2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Eğer yapabiliyorsan evde plastik muayene eldiveniyle küçük küçük almaya çalışabilirsin canım ben lazer yaptırmıştım ama tabii hormonlarla beraber alt kısımlarda yine yoğun olarak çıkıyor başta acıyor eldivenle ama sonra alışıyor ben o şekilde rahat ediyorum

Kızların dediği gibi kaynar suya atmak mantıklı sanırım, diğer her şeyi 5 dk foşur foşur kaynattım daha önce ama bu daha ince narin gibi

6. aydan beridir süt geliyor göğüslerimden. Hala yumuşacık ve büyük değiller. Bence doğumla birlikte olacaksa olacak bişiler.
Ay hadi inşallah dünyanın sonu değil tabi gelmezse ama insan sütü olsun emzireyim istiyor
Yumuşak ve büyük olmamasına rağmen süt geliyosa çok iyi demek ki alakası yok bunlarla

Benim memelerim niye yumuşacık? Sütle alakası var mı acaba sanki sert falan olmalıymış gibime geliyo sütüm mü olmıcak acaba zaten azıcık büyüdüler
Bak bi arkadaş var memesi küçük ama maşallah sütü bol bi arkadaş var memesi büyük sütü de var ama çocuk memeyi reddetti meme var kocaman sütü çok ama yağlı değil biz doğum yapana kadar bilemeyiz sütümüzün durumunu benim büyümüşler ama hamur gibiler ne olacağını bilemeyiz tek duam bebeğimiz sağlıkla gelsin sağlıklı olsun Sütü olur olmaz Allah bilir olmazsa da dünya sonu değil böyle düşün kendini kötüye hazırlama kötü bişi olacaksa bile Allahtan de memenni boyu sütü göstermez bebişim kötü düşünce yok negatiflik yok şimdiki doğurmaya yönelelim

Onlar sütlerin geleceği delikler kapalı süt geleceği zaman açılacaklar o kabuklar

Kızlar dün müydü bebek çikolatası konuşulmuştu. Benim tamamen aklımdan çıkmış denk gelince dedim ee çikolata almadım. Nereden aldınız beğendiniz mi ? Bende siparil vereyim

Onlar sütlerin geleceği delikler kapalı süt geleceği zaman açılacaklar o kabuklar
Doğru kuzum süt gelir yaramaz küçük memen olur doyurucu sütün gelir hepsini Allah bilir artık biz sağlıklı doğurmaya odaklanalım şimdilik kabuk olduğuna göre umut vadediyorum hadi bakalım

Benim memelerim niye yumuşacık? Sütle alakası var mı acaba sanki sert falan olmalıymış gibime geliyo sütüm mü olmıcak acaba zaten azıcık büyüdüler
Benimkilerde 35. Haftaya kadar yumuşacikti sünük sünük bu hafta itibariyle sertleşti ve çok hassaslasti olur olmadık yerde baş kaldırıyorlar sütyen olmadığı zaman nasıl kapatıp kaçacagimi bilmiyorum bi 5 kilo var herhalde memelerim lanet olsun alttan elimle bir kaldırıyorum ağırlık çalışmasına baslamissin yine diye dalga geçiyor kocam

Yaklaşık 2 aydır bu sorunum var canım. Bir gün dayanılmaz baş ağrısı ve baş dönmesi ile bi ölçelim dedik evde o zaman 150-90 civarıydı ondan sonra başladı süreklilik. Amin inşallah sayılı günlerimiz kaldı hepimizin

Dom dom kurşunu hem göbek hem meme ay valla taşınmaz kız doğur sen artık

Doğru kuzum süt gelir yaramaz küçük memen olur doyurucu sütün gelir hepsini Allah bilir artık biz sağlıklı doğurmaya odaklanalım şimdilik kabuk olduğuna göre umut vadediyorum hadi bakalım
Aynen aynen kendine bunu sıkıntı yapma hiç rabbim olacak sütümüzü sağlıkla evladımıza vermeyi nasip etsin oğlumda sütüm çoktı çok kiloda yapıyordu ama oğlum hastalandı zatürre yoğun bakıma girdi sağdım üzüldüm sütüm hepsi kesildi gitti sağlıkla doğumlar yapalım sağlıkla gelsin yavrularımız amin aminnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…