Demek ki hepimizde bi geri donmemeyi dusunme olmusSelam kızlaaarr
Geçen gece grup kapandı zannettim ilk başta bir üzüldüm nasıl.. eşime dedim eyvah bizim grubu kapattılar nasıl ne oldu falan dedi kendisini sürekli darladığım için siteden az biraz haberdar
sonra onun telefondan baktım dedim yok tamam grup duruyor beni banlamışlar dhdhhdhyine kimin tavuğuna kışt dedin acaba diyor çok epik bir an yaşandı
Sonra içerik sildiğimizdenmiş falan filan sizin mesajları sonradan gördüm koptum
Kocam bey de şimdi sapıkta çoktur ama diyor. Ya kocam sapık olsam memintolu tombiktolu ablaların başlıklarına giderim nisan anaları grubuna neden geleyim en fazla kıçım ağrıyor ve doğumda altımıza yaparsak muhabbeti dhdhshshd.
Bu arada normalde daha hayatta girmezdim bu siteye ama sizi özledim ve merak ettim siz de baya merak etmişsinizNisan anası olmak bunu gerektirir aşırı rahatlık sizi seviyorum
Demek ki hepimizde bi geri donmemeyi dusunme olmus
Evet ya fiyatlar maalesef çok uçtu2800 lirayla en pahalı olması dışında sorun yok
Jdjdjajd aay evet . ben o gun uyudum sabah bi kalktim ceza meza diyoKafamda şey çalıyor bir daha daa tövbe aramam dhshsh
Maalesef kuzum bu site yönetimi bi ukala nedense. Cevapları üst pencereden veriyorlar hep. O nedenle kafana takma fazla dobarlanda gelMerhaba kızlar.. Nasilsiniz? Umarım iyisinizdir doguran sıkıntılı günler geciren yoktur?Rabbim bebislerinizi ve sizi korusun.
Ben o banı attiklari gun bir arkadasimizin neden banlandilar sorusuna verilen sacma sapan cevaplardan sonra çok uzak hissettim siteye karşı... Özellikle sanki biz yapmisiz gibi bir algi olusturmus cevabi ve ustelik onlarada iyi gelir bu ara vermek diye kendi bencil egoist sekilde cevaplamislar sonuna da gulucuk koymuslar..
Burda hamile kaldigimdan beri Nisan Anneleri ve Mart Anneleri harıç baska konu basliklarina bile girmeyen biriyim bakmadim bile. Herneyse cok sinirliyim hala..
Banliyken beni hatirlayan hatirlamayan herkesi cok cok opuyorum
ya umarim benim esimde boyle kendi gorebilir bana yapilanlari gercekten burda ustten anlattim ama cok daha ici var evlenmeden once yaptiklari dedikleri var goremiycegi seyler degil yani. bende hepinizin dedigi gibi daha umursamaz davranmaya calisicam burada oldugu surecte de normal olucam bakalim esim duzelirse duzelir, ben yuzune vurmazsam sizler gibi daha yapici davranirsam at gozluklerini cikarir belki son sansi artikBak mesela ben kv ile tartismistim iletişimi kesmistim, geçenlerde yan yana gelmek zorunda kaldık ve ben haklı olduğum halde tripli davranmadm ve eşim bunun farkındaydı, ama eğer ben annen bana şöyle davrandı boyle davrandı deseydim savunmaya geçecekti istemsiz.
