yetişkin de olsa öksüz öksüz işte ya nasıl üzüldüm şu an kaynınaÖnce böyle değilmiş kp sonradan böyle olmuş şimdi de artık yaşlandık diye idame ettiriyorlar kendilerince. Hep ayrımcılık yapıyor kv kendi çocuklarının tabaklarını dolu dolu önlerine koyar bazen kaynima yemek bile ayırmaz. Kp öyle değil ama yazık onlar da babasından yaralı bende bir tekme vurmayayım onlar bilmezse Allah bilir düşüncesinde
Ahahshdjans yok en son doğum gününde almadım hediye pastasını aldım sadece adam olana çok bileKız hediye mediye alma bari madem yılan jddjdj arsiza iyi davranmaya gelmiyo Mevlana misin sen
Hep ayırıyor onu annesi olsaydı böyle olmazdı işte bazen diyorum acaba odasına gidince düşünüp üzülüyormudur ben bile üzülüyorum ne bileyim ya. Onun yediği 1 parça ekmek bile batıyor gözüneyetişkin de olsa öksüz öksüz işte ya nasıl üzüldüm şu an kaynına
Kız kendin hediyesin zaten Allah sabır versin yani karşındaki mükemmel iyi biri bile olsa birlikte yaşamak zorAhahshdjans yok en son doğum gününde almadım hediye pastasını aldım sadece adam olana çok bile
Çok tabi ya ulen evin içinde bı yandan üvey kv çocuklarına üzül bı yandan kp çocuğuna üzül. Kp de fena biri değil sanki bı de otur ona uzul asabim bozulduAhahshdjans yok en son doğum gününde almadım hediye pastasını aldım sadece adam olana çok bile
Hiçbirimiz 4 4 lük değiliz ki çiçeğim hepimizin bir kusuru oluyor işte benimde illaki vardır yanlış yaptığım noktalar ama bu kv nin yılan olduğu gerçeğini değiştirmezÇok tabi ya ulen evin içinde bı yandan üvey kv çocuklarına üzül bı yandan kp çocuğuna üzül. Kp de fena biri değil sanki bı de otur ona uzul asabim bozuldu
Benim annem almış ayrica bı puset minderi. Örtüsü falan set halinde olanlardan almış. Minder olmayınca iki buklum oluyor bebek içinde dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum çünkü minderle kullanmadık daha hiçKızlar bu pusetlerin içinde kendi minderi oluyor ya ek minder falan alıyorlar lazım mı almak gerekiyor mu
Mevlana olmasan da mesneviden ders almisligin var gibiHiçbirimiz 4 4 lük değiliz ki çiçeğim hepimizin bir kusuru oluyor işte benimde illaki vardır yanlış yaptığım noktalar ama bu kv nin yılan olduğu gerçeğini değiştirmez
O kendi minderi biraz naylon oluyo ya bebeği terletmemesi için pamuklu kumaştan bi minder ya da örtü iyi olur bence ben tabi ki MÜSLİN aldım djkfkfKızlar bu pusetlerin içinde kendi minderi oluyor ya ek minder falan alıyorlar lazım mı almak gerekiyor mu
Mevlana olmasan da mesneviden ders almisligin var gibi
Yenidoğanlari sert zeminde yatırmak gerek diyorlar ama içindeki de çok sert bilemedim ben almadim ama naparim bilmiyorumKızlar bu pusetlerin içinde kendi minderi oluyor ya ek minder falan alıyorlar lazım mı almak gerekiyor mu
Üff neyse erkekler de hakediyo zaten boşver (eşime gıcık olmusumdur) shdhshSokuyor içerde gene kp i yazık adama yav
Benim kız daha hiç baş gelişe dönmedi, makata da dönmedi. U şeklinde yatıyor. 35’e geldim. Doktor daha dün döner, merak etmeyin, hala değişiyor. Çoğu çocuk döner, bazen sancı başlayınca bile dönen okuyor dedi. Hatta çok erken dönmesi rahim ağzını kısaltıp erken doğuma sebep olabiliyormuş, baskı çok artarsa ve rahim ağzı sınırdaysa ya da ekstra inceldiyse.Bi araştırayım bakiyim Rabbim hayırlısını nasip etsin
