Aminnn canim.benimBen de iyiyim. HEpimiz ağırlaştık artık her ileri hafta olanlar daha da katlanıyor tabi haklısın kolay değil. Az daha sabır çok az kaldı. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız bebişlerimizi.
Yarım saat arayla iki kere vurdu adet ağrısı gibiydi biraz belimden kasıklarıma doğru ama ah uh ettirdi biraz sonra uyudum geçti bana yavaştan yol gözüktü sanırsamaaa şimdi nasılsın?
Yaşadığın stresi anlıyorum, hepimiz az cok bu süreçte daha cok onlarla yüzleştik bence. Benim tavsiyem hıc mesaj atıp onunla o diolaga girmemen olur cunku bu sefer aranızdaki iletişim basitleşecek. Ben olsam iletişimi minimuma indirir, araya ciddi bir mesafe koyardım davranıs ve iletişim olarak. Takmamaya, umursamamaya calıs zaten az zamanımız kaldı kendinden daha degerlisi yok, kendine odaklan bu son birkaç haftayı güzel, sakin geçir boşvercok tesekkur ederim hepinize biraz da olsa gecti sinirim, dediginiz gibi belki bende fazla biriktim artik en kucuk seyde patliyorumbir sey almamasi degil de tek derdinin kendi alisverisi olmasi beni cileden cikariyor, bir kere demedi cocuk nasil iyi mi sen nasilsin diye bile sadece canta, mutfak esyasi fiyati sormaya ariyor yani evimi otel gibi kullanip alisveris yapmak derdi cocukla hic bir alakasi yok neyse ki kendi annem burada olucak o benden uzak tutar en azindan bende gormemeye calisirim biraz esiminde hakki cunku ona da diyemiyorum ki annen gelmesin
Hiç duymadım, tehlikeli bir durum mu ki?Merhaba kızlar.37 haftadayim ve 2 tane plesantam varmış böyle birşey duyan var mı aranızda
suan tam dediginiz gibi iletisimim minimumda, mesafemi de koydum uzakta oldugu icin ama gelince 1 ay ayni evin icinde nasil tahammul edicem bakalimYaşadığın stresi anlıyorum, hepimiz az cok bu süreçte daha cok onlarla yüzleştik bence. Benim tavsiyem hıc mesaj atıp onunla o diolaga girmemen olur cunku bu sefer aranızdaki iletişim basitleşecek. Ben olsam iletişimi minimuma indirir, araya ciddi bir mesafe koyardım davranıs ve iletişim olarak. Takmamaya, umursamamaya calıs zaten az zamanımız kaldı kendinden daha degerlisi yok, kendine odaklan bu son birkaç haftayı güzel, sakin geçir boşver
Bence alakası yok ben göremiyorum ama bebiş doneli oldu bayaKızlar benim bebiş sürecin en başından beri ters duruşlu, 35+3 olduk durum hala değişmedi. Arada kendim de duruşunu merak ediyorum ve internette karnınıza yukardan baktığınızda göbek deliğini görmüyorsanız bebek halen terstir, eğer göbek deliğinizi görebiliyorsanız dönmüştür diye bir yazı okudum. Acaba sizde de öyle mi?
