- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
İşte bu ortak girişilen şeylerde hayır olmuyor. Sıkıntılar çıkıyor böyle. Allah yardımcınız olsun.Bizim ikimizinde evleri yıkıldı canım burasını da topraktan girip almıştık ev ortak şuan ama eşimin üzerine yani yarısını kp ödedi yarısını biz hoş kp kendi hissesini kaynima veriyor kaynım da bize
Aaa üvey olan KV miş. Şimdi anladım.Kp asla kendi üzerine bişey almaz herşeyi eşimin üzerine yapar arabası motoru önceki evi de eşimin üzerindeydi eğer bana bişey olursa çocuklarım ortada kalmasın bu kadın malları alıp gitmesin derdinde. Zaten kadın ağzıyla söylüyor ben senin maaşın için burdayım diye
Tam olarak böyle biliyon mu var onda da yılanlık eşimle tartışmamak için demiyorum ama eminim o da söylüyordur arkamızdan bişeyler hatta bi iki ay önce kv kavga çıkardı bizim bi ay kredi kartlarına bayağı borcumuz birikti 20 bin kadar o ay eşim babasına destek olamadı kv nin çocukları çalışıyor eşim dedi çocuklar neden destek olmuyorlar hepimiz burada yiyip içiyoruz bu adam yetiştiremiyor diye kv de dedi sen çok mu veriyorsun altın alıp koyuyorsunuz kenara çocuklarda altın alacaklar dedi eşimde bir ay vermeyince öyle mi oldu kp kızmaya başladı kv dedi sen kendin dememişmiydin vermiyor diye kendinden söyledin şimdi böyle mi oldu cart curt onda da var yaniKp niye üzülecek, yalandan bunlara ağlıyordur bunla evlendim diye yüzüne de gülüyordur odada
Ay tam dallasTam olarak böyle biliyon mu var onda da yılanlık eşimle tartışmamak için demiyorum ama eminim o da söylüyordur arkamızdan bişeyler hatta bi iki ay önce kv kavga çıkardı bizim bi ay kredi kartlarına bayağı borcumuz birikti 20 bin kadar o ay eşim babasına destek olamadı kv nin çocukları çalışıyor eşim dedi çocuklar neden destek olmuyorlar hepimiz burada yiyip içiyoruz bu adam yetiştiremiyor diye kv de dedi sen çok mu veriyorsun altın alıp koyuyorsunuz kenara çocuklarda altın alacaklar dedi eşimde bir ay vermeyince öyle mi oldu kp kızmaya başladı kv dedi sen kendin dememişmiydin vermiyor diye kendinden söyledin şimdi böyle mi oldu cart curt onda da var yani
Evet evet kv üvey size bir bomba daha patlatayim nikah yaptığım zaman imam nikahı da kıydık akşamına işte şu kadar mehir birde talak hakkı isteyeceğim dedim eşime konuşuyoruz böyle hepimiz düğünden önceydi zaten imamı bekliyoruz. Kv ordan atladı ben hiçbirşey istememistim sen niye istiyorsuna getirdi dedim e isteseydin ben mi sana isteme dedim.Aaa üvey olan KV miş. Şimdi anladım.
40 sezonluk dizi çıkarırım size bu evden var mı yazar mazar buralar daAy tam dallas
Kız Allah’tan öz değilmiş bu ne böyle feleğim şaştı okurkenEvet evet kv üvey size bir bomba daha patlatayim nikah yaptığım zaman imam nikahı da kıydık akşamına işte şu kadar mehir birde talak hakkı isteyeceğim dedim eşime konuşuyoruz böyle hepimiz düğünden önceydi zaten imamı bekliyoruz. Kv ordan atladı ben hiçbirşey istememistim sen niye istiyorsuna getirdi dedim e isteseydin ben mi sana isteme dedim.
