese daha mı iyidiberaber seçelim bari de fikir ver gönlü olsun ikram sonuçta sevaptır bırak yapasi varsa yapsın
Annelik.Valla tıytıy için parmak da yerim gibi bisi oldu
Ben pek acile giden biri değilimdir. Ama sadece kasılma da değil, artık vajinaya girip çıkan ağrılar, belde batmalar, mide bulantisi başlayınca şansa bırakamam dedim. Biraz boşa geldim diye utandım ama ebe dedi bilemezsiniz ağrı gerçek mi yalancı mi dedi valla demek ki normal.Canım geçmiş olsun, bu haftalarda benzer durumlar yaşıycaz muhtemelen, hiç doğum tecrübesi olmayınca insan gerçek sancının ne olduğunu bilemiyo endişeleniyo.
Ama gerçekten orada hissediyorumBen bunu 3-4 hafta önce baya böyle hissediyodum ama tarif edemiyodum kimseye göt deliği inanılmaz aydınlattı beni tam olarak orda hissediyodum
Ayy kız ilk parmağın hayırlı olsunValla tıytıy için parmak da yerim gibi bisi oldu
Eneem tırtıl kukuya seyahate geçmiş, yirim. Bir şey yok daha göbeğin dışarıdan görünür şekilde aşağı inmedikçe ulan doğuruyom ben diyemezsin, seni men ediyorum. Doktor da beni onaylasın, bir sonraki mesajını bekliyorum hadiKızlar benim karın sertleşmişti ya ha işte o geçmedi, kasilip esnemedi yani bildigin her saniye kasılık. Saat 6 gibi de hafif bi mide bulantisi ve alt karında ve vajina yanlarında batmalar olunca doğum yapacağım üniversite hastanesini aradım, dedim böyle böyle ben napam. Dedi gel bakmamız lazım.
Yarım saat nst yaptılar. O esnada bin tane soru sordular. Taaa aylar oncesinde kullandigim progesterona kadar.. ailemin kronik hastaliklarina kadar. Artik dedim sira Atatürk'ün sevdigi sarkilari sormaya geldi. Tıytıy o kadar çok hareket ediyordu ki makinenin sesini kıstılar lgclhcypcpcpyc o yarım saat içinde sancı çıkmadı ama iki kere kontraksiyon ne oluyor kasılma mi deniyor, o çıktı. O da bana giren agriymis, çünkü o yarım saatte iki kere saplanan ağrı hissettim.
Ebe yalancı sancı artı bebeğin aşağı inme sancısı olmuş dedi. Bir de 35. Haftada zank diye bir büyüme atağı olurmuş bu tırtıllarda. O da ağrı yapar dedi. Yalancı sancı okeydi de aşağı inme sancısını bu kadar erken beklemiyordum.
E dedim ben nerden bilicem ya gerçek mi yoksa aşağı inme mi yalancı mi ne boksa. Gerçek söyleyeyim anlamak çok zor dediama dedi o zınk diye giren çıkan ağrı öyle hızlı girip çıkmaz, girdi mi kalır bir süre ve o ağrı varken konuşamazsın, nefes keser dedi.
Parmaklandim ayrıcasiz çatı mati diyordunuz ya onu yaptı galiba. Rahim açık değil, uzunluğu var ya ismini unuttum o da kısa değil doğum gözükmüyor şu anda kukuş falınızda dedi. Öyle çok acımıyor bu arada. Tabi rahatsız edici ama acı diyemem. Ama ben böyle şeylerde rahatımdır, yap işini ablacım sok gitsin mentalitesinde olduğum için öyle acımadı çok.
Simdi doktoru bekliyorum, garanti olsun diye ultrasona sokacaklarmis. Doktor da ameliyatta. Ne kadar bekliycem kim bilir.
Biraz rahatladım tabi ki ve doğum yapacağım hastaneye gitmek, hastane çantasını arabaya atmak, nerden nereye gireceğimi bulmak tecrübe oldu biraz da.