Şimdiye kadar anlaşılmadı mı nerdeyse doğum zamanınız gelmiş detaylıda vs?Merhaba kızlar.37 haftadayim ve 2 tane plesantam varmış böyle birşey duyan var mı aranızda
Ah canım birde hamileyken yaşadıkların çok üzücü gerçekten. İnsanlar nelere mal oluyorlar hakkına giriyor resmen. Burada nacizhane seni eleştireceğim tek nokta eşinle ANNESİ hakkında tartışıp eşine annesini kötülemen olur. Çünkü daha öncede söylemiştim sonuçta anneleri ve senden sürekli şikayet duymaları onları iyice anneci yapıyor. Yapmayacakları varsa da bi düşkün oluyorlar ve katiyen senin ne yaşadığını anlamayacak kıvama geliyorlar. Burada senin şunu ölçüp tartmam lazım. Ben boşanmak istiyor muyum? Annesi ben söylensem de değişecek mi? Değişmeyecekse söylenmem işe yarıyor mu? Yani olay şu insanlar çeşit çeşit bir olayda bakarsın karşı tarafın kumaşı ne malı ne ürünü ne. Bu hayatımızda olmak zorunda mı değil mi? Ki eşinin annesi hayatınızda olmak durumunda eşine bağlarını kes diyemezsin. Durum buysa çözüm odaklı gitmek en güzeli. Değişmeyeceğini bile bile kendini yıpratman çok gereksiz. Durumu kabul edip kendi bakış açını değiştirmen gerek. Sürekli kavga ederek bir yere varamamışsınız belli. Madem mal (kv) bu ürün bu ona göre kullanmak akıl sağlığı açısından daha verimli oluyor. Onu yapmadı bunu yapmadı şunu yaptı kısımlarına takılıp kalırsan hayatını “KENDİNE” zindan edersin. Eşine diyorsun ki ananı şöyle de bunu yap şunu yap bu maalesef erkeklerin doğasına aykırı. Annesi sonuçta. Yolunu çizerken buna göre çiz derim. Çocuğuna yazık. Birazsa kendimiz yapıyoruz inanki. Şimdi psikologa gitsen sana diyeceği şey de bu kendini değiştir diyecek. Aynı sıkıntıları bir arkadaşım yaşıyor ve defalarca dedim;herkese gunaydin, ben size bi kv sorunu danisicam cunku artik kendim isin icinden cikamiyorum, anneme yansitmak istemiyorum birbirimize uzagiz farkli bir ulkedeyim cok uzuluyor ben uzuldugumde. kayinvalidem gercekten pisligin teki hani boyle canim kizim modunda yaklasan pisliklerden sorsaniz beni cok sever hatta annemi de kandirmis boyle ben annemi uyarmama ragmen annemle birlikte vize aldilar (annem olmasa yaninda o alamazdi eminim o yuzden istememistim benim annem zaten amerikada ve italyada okumus ve bir suru vizesi var) hamileligimin basindan beri en az 2 haftada bir esimle kv yuzunden tartisiyorum surekli aglayarak geciyor hamileligim bebegime cok uzuluyorum yani boyle pislik insanlar yuzunden onu da uzuyorum diye. kv basinda hamile kaldigimi ogrenince aglamakli oldu filan, sonra erkek oldugunu ogrendi ben kiz istiyodum diye agladi ilk aylardan beri asla durmadan boyle seyler yapiyor. simdiye kadar her seye benim ailem destek oldu uzaktan yakindan teyzemin kaynanasi bile kalkip bir suru kiyafet almis ki kadinin kendi torunu da var, onun disinda teyzem annem kirada oturan calisan kadinlar ama bebegin her seyini onlar aldi resmen. gecen ay da bizim biraz paraya ihtiyacimiz vardi tabii ki yine benim ailem yardimci oldu sonra ufak bir miktar daha gerekti araba icin esim ailesinden istedi annesi neden onun ailesi eksik yolladi onu da yollasaymis ya filan dedisonra esimin anneannesi bebek icin bi para biriktirmis onu yolladi kendi cebinden vermemek icin bir de kesintisini bile bizden kesti bende bu olayin ustune artik patladim esime yeter dedim istemiyorum dedim. bu arada durumu olmasa anlarim simdi buraya gelicek diye her gun esime canta, mont, kahve makinasi filan atip orda ne kadar ordan alicam su kadarla mi gelsem yeter filan diyor tamamen alisverisinin derdinde, bugunde hatta yine bir sey atmis sormus ve esimde hic bir tepki vermemis telefonuna normalde bakmam sansa gordum cok sinirlendim ve kavga ettik baya bagirdi bana. esimde basinda biz hepsinden uzaktayiz zaten ben hep senin yanindayim modundaydi simdi bana diyor ki seni ilgilendirmez annemle konusmam filan (gunde 10 kere ariyor en az annesi sabah aksam gece saat ayirmadan 20 kere de yaziyodur) asla bir tepki vermiyor annesine asla. simdi esim inatla doguma gelmesini istiyor, basinda kirilmasin sonucta esimin de ilk cocugu diye kabul ettim ama torununa bir corap bile almamisken hala alisveris derdinde olmasi beni delirtiyor. bana lutfen bi akil verin yazsam mi kv'ye siz boyle devam ederseniz biz bosanicaz diye cunku gercekten dayanamiyorum ve yurutemiyorum artik tahammulumun bittigi noktadayim ve gelmesini asla istemiyorum ama esim benim annem gelecegi icin onunda gelmesini isteyip kabul etmiycek kesinlikle ne yapicam bilmiyorum.
