ihlamurunkokusu
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Mart 2023
- 1.031
- 1.172
- 53
Ailenden bisey isteme bence niye tek taraflı yardım olsun ki bi saf senin ailen mi , her sey karşılıklı.Aynen böyle biliyor musun ev aldık annem bütün birikimini bize borç verdi ve yavaş yavaş ödüyoruz ki annem canın sağolsun kızım vermesen de olur dese de o onun birikimi asla kabul etmem.. tabiri caizse görümcelerimde 5 lira için bile ararlar sen ver biz vercez derler sonra da üstüne su iç eşimde istemez vermezse vermesin der benim zoruma gidiyor.. bu devirde aile kurmak kolay mı 2.cocugumuz olacak ben daha dikkatli davransın diye çok çabaladım baktım olmuyor en iyisi borca sokmak gırtlağımıza kadar borçtayız mutluyumzaten verecek parası olmayınca onlarda eskisi gibi aramaz oldular
Bence bu hayatta insan sadece kendine karşı ince düşünceli olmalı ne kendi ailene nebaşkasının ailesine bi kendine bi çocuklarına çocuklarda büyüyene kendi hayatını kurana kadar çünkü insanın en iyi dostuda kendisi en kötü dostu da biz zaten ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz insanlara çok fazla iyimser oluyoruz annemize babamıza eşimize dostumuza sonra bi yanlışlarını gördüğümüzde içimiz paramparça oluyor görünmeyen yaralar misaliSanırım bu hayatta insan kendi ailesi dısında kimseye karsı ince düşünceli olmaması gerekiyor cunku o inceliği gösterdiğin kişi sana asla hassas, ince davranmıyor. Sen kendj yaptıgınla kalıyorsun
Öyle zaten canım annemde bana borç verdi ev benim üzerime alındı direk kocam hiçbişey diyemedi ve tabiki de son kuruşuna kadarda ödeyeceğiz annemde olsa ben hakkını asla yedirtmem yavaş yavaş ödüyoruz .. bende borç gırtlakta olmaktan keyif almıyorum aslında ama böylesi daha iyi istemiyorlar yokki verelimAilenden bisey isteme bence niye tek taraflı yardım olsun ki bi saf senin ailen mi , her sey karşılıklı.
Hoşgeldin gülümAllah razı olsun kuzumBenimde hep duamdaydiniz emin olun.. Ben iyiyim cok sukur , kontrol gunumdu ban yedikten sonraki gün aslinda ama yazamadim tabikide buraya.. Doktor dogum pozisyonunu aldigini soyledi bebisim için , 4 gun geri gelisimi devam ediyor.. Bir kaç kutu oksapar da yazmis. Ben artik keser diye dusunuyordum ama bana da supriz oldu. Ilginc bi sekilde kilomda sabitim bebek az da olsa almis kilo ama.. 35+ lardaydim gittigimde simdi onumuzdeki hafta Cuma gidecegim. 36+lardayim gittigimde sanirim 37 olmus olacagim..
Korku panik var dusundukce biraz da fazladan duygusalim. Gunum belli oldugu icin daha gerginim sanirim ama kafami dagitmaya calisiyorum. Buaralar daha da agirlastim hareketlerim aşırı kisitlandi egilip kalkmam cömelmem yatakta donerken zaten asiri zorlaniyordum simdi tamamen belimin acisindan agladim gecen donerken mesela..
Sonumuz guzel olur insallah bunca sabr ve tahammulumuze karsiSen nasilsin canim bebisin nasil?
