Gülüm ben kemik suyu ve etleri önce haşladım sonra hepsini pet pardaklara koydum onları da buzluda koydum çorba bilmiyorum ama temiz et suyu saklama olayı böyle her yemeğe katıyorum inanılmaz lezzetli oluyor hazır et sularını bıraktımKarbonhidratı buzlukta nasıl saklıycağınızı biliyosunuz köftehorlar o yüzden belki bunu da bilirsiniz size soruyorum. Et sulu, parçacıklı çorba hazırlayıp stoklamak istiyorum ama çok cesaret edemiyorum proteinli bir şeyi konserve yapmaya, yapılıyor mu öyle? Yapılıyorsa kaç hafta kalır dolapta biliyor musunuz?
Nadirliği mi? Annemlerin nesil komple konserve ile besleniyor hala da aynı. Evet bende dondurucuda saklıyorum taze sebzeleri benimde tercihim bu ama konserveye de bok atılmasın ya artıkYani ben olayın nadirliğine bağlıyorum başımıza bi şey gelmemesinidomatesi tek saklama yöntemi konserve değil ki, doğrayıp buzlukta saklayıp yine kışın tüketebiliriz. Bi de kapağı atmış konserveyi herkes anlar zaten tüketmez ki bu zehirlenme vakaları olsun
Ay bilmiyorum alanın uzmanı olduğu sürece ben itaat eder geçerim djdkkfkNadirliği mi? Annemlerin nesil komple konserve ile besleniyor hala da aynı. Evet bende dondurucuda saklıyorum taze sebzeleri benimde tercihim bu ama konserveye de bok atılmasın ya artık
Bunu komple uzmanlar dil birliği yapıp mı söylüyor yoksa 1-2 uzman muhalif mi oluyor bilemediğim için bişi diyemicem. Şuan mesela aşı hakkında profesörler 2 ye bölünmüş durumda boru değil yani profesörler. Olun diyen var katiyen olmayın diyenler var. İkisi de makul sebep sunuyor. Bende tecrübeye bakıyorum böyle durumda. Uzmanlar çıkabilir iddia sunabilir ama genel kanı nedir? Bu arada araştırdığım bir konu değil ama şunu biliyorum ki bu ülkede zeytin yağına kanser yapıyor, yumurtaya kolestrol yapıyor diye yasakladı uzmanlar senelerce. Bilmiyorum o dönemleri hatırlat mısınız uzmandı onlarda ve margarini dayadılar bu millete. Araştırmak lazım. Sağlıklı şeyleri annelerimiz yapıyordu bunu da es geçmemek lazımAy bilmiyorum alanın uzmanı olduğu sürece ben itaat eder geçerim djdkkfk
Benim annem de yapıyo konserve ama ben bu riski bile bile yapmam şahsen
Ben ebebekten aldım. Baby Mom 999 ayar.Peki gümüş kapak öneriniz var mı henüz almadım. Belli bir marka var mı aldığınız
Burdaki hastanede sezaryen 19 bin normal 16 bin zorunlu sezaryen 23 bin sezaryen sonrası vajinal doğum 28 binmişBağcılar medipol megaya gidiyorum ben ama fark oluyor mudur bilmiyorum yılbaşından önce 18 bindi sezeryan şimdi 28 olması bana fazla geldi
Ayyy bende vajinusmustum gerçi yendim ilk başlara göre ama geçen gün alttan muayene ederken bağırdım sıktım kendimi doktor demez mi sen bunu tolore edemiyorsan ilişkiye nasıl giriyorsun diye vajinusmusun ben dedimÇatı muayenesi acısız diyorsunuz ama bende vajinusmus var ödüm kopuyor kızlar hiç yaptırmadan dogursam olmuyor mu at gibi karıyım bence yeterli genişlik vardır
Eğer bakliyat ve sebzeli çorbaları yani tanecikli çorbaları atacaksan buzluğa tam pişirmeden yarı pişmiş şekilde atabilirsin çünkü onları ısıtmaya aldığında da pişiyor bakliyat falan eziliyor püre gibi hiç hoş olmuyor. Ben kilitli poşetlerde muhafaza ediyorum yazın zaten iki kişiyiz götümüzün üzerinde de durmuyoruz eve gelince yemek yapmaya vakit olmuyor hemen onları çıkarıp yapıyorum misKarbonhidratı buzlukta nasıl saklıycağınızı biliyosunuz köftehorlar o yüzden belki bunu da bilirsiniz size soruyorum. Et sulu, parçacıklı çorba hazırlayıp stoklamak istiyorum ama çok cesaret edemiyorum proteinli bir şeyi konserve yapmaya, yapılıyor mu öyle? Yapılıyorsa kaç hafta kalır dolapta biliyor musunuz?