cok guzel yazmissiniz cok tesekkur ederim oncelikleAh canım birde hamileyken yaşadıkların çok üzücü gerçekten. İnsanlar nelere mal oluyorlar hakkına giriyor resmen. Burada nacizhane seni eleştireceğim tek nokta eşinle ANNESİ hakkında tartışıp eşine annesini kötülemen olur. Çünkü daha öncede söylemiştim sonuçta anneleri ve senden sürekli şikayet duymaları onları iyice anneci yapıyor. Yapmayacakları varsa da bi düşkün oluyorlar ve katiyen senin ne yaşadığını anlamayacak kıvama geliyorlar. Burada senin şunu ölçüp tartmam lazım. Ben boşanmak istiyor muyum? Annesi ben söylensem de değişecek mi? Değişmeyecekse söylenmem işe yarıyor mu? Yani olay şu insanlar çeşit çeşit bir olayda bakarsın karşı tarafın kumaşı ne malı ne ürünü ne. Bu hayatımızda olmak zorunda mı değil mi? Ki eşinin annesi hayatınızda olmak durumunda eşine bağlarını kes diyemezsin. Durum buysa çözüm odaklı gitmek en güzeli. Değişmeyeceğini bile bile kendini yıpratman çok gereksiz. Durumu kabul edip kendi bakış açını değiştirmen gerek. Sürekli kavga ederek bir yere varamamışsınız belli. Madem mal (kv) bu ürün bu ona göre kullanmak akıl sağlığı açısından daha verimli oluyor. Onu yapmadı bunu yapmadı şunu yaptı kısımlarına takılıp kalırsan hayatını “KENDİNE” zindan edersin. Eşine diyorsun ki ananı şöyle de bunu yap şunu yap bu maalesef erkeklerin doğasına aykırı. Annesi sonuçta. Yolunu çizerken buna göre çiz derim. Çocuğuna yazık. Birazsa kendimiz yapıyoruz inanki. Şimdi psikologa gitsen sana diyeceği şey de bu kendini değiştir diyecek. Aynı sıkıntıları bir arkadaşım yaşıyor ve defalarca dedim;
1- eşine annesini kötüleme ters teper
2- durumu eline al ve ürünü incele, değiştiremiyorsan kendini değiştir (bu evliliğin devam etmesini istiyorsan)
3- açık açık konuşabiliyorsan git uzatmadan konuş, sonuçta farkında bile olmayabilir yaptıklarının bazı insanlar o kadar bencil ki bilmiyorlar bile verdikleri zararı
4- sorun odaklı değil çözüm odaklı ol. Yoksa böyle kıvranır durursun bir yere de varamazsınız
5- kendi ailenle kıyaslama eşinin ailesini kız aileleri biraz daha fedakar oluyor çünkü
Kendine zarar vermek istemiyorsan birşeyleri değiştirmek istiyorsan kendinden başla, dieceksin kü ben ne yapıyorum da değişeyim. Eeee işte öyle olmuyor bazen sen değişmezsen karşı tarafta değişmiyor. Eşini bir sal bu kadar üstüne gider söylenirsen ters tepecek anasını da tepene çıkartcak emin ol.