Hayır yani gelmişsin iki çocukla ben bekarım ilk evliliğim kendinle beni ne karşılaştırıyorsun ki sürekli beni kendiyle kıyaslıyor
Ya ya ne badireler atlattı bu bacınız ama halledeeeeeceeeezzz bahacaaazzz kimin daşşşaaagaaa daaaa böyükKız Allah’tan öz değilmiş bu ne böyle feleğim şaştı okurken
Benim annem almış ayrica bı puset minderi. Örtüsü falan set halinde olanlardan almış. Minder olmayınca iki buklum oluyor bebek içinde dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum çünkü minderle kullanmadık daha hiç
O kendi minderi biraz naylon oluyo ya bebeği terletmemesi için pamuklu kumaştan bi minder ya da örtü iyi olur bence ben tabi ki MÜSLİN aldım djkfkf
Altına müslin sersek yeter o zaman ya ben puset örtüsü de almadım gereksiz geldi şu emzirme örtüleri var ya pusete de takılıyor onu aldım işlevsellik önemliYenidoğanlari sert zeminde yatırmak gerek diyorlar ama içindeki de çok sert bilemedim ben almadim ama naparim bilmiyorum
Ben hiç anlamam anam heves etmiş almışAltına müslin sersek yeter o zaman ya ben puset örtüsü de almadım gereksiz geldi şu emzirme örtüleri var ya pusete de takılıyor onu aldım işlevsellik önemli
Ya zaten hastaneden çıkarken battaniyeye sarılı olacak battaniyenin kalınlığı yeter yazında müslinle kullanılırAltına müslin sersek yeter o zaman ya ben puset örtüsü de almadım gereksiz geldi şu emzirme örtüleri var ya pusete de takılıyor onu aldım işlevsellik önemli
Ya zaten üvey ana getirdim eve diye üzülen erkek asla olmaz çocukların yüzüne karşı yakınırlar, karıyı boşa desen boşamaz ama. İki tarafında arasını bozacak tek şey arada böyle maddi çıkarlar olur sonra yine devam ederler, ikisi de gizli gizli kendi çocukları için para saklar falan. Paraya gelince çocuğunu düşünür onunki yemesin benimki yesin diye ama çocuğum bu kadını istemiyor diyerek boşanmaya da kalkmaz bunun için bedava seksimden de olmayayım şimdi diyerek.Tam olarak böyle biliyon mu var onda da yılanlık eşimle tartışmamak için demiyorum ama eminim o da söylüyordur arkamızdan bişeyler hatta bi iki ay önce kv kavga çıkardı bizim bi ay kredi kartlarına bayağı borcumuz birikti 20 bin kadar o ay eşim babasına destek olamadı kv nin çocukları çalışıyor eşim dedi çocuklar neden destek olmuyorlar hepimiz burada yiyip içiyoruz bu adam yetiştiremiyor diye kv de dedi sen çok mu veriyorsun altın alıp koyuyorsunuz kenara çocuklarda altın alacaklar dedi eşimde bir ay vermeyince öyle mi oldu kp kızmaya başladı kv dedi sen kendin dememişmiydin vermiyor diye kendinden söyledin şimdi böyle mi oldu cart curt onda da var yani
Benim iki evladım da normal dogum. Bunun da normal olmasını çok istiyorum tabi ki en son Rabbimin dediği olur. Ama doktor da olumlu konuştu bugun makat yarın baş geliş olur merak etme dedi şimdiye kadar hep baş geliş olunca şaşırdım bian. Ya nasip diyelim bakalım. Güzel yorumunuz için de teşekkür ederim ayrıcaBenim kız daha hiç baş gelişe dönmedi, makata da dönmedi. U şeklinde yatıyor. 35’e geldim. Doktor daha dün döner, merak etmeyin, hala değişiyor. Çoğu çocuk döner, bazen sancı başlayınca bile dönen okuyor dedi. Hatta çok erken dönmesi rahim ağzını kısaltıp erken doğuma sebep olabiliyormuş, baskı çok artarsa ve rahim ağzı sınırdaysa ya da ekstra inceldiyse.
Kaşe mühür imza kalem kağıt herşey parmak el ayakYa zaten üvey ana getirdim eve diye üzülen erkek asla olmaz çocukların yüzüne karşı yakınırlar, karıyı boşa desen boşamaz ama. İki tarafında arasını bozacak tek şey arada böyle maddi çıkarlar olur sonra yine devam ederler, ikisi de gizli gizli kendi çocukları için para saklar falan. Paraya gelince çocuğunu düşünür onunki yemesin benimki yesin diye ama çocuğum bu kadını istemiyor diyerek boşanmaya da kalkmaz bunun için bedava seksimden de olmayayım şimdi diyerek.
Allah kimseyi anasız bırakmasın, babasız olur ama anasız olmaz, hepimizin eşlerinden alıp bize +points ömür versin, amin(kocamı seviyorum ama çocuklarımı daha çok seviyorum üzgünüm aşkım )
34+1 şuan haftam. 1 ay kadar önce baş gelişti hatta gelmeye çalıştı doktor yatış verip durdurmuştu. Ondan sonraki kontrollerde hep makat geliş dedi bana da. Ay evet biliyorum o dönme ağrısını bende. Bende de hala ara ara oluyor eminim dönüp sonradan tekrar popiş üstüne geldiğineHaftan kaç tam olarak. Hep mi makat gelişti. Benim hep baş gelişti hatta 3 gün önce de öyleydi. Bugün perinatolog randevum vardı makat geliş dedi çok şaşırdım ama şiddetli ağrım oldu iki gece önce heralde o zaman döndü
Bak şikayet edecem şimdi banlanirsin jsjdsjdjKaşe mühür imza kalem kağıt herşey parmak el ayakyok kişisel ihtiyaçmış yok bilmem neymiş palevra palevra derdi hep a*m hepsi aynı zaten.
Aminn
Sus kız şurda içimizi döküyoz sanki hiç duymadın her gün gördüğün şey işteBak şikayet edecem şimdi banlanirsin jsjdsjdj
Hayır göremiyorum iki aydır göbekten hshshshSus kız şurda içimizi döküyoz sanki hiç duymadın her gün gördüğün şey işte
Du seni biraz daha kudurtayım, dün kocam ben ağdaya gittiğimde kurabiye yapmış bana kaç gündür canım çekiyorduEvet bugün eşime giciktim zaten gelince bu mesaji okuyayım da iyice tavir yapayım milletin kocaları neler yapıyor diye shshshahs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?