2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Gülüm ben kemik suyu ve etleri önce haşladım sonra hepsini pet pardaklara koydum onları da buzluda koydum çorba bilmiyorum ama temiz et suyu saklama olayı böyle her yemeğe katıyorum inanılmaz lezzetli oluyor hazır et sularını bıraktım

Nadirliği mi? Annemlerin nesil komple konserve ile besleniyor hala da aynı. Evet bende dondurucuda saklıyorum taze sebzeleri benimde tercihim bu ama konserveye de bok atılmasın ya artık

Nadirliği mi? Annemlerin nesil komple konserve ile besleniyor hala da aynı. Evet bende dondurucuda saklıyorum taze sebzeleri benimde tercihim bu ama konserveye de bok atılmasın ya artık
Ay bilmiyorum alanın uzmanı olduğu sürece ben itaat eder geçerim djdkkfk
Benim annem de yapıyo konserve ama ben bu riski bile bile yapmam şahsen

Ay bilmiyorum alanın uzmanı olduğu sürece ben itaat eder geçerim djdkkfk
Benim annem de yapıyo konserve ama ben bu riski bile bile yapmam şahsen
Bunu komple uzmanlar dil birliği yapıp mı söylüyor yoksa 1-2 uzman muhalif mi oluyor bilemediğim için bişi diyemicem. Şuan mesela aşı hakkında profesörler 2 ye bölünmüş durumda boru değil yani profesörler. Olun diyen var katiyen olmayın diyenler var. İkisi de makul sebep sunuyor. Bende tecrübeye bakıyorum böyle durumda. Uzmanlar çıkabilir iddia sunabilir ama genel kanı nedir? Bu arada araştırdığım bir konu değil ama şunu biliyorum ki bu ülkede zeytin yağına kanser yapıyor, yumurtaya kolestrol yapıyor diye yasakladı uzmanlar senelerce. Bilmiyorum o dönemleri hatırlat mısınız uzmandı onlarda ve margarini dayadılar bu millete. Araştırmak lazım. Sağlıklı şeyleri annelerimiz yapıyordu bunu da es geçmemek lazım

Bağcılar medipol megaya gidiyorum ben ama fark oluyor mudur bilmiyorum yılbaşından önce 18 bindi sezeryan şimdi 28 olması bana fazla geldi
Burdaki hastanede sezaryen 19 bin normal 16 bin zorunlu sezaryen 23 bin sezaryen sonrası vajinal doğum 28 binmiş

Çatı muayenesi acısız diyorsunuz ama bende vajinusmus var ödüm kopuyor kızlar hiç yaptırmadan dogursam olmuyor mu at gibi karıyım bence yeterli genişlik vardır
Ayyy bende vajinusmustum gerçi yendim ilk başlara göre ama geçen gün alttan muayene ederken bağırdım sıktım kendimi doktor demez mi sen bunu tolore edemiyorsan ilişkiye nasıl giriyorsun diye vajinusmusun ben dedim
Çatı muayenesinden de deli gibi korkuyorum

Eğer bakliyat ve sebzeli çorbaları yani tanecikli çorbaları atacaksan buzluğa tam pişirmeden yarı pişmiş şekilde atabilirsin çünkü onları ısıtmaya aldığında da pişiyor bakliyat falan eziliyor püre gibi hiç hoş olmuyor. Ben kilitli poşetlerde muhafaza ediyorum yazın zaten iki kişiyiz götümüzün üzerinde de durmuyoruz eve gelince yemek yapmaya vakit olmuyor hemen onları çıkarıp yapıyorum mis

Anaaa ben bilmiyordum böyle bir şey olduğunu. E bundan sonra yapim madem. Annem arada kek yapıp gönderiyor. yiyemiyoruz eşimle kuruyo bayatlıyo çöpe gidiyordu. YArısını buzluğa atayım bari.
At kız güzel oluyor kendine çay demlerken bile yersşn

Benim her yaz 5 kasa kavanozla domates konservesi yapışımın ortaya girişi ayrıca fasulyede ayrıca patlıcan da söğüşleyip konserveliyorum ben buzlukta seviyorum fasulyeyi ama kocitom konservede

kız tamam tartışmayın, ben kendi yaptığım çorbaların tadına bayılıyorum da lohusalıkta başkasının yaptığını içerken üzülüp ağlamıyim diye sormuştum. hani bana maksimum bir ayı kurtarsa yeter diye düşündüm. buzluğa et parçacıklı suyu atmak, sebzeleri ayrı kaldırmak daha güvenli bir seçenekmiş, o şekilde yaparım. tişikkirlir sipirminler.

Bu tuvalet serüveni her geçen gün niye çoğalıyor vallahi dün gece tuvalette uyukladım her dk tuvaletteyim

Buzu da ilk senden duydum şu an, her hastanenin usulü farklı sanırım inşallah ilki gibi olur benim bu da zira hiç çekemem
Ben sezeryanda bilmem ama ameliyat sonrası olan yere buz koyuyoşar ödem olmasın diye sezeryanda da bu yğzdendir belkim

Gıda mühendisleri toplanıp bununla ilgili ortak bi şey söylemişler mi bilmiyorum valla ben böyle şeylerde hayatımdan çıkarmak ya da yerine alternatifini koymak benim için mümkün mü ona bakıyorum. Mevsiminden domates tüketmek evet değerli, ama alternatifi var buzluğa atmak. O yüzden domates konservesi zararlı diyen bi tane bile uzman duyduysam yerine alternatifini koyarım kafam rahat eder. Diğer yaz sebzelerini konserve olarak koymaya gelince bence dünyanın en saçma olayı. Kış sebzeleri yaz sebzelerine göre bin kat daha faydalı kışın kış sebzesi yerim yazın yaz sebzesi ama tabi ki şahsi görüşüm bunlar. Yaz sebzelerini çok sevseydim yerine başka bi şey koyamıyo olsaydım araştırıp risksiz konserve yapmanın yolunu arardım.

Evet bende de oluyor. Heyecanlanınca özellikle oluyor. Bende işe yarayan metod derin nefes alıp vermek. Hemen sakinleşiyorjm

Benim her yaz 5 kasa kavanozla domates konservesi yapışımın ortaya girişi ayrıca fasulyede ayrıca patlıcan da söğüşleyip konserveliyorum ben buzlukta seviyorum fasulyeyi ama kocitom konservede
hem güzel, hem hamarat, hem komik... site benim olsa seni banlardım dkflsdklskdlf

Ay ilk kez duyuyorum ekmek nasıl taze oluyo hayır ekmegı cıkarıp çözülmesini mi bekliyorsun

Karnımın alt kısmında hafif adet sancısı gibi bi sancı, vajinada baskı hissediyorum bugün. Buraya yazsam hemen sakinleştirirdiniz o yüzden yazmadan iyice ağlayıp içimi boşalttım. Nolur Türkiye’de doğurayım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…