Olayları ele alırken durumdan uzaklaşıp ele alıyoruz maalesef. Çok üzüldüm şu yazdıklarına. Ama sen eşine annesini kötülemesen eşin değişebilirdi. Yaşadım kuzum. Bende çok kötüledim eşim hep annesine gitti kavgalarımızda. Hep annesinin tarafını tuttu. Ne zaman ki saldım. Katiyen annesini eşime şikayet etmem. Karışmam. O zaman eşimde değişmeye başladı. Eee bu kız bişi yapmıyor ki haklı dedi. Zor oluyor dişini sıkıyorsun bazen iyi küfür ediyorsun yalan yok ama bunu eşim görmüyor. Şuan o kadar haklısın ki hamilesin inan sana sen haksızsın demiyorum yanlış anlama ama işte mal bu olunca da elimizden bişi gelmiyor kuzum. O nedenle hani bir laf vardır ya tecavüz kaçınılmaz ise zevk al diye Allah korusun çokta sevmem bu lafı ama örnek vermek için yazıyorum. Belli ki kv size mütemadiyen tecavüz ediyor hayatınızdan da çıkmayacak. Kendine bir dünya kur ve mutlu olmayı başar. Zor ama oluyor. Ayyyy ağlicam seni o kadar iyi anlıyorum ki Allah kolaylık versin canım.cok guzel yazmissiniz cok tesekkur ederim oncelikledevam ettirmek istiyor muyum konusunda gercekten kararsizim ama bunun nedeninin annesi olmasi beni cok uzuyor cunku basinda esime bana bunu yasatmiycagina guvenip bu yola girdim. yani hayatimin sonuna kadar bu kadin hayatimda olsun istemedigime eminim galiba ve evliligim surdugu surece de olacak cunku ben oglumu kocamdan cok sevdim diye aglayan bi insan ogluna takintili resmen asla 1 gun bile hayatimizdan uzak kalacagini sanmiyorum cok uzuluyorum esimin de bu kadar degismesine gercekten
elimden geldigi kadar dediginizi deniycem yapmaya calisiyorum ama maksimum 1-2 hafta sonra yine patliyorum bu sefer daha azimli olucam bakalim ben umursamadigimda da ayni mi olucak yaklasimiOlayları ele alırken durumdan uzaklaşıp ele alıyoruz maalesef. Çok üzüldüm şu yazdıklarına. Ama sen eşine annesini kötülemesen eşin değişebilirdi. Yaşadım kuzum. Bende çok kötüledim eşim hep annesine gitti kavgalarımızda. Hep annesinin tarafını tuttu. Ne zaman ki saldım. Katiyen annesini eşime şikayet etmem. Karışmam. O zaman eşimde değişmeye başladı. Eee bu kız bişi yapmıyor ki haklı dedi. Zor oluyor dişini sıkıyorsun bazen iyi küfür ediyorsun yalan yok ama bunu eşim görmüyor. Şuan o kadar haklısın ki hamilesin inan sana sen haksızsın demiyorum yanlış anlama ama işte mal bu olunca da elimizden bişi gelmiyor kuzum. O nedenle hani bir laf vardır ya tecavüz kaçınılmaz ise zevk al diye Allah korusun çokta sevmem bu lafı ama örnek vermek için yazıyorum. Belli ki kv size mütemadiyen tecavüz ediyor hayatınızdan da çıkmayacak. Kendine bir dünya kur ve mutlu olmayı başar. Zor ama oluyor. Ayyyy ağlicam seni o kadar iyi anlıyorum ki Allah kolaylık versin canım.
Simdi benzerini bende yaşadım ama benim kv böyle sosyetik değil, alışveriş falan hiç işi olmaz benimkiler cimridir. Kp yapicam dediği tarihte yapmadı bebek alisverisini ben baya baya gorusmeme kararı aldım ama torununu görmesin, lohusaligimda gelmesinler falan demedm çünkü benimle munakasalari ayrı, torun ayrı. Eşimde bana hak verdi zaten ama sözlerini tuttular o yüzden bizde problem yok.herkese gunaydin, ben size bi kv sorunu danisicam cunku artik kendim isin icinden cikamiyorum, anneme yansitmak istemiyorum birbirimize uzagiz farkli bir ulkedeyim cok uzuluyor ben uzuldugumde. kayinvalidem gercekten pisligin teki hani boyle canim kizim modunda yaklasan pisliklerden sorsaniz beni cok sever hatta annemi de kandirmis boyle ben annemi uyarmama ragmen annemle birlikte vize aldilar (annem olmasa yaninda o alamazdi eminim o yuzden istememistim benim annem zaten amerikada ve italyada okumus ve bir suru vizesi var) hamileligimin basindan beri en az 2 haftada bir esimle kv yuzunden tartisiyorum surekli aglayarak geciyor hamileligim bebegime cok