İyi akşamlar kızlar yeni okuyabildim mesajları Ağda meselesi kafamı kurcalıyor benim biraz hamileliğim başından beri bende yaptırdım iki kere ama son haftalarda yaptırmayın kasılırsa bebeğe zarar verir diyorlar , diğer türlü de son haftalarda sürekli alttan muayene edecekleri için her gittiğimde jilet yapmak zorunda kalıcam onun da tahrişinden kaşıntısından nefret ediyorum
Eğer yapabiliyorsan evde plastik muayene eldiveniyle küçük küçük almaya çalışabilirsin canım ben lazer yaptırmıştım ama tabii hormonlarla beraber alt kısımlarda yine yoğun olarak çıkıyor başta acıyor eldivenle ama sonra alışıyor ben o şekilde rahat ediyorum
Ay hadi inşallah dünyanın sonu değil tabi gelmezse ama insan sütü olsun emzireyim istiyor
Yumuşak ve büyük olmamasına rağmen süt geliyosa çok iyi demek ki alakası yok bunlarla
Bak bi arkadaş var memesi küçük ama maşallah sütü bol bi arkadaş var memesi büyük sütü de var ama çocuk memeyi reddetti meme var kocaman sütü çok ama yağlı değil biz doğum yapana kadar bilemeyiz sütümüzün durumunu benim büyümüşler ama hamur gibiler ne olacağını bilemeyiz tek duam bebeğimiz sağlıkla gelsin sağlıklı olsun Sütü olur olmaz Allah bilir olmazsa da dünya sonu değil böyle düşün kendini kötüye hazırlama kötü bişi olacaksa bile Allahtan de memenni boyu sütü göstermez bebişim kötü düşünce yok negatiflik yok şimdiki doğurmaya yönelelim
Bende hassaslık gebeliğin başından beri sıfır hiç olmadı. Sadece uçlarda sarı kabuk var korkudan elleyemiyorum onları da neden varlar bilinmiyor. Acaba diyorum günün birinde biraz süt geldi de kurudu kaldı mı
Kızlar dün müydü bebek çikolatası konuşulmuştu. Benim tamamen aklımdan çıkmış denk gelince dedim ee çikolata almadım. Nereden aldınız beğendiniz mi ? Bende siparil vereyim
Bak bi arkadaş var memesi küçük ama maşallah sütü bol bi arkadaş var memesi büyük sütü de var ama çocuk memeyi reddetti meme var kocaman sütü çok ama yağlı değil biz doğum yapana kadar bilemeyiz sütümüzün durumunu benim büyümüşler ama hamur gibiler ne olacağını bilemeyiz tek duam bebeğimiz sağlıkla gelsin sağlıklı olsun Sütü olur olmaz Allah bilir olmazsa da dünya sonu değil böyle düşün kendini kötüye hazırlama kötü bişi olacaksa bile Allahtan de memenni boyu sütü göstermez bebişim kötü düşünce yok negatiflik yok şimdiki doğurmaya yönelelim
Doğru kuzum süt gelir yaramaz küçük memen olur doyurucu sütün gelir hepsini Allah bilir artık biz sağlıklı doğurmaya odaklanalım şimdilik kabuk olduğuna göre umut vadediyorum hadi bakalım
Benimkilerde 35. Haftaya kadar yumuşacikti sünük sünük bu hafta itibariyle sertleşti ve çok hassaslasti olur olmadık yerde baş kaldırıyorlar sütyen olmadığı zaman nasıl kapatıp kaçacagimi bilmiyorum bi 5 kilo var herhalde memelerim lanet olsun alttan elimle bir kaldırıyorum ağırlık çalışmasına baslamissin yine diye dalga geçiyor kocam
Rabbim şifalar versin kuzum hissediyormuydun yükseldiğini peki? Yoksa doktorda tesadüfen mi çıktı? İyi bari takibe alınmış sevindim. Rabbim şu kalan sürelerimizi, bizi çok yormadan geçirebilmeyi nasip etsin cümlemize
Yaklaşık 2 aydır bu sorunum var canım. Bir gün dayanılmaz baş ağrısı ve baş dönmesi ile bi ölçelim dedik evde o zaman 150-90 civarıydı ondan sonra başladı süreklilik. Amin inşallah sayılı günlerimiz kaldı hepimizin
Benimkilerde 35. Haftaya kadar yumuşacikti sünük sünük bu hafta itibariyle sertleşti ve çok hassaslasti olur olmadık yerde baş kaldırıyorlar sütyen olmadığı zaman nasıl kapatıp kaçacagimi bilmiyorum bi 5 kilo var herhalde memelerim lanet olsun alttan elimle bir kaldırıyorum ağırlık çalışmasına baslamissin yine diye dalga geçiyor kocam
Doğru kuzum süt gelir yaramaz küçük memen olur doyurucu sütün gelir hepsini Allah bilir artık biz sağlıklı doğurmaya odaklanalım şimdilik kabuk olduğuna göre umut vadediyorum hadi bakalım
Aynen aynen kendine bunu sıkıntı yapma hiç rabbim olacak sütümüzü sağlıkla evladımıza vermeyi nasip etsin oğlumda sütüm çoktı çok kiloda yapıyordu ama oğlum hastalandı zatürre yoğun bakıma girdi sağdım üzüldüm sütüm hepsi kesildi gitti sağlıkla doğumlar yapalım sağlıkla gelsin yavrularımız amin aminnnnnn