2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ne bileyim onlar için de zordur gibi geldi. Kimse isteyerek birinin evinde kalmaz bence ama biraz mahcubiyet duysalar iyi olurdu
Bizim ikimizinde evleri yıkıldı canım burasını da topraktan girip almıştık ev ortak şuan ama eşimin üzerine yani yarısını kp ödedi yarısını biz hoş kp kendi hissesini kaynima veriyor kaynım da bize

Bence kayınvalidenin pişkinliğinin sebebi belli oldu şimdi. Kocası verse de o bizim de hakkımız var kafasında bence.

Ne uzun yazmışsın kız ay iyi demişsin sana güvenmesinler tabi beraber aynı evde yaşıyorsanız oda işin ucundan tutcsk yani

Eşiyle beraber gitsinler çoluk çocuk toplasın gitsin bence

Ya kızına bakacak kişi çok orada eltisiyle çok iyi kv desiyle görümcesiyle çok iyi onlar yardımcı olurlar diyordu başta onlar bakar diyordu şimdi böyle diyor. Ama benim burada hiç kimsem yokki annem öldü ablam yurt dışında akrabalar köyde görümcem hamile Ağustosta dogum yapacak o da yani çağırıp yardım isteyeceğim kimse yok çoğu da zaten doğuma gelemeyiz diye önden getirdi hediyesini giderse de kp baksın kendine zaten bu evde olmayacağım

Mekanı cennet olsun. Eşin sana birşey demiyorsa sende tıka kulaklarını en güzeli son hamilelik zamanlarını güzel geçir amaaaaaan Bir daha mı geleceğiz dünyaya

Amaan iyi o zaman kız boşver kaç yaşında insanlar baksınlar kendilerine

Bence kayınvalidenin pişkinliğinin sebebi belli oldu şimdi. Kocası verse de o bizim de hakkımız var kafasında bence.
Kp asla kendi üzerine bişey almaz herşeyi eşimin üzerine yapar arabası motoru önceki evi de eşimin üzerindeydi eğer bana bişey olursa çocuklarım ortada kalmasın bu kadın malları alıp gitmesin derdinde. Zaten kadın ağzıyla söylüyor ben senin maaşın için burdayım diye

Aa neden o kadar fark varki anlamadım aynı hastane grubu sonuçta 9 bin tl fark var resmen sezeryanda
Evet ama acıbademlerde de öyle mesela kozyatağıyla altunizade arasında bile uçurum var olduğu muhite göre değişiyor demek ki

Madem böyle bi güvensizlik var neden evleniyo ama ya

Aboo olaylar çok karışık kp niye almış o kadını madem

Madem böyle bi güvensizlik var neden evleniyo ama ya
Aboo olaylar çok karışık kp niye almış o kadını madem
Önce böyle değilmiş kp sonradan böyle olmuş şimdi de artık yaşlandık diye idame ettiriyorlar kendilerince. Hep ayrımcılık yapıyor kv kendi çocuklarının tabaklarını dolu dolu önlerine koyar bazen kaynima yemek bile ayırmaz. Kp öyle değil ama yazık onlar da babasından yaralı bende bir tekme vurmayayım onlar bilmezse Allah bilir düşüncesinde

Kvne sinir oldum kızz ayrımcılık yapmak ne demek manyak karıı

Evet ama acıbademlerde de öyle mesela kozyatağıyla altunizade arasında bile uçurum var olduğu muhite göre değişiyor demek ki
Yapacak bir şey yok mecbur vereceğiz napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…