2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar 6+2 yim bu gece inanılmaz adet sancısı gibi şiddetli bi ağrı çektim. Herhangi bir kanama yok çok şükür ama çok korktum.. Sizde de var mı böyle durumlar
Bu bi aydır günde iki üç defa adet olacakmısım gibi ağrı oluyor sürekli olmadığı için çokta umursamadım kanama su yok bebek hareketleri iyi düzenli olmadığı sürece sorun olmaz diyorlar

Istegime göre değil bende anksiyete panik atak var 1 yil ilac kullandim ,çocuğa zarar gelebilir normal doğum yaparsam bebek strese girebilir,
Anladım. Yine de bu dediklerin için rapor falan isteyebilirler bence. Raporun varsa dene istersen şansını madem doktor çok iyi neden para veresin yani

Merhaba kızlar 6+2 yim bu gece inanılmaz adet sancısı gibi şiddetli bi ağrı çektim. Herhangi bir kanama yok çok şükür ama çok korktum.. Sizde de var mı böyle durumlar
Başlarda olan sancıyla sonlarda olan artık çok farklı şeylere işaret ediyo. Hepimizin yavaştan sancıları kasılmaları başladı sayılır ama seninki gibi başlarda da oldu nerdeyse herkesin. 4-5 aya kadar ara ara adet sancısı gibi kasıklarına ağrı girmesi normal rahim genişliyor demek çünkü. Kanaman yoksa, ağrı dinlenmekle geçiyosa sorun yoktur inşallah

Bence kvne öyle bişey yazma çünkü üzülüp kendini değişcek biri gibi gelmedi bana eşinede annesini bence çok kötüleme kendi görmesini sağla kendindesin benim annem niye böyle çünkü erkekler değişik biri annesine bişey diyinfe savunmaya geçiyorlar örnek vereyim mesela eşim kendi annesine dedikoduyu sever yapr biraz var onda der bi konu olmuştu dedim annende herşeyi herkese anlatıyor gülerek birde aniden sabunmaya geçti benim dedikoducu mu diye meyse kv geldiğinde yüzüne karşı şakayla karışık laflar sok mesela kahvaltı hazırladın otelimizin kahvaltısı hazır felan de anneannesinin aldığı şeyleri giydir anneannesi ne güzel şeyler almış tarzında lflarınla incit onu eşinlede bu yüzden aranı bozma ona da güzel bir şekilde üzüldüğünü anlat

Diyorum ki sjsjsj düz sezeryana 11 bin TL vermektense sırf özel doktora gittiğim için, parasız devlet doktoruna gidip spinalli sezeryan istiyorum deyip sadece spinal ücretini mi ödesem napsam sjsjs
Devlet direk sezeryan yapacak mı ki? Genelde normal dogumu zorluyorlar cünkü annede veya bebekte bir sıkıntı çıktığında sezeryana geçiliyor.
Hatta özellerin çoğunda bile epidural sezeryan ücretine dahil oluyor ama spinalde ekstra ücret alınıyor.

Ben gidince bi doktorumla konuşayım kafam allak bullak oldu

Ben gidince bi doktorumla konuşayım kafam allak bullak oldu
Sen doktorla konuşmadan kafana göre ya da bizim söylediklerimize göre plan program yapma bence de, çünkü parasıyla değil mi kardaş sağlık sektöründe çok geçerli bir argüman olmuyor. Her hastanenin prosedürü işleyişi farklı, sen devlete doğuruyorum diye gidersin benim anksiyetem var dersin, bezmiş birine denk gelirsen he heee der geçer ama işini severek yapan birine denk gelirsen bambaşka bir tecrübe olur. Biraz şans işi anladığım kadarıyla devlette doğum, pek idare etmeye yönelik olmuyor kimse ama her yer böyle değildir tabi. Büyük şehirlerde biraz daha korkunçlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…