Ahahhaha yalnız tepkiler çok iyiJdjdjajd aay evet . ben o gun uyudum sabah bi kalktim ceza meza diyokocam diyo ki naptin yine sanki illegal duzenin basinda ben varim
hic ona acmadim bu konuyu zaten tamamen kendi icimde dusunmeye basladim artikBu arada K kzeyno şahsen boşanma lafının sakız gibi ağza alınması taraftarı hiç olmadım hatta tasvip de etmem. Sürekli bunu demek bana saçma geliyor. Kavgalarda bilmem nede. Bizim ilk zamanlarımızda eşim defalarca bana bunu dedi. Defalarca. Bende artık öfff hadi he he diyordum. İnanılırlığını yitirdi. Ben bir kez dedim. Dilekçe yazıldı avukat tutuldu. Adliyeye mahkemeye giderken eşim vazgeçti. Birdaha da almam ağzıma. Maalesef en büyük yanlışlardan birisi de bu. Bunu düşünüp taşınacaksan ve kararlı olacaksan söyle ve uygula oldumu kuzum. Sürekli insanları bişeylerle tehdit edilmesi şahsen benim sevdiğim bişi değil. Nacizane tavsiye edeyim
Kuran-ı Kerim’de Allah’ın özellikle vurguladığı şeylerden birisidir anneye babaya of bile demeyeceksin.Simdi benzerini bende yaşadım ama benim kv böyle sosyetik değil, alışveriş falan hiç işi olmaz benimkiler cimridir. Kp yapicam dediği tarihte yapmadı bebek alisverisini ben baya baya gorusmeme kararı aldım ama torununu görmesin, lohusaligimda gelmesinler falan demedm çünkü benimle munakasalari ayrı, torun ayrı. Eşimde bana hak verdi zaten ama sözlerini tuttular o yüzden bizde problem yok.
Sana gelince kuzum şimdi kocanın ailesi sonuçta buyutmusler, anne baba atsan atilmaz satsan satilmaz, ailesi böyle yaptığı için kendisini eksik hissediyordur senin ailen her şeyi yapmış çünkü, kocan da sana kendini daha çok ezdirmemek için bu cümleleri kurmuş olabilir, kocamla oturup düzgün şekilde konuş, onların yapmadiklari veya tavırları yüzünden onun ailesine gidip bosanicam deme çünkü anlayıp uzuleceklerini ve geri adım alacaklarını hiç sanmıyorum. Sen kocanla konuş beni anlamani istiyorum de, senin yanında olduğunu ve ailesinin yanlış yaptığını kabul etsin ama sende suclayici tavirda konuşma çünkü kocan aslında gerçekleri görüyor ama yediremiyor kendine. Sen ailesine mesafeli olacağını dile getir ama bırak torunu sokma araya, kocan ailesini değiştiremez ki adam napsin. He ailesine tavır almalı yaptığı yanlışı yüzlerine vurmalı. Hep derim, gelin eğer eşinin ailesiyle sorun yaşıyorsa bu kocanın eksikligidir. Her şeyin farkında olup sana destek olmalı, ama ailesi yardım etmiyor diye de ailesini bi kalemde silemez. Ben anneme yasadigimiz sorunları anlattigimda, anne o.pu bile olsa sırtında taşımak zorundasın derdi. Dinimizde böyleymiş herhalde.
