2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay tabi ki seni ilgilendirmiyo bu ne saçmalık. Gamsız olcan bacım duymican tak kulaklığı bi şeyler dinle kocan sorun etmiyosa sorun yok demektir.

Evet hepimiz aynı evde yaşıyoruz ikiz oğulları var kv denin önceki eşinden 17 yaşındalar. Öz kaynım var ama o arada bir uğrar eve kp kv eşim ben onların evi yıkıldı depremde o yüzden bizleler
Anladım kuzum geçmiş olsun tabi deprem diyince akan sular durur. Allah yardımcın olsun du ben dualarıma seni de ekliyorum. Sabır yüklenecek sana inş.

Evet üvey canım kp le ortak çocukları yok
Depremden sonra beraber oturmaya başladınız herhalde Allah yardımcın olsun zor ya bi de üveyse hiç acımaz elin kadını yani hamileymişsin falan bakmıyor senden iş bekliyor

Üff yani depremden sonra yaniniza gelmişler bide insan biraz daha ay yük olmayayim kafasında olur. Hamile kadın karşındaki de yani. Hep diyorum ya Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın hiç de yapmak zorunda değilsin bırak kendi keyfine bak o da çocuklarına bakiversin yani bı zahmet

Üff yani depremden sonra yaniniza gelmişler bide insan biraz daha ay yük olmayayim kafasında olur. Hamile kadın karşındaki de yani. Hep diyorum ya Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın hiç de yapmak zorunda değilsin bırak kendi keyfine bak o da çocuklarına bakiversin yani bı zahmet Ashley

Ay tabi ki seni ilgilendirmiyo bu ne saçmalık. Gamsız olcan bacım duymican tak kulaklığı bi şeyler dinle kocan sorun etmiyosa sorun yok demektir.
Ay bacım zaten duymamaya çalışıyorum ama böyle birşey diyemeyince içime dert oluyor. Kocam hiç sallamaz hatta dün söyledim bu yüzden kavga etmişler diye nasıl bir kurt kendi kızı olsa ayağına kadar getirir yemeği dedi. Daha önce de söyledi eşim zaten bir kaç ay önce ben bu kadını size hizmet etsin diye almadım sende buraya bu kıza güvenerek gelmedin ben evlenirken de söyledim zorla kalp mi kıralım falan dedi ya yok oğlum falan filan cart curt 1 gün iyi 3 gün kötü orispi

Anladım kuzum geçmiş olsun tabi deprem diyince akan sular durur. Allah yardımcın olsun du ben dualarıma seni de ekliyorum. Sabır yüklenecek sana inş.
Amin amin. Eşim dün diyor kendi kızı olsa ayağına kadar yemeğini getirir benim annem olsaydı böyle olmazdı diye ona da üzülüyorum gerçekten iyi bir insandı rahmetli garibandı vur al ekmeğini tarzı bir insandı Allah rahmet eylesin böyleleri yaşıyor işte töbe töbeeee

Aman arsiza arsız olucan duymiycan yapmiycan yüzüne yüzüne de gulucen o zaman kendi kendine kudursun dursun

Çok bi şey deme zaten boş ver hem ihtiyaçları olduğu için gelmişler hem de karşılık verirler tartışma ortamı olur daha da gerilirsin. Ne zamana kadar daha kalacaklar yanında bebek olduktan sonra daha zor olmaz mı böyle birlikte?

Desin kiz bence içine atacağına ama politik olsun gülerek söylesin mesela hem laf yerini bulsun hem de kavga çıkmasın

Adres ver geceliği gönderiyom belki biraz sakinleşirsin djkdkd

hiç üzerine alınma tatlım, tabi ki yedi tane yetişkinin olduğu evde sen iş yapmıycaksın çıldırmasınlar, bir zahmet herkes bir şeyin ucundan tutacak hele şu aylarında yani, daha neler ya. dümdüz konuşmuşsun altında laf aramaya gerek yok, onların da alıngan oldukları bir zamana denk gelmiş herhalde. Sen bir de kahvaltı hazırlıyomuşsun o kadar insana, valla ben kendime bile zor hazırlıyorum bu sabah ağlamaklı oldum kahvaltı hazırlarken, hiç gücüm yoktu. Kahvaltı niyetine kuru ekmekle peynir yedim çocuğumdan özür dileyip.

Akşam yemek yapıyor temizliği falan yapıyor ya o zoruna gidiyor ben sadece kendi odamı arada sırada mutfağı birde kendi girdiğim tuvaleti her gün temizliyorum. Yani biz iki kişiyiz gelip senin odanı temizleyecek değilim senin çocuklarının kaldığı odayı da temizleyecek değilim benim banyomda ayrı zaten asla kullanmiyoruz kullandıkları banyoyu. 4 gözle haziranı bekliyorum yazlık evime gideceğim ekime kadar da gelmem o zamana kadar da bişeyler olur inşallah. Yani yemek yapsam hepsi ayırt ediyor biri yese öbürü yemiyor kp asla sebze yemiyor bir oğlu asla tavuk eti yemiyor öbürü et yemiyor yani ne yemek yapacağımı şaşırıyorum yaptığım yemeği yemeyecekseniz niye yapayim ki diyip yapmıyorum kesinlikle elimi sürmüyorum akşam yemeklerine

Burdaki hastanede sezaryen 19 bin normal 16 bin zorunlu sezaryen 23 bin sezaryen sonrası vajinal doğum 28 binmiş
Aa neden o kadar fark varki anlamadım aynı hastane grubu sonuçta 9 bin tl fark var resmen sezeryanda

Desin kiz bence içine atacağına ama politik olsun gülerek söylesin mesela hem laf yerini bulsun hem de kavga çıkmasın
Ya ne bileyim onlar için de zordur gibi geldi. Kimse isteyerek birinin evinde kalmaz bence ama biraz mahcubiyet duysalar iyi olurdu

İyi yapıyosun bunlardan ötürü bi şey derlerse anca gücüm yetiyo kusura bakmayın de geç. İnşallah en yakın zamanda ayrı eve geçerler de hepiniz rahat edersiniz

Kız severim aslında asla kalbini kırmam 3 senedir evliyim her doğum gününü kutlarım hediyesini alırım kendi çocukları bile unutur ben yaparım yani. Bana geçen diyor ben temmuz da Osmaniyeye gideceğim kızı doğum yapacak kendisine bişey demedim ama eşime dedim benim çocuğum o zaman 3 aylık olacak 40 tane de çocuk büyütmedim çocukla mı ilgileneyim babanlara yemek mi yapayım çamaşır bulaşık temizlik mi yapayım yapamam dedim göndermesin karısını bana da güvenmesin yani. Eşim de zaten yapamazsın dedi ben söylerim dedi yapamam yani kusura bakmasınlar

Herkes kendi yavrusuna acıyor sadece Evet onun da gitmesi lazım kızı doğum yapıyorsa ama sen de haklısın bilemedim işiniz zor, ev ev üstüne olmuyor işte inşallah bir an önce ayrılırsınız ev olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…