Bende mahfolmus durumdayim.. Allahtan geceyi bos gecirmedim teheccut kildim.. Sabah vakti girdigi gibi de sabah namazini kildim.. ama sorsan uyuyabilion mu hayir hala uyuyamiorum.. kahrolmus durumdayim.. bedenim tukendi.. surekli asagi tekmeliyor wc gitmekten anam agladi kalkmasi da bi dert yataktan
ah bacım ah napayım 37 ye kadar çalışmak istiyorum ki sonrasında biraz günüm olsun maaşlar çok düşük keşke zengin olsaydım da bunlarla uğraşmasaydım
ayı zor döndürüyoruz bari maaşımı martta tam alayım
ah bacım ah napayım 37 ye kadar çalışmak istiyorum ki sonrasında biraz günüm olsun maaşlar çok düşük keşke zengin olsaydım da bunlarla uğraşmasaydım
ayı zor döndürüyoruz bari maaşımı martta tam alayım
Allahım çocuğum gece hiç uyumadı hiç. Beni de uyutmadı. Sola dönüyorum solumda tepiniyo sağa dönüyorum sağımda tepiniyor. Sanki sıkışıyormuş da çok rahatsız oluyormuş ve ortalığı ayağa kaldırıyor gibi bir his. Sırt üstü yatıyorum her yanım uyuşuyor kan akışı gitmeyince. Uykusuzum a dostlar.
Bunların her ikisine de artı bir Gece kalktığımda yemeden uyuyamamak da cabası
Bence bizim kızın poposu sağda, kaburgamı oyuyor. Sorcam doktora, bugün birisi böbrek genişlemesi diyince, duymuştum da önceden. Kontrol çarşamba
Bende kalkmışken kahvaltı yapıyorum ertesi gün saat 12 ladsr yemiyorum kalori alımını kısıtlamak adına güya ama totalde 36 hastalığım ve 20 kg almış bulunmaktayım
Allahım çocuğum gece hiç uyumadı hiç. Beni de uyutmadı. Sola dönüyorum solumda tepiniyo sağa dönüyorum sağımda tepiniyor. Sanki sıkışıyormuş da çok rahatsız oluyormuş ve ortalığı ayağa kaldırıyor gibi bir his. Sırt üstü yatıyorum her yanım uyuşuyor kan akışı gitmeyince. Uykusuzum a dostlar.
Ben hazır hissediyorum ya artık kendimi o uykusuz geceler için. Zaten uyuyamıyoruz ki. Benim eşim de geç yatar erken kalkar. Uyuyacak olursam eşime emnaet ederim biraz uyurum o yatacğaı zaman ben kalkarım en kötü.
Demin o da işyeri ik sına babalık iznini sordu 5 günmüş.
Ben hazır hissediyorum ya artık kendimi o uykusuz geceler için. Zaten uyuyamıyoruz ki. Benim eşim de geç yatar erken kalkar. Uyuyacak olursam eşime emnaet ederim biraz uyurum o yatacğaı zaman ben kalkarım en kötü.
Demin o da işyeri ik sına babalık iznini sordu 5 günmüş.