Bu bi aydır günde iki üç defa adet olacakmısım gibi ağrı oluyor sürekli olmadığı için çokta umursamadım kanama su yok bebek hareketleri iyi düzenli olmadığı sürece sorun olmaz diyorlarMerhaba kızlar 6+2 yim bu gece inanılmaz adet sancısı gibi şiddetli bi ağrı çektim. Herhangi bir kanama yok çok şükür ama çok korktum.. Sizde de var mı böyle durumlar
Ay Allah razı olsun hepımıze ınsallahRabbim sana öyle bi güç kuvvet versin ki şu gibi doğumun olsun bunu söyle Allah yanımızda olsun
Anladım. Yine de bu dediklerin için rapor falan isteyebilirler bence. Raporun varsa dene istersen şansını madem doktor çok iyi neden para veresin yaniIstegime göre değil bende anksiyete panik atak var 1 yil ilac kullandim ,çocuğa zarar gelebilir normal doğum yaparsam bebek strese girebilir,
Hoşbulduk canımm. Şükür bi sıkıntı yok sizler de iyisiniz uzaktan takip edebildiğim kadarıyla inşallah
Başlarda olan sancıyla sonlarda olan artık çok farklı şeylere işaret ediyo. Hepimizin yavaştan sancıları kasılmaları başladı sayılır ama seninki gibi başlarda da oldu nerdeyse herkesin. 4-5 aya kadar ara ara adet sancısı gibi kasıklarına ağrı girmesi normal rahim genişliyor demek çünkü. Kanaman yoksa, ağrı dinlenmekle geçiyosa sorun yoktur inşallahMerhaba kızlar 6+2 yim bu gece inanılmaz adet sancısı gibi şiddetli bi ağrı çektim. Herhangi bir kanama yok çok şükür ama çok korktum.. Sizde de var mı böyle durumlar
Hoşgeldin kız
Bence kvne öyle bişey yazma çünkü üzülüp kendini değişcek biri gibi gelmedi bana eşinede annesini bence çok kötüleme kendi görmesini sağla kendindesin benim annem niye böyle çünkü erkekler değişik biri annesine bişey diyinfe savunmaya geçiyorlar örnek vereyim mesela eşim kendi annesine dedikoduyu sever yapr biraz var onda der bi konu olmuştu dedim annende herşeyi herkese anlatıyor gülerek birde aniden sabunmaya geçti benim dedikoducu mu diye meyse kv geldiğinde yüzüne karşı şakayla karışık laflar sok mesela kahvaltı hazırladın otelimizin kahvaltısı hazır felan de anneannesinin aldığı şeyleri giydir anneannesi ne güzel şeyler almış tarzında lflarınla incit onu eşinlede bu yüzden aranı bozma ona da güzel bir şekilde üzüldüğünü anlatherkese gunaydin, ben size bi kv sorunu danisicam cunku artik kendim isin icinden cikamiyorum, anneme yansitmak istemiyorum birbirimize uzagiz farkli bir ulkedeyim cok uzuluyor ben uzuldugumde. kayinvalidem gercekten pisligin teki hani boyle canim kizim modunda yaklasan pisliklerden sorsaniz beni cok sever hatta annemi de kandirmis boyle ben annemi uyarmama ragmen annemle birlikte vize aldilar (annem olmasa yaninda o alamazdi eminim o yuzden istememistim benim annem zaten amerikada ve italyada okumus ve bir suru vizesi var) hamileligimin basindan beri en az 2 haftada bir esimle kv yuzunden tartisiyorum surekli aglayarak geciyor hamileligim bebegime cok uzuluyorum yani boyle pislik insanlar yuzunden onu da uzuyorum diye. kv basinda hamile kaldigimi ogrenince aglamakli oldu filan, sonra erkek oldugunu ogrendi ben kiz istiyodum diye agladi ilk aylardan beri asla durmadan boyle seyler yapiyor. simdiye kadar her seye benim ailem destek oldu uzaktan yakindan teyzemin kaynanasi bile kalkip bir suru kiyafet almis ki kadinin kendi torunu da var, onun disinda teyzem annem kirada oturan calisan kadinlar ama bebegin her seyini onlar aldi resmen. gecen ay da bizim biraz paraya ihtiyacimiz vardi tabii ki yine benim ailem yardimci oldu sonra ufak bir miktar daha gerekti araba icin esim ailesinden istedi annesi neden onun ailesi eksik yolladi