Aaaa nasıl oluyor sorun oluyor muMerhaba kızlar.37 haftadayim ve 2 tane plesantam varmış böyle birşey duyan var mı aranızda
Bence ikiz gebelikti, biri boş gebelik olmuş olabilir mi çok garip gercektenAaaa nasıl oluyor sorun oluyor mu
Hoşgeldin gülüm sendeHelloooooo
Im back arkadaslar dogurmadann nsndjdjf
, ama inanir misiniz bu esnada bu sitenin yonetimine ulasmak icin baya cabaladim cunkuuu 3 kisinin cezasini cektigi fakat her grupta ayni muhabbetler ve cok dahaaa fazlasi donerken her sey okay neden bize patladi merak ettimmm ama muhattap bulamadim kesin buna da beni yollarlar burdan ama sinirlerim bozuldu yalan yok guldum ne alaka ya diye sjdndj
Bi de kimseye ben banlandim bu niye banlanmadi diye degil de mantikli bakinca hepimiz bi yerde gobusumuzu vs paylaştik. Hadi yuzumuz diyelim. Subat mart annelerinde de gordum yuzlerini onunda gectimm zaten grupta paylaş sil yaptik o gece ama sadece 3 kisi degildik yapan
Sistemde bir acik var gibi bence bu rastgele ceza isine bi update gelmedi lazim cunku naaaalakaaa skndjdjdjf
Neyse geldik iste ama bi an liyakatin dedigi gibi bu ne abi ya geri donmesem de olur her seye banlancaksak falan diye de dusunmedim desem yalan olur
Yeni gobek checklerimi artik kendime mi saklarim girer baska gruplara da atar miyim her yerde her sekilde paylasir miyim hakkiyla bye der miyim buralara
tamameen sitenin huyuma gidisine bagli
Bu 4 gunluk surecte ben sizi okudum , hayatima gayet normal devam ettim yani bedenen ve beyinen sjdjsjdndjfjjf bende bi degisiklik yok her sey yolunda merak etmen guzum , umarimm bebisi gelenler bebislerine sarilir en kisa sürede kavuşur, herkes kendini iyi hisseder , bekleyenlerinde zamanlica saglikla kavusma zamani gelir
Yani durum budur , hadi bakalim eee
nerede kalmistikkk daha cocuk doguracaz yaa , bi daha aramiza girmeye calisan olursa fight cikar alooooo sjdjfjfjjf
YerimmmSelam kızlaaarr
Geçen gece grup kapandı zannettim ilk başta bir üzüldüm nasıl.. eşime dedim eyvah bizim grubu kapattılar nasıl ne oldu falan dedi kendisini sürekli darladığım için siteden az biraz haberdar
sonra onun telefondan baktım dedim yok tamam grup duruyor beni banlamışlar dhdhhdhyine kimin tavuğuna kışt dedin acaba diyor çok epik bir an yaşandı
Sonra içerik sildiğimizdenmiş falan filan sizin mesajları sonradan gördüm koptum
Kocam bey de şimdi sapıkta çoktur ama diyor. Ya kocam sapık olsam memintolu tombiktolu ablaların başlıklarına giderim nisan anaları grubuna neden geleyim en fazla kıçım ağrıyor ve doğumda altımıza yaparsak muhabbeti dhdhshshd.
Bu arada normalde daha hayatta girmezdim bu siteye ama sizi özledim ve merak ettim siz de baya merak etmişsinizNisan anası olmak bunu gerektirir aşırı rahatlık sizi seviyorum
Daha neler duyacak bu kulaklarımızBence ikiz gebelikti, biri boş gebelik olmuş olabilir mi çok garip gercekten
Yani bebeğin gelmesi için bekle ilk doğumun değil mi belki çok güzle bi doğum olur hemen niye sezeryan olasın ki acil bi durum yoksa bide devlet hastanesi neden paralı bakıyor kiKızlar bana bi akil verin ya, ben şimdi 18 martta kontrolüm var 36+0 olucam, doktor bana sezeryan mi normal mi diyecek. Ben nasıl gelmek istiyorsa öyle olsun desem bi sorun olur mu? Eğer sezeryan olmam gerekecekse de bu doktora 11 bin TL vermem gerekiyor ama doktoruma beni ücretsiz muayene eden doktora yonlendirmesini soylesem, böyle bi butcemizin olmadığını soylesem (arastirma hastanesinde 500 liraya bakıyor benim doktorum. ) ücretsiz bakan doktorda var yani hastanede) sonra ben ücretsiz doktora gidip epiduralli normal doğum isteyebilir miyim acaba ücreti karşılığında? Sezeryana 11 bin vereceğime, epiduralli normal veya spinal sezeryan yaptirsbilirim ne diyorsunuz ?
Doktor çok iyi o doktor ufak bi butceyle bakıyor bu yüzdenYani bebeğin gelmesi için bekle ilk doğumun değil mi belki çok güzle bi doğum olur hemen niye sezeryan olasın ki acil bi durum yoksa bide devlet hastanesi neden paralı bakıyor ki
Yenı mı ogrendınız detaylıda gözükmemıs mıydıMerhaba kızlar.37 haftadayim ve 2 tane plesantam varmış böyle birşey duyan var mı aranızda
Canım bendede var aksesuar plesanta ama hiç sorun etmedim doğumda doktor alıyormuş onuda perinatologda sorun yok demiişti Sağlıkla zamanında gelsin bebişler Çok AminnMerhaba kızlar.37 haftadayim ve 2 tane plesantam varmış böyle birşey duyan var mı aranızda
Canım bendede var aksesuar plesanta ama hiç sorun etmedim doğumda doktor alıyormuş onuda perinatologda sorun yok demiişti Sağlıkla zamanında gelsin bebişler Çok Aminn
Benimde çiftt embrioydu canımm 2 sidee tuttu ama 1 bebiş sağlıkla devam ediyor diğeri kayboldumu ne olduu sormadım aslında ama aksesuar plesantanın neyle ilgili sormadım ama perünatologda kendi doktorumda önemli olsaa söylerdi sanırım ikiside doğumda alınır dedii geçti sende olmayabilir olsaydı bilirdin herhalde canım Sağlıcakla ilerlesin bebişlerÇift embrıyo mu konmustu sana da canım
Benım ıkızmıs basta kese minicikti buyumedı kayboldu ben de olsa doktor detaylıda görür muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?