- 16 Nisan 2023
- 1.459
- 2.900
- 53
- 38
Ay 777 esprisini ben yapacaktım yaVaran 1.Ashley 18 Martta doguracakk amin inşallah #777 aldım kabul ettim shdhd bütün tuşlara aynı anda bastım
Kim yapmış ki başka görmedik ki hani kim yapmışAy 777 esprisini ben yapacaktım ya
Sen de yap Allah kabul etsinAy 777 esprisini ben yapacaktım ya
Yok ben tam tersiyim böyle şeylerde, istemiyosam yapılmayacak, yapılcaksa ben nasıl istiyosam öyle yapılcak salamıyorum konuyu huzurum kaçıyor ek iş çıkıyor işte kafa ne güzel pıspırıl rahattı kfkfkdkÇok gamsiz ve umursamazim böyle konularda ya kendi canım istemiyosa yapmak isteyen kafasına göre yapabilir yani dbdhdjd
Çevrende benim gibi gamsız gevşek bı arkadaşın yok mu şöyleli terapi yapsınYok ben tam tersiyim böyle şeylerde, istemiyosam yapılmayacak, yapılcaksa ben nasıl istiyosam öyle yapılcak salamıyorum konuyu huzurum kaçıyor ek iş çıkıyor işte kafa ne güzel pıspırıl rahattı kfkfkdk
Olm istanbulda arkadaşım kalmadı, dardayım adres versene yarın geliyim fjfnkfÇevrende benim gibi gamsız gevşek bı arkadaşın yok mu şöyleli terapi yapsın
Kucukyalidayim zaten ben de tokusturalimbostancı ortamızda kalıyo, ortada buluşup göbek tokuşturalım
Yemin ederim tam uyuyacakken aklıma geldin, anaa naptı acaba geçti mi diye düşünüp girdim ki yazmışsın.Kızlar benim karın sertleşmişti ya ha işte o geçmedi, kasilip esnemedi yani bildigin her saniye kasılık. Saat 6 gibi de hafif bi mide bulantisi ve alt karında ve vajina yanlarında batmalar olunca doğum yapacağım üniversite hastanesini aradım, dedim böyle böyle ben napam. Dedi gel bakmamız lazım.
Yarım saat nst yaptılar. O esnada bin tane soru sordular. Taaa aylar oncesinde kullandigim progesterona kadar.. ailemin kronik hastaliklarina kadar. Artik dedim sira Atatürk'ün sevdigi sarkilari sormaya geldi. Tıytıy o kadar çok hareket ediyordu ki makinenin sesini kıstılar lgclhcypcpcpyc o yarım saat içinde sancı çıkmadı ama iki kere kontraksiyon ne oluyor kasılma mi deniyor, o çıktı. O da bana giren agriymis, çünkü o yarım saatte iki kere saplanan ağrı hissettim.
Ebe yalancı sancı artı bebeğin aşağı inme sancısı olmuş dedi. Bir de 35. Haftada zank diye bir büyüme atağı olurmuş bu tırtıllarda. O da ağrı yapar dedi. Yalancı sancı okeydi de aşağı inme sancısını bu kadar erken beklemiyordum.
E dedim ben nerden bilicem ya gerçek mi yoksa aşağı inme mi yalancı mi ne boksa. Gerçek söyleyeyim anlamak çok zor dediama dedi o zınk diye giren çıkan ağrı öyle hızlı girip çıkmaz, girdi mi kalır bir süre ve o ağrı varken konuşamazsın, nefes keser dedi.
Parmaklandim ayrıcasiz çatı mati diyordunuz ya onu yaptı galiba. Rahim açık değil, uzunluğu var ya ismini unuttum o da kısa değil doğum gözükmüyor şu anda kukuş falınızda dedi. Öyle çok acımıyor bu arada. Tabi rahatsız edici ama acı diyemem. Ama ben böyle şeylerde rahatımdır, yap işini ablacım sok gitsin mentalitesinde olduğum için öyle acımadı çok.
Simdi doktoru bekliyorum, garanti olsun diye ultrasona sokacaklarmis. Doktor da ameliyatta. Ne kadar bekliycem kim bilir.
Biraz rahatladım tabi ki ve doğum yapacağım hastaneye gitmek, hastane çantasını arabaya atmak, nerden nereye gireceğimi bulmak tecrübe oldu biraz da.