uzuluyorum yani boyle pislik insanlar yuzunden onu da uzuyorum diye. kv basinda hamile kaldigimi ogrenince aglamakli oldu filan, sonra erkek oldugunu ogrendi ben kiz istiyodum diye agladi ilk aylardan beri asla durmadan boyle seyler yapiyor. simdiye kadar her seye benim ailem destek oldu uzaktan yakindan teyzemin kaynanasi bile kalkip bir suru kiyafet almis ki kadinin kendi torunu da var, onun disinda teyzem annem kirada oturan calisan kadinlar ama bebegin her seyini onlar aldi resmen. gecen ay da bizim biraz paraya ihtiyacimiz vardi tabii ki yine benim ailem yardimci oldu sonra ufak bir miktar daha gerekti araba icin esim ailesinden istedi annesi neden onun ailesi eksik yolladi onu da yollasaymis ya filan dedisonra esimin anneannesi bebek icin bi para biriktirmis onu yolladi kendi cebinden vermemek icin bir de kesintisini bile bizden kesti bende bu olayin ustune artik patladim esime yeter dedim istemiyorum dedim. bu arada durumu olmasa anlarim simdi buraya gelicek diye her gun esime canta, mont, kahve makinasi filan atip orda ne kadar ordan alicam su kadarla mi gelsem yeter filan diyor tamamen alisverisinin derdinde, bugunde hatta yine bir sey atmis sormus ve esimde hic bir tepki vermemis telefonuna normalde bakmam sansa gordum cok sinirlendim ve kavga ettik baya bagirdi bana. esimde basinda biz hepsinden uzaktayiz zaten ben hep senin yanindayim modundaydi simdi bana diyor ki seni ilgilendirmez annemle konusmam filan (gunde 10 kere ariyor en az annesi sabah aksam gece saat ayirmadan 20 kere de yaziyodur) asla bir tepki vermiyor annesine asla. simdi esim inatla doguma gelmesini istiyor, basinda kirilmasin sonucta esimin de ilk cocugu diye kabul ettim ama torununa bir corap bile almamisken hala alisveris derdinde olmasi beni delirtiyor. bana lutfen bi akil verin yazsam mi kv'ye siz boyle devam ederseniz biz bosanicaz diye cunku gercekten dayanamiyorum ve yurutemiyorum artik tahammulumun bittigi noktadayim ve gelmesini asla istemiyorum ama esim benim annem gelecegi icin onunda gelmesini isteyip kabul etmiycek kesinlikle ne yapicam bilmiyorum.
HosgeldinnnMerhaba kızlar.. Nasilsiniz? Umarım iyisinizdir doguran sıkıntılı günler geciren yoktur?Rabbim bebislerinizi ve sizi korusun.
Ben o banı attiklari gun bir arkadasimizin neden banlandilar sorusuna verilen sacma sapan cevaplardan sonra çok uzak hissettim siteye karşı... Özellikle sanki biz yapmisiz gibi bir algi olusturmus cevabi ve ustelik onlarada iyi gelir bu ara vermek diye kendi bencil egoist sekilde cevaplamislar sonuna da gulucuk koymuslar..
Burda hamile kaldigimdan beri Nisan Anneleri ve Mart Anneleri harıç baska konu basliklarina bile girmeyen biriyim bakmadim bile. Herneyse cok sinirliyim hala..
Banliyken beni hatirlayan hatirlamayan herkesi cok cok opuyorum
Kv ve durumuyla ne zaman dalga geçmeyi öğrenir ve başarırsan eşinle durumda tartışmak yerine gülüyorsunuz. Öyle yeri ve zamanı gelince lafı koyacaksın ki sabır işte. Ve gerçekten sabredince o ortam da pat geliveriyor. Eee Allah görmüyor mu zalimi de zulmünü de görüyor. Şuan hamile olmasan daha neler neler söylerdim de işte seni de anlamak lazım çok şey beklenmesi senden bencillik. Ama işte tamam bağıralım ama bu haksızlık bencillik bana zulüm var!!!!! Kim duyuyor? Kim bişi yapıyor? Kim anlıyor? Allah dışında kimse…. Değişmiyorlar çünkü anlamıyorlar bakış açıları bu değil. İnanırmısın çok tek başıma Allah’a sığındım derdimi anlattım hiç bir zaman da beni zayi etmedi. İnsanlardan bişi beklememeyi öğretti bana o sığındığım dönemlerde. Hemen kendimi değiştirdim. Zor oluyor ama oluyor patlayışlarını ağlama ile yap kimse görmesin. Biliyorum çok fedakarlık gibi geliyor. Ben en son dayanamayıp boşanıyordum sonra bişi oldu eşim değişti maşaAllah. Sabır ile