hem güzel, hem hamarat, hem komik... site benim olsa seni banlardım dkflsdklskdlf
Ben 1 haftadır öyleyim hatta iki büklüm oluyorum acıdan doğrulup yürüyemiyorum yazmıştım hatta buraya ama gelen giden yok üzülme sadece yokluyorKarnımın alt kısmında hafif adet sancısı gibi bi sancı, vajinada baskı hissediyorum bugün. Buraya yazsam hemen sakinleştirirdiniz o yüzden yazmadan iyice ağlayıp içimi boşalttım. Nolur Türkiye’de doğurayım ya
canikom dün müydü ne,Karnımın alt kısmında hafif adet sancısı gibi bi sancı, vajinada baskı hissediyorum bugün. Buraya yazsam hemen sakinleştirirdiniz o yüzden yazmadan iyice ağlayıp içimi boşalttım. Nolur Türkiye’de doğurayım ya
Ya şimdi sizin oraların konserve ile de bizimkisi karşılaştırılmaz yawBenim her yaz 5 kasa kavanozla domates konservesi yapışımın ortaya girişiayrıca fasulyede ayrıca patlıcan da söğüşleyip konserveliyorum ben buzlukta seviyorum fasulyeyi ama kocitom konservede
Reyhan değil o kız zahterYa şimdi sizin oraların konserve ile de bizimkisi karşılaştırılmaz yawen sevdiğim sizde var mı hatay bölgesinde var ama reyhan zeytinyağında konserve yapılıyor sonra onu salata yapıyorlar aman Allah’ım o nedir arkadaş. Ben antalyalıyım bide demi oyhhhhh
Kız öyle deme yazdan kabağı atmasam kabız kabız geziyordum bakGıda mühendisleri toplanıp bununla ilgili ortak bi şey söylemişler mi bilmiyorum vallaben böyle şeylerde hayatımdan çıkarmak ya da yerine alternatifini koymak benim için mümkün mü ona bakıyorum. Mevsiminden domates tüketmek evet değerli, ama alternatifi var buzluğa atmak. O yüzden domates konservesi zararlı diyen bi tane bile uzman duyduysam yerine alternatifini koyarım kafam rahat eder. Diğer yaz sebzelerini konserve olarak koymaya gelince bence dünyanın en saçma olayı. Kış sebzeleri yaz sebzelerine göre bin kat daha faydalı kışın kış sebzesi yerim yazın yaz sebzesi ama tabi ki şahsi görüşüm bunlar. Yaz sebzelerini çok sevseydim yerine başka bi şey koyamıyo olsaydım araştırıp risksiz konserve yapmanın yolunu arardım.
Sabah ekmeğim yoksa geceden çıkartıyorum sabaha tataaaaaaa taze ekmekAy ilk kez duyuyorum ekmek nasıl taze oluyohayır ekmegı cıkarıp çözülmesini mi bekliyorsun
Aa bende Pendikte medipol hastanesinde takipteyimHangi medipole gidiyosun canım benim de medipol pendikteki. Değişiyor mu acaba yoksa hepsinde aynı mı fiyatlar
Hareketimi kısıtlayan bi ağrı değil aslında çok hafif. Ama sanırım bu beni daha çok ruhsal anlamda kötü etkiliyo yani hafif de olsa bu ağrıyı konfor alanımın dışında hissetmek gerdi beniBen 1 haftadır öyleyim hatta iki büklüm oluyorum acıdan doğrulup yürüyemiyorum yazmıştım hatta buraya ama gelen giden yok üzülme sadece yokluyor
Yaaaa evet yazarken dedim bunun ismi sanki başkaydı diye ama eveeeet zahteeeerrr kız nasıl yemek kültürünüz var sizin ya her bişeyimi güzel olurReyhan değil o kız zahterkahvaltımızın olmazsa olmazı genellikle herkes kekik diye bilir biz zahter deriz Bu arada ben hatayda doğdum büyüdüm iyi bilirim annem Maraşlı kocamda buralı o yüzden burdayim Karusel atıl kurt
Benimkisi Aytakin HanımAa bende Pendikte medipol hastanesinde takipteyimdoktorum mine fisun senin ki hangisi
Onu birde bir kaç dakika fırına at mis gibi oluyorSabah ekmeğim yoksa geceden çıkartıyorum sabaha tataaaaaaa taze ekmekbenim marketler uzak anam. Ben herşeyi dondurucuya atan tiplerdenim
Doktorluk değil durumum onun farkındayım aslında ama bu da yorucu bi yandan. Ağrı beni geriyo ve ben gerilince sadece ama sadece ağlayabiliyorum.canikom dün müydü ne,Meine Sterne de yazdı ya böyle normalde olan ağrıdan biraz daha farklı bir ağrı olmuştu akşam acile gitmişti, bir sorun çıkmamıştı büyüme atağı gibi açıklamışlardı sanırım, yanılıyorsam düzeltir zaten. öyle olmuştur muhtemelen, çünkü artan bir grafikte yaşasan bu ağrıları buraya yazmazsın bence, kocanı teper kalk beni doktora götür dersin. biraz dinlen kendini dinle bakalım. geçen benim de buna benzer bir ağrım oldu ara ara da kasılıp durdum, sabaha devam ederse doktora giderim dedim vurdum kafayı uyudum, sabaha devam etmedi misal. sen de kendine bir zaman tanı, baktın o zamanın sonunda hala aynı, gerçekten doktora gidersin kafan rahat etsin.
