2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Doktor tabi odaya girer girmez laf soktu, tam size dediğim gibi: madem bütün gün bu sertlik vardı niye kendi doktorunuza gitmediniz diye.
Burada eski büyüğümüz şahika koçarslan'lı gibi olmak lazımmış. Yapamıyoruz işte, üstüne insanı utandırıyolar.

Şahika

Benim her gece 2 de uyanıp sabah 6 ya kadar uyanık kalmam şakammmiii
Aynen ben de öyleyim gece uyanıp uyuyamıyorum
Bende mahfolmus durumdayim.. Allahtan geceyi bos gecirmedim teheccut kildim.. Sabah vakti girdigi gibi de sabah namazini kildim.. ama sorsan uyuyabilion mu hayir hala uyuyamiorum.. kahrolmus durumdayim.. bedenim tukendi.. surekli asagi tekmeliyor wc gitmekten anam agladi kalkmasi da bi dert yataktan

Haklısın canım şakalasıyorum her sey cok pahalı

Allahım çocuğum gece hiç uyumadı hiç. Beni de uyutmadı. Sola dönüyorum solumda tepiniyo sağa dönüyorum sağımda tepiniyor. Sanki sıkışıyormuş da çok rahatsız oluyormuş ve ortalığı ayağa kaldırıyor gibi bir his. Sırt üstü yatıyorum her yanım uyuşuyor kan akışı gitmeyince. Uykusuzum a dostlar.

Bende kalkmışken kahvaltı yapıyorum ertesi gün saat 12 ladsr yemiyorum kalori alımını kısıtlamak adına güya ama totalde 36 hastalığım ve 20 kg almış bulunmaktayım

Ben de çok az uyuyabiliyorum birkaç gündür, erken başlandı bence uykusuz gecelere hesaplarıma göre daha iki hafta falan idare edebiliyor olmalıydık

Ben de çok az uyuyabiliyorum birkaç gündür, erken başlandı bence uykusuz gecelere hesaplarıma göre daha iki hafta falan idare edebiliyor olmalıydık
Ben hazır hissediyorum ya artık kendimi o uykusuz geceler için. Zaten uyuyamıyoruz ki. Benim eşim de geç yatar erken kalkar. Uyuyacak olursam eşime emnaet ederim biraz uyurum o yatacğaı zaman ben kalkarım en kötü.

Demin o da işyeri ik sına babalık iznini sordu 5 günmüş.

Sırt üstü ben de hala az az yatıyorum ama nefes nefese kalıyorum hemen ya. Galiba oturarak uyumaya alışmamız gerekicek

Sırt üstü ben de hala az az yatıyorum ama nefes nefese kalıyorum hemen ya. Galiba oturarak uyumaya alışmamız gerekicek
Ya evet onu dedim sabah eşime. Akşam koltukta uyumayı denicem galiba falan dedim. Gerçekten erkenbaşladı bu uykusuzluk rahatsızlık.

bebişle yüklenecek uykusuz geceler updateini demiyorum minnoş, ay bana bişiyler oluyor dürtülüp duruyorum nefessiz kalıyorum uykusuz geceler updateini diyorum erken aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…