Maşallah yol bitişe yaklaşmışsın ben daha 32Yüzü arkaya dönük o yüzden sanırım 36 oldum
Baktı mı doktor gecmıs olsun canıms cok sukurKızlar benim karın sertleşmişti ya ha işte o geçmedi, kasilip esnemedi yani bildigin her saniye kasılık. Saat 6 gibi de hafif bi mide bulantisi ve alt karında ve vajina yanlarında batmalar olunca doğum yapacağım üniversite hastanesini aradım, dedim böyle böyle ben napam. Dedi gel bakmamız lazım.
Yarım saat nst yaptılar. O esnada bin tane soru sordular. Taaa aylar oncesinde kullandigim progesterona kadar.. ailemin kronik hastaliklarina kadar. Artik dedim sira Atatürk'ün sevdigi sarkilari sormaya geldi. Tıytıy o kadar çok hareket ediyordu ki makinenin sesini kıstılar lgclhcypcpcpyc o yarım saat içinde sancı çıkmadı ama iki kere kontraksiyon ne oluyor kasılma mi deniyor, o çıktı. O da bana giren agriymis, çünkü o yarım saatte iki kere saplanan ağrı hissettim.
Ebe yalancı sancı artı bebeğin aşağı inme sancısı olmuş dedi. Bir de 35. Haftada zank diye bir büyüme atağı olurmuş bu tırtıllarda. O da ağrı yapar dedi. Yalancı sancı okeydi de aşağı inme sancısını bu kadar erken beklemiyordum.
E dedim ben nerden bilicem ya gerçek mi yoksa aşağı inme mi yalancı mi ne boksa. Gerçek söyleyeyim anlamak çok zor dediama dedi o zınk diye giren çıkan ağrı öyle hızlı girip çıkmaz, girdi mi kalır bir süre ve o ağrı varken konuşamazsın, nefes keser dedi.
Parmaklandim ayrıcasiz çatı mati diyordunuz ya onu yaptı galiba. Rahim açık değil, uzunluğu var ya ismini unuttum o da kısa değil doğum gözükmüyor şu anda kukuş falınızda dedi. Öyle çok acımıyor bu arada. Tabi rahatsız edici ama acı diyemem. Ama ben böyle şeylerde rahatımdır, yap işini ablacım sok gitsin mentalitesinde olduğum için öyle acımadı çok.
Simdi doktoru bekliyorum, garanti olsun diye ultrasona sokacaklarmis. Doktor da ameliyatta. Ne kadar bekliycem kim bilir.
Biraz rahatladım tabi ki ve doğum yapacağım hastaneye gitmek, hastane çantasını arabaya atmak, nerden nereye gireceğimi bulmak tecrübe oldu biraz da.
Ya ben sitenin raconunu pek bilmiyorum ama aynı şehirde olanlar bebeler doğduktan sonra bi toplaşıp kahvaltı neyin yapsak yaKucukyalidayim zaten ben de tokusturalim
Kız niye korkuyosun 35 36larda olanlar var ama burası gülmekten doğuramayanlar ekibi djfkfkkfAyy kizlarr bazen buraya gelip mesajları okumaya korkuyorum her an biri ben doğum yaptım diye yazacak diyebu gece 33+0 olduk zaman azaliyor korkmuyorum desende hep olumlu düşünmeye çalışsam da tedirgin oluyorum. Ama ileriyi hep düşünüyorum bundan 2 ay sonra herkes tamamen doğum yapmış bebeklerine kavuşmuş olucak inşallah o zamanda süt geldi gelmedi uyuyor uyumuyor gazı var ne yapmam lazım soruları ile cebellesicez ama olsun ben bu zamanı çok bekledim
Hadi inşallah evrene mesaj o güne arkadaşımız hazır doğursunKızçelerim yol arkadaşlarım beni 18 martta doğuracak şekilde düşünüp telkin eder misiniz pleasee hep bir ağızdan malûm bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş size güveniyorum 18 marta hazırım
Bu gidişle Nisan gurubu evde doğurur sankiİşimiz var valla ya her şüphede kalkıp gidicez ya da "yok yaa değildir" deyip evde dogurucaz bu gidişle
Ben okeyim hemen yeter ki kahvaltı olsunYa ben sitenin raconunu pek bilmiyorum ama aynı şehirde olanlar bebeler doğduktan sonra bi toplaşıp kahvaltı neyin yapsak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?