2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aranızda şu kabızlığa çare bulan var mı oturdum ağlıyorum artık lifli gıdaymış sıvı şeylermiş hepsini demiyorum günde 5 lt su içiyorum bana mısın demiyo en son gidip lavman alıcam
birkaç gün duphalac kullansan her öğünden sonra, bir rahatladıktan sonra magnezyumu arttırsan bir de öyle denesek? ben kronik ibs hastasıyım, ya kabız ya ishalim oldum olası ortası yok ama hamilelikte ful kabızdım. su ve lifli gıda tüketimi bende tek başına işe yaramıyor, activia probiyotik shot içiyorum, magnezyumu ikiye çıkardım. her gün olmasa da iki günde bir tuvalete çıkıyorum, bir miktar rahatladım. doktoruna bir danış bakalım, ok derse bu şekilde denersin

Gamgusar ve kayaaaad neden hesaplar pasif naptilar da tek ayak cezası aldılar noldu çok yorum var anlamadm Allah Allah

Aranızda şu kabızlığa çare bulan var mı oturdum ağlıyorum artık lifli gıdaymış sıvı şeylermiş hepsini demiyorum günde 5 lt su içiyorum bana mısın demiyo en son gidip lavman alıcam
Magnezi kalsine diye bir magnezyum var bagirsaklar için daha önce bir arkadaşa daha yazdım. dr sor izin verirse onu iç hemen ishal yapıyor en kötü bi kaç saat sonra ama dr izin verirse kullan benim ki verdi ben arada içiyorum.

Bebek kafasıyla vajinama baskı yapıyo yer çekimiyle çıkmasın diye sürekli yan yatıyorum bilim benim köpeğim olmuş köpeğim
sen var ya tam bir zeka küpüsün ve buralarda harcanıyorsun, dediydi dersin.

Bizim grubun yan yatınca doğurmıcağına olan inancı çok büyük

Senin bahsettiğin toz zahter bende ona bayılıyorum

Evet Arap kültüründen esinlenmiş çoğu tabiki kendi yorumlarını da katıyorlar mis

Vuuu göçmenlerle çalıştığı alnında yazan biri
Muhtemelen yarın ben de dediğin gibi olcam. Normalde de bazı günler bugünkü gibi düşerim ve ertesi gün yeni hayatımın ilk günü olur hep djkfkfk

Activia probiyotik sordum ama önermiyorum ben dedi geçiştirdi beni ya yarın gidicem kontrole artık ağlıcam yanında acır Halime bi duphalac falan verir herhalde

Eğilebilsek demeyiz herhalde pilates topunun istine otursam ben beni fıydırttırır he o derece hantallaştım. Amaaaan doğumdan sonra veririz be saldım takamicam modu açıldı yemişim kilosunu purt
Kilo için değil kız normal doğuma hazırlık için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…