2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

zahter migroslarda falan satılıyordu bir ara hala satılıyor mu bilmiyorum, ben onu kavanoz kavanoz yiyordum ya bayılırım. canım çekti hain karılar.

Yengeçlerin bazen sadece ağlaması gerekir

Kocam Arap ve sırf kaşı gözü için evlenmedim onla sjkfkfkf tarif ediyorum hatayda şöyle bi şey meşhur diye tak onlardaki karşılığını bulup getiriyo bana da yemesi kalıyo
Vay vay vay arkadaş ben kimlerle nisan annelerindeymişim ya oyhhhhh ne nasiplisiniz kız maşaAllah orda safran da çok kullanılıyor gerçi o iranda çok ama ordada pilavlara koyuluyor ya ramazan da bol bol hataylı, antepli, maraşlı, adanalı iftara çağırsın bizi amin

Hemen sakinlestiririz diye yazmadin mi gerçekten özür dileriz

Safran daha çok körfez ülkelerinde kullanılıyo orta doğu Araplarında çok nadir evet ama pilavlar genelde renkli. Kebse diyolar o pilava da böyle kajulu falan egzantrik bi şey

Safran daha çok körfez ülkelerinde kullanılıyo orta doğu Araplarında çok nadir evet ama pilavlar genelde renkli. Kebse diyolar o pilava da böyle kajulu falan egzantrik bi şey
Herşeyi yedim sayılır ama yanlış biliyorsam demekli en son geçen iftarda suriyeli bir aileye konuk olmuştuk onlarda hiç görmediğim yemekleri yemiştim ama arkadaş biz resmen sığ sularda yüzüyoruz dedim ya çok enteresandı ama inanılmazdı. Ay bayılazaaaam şimdi

Dünyanın en iyi mutfağı Türkiye’yi de içine alacak şekilde orta doğu mutfağı bence zaten. O baharat kullanımı, o zeytinyağının kalitesi, üff diyorum

Ay seninkisi bütün tuşlara basmış resmen tam doğuruyomuşsun gibi olmuş hiç üzülme doktor niye geldin dedi diye yuh bundada gitmiceksek evde doğurak o zaman

Aranızda şu kabızlığa çare bulan var mı oturdum ağlıyorum artık lifli gıdaymış sıvı şeylermiş hepsini demiyorum günde 5 lt su içiyorum bana mısın demiyo en son gidip lavman alıcam

Aranızda şu kabızlığa çare bulan var mı oturdum ağlıyorum artık lifli gıdaymış sıvı şeylermiş hepsini demiyorum günde 5 lt su içiyorum bana mısın demiyo en son gidip lavman alıcam
1 haftadır magnezyum içiyorum 1 haftadır ishalim.

Ay seninkisi bütün tuşlara basmış resmen tam doğuruyomuşsun gibi olmuş hiç üzülme doktor niye geldin dedi diye yuh bundada gitmiceksek evde doğurak o zaman
Doktor da biraz pişman oldu aslında öyle dediğine. Akşam 6da başlayan o saydığım ağrıları söyleyince biraz yüzü falan değişti. "Uzanın ultrasonda bakalim" falan oldu. Zaten benden bile gençti, asistandi yani. Bence biraz da hocalarına ozentiden öyle yaptı, işte bunlar da ota boka geliyorlar dicekti işte üf nöbet üf falan diye götü kalkicakti.

M mansure97 caniskom bi de o hastaneye gittiğim gece ben bir güzel uyudum, cise bile bi kere kalkmışım. Ertesi gün ve bugün de aynı şekilde kendimi çok fit hissediyorum. Fit derken yani kendi çapımızda ne kadar fit olabilirsek, anladın sen.

35. Haftada gelişme atağı olur dedi ebe. O büyümeden birden ve çok olunca sancılı oluyor yani. Git kıbbe mıbbe ye, humusa ekmek bas. Kulli tamam yani habibti

Yaaa işte yedirir mi sana bu analar o özentiliği çaat diye koymuş önüne her an doğurabilicek belirtileri. Zaten az bişey olsa biz burda normalleştirirdik gittiğine göre tedirgin ediciydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…