2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

benm doktor sadce 1 doz tetanz yaptırmıstı dıgerlerınden hıc bahsetmedı ılk kez duydum yaptırılması gerektıgını
Bende tetanoz oldum 2 doz bende bilmiyordum bu aşıyı nasipte yokmuş demekki tekrarda yaparlar mı senndoktoruna sor istersen

Yok kız tartmıyo da ben işgüzarlık edip iki sefer söyledim kaç kilo aldığımı biraz dikkat etsen iyi olur dedi sonrasında ben de söylememeye başladım djdkdk
ahahha ıyı barı bız her gıttıgımızde bıze oralardan bı yemek yeri öneriyor. ciğer cok sevıyorum sakınca var mı yememde demıstım yok yok 2 haftada bır ye cok faydalı hatta surda xx ciğerciisi var oraya git filan demıstı

evet ama ben 74 le baslamıstım yanı boyum da 1,72 fılan zaten yapılı bır yapım vardı, almamaya dıkkat ettım iyice iri gözükmemek ıcın
Ne güzel dikkat edebilmişsin bende oda yok gram etmedim sonucu gelsin kilolar geldiği gibi giderler inşallah

Yok kız tartmıyo da ben işgüzarlık edip iki sefer söyledim kaç kilo aldığımı biraz dikkat etsen iyi olur dedi sonrasında ben de söylememeye başladım djdkdk
sana 3 lü aşılarla ıglı bısı dedı mı doktpr ? bana sadece 1 doz tetanoz yaptırmıstı o kadar

Ahahahah çok tatlı ya. Ben de ilk kilomu söylediğimde biraz fazla karbonhidratı azalt demişti, ben de burdan görele pideye gitcem sonra dikkat ederim demiştim djfkfkkf

Ahahahah çok tatlı ya. Ben de ilk kilomu söylediğimde biraz fazla karbonhidratı azalt demişti, ben de burdan görele pideye gitcem sonra dikkat ederim demiştim djfkfkkf
ama orası cok guzel degıl mı yaaa bız de bayılıyoruz oraya

Yok ya öyle bir şey değil tamamen fotoğraflardan, 3 kişi seçildi işte

Bende paylaştım ama bir şey olmadı yüzle alakalı değil sanırım göbüş müydü diğer kızların gördüm gece ama uyur uyanık olduğumdan onu bile hatırlamıyorum ne alaka yani ban şaka gibi G Gamgusar ı rüyamda gördüm bi de

Günaydın hanımlar sayfalar çok birikmişti atladım. Mevzu ne çok merak ettim. Akşam biara resim paylaşılıyordu bi tek karuseli yani seni gördüm. Çok güzelsiniz oglusunla buarada ama diğerlerini görmedim. Engel falan mı kondu

Kızlar merhaba 34+4 de kontrole gittim bebeğimin kilosu 2280 çıktı ve doktorum 1 hafta geriden geliyor bebeğin dedi tabi korkulcak birşey yok olabilir falan demişti. Yarın tekrar kontrolüm var 36+0 oluyor yarın. İnsan yinede evham yapıyor böyle bişey yaşayıp sonradan kilo alan yada haftası düzelen varmı önerileriniz neler yardımcı olursanız çok sevınırım

2 buçuk kilo doğan bebek normal aralıkta sayılıyor artık hafta olarak ileri geri hesaplamaya çok gerek yok bence. Bi de 150-200 gram kadar bi oynama olabiliyo ultrasonda birebir kilonun ölçülmesi imkansız çünkü. Plasentadan kan akışı normalse suyu iyiyse hareketleri yeterliyse kafaya takılacak bi şey yok üzme kendini

Teşekkür ederiz Fotoğraf atıp sildik, o an görenler görüyordu. Sabah 3 kişi ban yemiş.

Bebeğinin kilosu iyi canım evham yapılacak bir durum yok burda bir çoğumuz yaşadık bunu bebek bir haftasını yakalıyor bir geriden geliyor bir ileriden gidiyor o yüzden sorun etme

En güzeli sıkıştırdıkça insan daha bi yiyesi geliyor herhal anlamadım bende az kaldı ama doktor daha çok alma diyor hala yapcak bişi yok orta yollu olcaz attık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…