2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

yetişkin de olsa öksüz öksüz işte ya nasıl üzüldüm şu an kaynına

Ahahshdjans yok en son doğum gününde almadım hediye pastasını aldım sadece adam olana çok bile
Çok tabi ya ulen evin içinde bı yandan üvey kv çocuklarına üzül bı yandan kp çocuğuna üzül. Kp de fena biri değil sanki bı de otur ona uzul asabim bozuldu

Kızlar bu pusetlerin içinde kendi minderi oluyor ya ek minder falan alıyorlar lazım mı almak gerekiyor mu

Çok tabi ya ulen evin içinde bı yandan üvey kv çocuklarına üzül bı yandan kp çocuğuna üzül. Kp de fena biri değil sanki bı de otur ona uzul asabim bozuldu
Hiçbirimiz 4 4 lük değiliz ki çiçeğim hepimizin bir kusuru oluyor işte benimde illaki vardır yanlış yaptığım noktalar ama bu kv nin yılan olduğu gerçeğini değiştirmez

Kızlar bu pusetlerin içinde kendi minderi oluyor ya ek minder falan alıyorlar lazım mı almak gerekiyor mu
Benim annem almış ayrica bı puset minderi. Örtüsü falan set halinde olanlardan almış. Minder olmayınca iki buklum oluyor bebek içinde dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum çünkü minderle kullanmadık daha hiç

O kendi minderi biraz naylon oluyo ya bebeği terletmemesi için pamuklu kumaştan bi minder ya da örtü iyi olur bence ben tabi ki MÜSLİN aldım djkfkf

Yenidoğanlari sert zeminde yatırmak gerek diyorlar ama içindeki de çok sert bilemedim ben almadim ama naparim bilmiyorum

Bi araştırayım bakiyim Rabbim hayırlısını nasip etsin
Benim kız daha hiç baş gelişe dönmedi, makata da dönmedi. U şeklinde yatıyor. 35’e geldim. Doktor daha dün döner, merak etmeyin, hala değişiyor. Çoğu çocuk döner, bazen sancı başlayınca bile dönen okuyor dedi. Hatta çok erken dönmesi rahim ağzını kısaltıp erken doğuma sebep olabiliyormuş, baskı çok artarsa ve rahim ağzı sınırdaysa ya da ekstra inceldiyse.

Kız siz niye hepiniz bir arada yaşıyorsunuz o kadar insan anlamadım o kısmı.

Kp in eşinin babası değil mi orayı da anlamadım.

Ayrıca o mutfaktaki zat resmen senin yüzünden kavga çıktı böyle demesen çıkmaza getirmiş. Ne alaka. Sen kötü bir şey dememişsin, hamilesin. Son aya girdik. Hizmet mi bekliyolarmış. Engelli mi o evdeki herkes? Kimsenin eli kolu bacağı tutmuyor mu?

Evet hepimiz aynı evde yaşıyoruz ikiz oğulları var kv denin önceki eşinden 17 yaşındalar. Öz kaynım var ama o arada bir uğrar eve kp kv eşim ben onların evi yıkıldı depremde o yüzden bizleler
Kız depremin üstünden 1 yıl geçti. Herkese kendi evini kurması için devlet destekte de blundu. Niye ayrı eve geçmiyolar. Çok kalabalıksınız. Çok zor bu şekilde. Ama sen rahatım şikayetim yok diyorsan sen bilirsin tabi.

17 yaşında kazık kadar veletler kendi işlerini kendi görebilir. Kp ine de onlar hizmet etsin. Küçücük çocuk değillermiş.

Kv eşimin öz annesi değil iki çocukta kv nin eski kocasından. Bölge bölge dağıtıyorlar canım evleri belirli bir bölgeye dağıttılar yapıldı teslim edildi daha bitmedi kp lere verilecek evler o yüzden aynı evdeyiz mecburen. Kv pışpışlıyor bir ekmeğin arasına peynir domates koymaktan bile acizler onları bile annelerine yaptırıyorlar duşa girecekler anne iç çamaşırımı ver cart curt

Hayır biz normaliz lütfen karnı burnunda ev temizliği yapmayı normalleştirmeyin ya
Ya valla yalan yok bende başından beri temizlik yapabilenleri şaşkınlıkla takip ediyorum. Ben çalıştığım için abla geliyordu bize haftalık, hala o devam. Sadece bebişin eşyalarını ben yıkayım ütüleyip hazırladım, hepsi o Yemek de eşimde, haftasonu yapıp stokluyoruz, haftaiçi o buzluktan hallediyor.

Evet bugün eşime giciktim zaten gelince bu mesaji okuyayım da iyice tavir yapayım milletin kocaları neler yapıyor diye shshshahs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…