üzülecek bir şey yok bilet esnek zaten, tutarsın elinden bindirirsin uçağa kocayı en kötü. relaks
Bir gün yolun düşerse bul beni Pikachu sana çok değişik hazlar tattırırımYaaaa evet yazarken dedim bunun ismi sanki başkaydı diye ama eveeeet zahteeeerrr kız nasıl yemek kültürünüz var sizin ya her bişeyimi güzel olurmaşaAllah
Bende yaşadım bunu. Gece bu ağrıyla uyandım çok korktum uyumaya çalıştım çok zor oldu. Sabah kalktım hala devam ediyodu kahvaltı falan yaptıktan sonra geçti. Bende nolur eşim gelmeden doğurmıyım diye ağlanıyodum. Geçince rahatladım insan asla bi yeri ağrımasın istiyo çünkü burda bi de korku eşlik ediyo insana hamile olmasak koymaz o regl ağrıları falanKarnımın alt kısmında hafif adet sancısı gibi bi sancı, vajinada baskı hissediyorum bugün. Buraya yazsam hemen sakinleştirirdiniz o yüzden yazmadan iyice ağlayıp içimi boşalttım. Nolur Türkiye’de doğurayım ya
Yemek konusuna dahil olarak kendimi rahatlatıcam şimdiBir gün yolun düşerse bul beni Pikachu sana çok değişik hazlar tattırırım
Ayyyyy ayyyyyyy ayyyyyyyhhhh ya yolum düşsün de bulamBir gün yolun düşerse bul beni Pikachu sana çok değişik hazlar tattırırım
Yalancı sancı ya da aşağı inme sancısı dedi ebe ona. Bu haftalardan sonra da bu ağrılar hep olacakmış.Karnımın alt kısmında hafif adet sancısı gibi bi sancı, vajinada baskı hissediyorum bugün. Buraya yazsam hemen sakinleştirirdiniz o yüzden yazmadan iyice ağlayıp içimi boşalttım. Nolur Türkiye’de doğurayım ya
Kocam Arap ve sırf kaşı gözü için evlenmedim onla sjkfkfkf tarif ediyorum hatayda şöyle bi şey meşhur diye tak onlardaki karşılığını bulup getiriyo bana da yemesi kalıyoAyyyyy ayyyyyyy ayyyyyyyhhhh ya yolum düşsün de bulamsağol beybi düşünmen söylemen yetti arap yemeklerinden etkilenilmiş sanırım demi. Burda çok iftara davet edildim o yöreden hiç kaçırmam işim olsa iptal eder giderim o yemeğe bu bir kültür ya ve ben o kültüre bayılıyorum
ya doktorluk da olabilir durumun konu o değil, belki bir otoritenin bir şeyin yok demesine ihtiyaç duyuyor da olabilirdin yani ve bu da çok normal olurdu. içinden ağlamak geliyorsa ağlayacaksın, demek ki ağlamaya ihtiyacın var. heheh kıyamam ya, bu da çocuk gibin, yirimDoktorluk değil durumum onun farkındayım aslında ama bu da yorucu bi yandan. Ağrı beni geriyo ve ben gerilince sadece ama sadece ağlayabiliyorum.
Kocam da yazık ne oldu diye sorup duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?