oldu. Ben eşimden ayrılmak istemiyordum çünkü kavgalarımız annesi yüzündendi. Şimdi annesi hayatımızdan çıktı ve biz kavga etmiyoruz maşaAllah. Sende öncelikle buna karar ver. Bütün olayı masaya yatır. Sonuçta olmuyorsa zorlamamak da gerekir bazen. Biz kadınlar kimseye muhtaç değiliz biiznillah ama belli ki kocan sen sürekli şikayet ettiğin için yapıyor bide böyle dene. Oldumu canım. Denemekten bir zarar gelmez olmuyorsa ondan sonra ona göre bir daha durumu değerlendirirsin. İnşaAllahelimden geldigi kadar dediginizi deniycem yapmaya calisiyorum ama maksimum 1-2 hafta sonra yine patliyorum bu sefer daha azimli olucam bakalim ben umursamadigimda da ayni mi olucak yaklasimi
Bak mesela ben kv ile tartismistim iletişimi kesmistim, geçenlerde yan yana gelmek zorunda kaldık ve ben haklı olduğum halde tripli davranmadm ve eşim bunun farkındaydı, ama eğer ben annen bana şöyle davrandı boyle davrandı deseydim savunmaya geçecekti istemsiz.herkese gunaydin, ben size bi kv sorunu danisicam cunku artik kendim isin icinden cikamiyorum, anneme yansitmak istemiyorum birbirimize uzagiz farkli bir ulkedeyim cok uzuluyor ben uzuldugumde. kayinvalidem gercekten pisligin teki hani boyle canim kizim modunda yaklasan pisliklerden sorsaniz beni cok sever hatta annemi de kandirmis boyle ben annemi uyarmama ragmen annemle birlikte vize aldilar (annem olmasa yaninda o alamazdi eminim o yuzden istememistim benim annem zaten amerikada ve italyada okumus ve bir suru vizesi var) hamileligimin basindan beri en az 2 haftada bir esimle kv yuzunden tartisiyorum surekli aglayarak geciyor hamileligim bebegime cok uzuluyorum yani boyle pislik insanlar yuzunden onu da uzuyorum diye. kv basinda hamile kaldigimi ogrenince aglamakli oldu filan, sonra erkek oldugunu ogrendi ben kiz istiyodum diye agladi ilk aylardan beri asla durmadan boyle seyler yapiyor. simdiye kadar her seye benim ailem destek oldu uzaktan yakindan teyzemin kaynanasi bile kalkip bir suru kiyafet almis ki kadinin kendi torunu da var, onun disinda teyzem annem kirada oturan calisan kadinlar ama bebegin her seyini onlar aldi resmen. gecen ay da bizim biraz paraya ihtiyacimiz vardi tabii ki yine benim ailem yardimci oldu sonra ufak bir miktar daha gerekti araba icin esim ailesinden istedi annesi neden onun ailesi eksik yolladi onu da yollasaymis ya filan dedisonra esimin anneannesi bebek icin bi para biriktirmis onu yolladi kendi cebinden vermemek icin bir de kesintisini bile bizden kesti bende bu olayin ustune artik patladim esime yeter dedim istemiyorum dedim. bu arada durumu olmasa anlarim simdi buraya gelicek diye her gun esime canta, mont, kahve makinasi filan atip orda ne kadar ordan alicam su kadarla mi gelsem yeter filan diyor tamamen alisverisinin derdinde, bugunde hatta yine bir sey atmis sormus ve esimde hic bir tepki vermemis telefonuna normalde bakmam sansa gordum cok sinirlendim ve kavga ettik baya bagirdi bana. esimde basinda biz hepsinden uzaktayiz zaten ben hep senin yanindayim modundaydi simdi bana diyor ki seni ilgilendirmez annemle konusmam filan (gunde 10 kere ariyor en az annesi sabah aksam gece saat ayirmadan 20 kere de yaziyodur) asla bir tepki vermiyor annesine asla. simdi esim inatla doguma gelmesini istiyor, basinda kirilmasin sonucta esimin de ilk cocugu diye kabul ettim ama torununa bir corap bile almamisken hala alisveris derdinde olmasi beni delirtiyor. bana lutfen bi akil verin yazsam mi kv'ye siz boyle devam ederseniz biz bosanicaz diye cunku gercekten dayanamiyorum ve yurutemiyorum artik tahammulumun bittigi noktadayim ve gelmesini asla istemiyorum ama esim benim annem gelecegi icin onunda gelmesini isteyip kabul etmiycek kesinlikle ne yapicam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?