2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Şuna hala arada açıp gülüyorum. yırmıh atma bana

M mehtap49 Şunu bi cıkcıklar mısın, benim attığım lazer videosuna kızmıştın
Kız ben sana kızarmıyım o yapan kadına kızmıştım yanlız bi hikaye varmış bi kadın hamamı yanmaya başlamış bütün kadınlar o hepsi cıplak şekilde elleriylebikibi bölgesini kapatarak koşuyormuş bi tanesinin eşi bağırmış eşine salak yüzünü kapat yüzünü şeyinden kim tanıyacak seni Buda öyle memelerden kim tanır kocalarımız hariç

Özele gidiyorum medipol hastanesi normal doğum 17 bin sezeryan 28 bin olmuş
Hangi medipole gidiyosun canım benim de medipol pendikteki. Değişiyor mu acaba yoksa hepsinde aynı mı fiyatlar

Keki yemeden önce yarım saat çıkartıyorum eriyo kendine güzel oluyor kurabiye iç koymadım ama eltim koymuştu oda çıkartıyormuş kendi kendine eriyormuş
E peki buzluktan çıkıp çözülünce ıslanmıyor mu böyle yumuş yumuş olmuyor mu?

Merhaba kızlar birşey soracağım. Göğüs ucu kremi doğumdan önce kullanmak gerekiyor diye sosyal ortamda görüyorum. Ne kadar doğru kullanan var mı etkisi nedir yanlış birşey yapmak istemem

Merhaba kızlar birşey soracağım. Göğüs ucu kremi doğumdan önce kullanmak gerekiyor diye sosyal ortamda görüyorum. Ne kadar doğru kullanan var mı etkisi nedir yanlış birşey yapmak istemem
Faydası oluyormuş. Ben de kullanmaya başlayacağım 35.36. haftamdan itibaren. Gümüş kapak varsa onun da bebek doğmadan önce her gün bir kaç saat kullanılmasını öneriyorlar.

Evet kullanmakta fayda varmış böyle 36 dan sonra. Kullanan annelerde öyle diyor hem göğüs ucunu uyarıp doğum için iyi oluyormuş doğumu başlatan bir hormon vardı unuttum bilmem ne hormonu onu arttırıyormuş

Yo olmuyor poğaçada öyle atıyorum kendi kendie eriyor tazecik oluyor
Anaaa ben bilmiyordum böyle bir şey olduğunu. E bundan sonra yapim madem. Annem arada kek yapıp gönderiyor. yiyemiyoruz eşimle kuruyo bayatlıyo çöpe gidiyordu. YArısını buzluğa atayım bari.

Ya kızlar bişey sorucam ben böyle strese girince elim ayağım boşalıyor nasıl tarif edilir kollarımın dizlerimin içi titriyor kollarımı havada tutamıyorum sanki yani bomboş bişey için bile stresleniyorum düşünmeden yapamıyorum başka birşeylere yönelsemde yok yani hamilelikten önce de böyleydim. Heyecanlanınca ellerim titrer beceremem yapacağım işi mesela en ufak eşimin doğum gününü kutlayacağım elimde pasta mumu yakamam ellerimin titremesinden bu durum beni çok rahatsız ediyor sizde var mı bunu yaşayan veya varmı bunun bir çözümü

Faydası oluyormuş. Ben de kullanmaya başlayacağım 35.36. haftamdan itibaren. Gümüş kapak varsa onun da bebek doğmadan önce her gün bir kaç saat kullanılmasını öneriyorlar.
Peki gümüş kapak öneriniz var mı henüz almadım. Belli bir marka var mı aldığınız

Ben dün 2 foto paylaşmıştım sanırım onlar biraz fazla paylaştı sistemden de görüp fazla foto sildiler diye onları seçtiler

Doktor dedi zaten mısır döngüye girer ne yersen ye hareket et iyide arkadaş vajinam töbe yarabbim kazık yemiş gibiydim nasıl yürüyeyim yürümeyi bırak yerimden kalkamadım. Accık insaf looooo
Bende doktora aynısını dedim yürüyemiyorum bacak aramdan kafa fırlıcakmıs gibi hissediyorum dedim o zaman en kötü evde pilates topunun üstünde hareketler yap squat tarzı çömel yerleri sil dedi

Çözümünü bilmiyorum minnoş yapı meselesi olabiliyor bazen, belki sadece heyecanlı birisindir ve bu çok olabilir, normal bir şey. Kendini öyle zamanlarda şu an çok heyecanlıyım o yüzden böyle oluyor diyip kucaklamayı denediğinde iyi gelir mi mesela, biraz hani bu tarz durumlarda seni ne sakinleştirir, neden bu durumdan rahatsız oluyorsun gibi odaklanmadığın şeylere odaklanmaya çalışınca insan bir miktar rahatlıyor. Genelde böyle fiziksel olarak da dışarıdan monitörlenebilen şeylerde uzmanlar kök sebebi bulmaya çalışıp çözüyor, o anlamda doğru sorularla ve yargılayıcı olmadan kendine yaklaşabilmek problem(?)i çözme konusunda epey yol almanı sağlar bence.

Benzer durumu yaşıyodum şu anda da var ama azaldı biraz. Sempatik sinir sisteminin fazla çalışması problem. Vücudun stres karşısında herkesten fazla tepki veriyor yani. Yüz kızarması ve avuç terlemesi oluyodu bi de bende. Kritik günlerde yarım dideral hap alıyodum o sakinleştiriyodu biraz. Ama ne olduğunun farkına varınca da yavaş yavaş geçiyo

Belki öyleyimdir ama beni rahatsız eden noktası şu yine verdiğim örnek üzerinden konuşacağım mesela o mumu başkasının yardımı olmadan yakamamak beni çok rahatsız ediyor pastayı langur lungur taşımak beni rahatsız ediyor. Yani o duyguyu bastıramıyorum. Gerçekten bir tuhaf. Daha önce uzman desteği alıyordum ama bu konuyla alakalı değildi tekrar danışacağım. Teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…