2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dün müydü bebek çikolatası konuşulmuştu. Benim tamamen aklımdan çıkmış denk gelince dedim ee çikolata almadım. Nereden aldınız beğendiniz mi ? Bende siparil vereyim
Ay ben de tam ona bakiyodum yine. Bazı saayfalar aşırı pahalı geldi. cikolatatolyesi web sitesine bı bak istersen ordan soylicem ben galiba kaliteli görünüyor fiyatları da instadakilere göre daha uygun. Ama kapı süsü yok burda eğer bakiyosan. Kapı süsleri çok pahalıydı ben böyle sayfalardaki setlerden vazgectim o yüzden trendyoldan ucuz bişi bakicam ona

36. Hafta göbük güncellemesi patlamama az kala sofradan kalktım şimdi yuvarlanma zamanı hadi bakalım tospik
benim göbeğim senden daha büyük ha artık, şuna döndüm ama utandığım için paylaşamıyorum

Eklentiler

• 1709662435521.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 96
Şekersiz fıstık ezmesi almıştım ama şeker düşürdüğünü bilmiyordum kahvaltı da tüketeyim o zaman, kahvaltı da ne yiyeceğim şaşırıyorum bazen

Kapı süsünü bir arkadaşım hediye yaptırmış. Magbet bakacaktım onu da mevlüt zamanına erteledim

Benimki önden belli olmuyor bol giyince ama ben aynadan bakınca böyle görüyom atta bakak giz gönlümüz gözümüz açılsın
sen havalı mısın ya? benim artık sağdan soldan önden arkadan havadan yerden kısacası her yerden 360 derece belli oluyor ve kadraja sığması için özel prodüksiyon yapılması gerekiyor djfkjkd düzenli paylaşanlardan senin, Meine Sterne 'nin bir de W wolfgang 'ın fotoğraflarını çok beğeniyorum, siz paylaşın ben bakam

Ayyy tenkkk yuuuu

Ben langur lungur ne bulursam her halimi paylasiyom bi gun pijama ve kocamin tisortuyle bi gun masa tenisi bi gun cocugumun ayaklari
Hosuma gidiyo sizle paylasmak ben sizin fotilerinizi gorunce de mutlu oluyorumm

Ahşap pano ve ismini trendyoldan aldım çiçeklerini de kendim aldım iki demet kapı süsünü kendim yaptım kızlar benzerlerine çok pahalı fiyat veriyorlardı yanlarına yarım inci yapıştırırım belki daha sonra böyle uyguna geldi fikir olsun

Eklentiler

• 96A13090-93F2-4898-A4CE-D844B620029E.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 90
Bence ashleyınkı daha buyuk benımde kelebek kadar var cunku

Ana kelebek te 36 37 ymıs benımkı senınkı kadar yoktur sözümü geri aldım:)

Kızlar dün müydü bebek çikolatası konuşulmuştu. Benim tamamen aklımdan çıkmış denk gelince dedim ee çikolata almadım. Nereden aldınız beğendiniz mi ? Bende siparil vereyim
Ben instagram lunaçikolatadan vericem galiba ya fiyatı diğerlerine göre uygun ve 6 ay öncesi tanıdığım yaptırmıştı tadı da kötü değildi. Kapı süsü ve yastığı hep merağım vardı onları da hayal Levent sayfasından sipariş verdim iki haftaya gelecek.

arkadaşım uğramıştı, bana lohusa geceliği ve sabahlığı hediye getirmiş ama seksi lan bu ay ben gülerim?! giydirtti bir de bakalım bedenine değiştiririz diye, bir yandan hoşuma da gitti ama utanır mıyım olm hayatımda hiç seksili geceliğim olmamıştı djkkfjkj

Hayatımda hiç seksi lohusa geceliği görmedim at bakalım şunu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…