2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Demek ki hepimizde bi geri donmemeyi dusunme olmus

Bu arada K kzeyno şahsen boşanma lafının sakız gibi ağza alınması taraftarı hiç olmadım hatta tasvip de etmem. Sürekli bunu demek bana saçma geliyor. Kavgalarda bilmem nede. Bizim ilk zamanlarımızda eşim defalarca bana bunu dedi. Defalarca. Bende artık öfff hadi he he diyordum. İnanılırlığını yitirdi. Ben bir kez dedim. Dilekçe yazıldı avukat tutuldu. Adliyeye mahkemeye giderken eşim vazgeçti. Birdaha da almam ağzıma. Maalesef en büyük yanlışlardan birisi de bu. Bunu düşünüp taşınacaksan ve kararlı olacaksan söyle ve uygula oldumu kuzum. Sürekli insanları bişeylerle tehdit edilmesi şahsen benim sevdiğim bişi değil. Nacizane tavsiye edeyim

Maalesef kuzum bu site yönetimi bi ukala nedense. Cevapları üst pencereden veriyorlar hep. O nedenle kafana takma fazla dobarlanda gel

ya umarim benim esimde boyle kendi gorebilir bana yapilanlari gercekten burda ustten anlattim ama cok daha ici var evlenmeden once yaptiklari dedikleri var goremiycegi seyler degil yani. bende hepinizin dedigi gibi daha umursamaz davranmaya calisicam burada oldugu surecte de normal olucam bakalim esim duzelirse duzelir, ben yuzune vurmazsam sizler gibi daha yapici davranirsam at gozluklerini cikarir belki son sansi artik

Jdjdjajd aay evet . ben o gun uyudum sabah bi kalktim ceza meza diyo kocam diyo ki naptin yine sanki illegal duzenin basinda ben varim
Ahahhaha yalnız tepkiler çok iyi
İllegal kişilikleriz bundan sonra kocalar ayağını denk alsın

hic ona acmadim bu konuyu zaten tamamen kendi icimde dusunmeye basladim artik bende asla taraftari degilim kesin degilse insan bosanma, ayrilik bunlar konusulmamali bence yipratir daha fazla ama benim esimde aynisini yapti bir cok kez bu arada hatta turkiyede evliligimiz o yuzden avukatlarimiza vekalet vermeye kadar getirdi konuyu ama
siniri gecince hep kapatti konuyu olmamis gibi davrandi.

Kuran-ı Kerim’de Allah’ın özellikle vurguladığı şeylerden birisidir anneye babaya of bile demeyeceksin.

şimdi durumu değerlendirirken Kuran-ı Kerim’in işine gelen kısımlarını sırf zulüm etmek için kullananlar da var. Ayrıca eşim annesine babasına bakma zorunluluğu var ama kadın olarak öyle bir zorunluluğum yok. Beni zorlayamaz. Bunlar pek söylenmez, kadın hakları pek söylenmez ama çok hakkımız var. Tabi bunların da ölçüsü var. Eşine karşı sorumlulukların da var, eşinin de sana karşı var.

Son düzenleme:
Bıktım şu erkek tarafının oğullarını ya da abilerini sömürmesinden. Gerçekten de kız tarafı hep daha fedakar. Aman ağzımızın tadı kaçmasın, aman evliliğimiz yürüsün, aman sorun çıkmasın, neyse diyen hep biz.

Ben de çok çektim bu para mevzundan hala çekiyorum. Normalde ben de çalışıyorum ama artık eşime ödetmeye başladım çocukla ilgili şeyleri, ben ödeyince anlamıyordu giden parayı tabi. Şimdi şimdi bakıyorum şu pahalı böyle yapalım, bunu böyle yapalım ki para gitmesin diyen o.

Sen kendi duruşundan mesulsün kuzum. Dik ve vakarlı dur. Olması gerektiği gibi davran gerisi olur gider. Şimdi geç kv bebeğine odaklan. Oldumu. Bir sıkıntı çıkınca onu kucağına alacağım günü düşün. Bak lohusalık nasıl geçcek bilmiyoruz kendini çok yıpratma. Herşey olacağına varacak zaten önemli olan bu süreçte senin yıpranmaman bencil ol biraz

Biz bakmak zorunda değiliz tabii ki, eğer hakediyorlarsa bizim istediğimiz şekilde kendi irademizle yardimci olabiliriz ama bu zorunluluk degil. Ben gorumcemin yüzüne de söyledim ben bakmakla yükümlü değilim sen varsın abin var, he zorunluluk olur kimse kalmaz tabi ederim çünkü kv geldi bana yardıma, insanlikla alakalı birazda işte.

Bu neyse diyen taraf niye biziz biliyormusun çünkü ne yazık ki kadın bosaninca dul oluyor kız tarafi da bunun olmasını istemiyor . Acı ama gerçek.

merhamet herkeste olmuyor işte ne güzel bakmışsın bakıyorsun maşaAllah

Ay hoşgeldiniz minnoşlar, çok özlendiniz

Bu neyse diyen taraf niye biziz biliyormusun çünkü ne yazık ki kadın bosaninca dul oluyor kız tarafi da bunun olmasını istemiyor . Acı ama gerçek.
Aynen böyle biliyor musun ev aldık annem bütün birikimini bize borç verdi ve yavaş yavaş ödüyoruz ki annem canın sağolsun kızım vermesen de olur dese de o onun birikimi asla kabul etmem.. tabiri caizse görümcelerimde 5 lira için bile ararlar sen ver biz vercez derler sonra da üstüne su iç eşimde istemez vermezse vermesin der benim zoruma gidiyor.. bu devirde aile kurmak kolay mı 2.cocugumuz olacak ben daha dikkatli davransın diye çok çabaladım baktım olmuyor en iyisi borca sokmak gırtlağımıza kadar borçtayız mutluyum zaten verecek parası olmayınca onlarda eskisi gibi aramaz oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…