2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 1 haftadır öyleyim hatta iki büklüm oluyorum acıdan doğrulup yürüyemiyorum yazmıştım hatta buraya ama gelen giden yok üzülme sadece yokluyor

canikom dün müydü ne, Meine Sterne de yazdı ya böyle normalde olan ağrıdan biraz daha farklı bir ağrı olmuştu akşam acile gitmişti, bir sorun çıkmamıştı büyüme atağı gibi açıklamışlardı sanırım, yanılıyorsam düzeltir zaten. öyle olmuştur muhtemelen, çünkü artan bir grafikte yaşasan bu ağrıları buraya yazmazsın bence, kocanı teper kalk beni doktora götür dersin. biraz dinlen kendini dinle bakalım. geçen benim de buna benzer bir ağrım oldu ara ara da kasılıp durdum, sabaha devam ederse doktora giderim dedim vurdum kafayı uyudum, sabaha devam etmedi misal. sen de kendine bir zaman tanı, baktın o zamanın sonunda hala aynı, gerçekten doktora gidersin kafan rahat etsin.

üzülecek bir şey yok bilet esnek zaten, tutarsın elinden bindirirsin uçağa kocayı en kötü. relaks

Benim her yaz 5 kasa kavanozla domates konservesi yapışımın ortaya girişi ayrıca fasulyede ayrıca patlıcan da söğüşleyip konserveliyorum ben buzlukta seviyorum fasulyeyi ama kocitom konservede
Ya şimdi sizin oraların konserve ile de bizimkisi karşılaştırılmaz yaw en sevdiğim sizde var mı hatay bölgesinde var ama reyhan zeytinyağında konserve yapılıyor sonra onu salata yapıyorlar aman Allah’ım o nedir arkadaş. Ben antalyalıyım bide demi oyhhhhh

Reyhan değil o kız zahter kahvaltımızın olmazsa olmazı genellikle herkes kekik diye bilir biz zahter deriz Bu arada ben hatayda doğdum büyüdüm iyi bilirim annem Maraşlı kocamda buralı o yüzden burdayim Karusel atıl kurt

Kız öyle deme yazdan kabağı atmasam kabız kabız geziyordum bak kış sebzeleri kök sebzeleri genelde ve bende onları çok sevmem yazcıyım mesela… işte herkesin de bir damak zevki var, böyle bir saklama yöntemi varken kullanmak güzel aslında. Tabi uğraşana…kolay iş değil yani… benim anamlar yapmasa halim duman ama çocuk olduktan sonra böyle şeylere başlarım diye düşünüyorum

Ay ilk kez duyuyorum ekmek nasıl taze oluyo hayır ekmegı cıkarıp çözülmesini mi bekliyorsun
Sabah ekmeğim yoksa geceden çıkartıyorum sabaha tataaaaaaa taze ekmek benim marketler uzak anam. Ben herşeyi dondurucuya atan tiplerdenim

Ben 1 haftadır öyleyim hatta iki büklüm oluyorum acıdan doğrulup yürüyemiyorum yazmıştım hatta buraya ama gelen giden yok üzülme sadece yokluyor
Hareketimi kısıtlayan bi ağrı değil aslında çok hafif. Ama sanırım bu beni daha çok ruhsal anlamda kötü etkiliyo yani hafif de olsa bu ağrıyı konfor alanımın dışında hissetmek gerdi beni

Yaaaa evet yazarken dedim bunun ismi sanki başkaydı diye ama eveeeet zahteeeerrr kız nasıl yemek kültürünüz var sizin ya her bişeyimi güzel olur maşaAllah

Doktorluk değil durumum onun farkındayım aslında ama bu da yorucu bi yandan. Ağrı beni geriyo ve ben gerilince sadece ama sadece ağlayabiliyorum.
Kocam da yazık ne oldu diye sorup duruyo

Yaaaa evet yazarken dedim bunun ismi sanki başkaydı diye ama eveeeet zahteeeerrr kız nasıl yemek kültürünüz var sizin ya her bişeyimi güzel olur maşaAllah
Bir gün yolun düşerse bul beni Pikachu sana çok değişik hazlar tattırırım

Bende yaşadım bunu. Gece bu ağrıyla uyandım çok korktum uyumaya çalıştım çok zor oldu. Sabah kalktım hala devam ediyodu kahvaltı falan yaptıktan sonra geçti. Bende nolur eşim gelmeden doğurmıyım diye ağlanıyodum. Geçince rahatladım insan asla bi yeri ağrımasın istiyo çünkü burda bi de korku eşlik ediyo insana hamile olmasak koymaz o regl ağrıları falan eğer devam ederse için rahatlasın diye bi doktora görünürsün

Yemek konusuna dahil olarak kendimi rahatlatıcam şimdi
Ben karadenizliyim ama hayranım ya doğu akdeniz mutfağına. Zahter de öyle salata olarak denemedim ama kahvaltıda ekmeği önce zeytinyağına sonra zahtere banmalı hali var ya ona bayılıyorum.

Ayyyyy ayyyyyyy ayyyyyyyhhhh ya yolum düşsün de bulam sağol beybi düşünmen söylemen yetti arap yemeklerinden etkilenilmiş sanırım demi. Burda çok iftara davet edildim o yöreden hiç kaçırmam işim olsa iptal eder giderim o yemeğe bu bir kültür ya ve ben o kültüre bayılıyorum

Yalancı sancı ya da aşağı inme sancısı dedi ebe ona. Bu haftalardan sonra da bu ağrılar hep olacakmış.

Gerçek ağrı geldi mi konusturmaz, nefes dahi aldırmaz, en az 20 saniye sürer öyle gider dedi. Sürekli ya da bir anlık batma ağrısı olmaz dedi. Bende de dediğin ağrıdan oldu üstüne bir de karın sertlesmesi, mide bulantisi, zart diye donumda su görmem, bıçak batar gibi belde, karında batma oldu ve yine gol değildi. O vajinadaki batma acisindan artik yuruyemez olmustum.

Nefes alma egzersizleri yap ve dinlen

Kocam Arap ve sırf kaşı gözü için evlenmedim onla sjkfkfkf tarif ediyorum hatayda şöyle bi şey meşhur diye tak onlardaki karşılığını bulup getiriyo bana da yemesi kalıyo

Doktorluk değil durumum onun farkındayım aslında ama bu da yorucu bi yandan. Ağrı beni geriyo ve ben gerilince sadece ama sadece ağlayabiliyorum.
Kocam da yazık ne oldu diye sorup duruyo
ya doktorluk da olabilir durumun konu o değil, belki bir otoritenin bir şeyin yok demesine ihtiyaç duyuyor da olabilirdin yani ve bu da çok normal olurdu. içinden ağlamak geliyorsa ağlayacaksın, demek ki ağlamaya ihtiyacın var. heheh kıyamam ya, bu da çocuk gibin, yirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…