2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim sert bi diyetim yok tatlış. Özel bir şey söylemedi. Böyle devam et, degerler iyi dedi. Ben yiyorum yani. Niye enerjin yok askisi olmaz öyle. Asıl böyle sağlıklı yiyince, şekersiz beslenince enerji olur.

Almanlar olay çıkınca çay içerek mi izliyorlar
Bizde böyle de
Yok ya onlar çok sinsi. Mesela evden perdenin arkasından bakıyorlar. Mesela dedikodu yapıyorlar şey diyolar "tabi herkes ozgur, herkesin kendi hayati". Bunu tabi dedikodudan en az yarım saat sonra diyolar jcclyxktxktx

Benim memelerim niye yumuşacık? Sütle alakası var mı acaba sanki sert falan olmalıymış gibime geliyo sütüm mü olmıcak acaba zaten azıcık büyüdüler

Benim memelerim niye yumuşacık? Sütle alakası var mı acaba sanki sert falan olmalıymış gibime geliyo sütüm mü olmıcak acaba zaten azıcık büyüdüler
Benim de durum bu. Hiç bir ay sonra süt yapacak memelere benzemiyorlar valla. Sadece uçları hassas, bi sizlama var

Benim sert bi diyetim yok tatlış. Özel bir şey söylemedi. Böyle devam et, degerler iyi dedi. Ben yiyorum yani. Niye enerjin yok askisi olmaz öyle. Asıl böyle sağlıklı yiyince, şekersiz beslenince enerji olur.
Meyve bile yiyemiyorum ki birazcık fazla kaçırsam şeker yükseliyor

Sen bence artık bütün evi temizleme işini falan bırak, biraz frene bas. Yapasın varsa yavas yavas yap, her şeyi birden yapmak zorunda değilsin. Vücudun şu an dinlen diye sinyal gönderiyor.

Bu kasık biberon asırı dandik gibi aldım ama nasıl steril etcem bi kaynatsam ericek gibi

Benim de durum bu. Hiç bir ay sonra süt yapacak memelere benzemiyorlar valla. Sadece uçları hassas, bi sizlama var
Bende hassaslık gebeliğin başından beri sıfır hiç olmadı. Sadece uçlarda sarı kabuk var korkudan elleyemiyorum onları da neden varlar bilinmiyor. Acaba diyorum günün birinde biraz süt geldi de kurudu kaldı mı

Meyve bile yiyemiyorum ki birazcık fazla kaçırsam şeker yükseliyor
Bi tane elma yesen? Sabah kahvaltısından iki saat sonra cevizle ya da en güzeli aslında fıstık ezmesiyle yesen? Fıstık ezmesinde Bol protein var, şekerini düşürür ve elma güzel zaten seker için. Ama fıstık ezmesi içinde seker olmayandan olacak.

Kızlar ben kaşık biberon alacaktım ama vazgeçtim, herkes al diyor sezeryan olacağım için, napsam bilemedm siz biberon aldiniz mi?
Ben de kaşık aldım normal almadım. İhtiyaca göre normal alırım. Arkadaşım kaşık biberonu önerdi ısrarla meme reddi yapmıyor dedi. Sütümü sağarsam babası ya da annem kaşık biberonla yedirir ben uyurken.

6. aydan beridir süt geliyor göğüslerimden. Hala yumuşacık ve büyük değiller. Bence doğumla birlikte olacaksa olacak bişiler.

İyi akşamlar kızlar yeni okuyabildim mesajları Ağda meselesi kafamı kurcalıyor benim biraz hamileliğim başından beri bende yaptırdım iki kere ama son haftalarda yaptırmayın kasılırsa bebeğe zarar verir diyorlar , diğer türlü de son haftalarda sürekli alttan muayene edecekleri için her gittiğimde jilet yapmak zorunda kalıcam onun da tahrişinden kaşıntısından nefret ediyorum

Bu kasık biberon asırı dandik gibi aldım ama nasıl steril etcem bi kaynatsam ericek gibi
Ben suyu iyice kaynattım çelikte sonra altını kapattım ilk sıcağı çıkınca içine biberon temizleyicisinden döktüm bi kapak sonra temizlenecek ne varsa attım içine bir saat içinde tuttum çıkardım temizledim yine başka bi yerde daha suyu kaynattım duruladım o şekilde yoksa direkt kaynatınca eriyorlar aman dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…