At kız güzel oluyor kendine çay demlerken bile yersşnAnaaa ben bilmiyordum böyle bir şey olduğunu. E bundan sonra yapim madem. Annem arada kek yapıp gönderiyor. yiyemiyoruz eşimle kuruyo bayatlıyo çöpe gidiyordu. YArısını buzluğa atayım bari.
Benim her yaz 5 kasa kavanozla domates konservesi yapışımın ortaya girişiNadirliği mi? Annemlerin nesil komple konserve ile besleniyor hala da aynı. Evet bende dondurucuda saklıyorum taze sebzeleri benimde tercihim bu ama konserveye de bok atılmasın ya artık
Ben sezeryanda bilmem ama ameliyat sonrası olan yere buz koyuyoşar ödem olmasın diye sezeryanda da bu yğzdendir belkimBuzu da ilk senden duydum şu an, her hastanenin usulü farklı sanırım inşallah ilki gibi olur benim bu da zira hiç çekemem
Bende ağrılıyım eniştemizle hemşeriyiiz biz et severiz kskdksAğrılı eşime avokado aldirdigim ilk gün eşim;
Gıda mühendisleri toplanıp bununla ilgili ortak bi şey söylemişler mi bilmiyorum vallaBunu komple uzmanlar dil birliği yapıp mı söylüyor yoksa 1-2 uzman muhalif mi oluyor bilemediğim için bişi diyemicem. Şuan mesela aşı hakkında profesörler 2 ye bölünmüş durumda boru değil yani profesörler. Olun diyen var katiyen olmayın diyenler var. İkisi de makul sebep sunuyor. Bende tecrübeye bakıyorum böyle durumda. Uzmanlar çıkabilir iddia sunabilir ama genel kanı nedir? Bu arada araştırdığım bir konu değil ama şunu biliyorum ki bu ülkede zeytin yağına kanser yapıyor, yumurtaya kolestrol yapıyor diye yasakladı uzmanlar senelerce. Bilmiyorum o dönemleri hatırlat mısınız uzmandı onlarda ve margarini dayadılar bu millete. Araştırmak lazım. Sağlıklı şeyleri annelerimiz yapıyordu bunu da es geçmemek lazım
Evet bende de oluyor. Heyecanlanınca özellikle oluyor. Bende işe yarayan metod derin nefes alıp vermek. Hemen sakinleşiyorjmYa kızlar bişey sorucam ben böyle strese girince elim ayağım boşalıyor nasıl tarif edilir kollarımın dizlerimin içi titriyor kollarımı havada tutamıyorum sanki yani bomboş bişey için bile stresleniyorum düşünmeden yapamıyorum başka birşeylere yönelsemde yok yani hamilelikten önce de böyleydim. Heyecanlanınca ellerim titrer beceremem yapacağım işi mesela en ufak eşimin doğum gününü kutlayacağım elimde pasta mumu yakamam ellerimin titremesinden bu durum beni çok rahatsız ediyor sizde var mı bunu yaşayan veya varmı bunun bir çözümü
hem güzel, hem hamarat, hem komik... site benim olsa seni banlardım dkflsdklskdlfBenim her yaz 5 kasa kavanozla domates konservesi yapışımın ortaya girişiayrıca fasulyede ayrıca patlıcan da söğüşleyip konserveliyorum ben buzlukta seviyorum fasulyeyi ama kocitom konservede
Ay ilk kez duyuyorum ekmek nasıl taze oluyoTaze taze koy kuzu ama herşeyi atabilirsin yeni yapılmış gibi oluyor sadece çözülsün yeterli. Ama 3-4 gün bekleyip atarsan yüne çıkınca 3-4 gün beklemiş gibi olurburda işin sırrı piştiği gün atmak. Ben hep taze ekmekleri fazla aldırırım market uzak bize. 3-4 tane atarım dondurucuya taptaze yeriz yani sıkıntı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?