Kız siz niye hepiniz bir arada yaşıyorsunuz o kadar insan anlamadım o kısmı.Yine muhteşem sorunlarımla geldimsanki kimsenin sorunu yokmuş gibi birde beni dinleyin pleasee dün sabah kahvaltı hazırladım kv kp eşim ben yaptık eşim hemencik yedi çıktı kp biraz grip kv deye sofrada dedi ki sana bulaştırayim hanım iyi olur hasta hasta gezeriz bende dedim ki ona bulaştırma akşama kadar dolanıyor kadın bana güvenmeyin yapamam ben kendimi zor taşıyorum falan. Sonra akşam yemekten sonra herkes kendi odasına çekildi yani ben kocamla çekiliyorum odama kv nin çocukları da var 17 yaşında onlarda kendi odasına çekiliyor. Kp kv mutfakta çay içiyordu birden bağırışmaya başladılar aşırı kavga ederler sürekli kv yılan gibi sokar kp de en son patlar sus der bağırmaya başlayınca kp eşim çıktı bakmak için ben artık alıştığım için hiç çıkıp bakmıyorum noldu falan dedi eşim birşey yok oğlum dedi kp çekildi odasına. Sonra ben gece su almak için mutfağa gittim eşimin abisi oturuyordu bişeyler konuştuk sordum niye kavga ettiler diye dedi sen sabah sofrada bana güvenmeyin demişsin kendisi akşama kadar iş yapıyormuş ki konuştu durdu dedi. Yani bana güvenerek mi geldin tekrar evlendin ben sadece kocamdan mesulüm senin çocuklarına birşeyler hazırlamak zorunda değilim ki her sabah kalkar kahvaltıyı ben hazırlarım. Benden ne gibi bir beklentin var anlamıyorum çıldıracam dün geceden beri sinirlerim bozuk kavga etmemek için eşimi yolladım git dışarda kahvaltını yap dedim bende bişeyler hazırladım yedim. Allah aşkına hamile olmasam bile yapamam zaten 7 kişiye hizmet etmek nerde sadece eşime hazırlamak nerde beni ilgilendirmiyor ki çıvdıvacammmm yardimm
Kız depremin üstünden 1 yıl geçti. Herkese kendi evini kurması için devlet destekte de blundu. Niye ayrı eve geçmiyolar. Çok kalabalıksınız. Çok zor bu şekilde. Ama sen rahatım şikayetim yok diyorsan sen bilirsin tabi.Evet hepimiz aynı evde yaşıyoruz ikiz oğulları var kv denin önceki eşinden 17 yaşındalar. Öz kaynım var ama o arada bir uğrar eve kp kv eşim ben onların evi yıkıldı depremde o yüzden bizleler
Kız siz niye hepiniz bir arada yaşıyorsunuz o kadar insan anlamadım o kısmı.
Kp in eşinin babası değil mi orayı da anlamadım.
Ayrıca o mutfaktaki zat resmen senin yüzünden kavga çıktı böyle demesen çıkmaza getirmiş. Ne alaka. Sen kötü bir şey dememişsin, hamilesin. Son aya girdik. Hizmet mi bekliyolarmış. Engelli mi o evdeki herkes? Kimsenin eli kolu bacağı tutmuyor mu?
Kv eşimin öz annesi değil iki çocukta kv nin eski kocasından. Bölge bölge dağıtıyorlar canım evleri belirli bir bölgeye dağıttılar yapıldı teslim edildi daha bitmedi kp lere verilecek evler o yüzden aynı evdeyiz mecburen. Kv pışpışlıyor bir ekmeğin arasına peynir domates koymaktan bile acizler onları bile annelerine yaptırıyorlar duşa girecekler anne iç çamaşırımı ver cart curtKız depremin üstünden 1 yıl geçti. Herkese kendi evini kurması için devlet destekte de blundu. Niye ayrı eve geçmiyolar. Çok kalabalıksınız. Çok zor bu şekilde. Ama sen rahatım şikayetim yok diyorsan sen bilirsin tabi.
17 yaşında kazık kadar veletler kendi işlerini kendi görebilir. Kp ine de onlar hizmet etsin. Küçücük çocuk değillermiş.
Ya valla yalan yok bende başından beri temizlik yapabilenleri şaşkınlıkla takip ediyorum. Ben çalıştığım için abla geliyordu bize haftalık, hala o devam. Sadece bebişin eşyalarını ben yıkayım ütüleyip hazırladım, hepsi oHayır biz normaliz lütfen karnı burnunda ev temizliği yapmayı normalleştirmeyin ya
Evet bugün eşime giciktim zaten gelince bu mesaji okuyayım da iyice tavir yapayım milletin kocaları neler yapıyor diye shshshahsYa valla yalan yok bende başından beri temizlik yapabilenleri şaşkınlıkla takip ediyorum. Ben çalıştığım için abla geliyordu bize haftalık, hala o devam. Sadece bebişin eşyalarını ben yıkayım ütüleyip hazırladım, hepsi oYemek de eşimde, haftasonu yapıp stokluyoruz, haftaiçi o buzluktan hallediyor.
Kp niye üzülecek, yalandan bunlara ağlıyordur bunla evlendim diye yüzüne de gülüyordur odadaÇok tabi ya ulen evin içinde bı yandan üvey kv çocuklarına üzül bı yandan kp çocuğuna üzül. Kp de fena biri değil sanki bı de otur ona uzul asabim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?