2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ailenden bisey isteme bence niye tek taraflı yardım olsun ki bi saf senin ailen mi , her sey karşılıklı.

Sanırım bu hayatta insan kendi ailesi dısında kimseye karsı ince düşünceli olmaması gerekiyor cunku o inceliği gösterdiğin kişi sana asla hassas, ince davranmıyor. Sen kendj yaptıgınla kalıyorsun
Bence bu hayatta insan sadece kendine karşı ince düşünceli olmalı ne kendi ailene nebaşkasının ailesine bi kendine bi çocuklarına çocuklarda büyüyene kendi hayatını kurana kadar çünkü insanın en iyi dostuda kendisi en kötü dostu da biz zaten ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz insanlara çok fazla iyimser oluyoruz annemize babamıza eşimize dostumuza sonra bi yanlışlarını gördüğümüzde içimiz paramparça oluyor görünmeyen yaralar misali

Ailenden bisey isteme bence niye tek taraflı yardım olsun ki bi saf senin ailen mi , her sey karşılıklı.
Öyle zaten canım annemde bana borç verdi ev benim üzerime alındı direk kocam hiçbişey diyemedi ve tabiki de son kuruşuna kadarda ödeyeceğiz annemde olsa ben hakkını asla yedirtmem yavaş yavaş ödüyoruz .. bende borç gırtlakta olmaktan keyif almıyorum aslında ama böylesi daha iyi istemiyorlar yokki verelim

Hoşgeldin gülüm

Hoşgeldin gülüm sende

Yerimmm sende hoşgeldin

Kızlar bana bi akil verin ya, ben şimdi 18 martta kontrolüm var 36+0 olucam, doktor bana sezeryan mi normal mi diyecek. Ben nasıl gelmek istiyorsa öyle olsun desem bi sorun olur mu? Eğer sezeryan olmam gerekecekse de bu doktora 11 bin TL vermem gerekiyor ama doktoruma beni ücretsiz muayene eden doktora yonlendirmesini soylesem, böyle bi butcemizin olmadığını soylesem (arastirma hastanesinde 500 liraya bakıyor benim doktorum. ) ücretsiz bakan doktorda var yani hastanede) sonra ben ücretsiz doktora gidip epiduralli normal doğum isteyebilir miyim acaba ücreti karşılığında? Sezeryana 11 bin vereceğime, epiduralli normal veya spinal sezeryan yaptirsbilirim ne diyorsunuz ?

Yani bebeğin gelmesi için bekle ilk doğumun değil mi belki çok güzle bi doğum olur hemen niye sezeryan olasın ki acil bi durum yoksa bide devlet hastanesi neden paralı bakıyor ki

Yani bebeğin gelmesi için bekle ilk doğumun değil mi belki çok güzle bi doğum olur hemen niye sezeryan olasın ki acil bi durum yoksa bide devlet hastanesi neden paralı bakıyor ki
Doktor çok iyi o doktor ufak bi butceyle bakıyor bu yüzden

Dogum bayrama gelırse bayram 9 gun olursa ve doktor burda olmazsa napcam bıktım dusunmekten of

Canım bendede var aksesuar plesanta ama hiç sorun etmedim doğumda doktor alıyormuş onuda perinatologda sorun yok demiişti Sağlıkla zamanında gelsin bebişler Çok Aminn

Çift embrıyo mu konmustu sana da canım
Benım ıkızmıs basta kese minicikti buyumedı kayboldu ben de olsa doktor detaylıda görür muydu

Merhaba kızlar 6+2 yim bu gece inanılmaz adet sancısı gibi şiddetli bi ağrı çektim. Herhangi bir kanama yok çok şükür ama çok korktum.. Sizde de var mı böyle durumlar

Çift embrıyo mu konmustu sana da canım
Benım ıkızmıs basta kese minicikti buyumedı kayboldu ben de olsa doktor detaylıda görür muydu
Benimde çiftt embrioydu canımm 2 sidee tuttu ama 1 bebiş sağlıkla devam ediyor diğeri kayboldumu ne olduu sormadım aslında ama aksesuar plesantanın neyle ilgili sormadım ama perünatologda kendi doktorumda önemli olsaa söylerdi sanırım ikiside doğumda alınır dedii geçti sende olmayabilir olsaydı bilirdin herhalde canım Sağlıcakla ilerlesin bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…