Şu doğumu yaklaşan hamileleri bi salsalar keşke ya senin hevesli olman lazım bi geride dursalar ölürler sanki yaptırma anasını satayım böyle yaptıracaksanAy yok ben de hiç önemsemiyorum da kayınvalidem uğramıştı bugün, yok şerbet dağıtıcam yok çikolata yaptırıcam yok süs beğendim falan böyle giderayak borusunu öttürerek gitti de ona biraz bozuktum sen üstüne bastın. Lohusa şerbetiyle konuya girince uzlaşı yapamadık, direkt hayır istemiyoruzla başlayınca o da iyice sinirlenip inada bindirdi, bana da gülme hali geldi anlamsız bir gerginlik oldu ndkdmdk.
Amaaan bosver koy gitsin kendi çapında biseylerle uğraşsın da seni rahat bıraksınYav evet tabi ki öyle de zevklerimiz tarzlarımız çok zıt ve bana sormuyor ki kızım şunu beğendim, şunu düşündüm, senin beğendiğin bir şey var mı beraber bakalım diye. Ben zaten istemiyorum o ayrı, istemiyorum diye gidecek kendi zevkine göre bir şey yaptırıcak, ben de sonradan madem yapılacaktı benim fikrimi niye kimse sormadı diye içten içe bilencem, iş işten geçecek mevzu o. Benim için yapmıyor, beni düşünse hiç yapmaz ne bok yersen ye der salar beni, kendi için kendi keyfine göre yapmayı mecbur bırakıyor ona üzülüyorum. Bana iş çıktı yani ckfkdkk.
Canım yeni görüyorum, sağlıkla kavuş inşallah yavruna tez zamanda yanına gelsinKızlarr, ben doğum yaptım, sancılarım tutunca hastaneye geldik, NST ye bağlandım, çok sancım vardı ve bebeğim kalp atışları düşüyordu, sezeryana aldılar beni acil. Bebeğim yoğun bakımda, iyi olacak inşallah
Ebeye de öyle dedim, bundan sonra böyle ağrılı, aşağı inmeli kalkmali, kasilmali mi olacak hep diye. Evet dediAyy kız ilk parmağın hayırlı olsunayrıca geçmiş de olsun iyi bari bişey yokmuş iki gündür benim karnım da acayip sertleşiyor 35.hafta atagiymis demekki ne atakları bitiyor ne sendromları şimdiden uğraştırıyor enikler
İşimiz var valla ya her şüphede kalkıp gidicez ya da "yok yaa değildir" deyip evde dogurucaz bu gidişleEbeye de öyle dedim, bundan sonra böyle ağrılı, aşağı inmeli kalkmali, kasilmali mi olacak hep diye. Evet dedi
Varan 1.Kızçelerim yol arkadaşlarım beni 18 martta doğuracak şekilde düşünüp telkin eder misiniz pleasee hep bir ağızdan malûm bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş size güveniyorum 18 marta hazırım
Yav zevklerimiz çok farklı, gidicek kendime bebeme en yakıştıramadığım bebek mavili ayıcıklı saten kurdeleli çiçekli böcekli falan ben burdayım diye bağıran bişiyler yaptırıcak ben o anlamsız süsü püsü gördükçe başımdan aşağı kaynar sular dökülcek sütüm kaçıcak cringe olmaktan fjfmd ANLA BENİ ANLAAAAAmaaan bosver koy gitsin kendi çapında biseylerle uğraşsın da seni rahat bıraksın
Seni 15 marta yazmıştım ama 18i olarak düzeltiyorum o zaman, tamamKızçelerim yol arkadaşlarım beni 18 martta doğuracak şekilde düşünüp telkin eder misiniz pleasee hep bir ağızdan malûm bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş size güveniyorum 18 marta hazırım
Çok gamsiz ve umursamazim böyle konularda ya kendi canım istemiyosa yapmak isteyen kafasına göre yapabilir yani dbdhdjdYav zevklerimiz çok farklı, gidicek kendime bebeme en yakıştıramadığım bebek mavili ayıcıklı saten kurdeleli çiçekli böcekli falan ben burdayım diye bağıran bişiyler yaptırıcak ben o anlamsız süsü püsü gördükçe başımdan aşağı kaynar sular dökülcek sütüm kaçıcak cringe olmaktan fjfmd ANLA BENİ ANLAAAA
Evet evet 18 olsun tam 38 oluyorum tişikürler sana güveniyorumSeni 15 marta yazmıştım ama 18i olarak düzeltiyorum o zaman, tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?