2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Üff ifrit oluyorum insanlara artık geçimini sağladığı mesleğini yapması için bile utana sıkıla gidiyoruz Allah bildiği gibi yapsın böylelerini ya
Sorma ya, zor iş çok büyük saygım vardır benim tıp çalışanlarına ama şimdi beni orada sen niye geldin ki diye sorguya çekiyorsun. Niye gelmiş olabilirim sence yani. Neyse dediğim gibi böbreğime, dalağıma kadar baktı, ondan affettim hehe

Bundan sonra git bari arada çok memnun kaldım ondan geldim de kudursun

Teşekkür ederim Allah razı olsun mesajını ancak görüyorum o epidural farkı olarak benim hastane 5bin aldı spinal ve genel anestezide fark yoktu ama tabii hastaneden hastaneye değişebilir bilemem
Aa seni gördüğüme çok sevindim canım nasılsın umarım daha iyisindir ağrıların dinmistir biraz bebeğin nasıl

Kız o eltisinden dertli kimdi hatırlayamadım bir video gördüm hemen aklıma geldi dur büyük harflerle yazim de okusun dikkatini çeksin ELTİ EEEELLLTİİ

Karnımın sağ tarafı çürüdü resmen götü mu oynuyor başı mi bilmiyorum aynı anda da vajinaya içten içten iğne batırıyorlar sanki ay mahvoldum gece gece

Aynı durum bendede var bugün 2 kere boyle hissettim hatta birinde bir saatten fazla uzandım anca geçti ağrım bende anlayamadım Allahtan çarşamba kontrolüm var bakalım ne dicek

Karnımın sağ tarafı çürüdü resmen götü mu oynuyor başı mi bilmiyorum aynı anda da vajinaya içten içten iğne batırıyorlar sanki ay mahvoldum gece gece
Benim her gece 2 de uyanıp sabah 6 ya kadar uyanık kalmam şakammmiii
Bunların her ikisine de artı bir Gece kalktığımda yemeden uyuyamamak da cabası
Bence bizim kızın poposu sağda, kaburgamı oyuyor. Sorcam doktora, bugün birisi böbrek genişlemesi diyince, duymuştum da önceden. Kontrol çarşamba

Ay evet ben de okuyunca bı korktum ama benimki sağda hareket ediyo hep zaten bişey yoktur bence ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…