Bizim ikimizinde evleri yıkıldı canım burasını da topraktan girip almıştık ev ortak şuan ama eşimin üzerine yani yarısını kp ödedi yarısını biz hoş kp kendi hissesini kaynima veriyor kaynım da bizeYa ne bileyim onlar için de zordur gibi geldi. Kimse isteyerek birinin evinde kalmaz bence ama biraz mahcubiyet duysalar iyi olurdu
Bence kayınvalidenin pişkinliğinin sebebi belli oldu şimdi. Kocası verse de o bizim de hakkımız var kafasında bence.Bizim ikimizinde evleri yıkıldı canım burasını da topraktan girip almıştık ev ortak şuan ama eşimin üzerine yani yarısını kp ödedi yarısını biz hoş kp kendi hissesini kaynima veriyor kaynım da bize
Ne uzun yazmışsın kız ay iyi demişsin sana güvenmesinler tabi beraber aynı evde yaşıyorsanız oda işin ucundan tutcsk yaniYine muhteşem sorunlarımla geldimsanki kimsenin sorunu yokmuş gibi birde beni dinleyin pleasee dün sabah kahvaltı hazırladım kv kp eşim ben yaptık eşim hemencik yedi çıktı kp biraz grip kv deye sofrada dedi ki sana bulaştırayim hanım iyi olur hasta hasta gezeriz bende dedim ki ona bulaştırma akşama kadar dolanıyor kadın bana güvenmeyin yapamam ben kendimi zor taşıyorum falan. Sonra akşam yemekten sonra herkes kendi odasına çekildi yani ben kocamla çekiliyorum odama kv nin çocukları da var 17 yaşında onlarda kendi odasına çekiliyor. Kp kv mutfakta çay içiyordu birden bağırışmaya başladılar aşırı kavga ederler sürekli kv yılan gibi sokar kp de en son patlar sus der bağırmaya başlayınca kp eşim çıktı bakmak için ben artık alıştığım için hiç çıkıp bakmıyorum noldu falan dedi eşim birşey yok oğlum dedi kp çekildi odasına. Sonra ben gece su almak için mutfağa gittim eşimin abisi oturuyordu bişeyler konuştuk sordum niye kavga ettiler diye dedi sen sabah sofrada bana güvenmeyin demişsin kendisi akşama kadar iş yapıyormuş ki konuştu durdu dedi. Yani bana güvenerek mi geldin tekrar evlendin ben sadece kocamdan mesulüm senin çocuklarına birşeyler hazırlamak zorunda değilim ki her sabah kalkar kahvaltıyı ben hazırlarım. Benden ne gibi bir beklentin var anlamıyorum çıldıracam dün geceden beri sinirlerim bozuk kavga etmemek için eşimi yolladım git dışarda kahvaltını yap dedim bende bişeyler hazırladım yedim. Allah aşkına hamile olmasam bile yapamam zaten 7 kişiye hizmet etmek nerde sadece eşime hazırlamak nerde beni ilgilendirmiyor ki çıvdıvacammmm yardimm
Eşiyle beraber gitsinler çoluk çocuk toplasın gitsin benceKız severim aslında asla kalbini kırmam 3 senedir evliyim her doğum gününü kutlarım hediyesini alırım kendi çocukları bile unutur ben yaparım yani. Bana geçen diyor ben temmuz da Osmaniyeye gideceğim kızı doğum yapacak kendisine bişey demedim ama eşime dedim benim çocuğum o zaman 3 aylık olacak 40 tane de çocuk büyütmedim çocukla mı ilgileneyim babanlara yemek mi yapayım çamaşır bulaşık temizlik mi yapayım yapamam dedim göndermesin karısını bana da güvenmesin yani. Eşim de zaten yapamazsın dedi ben söylerim dedi yapamam yani kusura bakmasınlar
Ya kızına bakacak kişi çok orada eltisiyle çok iyi kv desiyle görümcesiyle çok iyi onlar yardımcı olurlar diyordu başta onlar bakar diyordu şimdi böyle diyor. Ama benim burada hiç kimsem yokki annem öldü ablam yurt dışında akrabalar köyde görümcem hamile Ağustosta dogum yapacak o da yani çağırıp yardım isteyeceğim kimse yok çoğu da zaten doğuma gelemeyiz diye önden getirdi hediyesini giderse de kp baksın kendine zaten bu evde olmayacağımHerkes kendi yavrusuna acıyor sadeceEvet onun da gitmesi lazım kızı doğum yapıyorsa ama sen de haklısın bilemedim işiniz zor, ev ev üstüne olmuyor işte inşallah bir an önce ayrılırsınız ev olarak
Öbürüne de yazık kızEşiyle beraber gitsinler çoluk çocuk toplasın gitsin bence