onu da yollasaymis ya filan dedisonra esimin anneannesi bebek icin bi para biriktirmis onu yolladi kendi cebinden vermemek icin bir de kesintisini bile bizden kesti bende bu olayin ustune artik patladim esime yeter dedim istemiyorum dedim. bu arada durumu olmasa anlarim simdi buraya gelicek diye her gun esime canta, mont, kahve makinasi filan atip orda ne kadar ordan alicam su kadarla mi gelsem yeter filan diyor tamamen alisverisinin derdinde, bugunde hatta yine bir sey atmis sormus ve esimde hic bir tepki vermemis telefonuna normalde bakmam sansa gordum cok sinirlendim ve kavga ettik baya bagirdi bana. esimde basinda biz hepsinden uzaktayiz zaten ben hep senin yanindayim modundaydi simdi bana diyor ki seni ilgilendirmez annemle konusmam filan (gunde 10 kere ariyor en az annesi sabah aksam gece saat ayirmadan 20 kere de yaziyodur) asla bir tepki vermiyor annesine asla. simdi esim inatla doguma gelmesini istiyor, basinda kirilmasin sonucta esimin de ilk cocugu diye kabul ettim ama torununa bir corap bile almamisken hala alisveris derdinde olmasi beni delirtiyor. bana lutfen bi akil verin yazsam mi kv'ye siz boyle devam ederseniz biz bosanicaz diye cunku gercekten dayanamiyorum ve yurutemiyorum artik tahammulumun bittigi noktadayim ve gelmesini asla istemiyorum ama esim benim annem gelecegi icin onunda gelmesini isteyip kabul etmiycek kesinlikle ne yapicam bilmiyorum.
Devlet direk sezeryan yapacak mı ki? Genelde normal dogumu zorluyorlar cünkü annede veya bebekte bir sıkıntı çıktığında sezeryana geçiliyor.Diyorum ki sjsjsj düz sezeryana 11 bin TL vermektense sırf özel doktora gittiğim için, parasız devlet doktoruna gidip spinalli sezeryan istiyorum deyip sadece spinal ücretini mi ödesem napsam sjsjs
Ben gidince bi doktorumla konuşayım kafam allak bullak olduDevlet direk sezeryan yapacak mı ki? Genelde normal dogumu zorluyorlar cünkü annede veya bebekte bir sıkıntı çıktığında sezeryana geçiliyor.
Hatta özellerin çoğunda bile epidural sezeryan ücretine dahil oluyor ama spinalde ekstra ücret alınıyor.
Benimde oldu anlamadım sen aydınlan bizide aydınlatBen gidince bi doktorumla konuşayım kafam allak bullak oldu
Sen doktorla konuşmadan kafana göre ya da bizim söylediklerimize göre plan program yapma bence de, çünkü parasıyla değil mi kardaş sağlık sektöründe çok geçerli bir argüman olmuyor. Her hastanenin prosedürü işleyişi farklı, sen devlete doğuruyorum diye gidersin benim anksiyetem var dersin, bezmiş birine denk gelirsen he heee der geçer ama işini severek yapan birine denk gelirsen bambaşka bir tecrübe olur. Biraz şans işi anladığım kadarıyla devlette doğum, pek idare etmeye yönelik olmuyor kimse ama her yer böyle değildir tabi. Büyük şehirlerde biraz daha korkunçlu.Ben gidince bi doktorumla konuşayım kafam allak bullak oldu
Doğumum yarın olacakmis canim. İzinli olarak eve geldimX xDerinMavix Canım doğumun oldu mu? Umarım iyisindir? Müsait olunca bizi bilgilendirmeni sabırsızlıkla bekliyor olacağız
Sagol kuzum
AyyyyDoğumum yarın olacakmis canim. İzinli olarak eve geldim
Hosbulduk kuzummHoşgeldin kız
Heheh evet benim değişen bişey olmadıHosbulduk kuzummyoneticilere soru soran baba yigit sendin demi
Böyle böyle cumaya kadar sürse aslında ne iyi olur. Haberdar et bizi deDoğumum yarın olacakmis canim. İzinli olarak eve geldim
Olsun bu babayigit davranisin icin seni tebrik ediyorumHeheh evet benim değişen bişey olmadı
Her zaman her yerde yaparız ayolOlsun bu babayigit davranisin icin seni tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?