2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yolunda çok şükür şuan
Ay aman ben diyet falan bıraktım. Canımın çektiğini ölçüyü kaçırmadan yiyorum. Şundan 1 ay sonra bide süt mevzusuna başlayacak aman şunu yeme gaz yapar bunu ye süt yapar muhabbetleri

Du seni biraz daha kudurtayım, dün kocam ben ağdaya gittiğimde kurabiye yapmış bana kaç gündür canım çekiyordu
Neeeee kurabiye mi yapmış bu akşam benimkine yemek yok terbiyesiz adam ya dhshsjd ben gece salonda yatmistim koltuk daha rahat geliyor belime diye. Sabah yatağı toplamadan gitmiş işe. Uyanınca bı fotoğrafla bissuru yardirdim tabi elimi hicbi seye surmuyorum bugün dhdhsh

canım siz beraber mi yasıyorsunuz ben anlamadım yoksa hamılelıgın dolayısı ıle mı sen gıttın onlara ?

Kislar bu göbek düşmüş olayını nasıl ayırt edecez gerçekten ya benimki hiç yukarı çıkmadı ki insin

Ay evet hem de misafirim vardı o an kardeşim ve eşi nasıl bağırdım ayyy diye ne oluyo dediler çok değişik bi ağrıydı 5 dk sürdü. Bence de daha döner yerini beğenmeyip iyi düşüneyim iyi olsun Ama şuan ki hareketleri de çok acıtıyor anlamadım. Takıp edicem bakalım dönecek mi

• 2-3 gündür öğlenleri aşırı uykum geliyor ya. Bunu yeni güncelleme olarak ekliyorum. 33+2 bugün. Böyle zor açık kalıyor gözlerim. Yatmaya gidecektim ama kargo gelecekmiş, tam dalarken zil basacak bu sefer sersem gibi olacam. O yüzden bekliyorum.
  • Yarın kontrol günü 33+3 bakalım bebişimiz ne durumda
  • Bir de yarın eşim kv yi eve getirecek bizde kalacak. Belki kp de gelebilir. Haftalardır eşimden kendisini balık tutmaya götürmesini istiyordu. Cumartesi balık tutmaya gidecekler. Bakalım yarın ve Cumartesi nasıl geçecek.
  • Evde de hala yapılacak tonla iş var. Ramazan da geldi. Temizlikçiyi aradım 3000TL dedi. 2 kişi birlikte geliyolardı malzemelerle birlikte sabahtan akşam bitene kadar kalıp çok da güzel yapıyorlardı ancak ona vemicem para çok geldi. 1 kişi çağırınca da en az 1000TL istiyo ama saatiyle geliyolar ve yalap şalap bişiler oluyo. Her gün ufak ufak düzenlemeye toparlamaya devam. Halıları vereceğim daha. Öfff yapılacak çok iş var.

Kislar bu göbek düşmüş olayını nasıl ayırt edecez gerçekten ya benimki hiç yukarı çıkmadı ki insin
Benim de hiç yukarı çıkmadı o yüzden midem çok rahattı ama kasıklarım hep ağrıdı düştüğünü nasıl anlıcam ki görenler bile diyo senin karnın aşağıda diye bazısının direkt midenin oradan başlıyo

canım siz beraber mi yasıyorsunuz ben anlamadım yoksa hamılelıgın dolayısı ıle mı sen gıttın onlara ?
Ashley ben sonradan okudum yazılanları cevabı öğrendım. bence kendıne hıc psıkolojık baskı yapma bu konuda. hamılesın az kalmıs suan o kalabalık curcuna senı zaten yorarken bır de bu tarz sorunlar, kavgalar ıyıce etkıler stres olursun. ınsanın basına ne gelecegı bellı olmuyor cıdden ama keske ayrı bır ev tutsalarmıs kendılerıne sız de belkı kıraya destek olurdunuz bılmıyorum. bebek olunca aynı evın ıcınde zor olacaktır mahremıyet acısından fılanç

Her gün düzenli evi süpürme olayını geçtim artık bugün ki suana kadar attığım adım bayılacağım falan sandım o kadar tıvaletim geldi ki ölecegim sandım bebek öyle yolda vurdu ki yüz ifadem acı çektiğimi gösterdi şimdi eve geldim biraz dinlenip yemek yapıp tekrar dışarı çıkıp okula gidicem biz kadınlar çok yoruluyoruz

Eklentiler

• IMG_3124.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 25
Canım yapıyla alakalı bence. Benimki sanki ne aşağıda nede yukarda tam ortada

Yapma yemek falan bugün grupça grevdeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…