Bıktım şu erkek tarafının oğullarını ya da abilerini sömürmesinden. Gerçekten de kız tarafı hep daha fedakar. Aman ağzımızın tadı kaçmasın, aman evliliğimiz yürüsün, aman sorun çıkmasın, neyse diyen hep biz.K kzeyno valla canım senin kv bende de tam 3 tane görümce var kaynanamın ağzı var dili yok sessiz yaşlı kadın ama görümcelerim resmen evlendiğim günden beri evimin içindeler herşeye yorum yaparlar sürekli para isterler ve eşim kardeşlerine çok ama çok düşkün .. salak gibi bekarken ben bu düşkünlüğü iyi bir şey sanıyordum gel gör ki evimizin huzuru kaçınca kavgalar çoğalınca anladım Allah'tan pandemi oldu da uzaklaştık zırt pırt gelemediler araya mesafe girdi bu arada bende eşimi bir dünya borca soktum kısacası kardeşlerine yapacak gücü kalmadı onlarda her dakika yapışmayı bıraktılar fırsat bulsalar eminim çökerler tepesine her gün yeni bir icat buluyorum kıt kanaat geçiniyoruz zaten diyorum ben böyle bir çözüm buldum arayıp konuşsunlar artık o çok umrumda değil her günde konuşsa takılmıyorum ama bir gram hayırları yoksa bende bi gram onlar için harcatmam
Sen kendi duruşundan mesulsün kuzum. Dik ve vakarlı dur. Olması gerektiği gibi davran gerisi olur gider. Şimdi geç kv bebeğine odaklan. Oldumu. Bir sıkıntı çıkınca onu kucağına alacağım günü düşün. Bak lohusalık nasıl geçcek bilmiyoruz kendini çok yıpratma. Herşey olacağına varacak zaten önemli olan bu süreçte senin yıpranmaman bencil ol birazhic ona acmadim bu konuyu zaten tamamen kendi icimde dusunmeye basladim artikbende asla taraftari degilim kesin degilse insan bosanma, ayrilik bunlar konusulmamali bence yipratir daha fazla ama benim esimde aynisini yapti bir cok kez bu arada hatta turkiyede evliligimiz o yuzden avukatlarimiza vekalet vermeye kadar getirdi konuyu ama
siniri gecince hep kapatti konuyu olmamis gibi davrandi.
Biz bakmak zorunda değiliz tabii ki, eğer hakediyorlarsa bizim istediğimiz şekilde kendi irademizle yardimci olabiliriz ama bu zorunluluk degil. Ben gorumcemin yüzüne de söyledim ben bakmakla yükümlü değilim sen varsın abin var, he zorunluluk olur kimse kalmaz tabi ederim çünkü kv geldi bana yardıma, insanlikla alakalı birazda işte.@gamsug
Kuran-ı Kerim’de Allah’ın özellikle vurguladığı şeylerden birisidir anneye babaya of bile demeyeceksin.
şimdi durumu değerlendirirken Kuran-ı Kerim’in işine gelen kısımlarını sırf zulüm etmek için kullananlar da var. Ayrıca eşim annesine babasına bakma zorunluluğu var ama kadın olarak öyle bir zorunluluğum yok. Beni zorlayamaz. Bunlar pek söylenmez, kadın hakları pek söylenmez ama çok hakkımız var. Tabi bunların da ölçüsü var. Eşine karşı sorumlulukların da var, eşinin de sana karşı var.
Bu neyse diyen taraf niye biziz biliyormusun çünkü ne yazık ki kadın bosaninca dul oluyor kız tarafi da bunun olmasını istemiyor . Acı ama gerçek.Bıktım şu erkek tarafının oğullarını ya da abilerini sömürmesinden. Gerçekten de kız tarafı hep daha fedakar. Aman ağzımızın tadı kaçmasın, aman evliliğimiz yürüsün, aman sorun çıkmasın, neyse diyen hep biz.
Ben de çok çektim bu para mevzundan hala çekiyorum. Normalde ben de çalışıyorum ama artık eşime ödetmeye başladım çocukla ilgili şeyleri, ben ödeyince anlamıyordu giden parayı tabi. Şimdi şimdi bakıyorum şu pahalı böyle yapalım, bunu böyle yapalım ki para gitmesin diyen o.
Biz bakmak zorunda değiliz tabii ki, eğer hakediyorlarsa bizim istediğimiz şekilde kendi irademizle yardimci olabiliriz ama bu zorunluluk degil. Ben gorumcemin yüzüne de söyledim ben bakmakla yükümlü değilim sen varsın abin var, he zorunluluk olur kimse kalmaz tabi ederim çünkü kv geldi bana yardıma, insanlikla alakalı birazda işte.