Mekanı cennet olsun. Eşin sana birşey demiyorsa sende tıka kulaklarını en güzeli son hamilelik zamanlarını güzel geçir amaaaaaan Bir daha mı geleceğiz dünyayaAmin amin. Eşim dün diyor kendi kızı olsa ayağına kadar yemeğini getirir benim annem olsaydı böyle olmazdı diye ona da üzülüyorum gerçekten iyi bir insandı rahmetli garibandı vur al ekmeğini tarzı bir insandı Allah rahmet eylesin böyleleri yaşıyor işte töbe töbeeee
Ama öbürünü annesi kardeşleri babası üvey oluyordaÖbürüne de yazık kız
Amaan iyi o zaman kız boşver kaç yaşında insanlar baksınlar kendilerineYa kızına bakacak kişi çok orada eltisiyle çok iyi kv desiyle görümcesiyle çok iyi onlar yardımcı olurlar diyordu başta onlar bakar diyordu şimdi böyle diyor. Ama benim burada hiç kimsem yokki annem öldü ablam yurt dışında akrabalar köyde görümcem hamile Ağustosta dogum yapacak o da yani çağırıp yardım isteyeceğim kimse yok çoğu da zaten doğuma gelemeyiz diye önden getirdi hediyesini giderse de kp baksın kendine zaten bu evde olmayacağım
Kp asla kendi üzerine bişey almaz herşeyi eşimin üzerine yapar arabası motoru önceki evi de eşimin üzerindeydi eğer bana bişey olursa çocuklarım ortada kalmasın bu kadın malları alıp gitmesin derdinde. Zaten kadın ağzıyla söylüyor ben senin maaşın için burdayım diyeBence kayınvalidenin pişkinliğinin sebebi belli oldu şimdi. Kocası verse de o bizim de hakkımız var kafasında bence.
Evet ama acıbademlerde de öyle mesela kozyatağıyla altunizade arasında bile uçurum varAa neden o kadar fark varki anlamadım aynı hastane grubu sonuçta 9 bin tl fark var resmen sezeryanda
Madem böyle bi güvensizlik var neden evleniyo ama yaKp asla kendi üzerine bişey almaz herşeyi eşimin üzerine yapar arabası motoru önceki evi de eşimin üzerindeydi eğer bana bişey olursa çocuklarım ortada kalmasın bu kadın malları alıp gitmesin derdinde. Zaten kadın ağzıyla söylüyor ben senin maaşın için burdayım diye
Aboo olaylar çok karışık kp niye almış o kadını mademKp asla kendi üzerine bişey almaz herşeyi eşimin üzerine yapar arabası motoru önceki evi de eşimin üzerindeydi eğer bana bişey olursa çocuklarım ortada kalmasın bu kadın malları alıp gitmesin derdinde. Zaten kadın ağzıyla söylüyor ben senin maaşın için burdayım diye
Erkek çünkü dangalakMadem böyle bi güvensizlik var neden evleniyo ama ya
Kv yılan çıktıAboo olaylar çok karışık kp niye almış o kadını madem
Madem böyle bi güvensizlik var neden evleniyo ama ya
Önce böyle değilmiş kp sonradan böyle olmuş şimdi de artık yaşlandık diye idame ettiriyorlar kendilerince. Hep ayrımcılık yapıyor kv kendi çocuklarının tabaklarını dolu dolu önlerine koyar bazen kaynima yemek bile ayırmaz. Kp öyle değil ama yazık onlar da babasından yaralı bende bir tekme vurmayayım onlar bilmezse Allah bilir düşüncesindeAboo olaylar çok karışık kp niye almış o kadını madem
Kız hediye mediye alma bari madem yılan jddjdj arsiza iyi davranmaya gelmiyo Mevlana misin senKv yılan çıktı
Kvne sinir oldum kızz ayrımcılık yapmak ne demek manyak karııÖnce böyle değilmiş kp sonradan böyle olmuş şimdi de artık yaşlandık diye idame ettiriyorlar kendilerince. Hep ayrımcılık yapıyor kv kendi çocuklarının tabaklarını dolu dolu önlerine koyar bazen kaynima yemek bile ayırmaz. Kp öyle değil ama yazık onlar da babasından yaralı bende bir tekme vurmayayım onlar bilmezse Allah bilir düşüncesinde
Yapacak bir şey yok mecbur vereceğiz napalımEvet ama acıbademlerde de öyle mesela kozyatağıyla altunizade arasında bile uçurum varolduğu muhite göre değişiyor demek ki
Bencede ne gerek var hediyeyeeKız hediye mediye alma bari madem yılan jddjdj arsiza iyi davranmaya gelmiyo Mevlana misin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?