2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Çok gamsiz ve umursamazim böyle konularda ya kendi canım istemiyosa yapmak isteyen kafasına göre yapabilir yani dbdhdjd
Yok ben tam tersiyim böyle şeylerde, istemiyosam yapılmayacak, yapılcaksa ben nasıl istiyosam öyle yapılcak salamıyorum konuyu huzurum kaçıyor ek iş çıkıyor işte kafa ne güzel pıspırıl rahattı kfkfkdk

Çevrende benim gibi gamsız gevşek bı arkadaşın yok mu şöyleli terapi yapsın

Yemin ederim tam uyuyacakken aklıma geldin, anaa naptı acaba geçti mi diye düşünüp girdim ki yazmışsın.
Ay bunlar büyüdü de aşağı baskı yapmayı mı öğrendi ya

Baktı mı doktor gecmıs olsun canıms cok sukur

Ayy kizlarr bazen buraya gelip mesajları okumaya korkuyorum her an biri ben doğum yaptım diye yazacak diye bu gece 33+0 olduk zaman azaliyor korkmuyorum desende hep olumlu düşünmeye çalışsam da tedirgin oluyorum. Ama ileriyi hep düşünüyorum bundan 2 ay sonra herkes tamamen doğum yapmış bebeklerine kavuşmuş olucak inşallah o zamanda süt geldi gelmedi uyuyor uyumuyor gazı var ne yapmam lazım soruları ile cebellesicez ama olsun ben bu zamanı çok bekledim

Kız niye korkuyosun 35 36larda olanlar var ama burası gülmekten doğuramayanlar ekibi djfkfkkf

Kızçelerim yol arkadaşlarım beni 18 martta doğuracak şekilde düşünüp telkin eder misiniz pleasee hep bir ağızdan malûm bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş size güveniyorum 18 marta hazırım
Hadi inşallah evrene mesaj o güne arkadaşımız hazır doğursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…