Helloooooo
Im back arkadaslar dogurmadann nsndjdjf
, ama inanir misiniz bu esnada bu sitenin yonetimine ulasmak icin baya cabaladim cunkuuu 3 kisinin cezasini cektigi fakat her grupta ayni muhabbetler ve cok dahaaa fazlasi donerken her sey okay neden bize patladi merak ettimmm ama muhattap bulamadim kesin buna da beni yollarlar burdan ama sinirlerim bozuldu yalan yok guldum ne alaka ya diye sjdndj
Bi de kimseye ben banlandim bu niye banlanmadi diye degil de mantikli bakinca hepimiz bi yerde gobusumuzu vs paylaştik. Hadi yuzumuz diyelim. Subat mart annelerinde de gordum yuzlerini onunda gectimm zaten grupta paylaş sil yaptik o gece ama sadece 3 kisi degildik yapan
Sistemde bir acik var gibi bence bu rastgele ceza isine bi update gelmedi lazim cunku naaaalakaaa skndjdjdjf
Neyse geldik iste ama bi an liyakatin dedigi gibi bu ne abi ya geri donmesem de olur her seye banlancaksak falan diye de dusunmedim desem yalan olur
Yeni gobek checklerimi artik kendime mi saklarim girer baska gruplara da atar miyim her yerde her sekilde paylasir miyim hakkiyla bye der miyim buralara
tamameen sitenin huyuma gidisine bagli
Bu 4 gunluk surecte ben sizi okudum , hayatima gayet normal devam ettim yani bedenen ve beyinen sjdjsjdndjfjjf bende bi degisiklik yok her sey yolunda merak etmen guzum , umarimm bebisi gelenler bebislerine sarilir en kisa sürede kavuşur, herkes kendini iyi hisseder , bekleyenlerinde zamanlica saglikla kavusma zamani gelir
Yani durum budur , hadi bakalim eee
nerede kalmistikkk daha cocuk doguracaz yaa , bi daha aramiza girmeye calisan olursa fight cikar alooooo sjdjfjfjjf
Selam kızlaaarr
Geçen gece grup kapandı zannettim ilk başta bir üzüldüm nasıl.. eşime dedim eyvah bizim grubu kapattılar nasıl ne oldu falan dedi kendisini sürekli darladığım için siteden az biraz haberdar
sonra onun telefondan baktım dedim yok tamam grup duruyor beni banlamışlar dhdhhdhyine kimin tavuğuna kışt dedin acaba diyor çok epik bir an yaşandı
Sonra içerik sildiğimizdenmiş falan filan sizin mesajları sonradan gördüm koptum
Kocam bey de şimdi sapıkta çoktur ama diyor. Ya kocam sapık olsam memintolu tombiktolu ablaların başlıklarına giderim nisan anaları grubuna neden geleyim en fazla kıçım ağrıyor ve doğumda altımıza yaparsak muhabbeti dhdhshshd.
Bu arada normalde daha hayatta girmezdim bu siteye ama sizi özledim ve merak ettim siz de baya merak etmişsinizNisan anası olmak bunu gerektirir aşırı rahatlık sizi seviyorum
Ay hoşgeldiniz minnoşlar, çok özlendiniz
Aynen böyle biliyor musun ev aldık annem bütün birikimini bize borç verdi ve yavaş yavaş ödüyoruz ki annem canın sağolsun kızım vermesen de olur dese de o onun birikimi asla kabul etmem.. tabiri caizse görümcelerimde 5 lira için bile ararlar sen ver biz vercez derler sonra da üstüne su iç eşimde istemez vermezse vermesin der benim zoruma gidiyor.. bu devirde aile kurmak kolay mı 2.cocugumuz olacak ben daha dikkatli davransın diye çok çabaladım baktım olmuyor en iyisi borca sokmak gırtlağımıza kadar borçtayız mutluyumBu neyse diyen taraf niye biziz biliyormusun çünkü ne yazık ki kadın bosaninca dul oluyor kız tarafi da bunun olmasını istemiyor . Acı ama gerçek.
Zaten okurken de biraz uydurmasyon gelmişti banaBence alakası yok ben göremiyorum ama bebiş doneli oldu baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?